| Diskusijos | |
|
+11Sasha Belov Angeliukas Kristina Dinute* michelle Gabi monikute19 Vijolina Sabrina Anahi Elena 15 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Vijolina Yo estoy pensando en ti
Parašė : 410 Prisijungė : 2012-11-02
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 05 21, 2015 10:14 pm | |
| Bet Virginija šaunuolė - sugalvojo visus, kurie maišosi išsiųsti į selvą | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 05 29, 2015 1:34 am | |
| Man pradeda trūkti aistros šitame seriale. Martino vidinė kova su savim pačiu jau ima atsibosti... Martinas pradžioje man patiko, o dabar jau darosi nuobodus - tas pats per tą patį jau kelintoj serijoj. | |
|
| |
monikute19 Teresa-esa hembra es mala
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 05 29, 2015 9:05 pm | |
| Is anonso srprendziant ta aistra greit atsiras, tik idomu ar ilgam Siaip man visai idometi pradejo jau sis serialas | |
|
| |
Elena Administratorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pir. 06 08, 2015 7:21 am | |
| Eina kalbos kad del labai prastu reitingu Salvador Mejia nutare baigti La mentira istorija ir prades remaikuoti kazkokia kita. Jau net pakeisti telenoveles scenaristai, sitai buvo patvirtinta. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pir. 06 08, 2015 9:24 pm | |
| Šitame pačiame seriale pradės kitą istoriją, o ne La mentira? O gal žinai koks maždaug laiko tarpas būna tarp filmavimo ir atsidūrimo eteryje? Tiesa pasakius, tai ir aš jau kokią savaitę nežiūrėjau - nieko reikšmingo ten nevyksta... | |
|
| |
Elena Administratorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pir. 06 08, 2015 9:57 pm | |
| Sita telenovele ir taip yra triju telenoveliu miksas. Tik greiciausiai istorija kuri atseit turejo buti Magdalenos, o tai yra originali Lo imperdonable istorija, bus atiduoda pagrindinei veikejai. Bent jau taip zmones kalba. Aisku Mejia gali ir dar ka prigalvot, uztenka prisimint ka su La Tormenta padare Kas del atsidurimo eteryje, tai cia maisaline visiska, kas kaip nori taip ir daro. Pas Televisa jie pradeda filmuot vos ne pora menesiu i prieki, o paskui pasitaiko kad finale paskutines scenas filmuoja diena pries patenkant i eteri. O stai Muchacha italiana viene a casarse uzbaige filmuot dar pirmoj geguzes pusej Italijoje, pasibaigs ji tik birzelio 21. Todel neaisku kaip jie ten ir kokiais tempais dirba kiekvienam telenoveles etape. | |
|
| |
Sabrina Las puertas de la vida
Amžius : 27 Miestas : * Parašė : 494 Prisijungė : 2013-11-24
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Antr. 06 09, 2015 2:34 am | |
| O siaube tai ką jau vidury telenovelės pakeis istoriją? Nu nieko sau ,neveltui Mejios telenovelė aš irgi apleidau šią telenovelę dėl mokslų ,norėčiau pasivyti bet jeigu tokios nesamonės vyksta tai tikriausiai negaišiu laiko. O gal žinoma apie ką Lo imperdonable istorija? | |
|
| |
Elena Administratorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Antr. 06 09, 2015 2:50 am | |
| Jo remaiku buvo Siempre te amare. Ten pagrindine buvo laikoma mirusia ir paskui grizo kaip zymi aktore ir stengesi susigrazinti savo vaikus. Cia vaiku aisku nebus, nes ten pagrindine vyresne buvo. | |
|
| |
Gabi Moderatorė
Parašė : 4235 Prisijungė : 2009-12-15
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Antr. 06 09, 2015 4:27 am | |
| Aš tai nežiūriu šitos telenovelės, bet dailymotion aptikau Martin ir Veronicos scenas, žvilgtelėjau šiek tiek ir nustebau, kad bent jau kokias 5 paskutines scenas jie labai gražiai sutaria ir nėra jokių keršto motyvų, tai dabar supratau dėl ko ten taip, įdomu į kurią pusę Mejia pakeis jų istoriją. | |
|
| |
Dinute* La Mujer Del Vendaval
Parašė : 3823 Prisijungė : 2010-06-22
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 06 10, 2015 4:28 am | |
| Oho kokios naujienos. Man kilo toks klausimas o anksciau taip budavo su telenovelem ar cia nauja mada Televisos telenoveliu. | |
|
| |
Elena Administratorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 06 10, 2015 4:55 am | |
| Gal ir budavo, bet cia daroma taip todel kad telenovele yra didziausia nesekme istorijoje prime time laiku ir Mejia jau nebezino kaip pakelti reitinga bent iki padoraus. Padorus skaitosi apie 24. Toki Hasta el fin del mundo antroj pusej sugebedavo dazniausiai parodyti, o sita telenovele neskaitant pirmos serijos daugiau nei karto net 20 nepasieke. Kazkuriuo metu ja net 4 valandos telenovele Muchacha italiana viene a casarse buvo aplenkus. | |
|
| |
Dinute* La Mujer Del Vendaval
Parašė : 3823 Prisijungė : 2010-06-22
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 06 12, 2015 3:30 pm | |
| Elena, gal zinai nuo kelintos serijos tas keitimas istorijos prasides? O gal jau prasidejo? As kol kas ziuriu Univision geros kokybes serijas tai siuo metu tik 18seriju perziurejus esu, nors iki to 23serijas buvau perziurejus Bet dabar kazkaip uzsikabinau uz geros kokybes seriju Ir nezinau kiek laiko dar ziuresiu sia telenovele, idomu kaip pasikeis Veronicos, Virginijos ir Martin linija. Ka tik 39 serija perziurejau, smalsumas nuzude, tai kaip supratau kad tarp Veronicos ir Martin neapykanta is vyro puses mazeja, o su Virginija santykis tas pats, tai gal dar pagal La mentira viskas vyksta. Veronica su Magdelena graziai bendrauja gal jau issiaiskino kad Veronica jos dukra. Zinau, sakysit is eiles ziurel ir viskas bus aisku Aisku, jei dar yra cia ziurinciu sia telenovele | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 06 12, 2015 8:50 pm | |
| Aš tai kaip supratau, kad dar neišsiaiškino kieno ji dukra. | |
|
| |
Elena Administratorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 06 12, 2015 10:20 pm | |
| Nezinau nuo kelintos prasides kitu scenaristu darbas, bet kolkas dar pagal La mentira rodo daugmaz. Kadangi as neziuriu, tai tiksliai negalesiu pasakyt kada jau ne Mentira bus, nebent perskaitysiu kur nors | |
|
| |
Anahi Eres mi reina
Amžius : 32 Miestas : Kaunas Parašė : 16079 Prisijungė : 2009-12-14
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Sk. 06 28, 2015 5:04 pm | |
| Prie telenovelės prisjunge aktorius Arturo Barba. [You must be registered and logged in to see this image.] | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos | |
| |
|
| |
| Diskusijos | |
|