Ačiū Elena Na va reiškias gerai sukūriau, jeigu pavyko net ir nemėgiamą tavo porą pavaizduot teigiamai O dainą aš ir ne per seniausiai atradau. Smagu, kad ir tau ji patiko
Kaip tik užvakar pagalvojau, kad nebekuri video ir šia tau ir gavom video nors poros nežinau, nes nežiūrėjau šio projekto, bet video tikrai patiko, smagi muzika ir puikiai sudėti vaizdai labai patiko. Šaunuolė
Ačiū Kristina Na ką baigiasi vasara, baigiasi ir mano video, nes nebeturėsiu tiek laiko kiek užtrunka juos sukurt. Nebent iš dabartinių porų kas nors labai užkabins ir neištversiu nesukūrus
Na va kaip ir sakiau neištvėriau nesukūrus apie Kike ir Clara Apie šią porą tiesiog neįmanoma nesukurt video, tuo labiau, kad šiuo metu ji mano mėgstamiausia pora Be galo patinka jų aistringi, juokingi ir neįpareigojantys santykiai.
Elena Administratorė
Kaip gerai kad neistverei Jau buvau pasiilgus tavo video. Man sita porele irgi labai patinka, gaila kad dabar nelabai ju sceneliu buna. Todel buvo labai smagu jas prisiminti paziurejus tavo video, kuris kaip visada yra puikus Ir visada tokias geras dainas parenki, sita man irgi labai patiko
Ačiū Elena Kaip smagu, kad jau pasiilgai mano video Kadangi jų santykiai tikrai atitinka žodį "Alocate" tai šita Alexis ir Fido daina tokia kokios ir norėjau, pavaizduojant jų porą. Gaila, kad dabar jų pora jau kuris laikas nerodoma, bet tikiuos, kad vėliau vėl bus galima žavėtis jų audringais santykiais ;DD
Beje pradėjau kurti Santos ir Humberto video. Tarp šios poros man jaučiasi didesnė chemija nei tarp jos ir Santiago ir istorija daug įdomesnė. Aišku šis video bus kitoks nei iki šiol sukurti, bet man jis jau dabar patinka Pradžią jau sukūriau, bet nežinau kada baigsiu nes dar laukiu kas toliau vyks tarp Santos ir Humberto.
Kaip smagu, kad kuri Santos ir Humberto video, nes tiesą pasakius man tarp šios poros irgi jaučiasi didesnė chemija nei tarp Santos ir Santiago laukiu nesulaukiu video, o gif'ai puikūs
labai grazus video, is tikruju jauciasi tarp ju didziausia chemija tarp visu Santos vyru ;D noreciau kad ji su juo liktu ;] nes Santiagas man per daug lekstas.
Kaip ir Jūs norėčiau, kad Santa liktų su Humberto, jų istorija tikrai įdomiausia ir chemija tikrai kur kas didesnė bent man jaučiasi video ir muzika puikiai priderinta, kaip visad tobulas darbukas. Šaunuolė, jau pasiilgus buvau tavo video