TELENOVELIŲ FORUMAS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sveiki! Užsukote į geriausią ir šilčiausią telenovelių forumą Lietuvoje, todėl nieko nelauk ir registruokis;)

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Diskusijos

Go down 
+11
Sasha Belov
Angeliukas
Kristina
Dinute*
michelle
Gabi
monikute19
Vijolina
Sabrina
Anahi
Elena
15 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next
AutoriusPranešimas
Elena
Administratorė
Elena

Parašė : 37029
Prisijungė : 2011-09-15

Diskusijos - Page 4 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 4 I_icon_newest_replyPen. 05 01, 2015 1:03 am

Dinute, Mundolatino yra rusiskas forumas ir jis nedaro jokios itakos telenoveliu reitingams. Reitingai skaiciuojami pagal tai kiek ziurovu ziuri telenovele per televizija Meksikoje. Ten kolkas jai sekasi labai prastai, jos startas yra blogiausias tuo laiku per daugybe metu. Reitingas nedaug skiriasi nuo to kuri turi La sombra del pasado, kuri yra rodoma daug anksciau, o telenovela estelar tokias telenoveles turetu gerokai lenkti kad skaitytusi sekminga. Ir tai kad Amores con trampa ja gerokai lenkia manau irgi daug ka pasako. Nezinau kaip bus ateity, bet kolkas yra kaip yra.
Atgal į viršų Go down
http://aktoriai.blogspot.com//
Vijolina
Yo estoy pensando en ti
Yo estoy pensando en ti
Vijolina

Parašė : 410
Prisijungė : 2012-11-02

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 4 I_icon_newest_replyPen. 05 01, 2015 5:08 am

Aš irgi pažiūrėjau dvi su puse serijos: prasukau ten, kur pagrindinis daug verkia. Sendel rimtai čia biškį pajaunintas, bet kol kas jis man labai neužkliūva. Kol kas man kaip tik įdomiausias buvo pusbrolių trikampis.
Tik nesupratau apie tą garbanotą tarnaitę, kur pas tą mirusį brolį tarnavo: čia tik man ji kažkokia retarded atrodo, ar ji rimtai tokia yra :-D
Atgal į viršų Go down
Elena
Administratorė
Elena

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 4 I_icon_newest_replyPen. 05 01, 2015 5:42 am

Ji ten kazkokia vietine ciabuve turejo but, kuri man rodos nei kokiu mokslu ragavus nei panasiai.
Atgal į viršų Go down
Vijolina
Yo estoy pensando en ti
Yo estoy pensando en ti
Vijolina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 4 I_icon_newest_replyPen. 05 01, 2015 10:02 pm

Elena rašo:
Kolkas Mejia ir su sita telenovele nesublizgejo, pirmos savaites reitingai tiesiog tragiski ir su kiekviena diena vis prasteja, vakar nukrito iki 17. Zmoniu komentarai irgi daugiau negatyvus nei pozityvus. Negi Mejia is savo klaidu visai nesimoko Tyliu
O kur tu žiūri reitingus?

Man pažiūrėjus pirmas tris serijas atrodo, kad čia nebus kažkas tai wow kaip kokia Teresa, Rubi, Donja Barbara ar AMF, bet kad būtų kokia nesąmonė kol kas irgi neatrodo. Standartinis serialas. 
Nors pvz. tas pagrindinės tariamas maištingumas kol kas niekaip neatsispindi. Galėtų Ana Brenda tikrai tokios labiau pašėlusios vaidmenį kurti. Nelabai jau atsimenu La Mentira, bet man atrodo, kad Kate del Castillo labiau pašėlus buvo. Gal yra atsimenančių? Kažkaip man to serialo siužetas nelabai įsiminė.
Atgal į viršų Go down
Elena
Administratorė
Elena

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 4 I_icon_newest_replyŠt. 05 02, 2015 4:21 am

Univision forume dazniausiai.
Nezinau kaip Ana Brenda vaidina ir La mentira irgi nelabai pamenu, nes tada maza buvau, bet neseniai ziurejau kelias scenas is ten ir Kate ten buvo tikrai su charakteriu. El juramento, kuri geriau pamenu, tai tas maistingumas pasireiksdavo tuo kad pagrindine rengesi kaip norejo, dazniausiai trumpom, pilva atidengianciom palaidinem. Taip pat daugiau laiko leido jodinedama nei aukstuomenes vakareliuose ir profesija jos buvo ne pati prestiziskiausia, veterinare.
Atgal į viršų Go down
Vijolina
Yo estoy pensando en ti
Yo estoy pensando en ti
Vijolina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 4 I_icon_newest_replyŠt. 05 09, 2015 8:50 pm

Peržiūrėjau jau 14 serijų , dar viena liko, kad pasivyčiau. Kol kas man visai nieko. Labai patinka čia Virginijos stilius, na gal tik tie lankeliai visokie nebūtini, bet šiaip jai gerą įvaizdį sukūrė. Dar patiko, kad ji visgi mylėjo tą brolį. Po kelias serijas žiūrint tai visai nieko buvo, tikiuosi neprailgs žiūrint po vieną. Laukiu jau pagrindinių povestuvinio gyvenimo Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Sabrina
Las puertas de la vida
Las puertas de la vida
Sabrina

Amžius : 27
Parašė : 494
Prisijungė : 2013-11-24

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 4 I_icon_newest_replyŠt. 05 09, 2015 10:15 pm

