| Diskusijos | |
|
+11Sasha Belov Angeliukas Kristina Dinute* michelle Gabi monikute19 Vijolina Sabrina Anahi Elena 15 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Elena Administratorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 07 23, 2015 9:38 pm | |
| Panasu kad gelbeti telenovele bandys nauji aktoriai, kalbama jog jungiasi Jose Ron ir Danna Garcia. Dar atsirado gandu jog telenovele galetu palikti Ana Brenda, bet cia man panasu i Mejios bandyma kelti reitingus. | |
|
| |
michelle Forumo dizainerė
Amžius : 28 Miestas : *** Parašė : 182 Prisijungė : 2014-02-12
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 07 24, 2015 12:03 am | |
| Kaip tik atėjau į forumą paklausti kas čia vyksta su ta novelė, nes twitter paskaičiau tai nieko nesuprantu. O tos novelės labai maži reitingai? Ne aktorių naujų, o siužetą keisti reiktų, ne tokį nuvalkiotą dėti. Išvis tam Mejiai prodiusuoti neleisti reiktų, nu tokius š padaro. Kas jiems visiems yra nesuprantu, gi mano kokios telenovelės populiarios, o kas ne ir vistiek tą patį daro, stebuklo laukia. Galvoja matyt tik aktorius su didesniu fanų kiekiu atneša populiarumą. | |
|
| |
Elena Administratorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 07 24, 2015 12:35 am | |
| Zemiausias prime time reitingas istorijoje kiek zinau. Pastaruoju metu retai ir 18 pasiekia, dazniausiai 16 su kazkiek buna. Palyginimui praeitais metais Lo que la vida me robo turedavo 26-30. Vargu ar ta novele apskritai dar kas gali isgelbeti. Dabar Televisai belieka tiketis jog sekanti novele tures geresni ziurimuma. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 07 30, 2015 5:12 pm | |
| Biški pažiūrėjau, tai nėra tokia tragiška, vien kabliuoja, ta pagrindinė pora, žiauri chemija tarp jų. | |
|
| |
Dinute* La Mujer Del Vendaval
Parašė : 3823 Prisijungė : 2010-06-22
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 08 01, 2015 7:58 pm | |
| Na idomu idomu kuo cia viskas baigsis, as iki 40seriju esu perziurejus, bet laiko neberandu jai, idomesniu yra, ir plius TV3 ja rodys tai gal uzmesiu aki. Idomu kiek seriju bus, gal daug nedarys kai tokie reitingai, apskritai mano galva su sia telenovele kazkokia nesamone padare. | |
|
| |
Elena Administratorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 08 01, 2015 11:10 pm | |
| Ana Brenda interviu sake kad pas juos filmavimuose jau prasidejo recta final, tai gal uzbaigs spali kaip zadejo | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pir. 08 03, 2015 7:03 pm | |
| Elena, žiūrėk, aš žiūrėjau reitingus, tai žiūriu kad visų db rodomų novelių labai maži, kad šitos net didžiausi iš šiuo metu rodymų, tai kaip čia taip, ar aš tų reitingų nesuprantu ? | |
|
| |
Elena Administratorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pir. 08 03, 2015 10:33 pm | |
| Tai kad visos siuo metu rodomos yra visiskas fracaso siaip Nei viena is ju net vidutiniu rodykliu nerodo. O Lo imperdonable pagal tai kad yra estelar pirmauti tiesiog privalo, bet ne visada taip buna, ji su Amores con trampa daznai ta pirma vieta kaitaliuojasi. Tas pats su Televisos telenovelem vyksta ir per Univision kanala. Pirma karta istorijoje Telemundo telenoveles jas daznai lenkia pagal reitingus. Matyt zmonems pagaliau pabodo ziureti tas pacias istorijas po simta kartu. Man tik gaila kad A que no me dejas jie net sanso nesuteike, nes ta istorija atrodo daug originalesne nei kitos rodomos. Bet gal dar sugebes issikapstyti is to dugno kur jos visos siuo metu yra. | |
|
| |
Elena Administratorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 08 05, 2015 8:22 am | |
| Telenoveles finalas spalio 4. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 08 29, 2015 4:41 pm | |
