TOBULA, va čia tai video, galas išvis toks superinis peržiūrėjau video net kelis kartus ir vis norisi pažiūrėt dar kartelį. Ši pora tikrai buvo su didelė chemija, gaila, kad istorija baigė tragiškai turi jau planų ką kursi po La Patronos poros?
Ačiū, ačiū ir dar kartą ačiū, kad šį video pavadinot tobulu Man tai didžiulis įvertinimas Po La Patronos dar nežinau, ką kursiu. Turiu vieną dainą pagal kurią noriu sukurt, bet nerandu poros kuri jai tiktų. Gal iš naujų telenovelų ką nors atrasiu.
Pabaigiau Lucho ir Irene video. Man asmeniškai jis labai nuotaikingas, kokia ir buvo ši pora ;D Linkiu, kad ir jums jis atneštų gerą nuotaiką Smagaus žiūrėjimo, lauksiu įvertinimų
P.S. Jis pirmas mano video padarytas kaip plačiaekranis, todėl per youtube jį galima žiūrėt per visą ekraną.
Video kaip visada gavosi nuostabus Tu puikiai moki parinkti scenas ir muzika. Telenovele tik neseniai pasibaige, o as jau pasiilgau duende ir duraznito, tokie jie mieli buvo Gaila dabar ziurimuose telenovelese kolkas neradau poreles kuri man taip patiktu.
Labai, labai jums ačiū už tokius gražius ir įkvepiančius komentarus Pati kurdama ir stengiuosi tobulėti, kad video būtų kokybiškesins, ryškesnis ir pan. Ši pora tikrai buvo išskirtinė, aš jų ilgiuosi taip pat. Lucho ir Irene pati mylimiausia mano La patronos pora Galėjo su jais būt ir daugiau scenų, nes visos jos begalo mielos ir nuotaikingos;D
Ačiū, smagu, kad ir šis video patiko Su Irene ir Lucho tikrai nebuvo nuobodu ;D Jie abu puikūs personažai, ypač Lucho, kuris linksmiausias ir mieliausias aferistas kiek man teko matyti Dabar mano naujas iššūkis ATM ir dvi poros Julian ir Eva, bei Tatiana ir Benjamin. Nervuoja tik kad ne visas serijų dalis randu. Pripratau prie video kūrimo ir nebegaliu be to, sukūrus vieną noriu jau kurt kitą, čia man jau kaip kokia priklausomybė Tuoj jau ir porų pritruks