|
|
| Diskusijos | |
|
+10Kristina Elena Vijolina Anahi Nora Dinute* Rūtelė polyanna lepeckoja PinaColada 14 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
Kristina Moderatorė
Parašė : 11245 Prisijungė : 2010-05-24
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 04 13, 2013 3:18 am | |
| Paskutinės serijos rodytos tikrai tokios intriguojančios, serijos prabėgo greit ir įdomiai, ypač paskutinė iki paskutinės minutės galvą galėjai laužyt nejau Bruno tikrai pabėgs su Bianca ... bet deja nesugebėjo Bruno to padaryt ... dabar belieka laukt ar Ariel spės perskaityt laišką ar Bianca dar spės sumaišyt jam nujaučiu, kad dabar bus dar didesnis pragaras, nes Bianca bus įskaudinta ir bus labai pikta, matyt vėl nebesiskautys su visais | |
| | | Elena Administratorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 04 25, 2013 4:26 am | |
| Siandien buvo nufilmuota paskutine telenoveles scena. Tai greitai manau prades reklamuoti paskutines telenoveles savaites. | |
| | | Gabi Moderatorė
Parašė : 4235 Prisijungė : 2009-12-15
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 04 25, 2013 5:08 am | |
| Gerai, kad telenovelė nebus ilga, nors šiaip Biancos ir Bruno pora mane labai žavi kai nerodys pasiilgsiu jų. | |
| | | Vijolina Yo estoy pensando en ti
Parašė : 410 Prisijungė : 2012-11-02
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Sk. 04 28, 2013 8:03 pm | |
| Gal žinote kiek serijų yra suplanuota? | |
| | | Gabi Moderatorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 05 02, 2013 4:34 am | |
| Nežinau ,bet jei jau baigė filmuot tai gal virš šimto kažkur, nors dar, kad paskutinės savaitės pakolkas nereklamuoja. Bet man kaip iš pat pradžių atrodė, kad Jencarlos ir Monica kartu nesižiūrės, taip dabar atrodo, kad jie vis labiau tinka šiems vaidmenims, o atmosfera tarp jų kaista kiekvienoj serijoj. Youtube radau tik nesenai sukurtą video, kurį žiūrint tikrai jaučias Pasion prohibida. Visi vaizdai ir dainos žodžiai tai atitinka bei vis krentantis žiedas nuo Biancos rankos. [You must be registered and logged in to see this link.] | |
| | | Kristina Moderatorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 05 02, 2013 2:23 pm | |
| Video tikrai toks karštas pasakyčiau dabar atsilieku su serijom labai, bet tikiuos, kad greit pavysiu aš džiaugiuosi, kad nebus daug serijų, nors projektas patinka, bet pagrindinė pora nors turi kažkiek traukos, bet man vistiek dar trūksta iki visiško wow kaip buvo per MSED su Gaby | |
| | | Gabi Moderatorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 05 03, 2013 3:25 am | |
| Na to wow tikriausiai ir nebus, nes poros meilės scenos labai trumpos. Tai pagrindine tik viską sudėjus: jų bučinius, glamones, žvilgsnius į vieną kažkaip pajauti tą karštą atmosferą Jaučiu tokių karštų scenų kaip per kaip kurias kitas telenoveles nebus. Išvis Telemundo šiais metais su meilės scenom pasidarė santūresni, ne taip kaip anksčiau, vien prisimninus ATM, RP, MSED ir pan nė nėr ką lygint. | |
| | | | Kristina Moderatorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pir. 05 06, 2013 3:21 pm | |
| Gal žinote kas kokia daina grojo 64 serijoje apie 15:50 kuomet Camila paima Yair marškinius? Po mažu išties ima jaustis finalinis ritmas, bent man. Visi po mažu ima įtarinėti kas vyksta tarp Bruno ir Biancos, o kiti tiesiog kažką žino, bet dar net nenutuokia, kad šalia Bruno kita moteris tai Bianca. Intriguoja be to kas patinka, kad pagaliau kitų darbuotojų santykiai ima suktis ne tik apie namų tvarkymą. Taip juokas ima kada Tere susitinka su tuo vaikinu. Taip gražiai jis sako "Mi Teresita" ir dar ta muziką užleista fone tikiuosi, kad jis nesišaipo iš jos ir ji jam tikrai patinka | |
