Koks mielas video, ši pora man irgi buvo viena favoričių iš FS
Gabi Moderatorė
Parašė : 4235 Prisijungė : 2009-12-15
Temos pavadinimas: Re: Gabi kūryba Št. 06 22, 2013 3:51 am
Ačiū, kaip miela, kad tau šis video patiko Jau senai norėjau su jais kažką sukurt ir žinojau, kad jai kursiu tai būtinai su šia daina, nes ji jiems idealiai tiko.
Na vėliau pamėginsiu tik reik dainą tinkamą rast Dabar tai kuriu su Bruno ir Bianca, nes iš ties paliko įspūdį šios poros istorija be to radau ir dainą, kuri mano manymu idealiai tinka.
Labai saunus video Parinktos labai grazios scenos ir puikiai tinkancios dainos. Buvo smagu prisimint Antonios ir Martin istorija (gaila kad kurejas ja uzbaige ir sitaip sugadino Martin personaza) bei taip seniai matyta Sonadoras. Saunuole
Ačiū, Elena Smagu, kad ir tau patiko. Man pačiai patinka kūrybos procesas ir gautas rezultatas, bet dar smagiau kai kažkas visa tai įvertina tada kyla dar didesnis noras kurti. Labai ačiū jums Šiandien gal jau pabaigsiu Bruno ir Biancos video.
Pagaliau sukūriau Biancos ir Bruno video. Ši daina mano manymu atitinka jų istorija, kadangi žinojau orginalo galą, tai jau seniau buvau nusprendus kurt pagal ją. Bet šį syk prie video teko nemažai pavargti Iškilo nemažai kliūčių ir pagal dainos ritmą labai reikėjo derint, be to jų video tiek daug ir iš pradžių buvo taip sunku atsirinkt, ką panaudot. Dar ant galo muzika pradėjo eit greičiau nei video teko šiek tiek keist, bet rezultatas gavosi. O koks jis įvertinsit jūs pačios