Super video Nors noveles ir neziurejau, bet buvau macius kelis epizodus su sita porele ir ju santykiai atrode tikrai audringi ir aistringi. Sitas video ta puikiai atspindi. Labai faina mintis su pabaiga
Ačiū jums labai už kaip visada gražius ir mielus komentarus Su šia daina jau senai norėjau ką nors sukurt, bet abejojau ar tiks šiai porai, o kai dar kartą peržiūrėjau pagrindinius ATM įvykius supratau, kad ji tiks puikiai. Atrodo, kad ji tarsi jų dialogas. Nesinorėjo šio video pabaigt liūdnai, todėl ir nusprendžiau panaudoti paskutinę poros sceną šioj novelėj, kuri man ir asmeniškai labai miela ir šilta :)Smagu buvo juos prisiminti, kaip ir visus likusius ATM herojus supratau kaip jų pasiilgau ir dauguma dalykų buvo taip pat įdomu pamatyt kaip ir pirmą kartą. Šią savaitę bandysiu sukurt Evos ir Julian video pagal visiškai kitokio stiliaus dainą, o galutinį rezultatą kaip visada įkelsiu čia
Labai ačiū Elena Norėjau pavaizduoti ne tik romantišką, bet ir kitą šios poros istorijos pusę, kuri tuo momentu dar jiems būnant kartu buvo nežinoma. Džiugu, kad pasirodė kaip trileris to ir siekiau, kad atsiskleistų Alguien te mira idėja
O taip video tikrai super, toks aistringas ir tuo pačiu šiurpą nukratantis. Ši pora buvo vulkanas, kuris bet kada išsiveržia ir sužeidžia tuo pačiu. Šaunuolė, tikrai nuostabiai padirbėjai. Laukiam kitų video. Gal jau turi mintyse ką toliau kursi?
Labai ačiū Kristina Džiaugiuos, kad pavyko perteikt aistrą ir šiurpą tuo pačiu vadinasi tikrai įgyvendinau savo idėją. Vakar gimė nauja idėja suradus gražią daina youtube supratau, kad noriu pagal ją ką nors sukurti Man jau čia tikrai kaip kokia manija, kai sukuriu nesinori kurt tik kelias dienas ir džiaugiuosi rezultatu, o po to vėl noris kurt kažką naujo Taigi pradėjau galvot kam ją pritaikyt ir pamaniau, kad labiausiai ji tiks Maurisijui ir Mirandai iš Relaciones Peligrosas. Ši pora man labai patiko Bet net nesitikėjau, kad taip netyčia rasiu jiems dainą. Tikiuosi, kad video atitiks porą.
Nors poros ir nemegau, bet vistiek paziurejau, nes tavo video tikrai jau buvau pasiilgus Ir ka galiu pasakyt, nuostabus video Mazai kas sugeba taip puikiai pritaikyt vaizdus ir dainos zodzius, bent jau as retai su tokiais video susiduriu. Ir dar man labai patiko tavo parinkta daina, pirma karta sita girdziu