Ir is kur tas brolis toks atsirado,visi ten šventieji o jis vienas toks bjaurus...As tai manau kad Veronika turetu pazinti mama ,juk kai ja paliko ji buvo mazyte bet prisimena viska ir varda tikrai turetu prisimint.Tik ju susitikimas dar tolokai sviecia nes prasilenks jos ,kai Vero atvaziuos i kaima tai jos mama isvaziuos is ten kaip tik tada
Nors buvau nusprendusi sios telenoveles neziureti, pirmos serijos visai neuzkabino, bet viena vakara tiesiog prasukinedama ziurejau ir uzsikabinau, nors pagrindinis aktorius man nepatinka, bet dabar jau pagrindine pora man graziai ziurisi ir patikti pradejo. Taigi pasitvirtino patarle Niekada nesakyk niekada Labiausiai patinka seseru ir pagrindinio herojaus vaidyba, nervina tik Virginijos tas vaikiskumas, uzsispyrimas kaip ozkos, bet man patinka Gretell vaidyba atrodo kaip mergaiciuke o jai jau tiek metu... Tarp jos ir Anos Brendos 10 metu skirtumas, bet realiai telenoveleje Gretell atrodo dar uz ja jaunesne Nors dabar jau ir kitos linijos telenoveles idomiai ziurisi, o svarbiausiai taip lengvai, reikia labai mastyti ziurint. Kaip tik La Sombra del Pasado baigiasi, tai si bus i jos vieta.
Martinas vengia pirmos nakties su Veronica? Nu c'mon! Greit bus galima pervadinti į La esposa virgen Dėl įdomumo pasižiūrėjau La mentira, ten pirmoji naktis įvyko laiku
Sabrina Las puertas de la vida
Amžius : 27 Miestas : * Parašė : 494 Prisijungė : 2013-11-24
Bet matosi kad jis nori tos nakties ,tačiau vis prisimena savo kersta...Tik idomu ar vis delto bus ta naktis ,ar bus tik tada kai jie jau viska bus issiaiskine ar isvis nebus Mane kuo toliau tuo vis labiau nervuoja Anos Perlos seima ...Tas senelis neleidzia savo anukiu vienu vaiksciot nes pavojinga.Bet kad ten didziausias pavojus koks tik gali buti yra Anos Perlos brolis,daugiau as nematau...O tas senelis atrodo toks teisuolis bet gina savo anuka nors zino koks jis yra ...
Elena Administratorė
Aš dar vieną tokį dalyką pastebėjau kuris skiriasi nuo ankstesnių versijų (nors orginalo nemačiau) ..Ankstesnėse versijose pagrindinis atsiveždavo žmoną gyventi į didelį ,prabangų namą ar tai dvarą,o šioje versijoje atsivežė i skurdžią lūšnelę ir pamelavo kad visus pinigus prarado ir yra vargšas.Iš tikrųjų visai patinka kad kažkiek skiriasi nuo ankstesniųjų versijų.
Elena Administratorė
Originale irgi buvo prabangus namas. Dar pamenu buvo ju miegamieji su bendrom durim, kurias jis uzrakindavo Vienakart ji jam uzmete, kad matyt jis bijo jog jinai ji isprievartaus, tada jis jau pradejo vyra vaidint ir norejo ja pamyleti, o jinai eme ir uzsirakino jo kambaryje
Vijolina Yo estoy pensando en ti
Parašė : 410 Prisijungė : 2012-11-02
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pir. 05 18, 2015 1:48 am
Čia La mentira taip buvo? Aš apskritai, dabar kai peržiūrėjau porą La mentira serijų - na tai Kate vaidmuo ten super! Palyginus su Kate, Anos Brendos Veronika tai tokia biškį nuobodoka... Jau vien šita scena, čia kai išsiaiškina tiesą ko verta! Įdomu kaip Lo imperdonable išsiaiškins...
Elena Administratorė
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pir. 05 18, 2015 2:04 am
Taip, cia is La mentira. Bet man atrodo ir El juramento panasi scena buvo.
Vijolina Yo estoy pensando en ti
Parašė : 410 Prisijungė : 2012-11-02
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Antr. 05 19, 2015 4:47 am
Suradau va ir iš Juramento panašią sceną, bet man tai ji tokia skysta... Aktoriai kažkaip flegmatiškai vaidina. Neįtikina. Kažkaip spėju, kad ir Lo Imperdonable jei bus ši scena, ji, deja, bus prastesnė už La mentira. Kate ir Eckeris tikrai gerai vaidina ten, žiauriai gerai, įtampą belenkokią sukuria. Ir šiaip, prasukdama pražiūrėjau porą pirmų La mentira serijų - tai kol kas man jis logiškesnis už Mejijos susuktą naująją versiją. Nors šiaip, žinant, kad Mejia yra padaręs iš kai kurių žiauriai gerų serialų, tai Lo imperdonable visai nieko. Bet va kartais save pagaunu mąstant, kad "na va juk galėjo ir biškį logiškiau sugalvot, juk galėtų tą ar aną biškį įtikinamiau parodyt."
Elena Administratorė
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Antr. 05 19, 2015 5:20 am
Man irgi is La mentira sita scena geriausia. El juramento man dar nebloga, va kur nepatiko, tai Cuando me enamoro. Pagrindinis ten berods didziausias idiotas is visu versiju, jis net po irodymu nepatikejo pagrindines nekaltumu ir ja apkaltino jog ji viska padirbo. Labai silpnai man ten viskas atrode, jokio dramatiskumo neliko.
monikute19 Teresa-esa hembra es mala
Cuando me enamoro man labai patiko, lo imperdonable ziuriu tik nezinau ar ilgai ziuresiu, nes kai kurias vietas prasuku ziuredama, nesamone gaunas del to, kad per suzadetuves dovanoja zirga, o kai atvyksta I kaima pinigu jau neturi ir gyvena lusnoj, ir ar ilgai taip gyvens toj lusnoj jie, ir siaip kaime visi apie viska zino ir idomu ar Veronika ilgai nieko nenugirs apie broil ir panasiai, kaime visu gi neuzciaupsi.