As irgi tiek pat kiek ir tu esu perziurejus.Man irgi Virginijos stilius superinis.ir siaip jos personazas retkarciais patinka Šypsausi bet kartais tai negaliu jos pakest ypac kai auka vaidina ir kai stumia visiems ant Vero ...Manes is tikruju nelabai domina to kaimo gyventojai ,atrodo kad is praeito amziaus atkeliave.na tik Malena visai idomi.Emiliano kaip pradzioj buvo geras tai dabar vis labiau panaseja i beproti ,kuris nekontroliuoja savo veiksmu...Laukiu ir as kada pagaliau sutuoktiniai isvaziuos i ta kaima gyvent Šypsausi))
Atgal į viršų Go down
Vijolina
Yo estoy pensando en ti
Yo estoy pensando en ti
Vijolina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 4 I_icon_newest_replyŠt. 05 09, 2015 10:32 pm

Aš tą kaimą tai biškį prasuku, ypač tas vietas kur tas senelis ten reiškiasi, dabar jau ir tas kur Magdalena verkia nuolat savo dukros, kuri aišku bus Veronika Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Sabrina
Las puertas de la vida
Las puertas de la vida
Sabrina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 4 I_icon_newest_replyŠt. 05 09, 2015 11:03 pm

Prasuku ir as siek tiek.Ten tam kaime baisiai erzinantys gyventojai.Ypac tas senelis kuris saugo anuke nuo velniai zino ko,nes tame kaime isvis niekas nevyksta.
Atgal į viršų Go down
Vijolina
Yo estoy pensando en ti
Yo estoy pensando en ti
Vijolina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 4 I_icon_newest_replyŠt. 05 09, 2015 11:13 pm

Na dar senelis tai dar dar, bet jau tas jos vyresnysis brolis - tai tragedija! Juokiuosi Šiaip man įdomu, ar iš tikrųjų Meksikoj yra tokių kaimų, kur net telefono nelabai kas turi, kur nėra ryšio ir pan. Ir kad vienintelis kelias į juos atplaukti valtele.
Atgal į viršų Go down
Sabrina
Las puertas de la vida
Las puertas de la vida
Sabrina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 4 I_icon_newest_replyŠt. 05 09, 2015 11:31 pm

Tai jau tikrai visai pamirsau broli paminet,bjaurybe tikras.Na gal ilgai jo nerodys (ko as labai noreciau)nes kiek is promo supratau tai bus padurtas,nebent isgyvens.O kalbant apie kaimus tai kazkaip sunkiai isivaizduoju kad tokiu dar yra ,nors manau visko gali buti.
Atgal į viršų Go down
Elena
Administratorė
Elena

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 4 I_icon_newest_replyŠt. 05 09, 2015 11:35 pm

Jei Amazoneje yra pasaulio uzmirstu indenu kaimeliu, neabejuoju kad tokiu yra ir Meksikoje, kurioje irgi vis dar yra vietiniu gyventoju indenu.
Atgal į viršų Go down
Vijolina
Yo estoy pensando en ti
Yo estoy pensando en ti
Vijolina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 4 I_icon_newest_replySk. 05 10, 2015 12:54 am

Na aš turėjau mintyje ne džiungles, na bet va tokius kaimelius  - na jie lyg ir civilizuoti, bet va jokios komunikacijos jų nepasiekia.

Už tai aš kartais pasidžiaugiu, kad mes gyvenam mažoj šalyje - čia jei ne vilnietis esi vis tiek gali į sostinę nors ir kasdien atvažiuoti, o va tokioj Meksikoj ar kitose didelėse valstybėse - jei gyveni kokiame pakraštyje - tai kelionė į sostinę gali tapti gyvenimo kelione, kai šimtus ar tūkstančius kilometrų reikia nukeliauti Juokiuosi

Taip, Sabrina, man atrodo tą brolį dailininkas nudurs, o toks gerutis atrodo Rodau liežuvį
Atgal į viršų Go down
Elena
Administratorė
Elena

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 4 I_icon_newest_replySk. 05 10, 2015 1:08 am

As kai neziuriu, tai nelabai zinau kaip butent tas kaimelis atrodo Juokiuosi Bet jei ten auksa kasa, matyt vietove sunkiai prieinama ir kaimelis butent del to ten ir atsirado, kad aukso ieskotojai turetu kur gyventi. O i tokias atokias vietoves sunku ta telefona ivesti, net Lietuvoje ne visur yra telefono laidai, tai ko noret ten.
Kas del dailininko, tai gal cia nelaimingas atsitikimas bus. O promo ir nerodo kaip jis ta broli nuduria, tik kad su peiliu stovi, gal siaip rado, maza kas Juokiuosi Motyvas su neteisingu apkaltinimu telenovelese itin daznas.
Atgal į viršų Go down
Vijolina
Yo estoy pensando en ti
Yo estoy pensando en ti
Vijolina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 4 I_icon_newest_replySk. 05 10, 2015 8:25 pm

Aš išgooglinau, kad tas bjaurusis brolis spės dar daug visokių kiaulysčių prikrėsti kol jį kasnors padurs: ir prie Veronikos pasikabinėt ir prie Martino. 

Kitą savaitę jau turbūt prasidės serijos kaime.

Beje, dar vieną spėjimą turiu kaip Magdalena atpažins, kad Veronika jos dukra: taigi iš to rankos kasymosi kai susinervina. Spėju, kad Veronika nuo vaikystės buvo įpratus tą ranką braukyti, kai susinervina ir motina tą turbūt pastebės kokioj nors kritinėj situacijoj. Antraip tai nesuprantu kam rodyt tokias nesąmones kaip visokius tikus, nes na paprastai serialų veikėjai tikų neturi Juokiuosi
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 4 I_icon_newest_reply

Atgal į viršų Go down

Diskusijos
Atgal į viršų 
Puslapis 412Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» Diskusijos
» Diskusijos
» Diskusijos
» Diskusijos
» Diskusijos