| Kiek žiūrėjau online, tai gal įdomomiai buvo, bet ne nuo pradžių žiūrėjau ir prasukdama Nu bet db kaip LT rodo negaliu prisiversti žiūrėti ant tiek nuobodu, net La Gata man tiek nuobodu nebuvo | |
|
| |
Milka Con dinero baila el perro
Amžius : 26 Miestas : Dallas, TX Parašė : 1031 Prisijungė : 2015-07-10
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 08 29, 2015 5:49 pm | |
| Na taip sutinku su michelle, visa istorija tokia nuobodi, tiek daug kartų rodyta. Bet man labiausiai patinka Anos Brendos personažas ir jos vaidyba bei nuostabi gamta, fechtavimas bei jodinėjimas. Visos gėrybės vienam seriale : D Dėl to ir aš truputį pažiūriu. | |
|
| |
Sabrina Las puertas de la vida
Amžius : 27 Miestas : * Parašė : 494 Prisijungė : 2013-11-24
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 08 29, 2015 6:45 pm | |
| Sutiksiu su jumis kad veiksmo ne per daugiausiai,bet kiek maciau tai tolimesnėse serijose bus daugiau veiksmo.Man šią telenovelę idomu žiūreti turbūt labiausiai del pagrindinės poros,nes jie labai tinka vienas kitam ir tarp ju chemija nereali.Kartais net pagalvoju, jei ne elenco tai kažin aš ją žiūrėčiau. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 08 29, 2015 11:12 pm | |
| - Elena rašo:
- . Man tik gaila kad A que no me dejas jie net sanso nesuteike, nes ta istorija atrodo daug originalesne nei kitos rodomos. Bet gal dar sugebes issikapstyti is to dugno kur jos visos siuo metu yra.
O as sia telenovele nusivyliau, kazkaip is jos daugiau tikejausi Nors tikrai yra patinkanciu personazu, aktoriu komanda nebloga, kaip Televisos kompanijai, bet kazkodel man sunkiai ziurisi Jei taip ir toliau ir su reiks atsiveikinti, biski gaila, nes jau telenovele nutrauksiu ziuret vos po 25seriju. | |
|
| |
Elena Administratorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 08 29, 2015 11:42 pm | |
| As kai jos neziuriu, tai negaliu vertint. Vertinau tik is trailerio. Bet vistiek manau jog ji idomesne nei Lo imperdonable ar La vecina, kuriose skaiciau praktiskai nieko ir nevyksta. Kai artes link antro etapo, jauciu pasidarys idomiau. O griztant prie Lo imperdonable, tai vis galvojau isijugt bent aki uzmest, bet kaip ranka nekila, taip nekila | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Sk. 08 30, 2015 11:05 pm | |
| - Elena rašo:
- As kai jos neziuriu, tai negaliu vertint. Vertinau tik is trailerio. Bet vistiek manau jog ji idomesne nei Lo imperdonable ar La vecina, kuriose skaiciau praktiskai nieko ir nevyksta. Kai artes link antro etapo, jauciu pasidarys idomiau.
O griztant prie Lo imperdonable, tai vis galvojau isijugt bent aki uzmest, bet kaip ranka nekila, taip nekila Na as irgi vertinti nelabai gal galiu, nes La Vecina sukandus dantis vos 2serijas pasiziurejau ir tuo baigesi, Lo imperdonable tai gal 40 seriju buvau perziurejus, man patiko cia Veronicos ir Martin pora, Virginijos personazas. Tai isijungiu daznai tuo metu tv3 bet ne del telenoveles tiesiog pas mane kazkas turi eiti, TV ar kompas, nepernesu tylos Bet visos serijos nepaziureciau jei ir labai noreciau nes tuo metu kai ja rodo einu i darzeli dukrytes parsivesti, tai realiai pirmu 10 min ir paskutiniu geriausiu atveju galeciau pasiziureti. O va A que me no dejas, tai is pradziu labai lengvai ir fainiai ziurejosi, bet paskutiniu metu kazkaip man darosi eiline Televisos telenovele, arba as isranki joms pasidariau po Telemundo telenoveliu, nors Televisos daugiau atsipalaidavimui ziuriu. O va Telemundo ziurint reikia ir biski idemiau ziureti ir pamastyti Biski ne i tema nusivaziavau, sorry | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos | |
| |
|
| |
| Diskusijos | |
|