| | | Gabi Moderatorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Antr. 05 07, 2013 2:54 am | |
| Iš balso girdis, kad atlieka pati aktorė, youtube radau šį video pagal muziką sprendžiu, kad čia ta pati daina. pačios dainos niekur neradau, bet jei filmuojamas klipas tai anksčiau ar vėliau atsiras [You must be registered and logged in to see this link.] | |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Antr. 05 07, 2013 2:56 pm | |
| Ačiū labai, man ta dainos ištrauka taip patiko laukiu kada pasirodys pilna versija Žiūriu ir vis negaliu nesijuokt Tere su savo vaikinu Gabriel tokie sweet "Mi Teresita, mi serenita" tai faina skamba kaip intriguojančiai dabar rodo su tuo auskaru ir pamatymu aistros akimirkos Bruno ir Biancos, įdomu kas iš ties viską matė ir dar neišsiduoda nežinau kodėl, bet man tai atrodo su Flavia ir Deniz nori tik suklaidint, o išties už to slepiasi kitas žmogus ir man kažkaip vis atrodo, kad gali būti Yair, nes dabar jo akys kažkaip žaižaruoja pastoviai kol kas dar nemačiau visko ką parodė tai galbūt ir klystu | |
| | | Gabi Moderatorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 05 08, 2013 12:27 am | |
| Taip juos matė Yair, tai parodys 72 serijoj. Vėliau jis bandys viską papasakot Arieliui, bet pats Arielis pradės šnekėt koks jis laimingas su Bianca ir Yair nieko nepasakys. | |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 05 09, 2013 3:18 am | |
| Pagaliau pažiūrėjau ką parodė ir kas patinka, kad dabar Yair paliko daug labiau pasitikintis savimi, ypač patinka kai numeta kokias frazes Biancai, o ta ima maišytis ir nebesuprast nieko gaila, kad Camila išvyko, man jos jau trūksta Tere kaskart vis labiau juokina su savo Gabrielitu jie tinka vienas kitam Ninos stiliukas pasikeitęs man dabar labiau patinka, anksčiau labiau mergaitiška buvo, o dabar tokia moteriškesnė +EDIT Ko ko iš Nicolo to nesitikėjau, kad susidės su tėvu, buvo toks mielas, o čia šetau Francisca kaip visad sumani moteris ir žino kada ką reikia stebėt. Tokios gražios visad scenos būna su Nina, Santis ir Deniz, jie kaip tikra šeima Katios elgesys su Flavia labai gražus buvo Ir oj dabar Bianca tikrai savo kailiu pajuto bjaurumo jausmą. Ariel negražiai labai jau pasielgė, toks poelgis jo nepateisina, nors Bianca ir vis nesutinko su juo būti. | |
| | | Gabi Moderatorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 05 09, 2013 3:32 am | |
| Nu ir serija Ariel pasielgė žiauriai, net jei ir Bianca jam neištikima neįmanoma pateisint vyro, kuris išprievartauja savo moterį. Dabar jau tikrai jaučias artėjanti pabaiga įdomu kaip bus toliau. Bianca pasielgė tinkamai pagaliau išėjo iš tų namų iš kurių ji jau senai turėjo išeit. | |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 05 09, 2013 3:48 am | |
| Tikrai negalima pateisint Ariel poelgio, nors Bianca ir nebuvo ištikima jam. Bet nujaučiu čia dar nebus pabaiga ir Bianca dar sugrįš į Ariel namus. Nors Bianca ir nėra pati švenčiausia mergina, bet net ir jai tokia bausmė per didelė. Man kas įdomiausia dabar ar kaip originale laukia pusseserės ir pusbrolio vestuvės ir pagrindiniai veikėjai turės tokį pat finalą | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos | |
| |
| | | | Diskusijos | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|