Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 06 06, 2013 2:45 am
Bianca paskutiniam avance suskėlė Brunui, labai įdomu kas laukia dar 95 serijoje.Tarp jų tikrai dabar didelė ir nejauki įtampa tvyro, o ir Nina dar stresiuko prideda kada Bruno ją saugo nuo Biancos
Gabi Moderatorė
Parašė : 4235 Prisijungė : 2009-12-15
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 06 06, 2013 3:15 am
Aha aš ir laukiu šios serijos, gaila, kad antradienį nerodė. Bet Bruno man kuo toliau tuo vis labiau nepatinka. Jo elgesys su Bianca vis bjauresnis, kur dingo jo beribė meilė jai apie kurią jis šnekėjo. Gerai čia jam Bianca pasakė taip jam ir reikia, vis labiau noriu, kad Bruno liktų vienas.
Kristina Moderatorė
Parašė : 11245 Prisijungė : 2010-05-24
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Sk. 06 09, 2013 2:24 am
Man abu dabar nelabai veikėjai bepatinka. Bianca niekad perdaug didelio susižavėjimo nekėlė, o Bruno dabar vyriškumas dingęs visai. Gaila man Ninos, nes ji naiviai myli Bruno ir patikės jo meile kai šis pasipirš jai ir finale ko gero labai kentės kai supras, kad visa tai buvo didelis melas. Bruno čia matyt labiausiai vienišas ir liks jeigu galas telenovelės bus kaip originalo bet kaip jau sakiau anksčiau tikrai noriu tokio finalo kas dar liūdna, kad Yair vis blogėja, visgi gaila, kad tarp Camilos ir Yair bei tarp jo ir Ninos nieko daugiau neišsivystė nebuvo jis blogas, tik įsimylėjo ne tą merginą. Kas dar domina ar ilgai tam Guillermo šnipui siūstam seksis šnipinėt Ariel namuose.
Gabi Moderatorė
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Sk. 06 09, 2013 3:10 am
Nebegaliu kaip mane jau pradėjo nervint ši telenovelė. Bruno grynas veidmainis. Įdomu ar Guiliermo pasakys Arieliui apie Bruno ir Biancos romaną, nes Yair jau kaip supratau nieko nesakys, kad tik nieks neskaudintų jo dievinamos Ninos. Man tai Ninos visai negaila, jos personažas visada nelabai patiko. O kad nemato, kad ją apgaudinėja, kai ne vienas jai sakė, net Deniz bandė išaiškint, tai ji pati kalta. Nežinau ką dar jie rodys dvi savaites, bet aš jau laukiu pabaigos kaip gerai, kad birželio 21 baigs.
Kristina Moderatorė
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Sk. 06 09, 2013 3:18 am
Meilė alka todėl Ninos kaltint nelabai galima. Kai įsimyli nenori nieko klausyt nors kiti tau sako ką kitą. Kaip bus su Guillermo net nenutuokiu, bet Yair jeigu viskas pagal planą galiausiai pasakys visą tiesą Ariel kuomet Bruno ir Nina tuoksis mirdamas. Ir tada bus tikras sprogimas, tik nežinau ar tai paskutinėse serijose tai bus tai šiek tiek anksčiau bet esmė, kad originale vistiek pasako viską. Kad galas arti aš irgi džiaugiuosi, bent neužtems gumos ir netampys dar 50 serijų dabar įdomu kaip gi viskas pasibaigs kankina nežinia kai žinau pirmos versijos gala
Oho Čia tai serijos galas, šito nesitikėjau. Šaunuolis Guiliermo, pasakė tiesiai šviesiai Tik ko gero Bruno išsisuks, nes Guiliermo trūksta įrodymų. Bet vistiek gera buvo Bruno, Nicolo ir Santi veido mina Čia tai visai netikėta, bet man patiko atsisukau tą sceną net kelis kartus, laukiu ryt serijos.
Kristina Moderatorė
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 06 12, 2013 2:37 am
Serija man patiko. Kas patiko ir buvo gražu, kad Bruno nuoširdžiai atsiprašė Elianos ir pagaliau bent kartą be peštynių pašnekėjo. Neblogą žiedelį įteikė Bruno Ninai, jeigu būtų tai tikra meilė sakyčiau labai miela būtų taip gauti žieduką, bet kai viskas nėra tikra bent iš Bruno pusės tai ne taip džiugiai ir žiūrėjosi Bianca vos nenugriuvo, o Flavios šypsena superinė xa po Brunito pasiūlymo Pabaiga tikrai tokia intriguojanti. Bus įdomu kas bus kitoje serijoje
Gabi Moderatorė
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 06 13, 2013 2:15 am
Kaip smagu, kad Bruno ir Bianca vis negali atsispirti tarp jų esančiai aistrai ir kai jau atrodo, kad nebegrįš viens į kito glėbį ima ir netikėtai sugrįžta. Tikiuos, kad taip bus iki paskutinės serijos. Patinka man jų aistros proveržiai
Kristina Moderatorė
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 06 15, 2013 2:29 am
Gera scena buvo kuomet Nina pabučiavo Bruno, o Bianca viską stebėjo Man visai pradeda patikti jų santykiai, galėtų kas ir rimčiau nutikt tarp jų. Nina man tokia sumoteriškėjus paliko xa nors ir 3-ubas žaidimas nieko Bruno ir Nina bei Bruno ir Bianca ir koks Ariel žvilgsnis veriantis kiaurai žiūrint į Bruno ir Bianca šokančius po Nicolo pasakymo ką jo tėvas apie Bianca ir Bruno pasakė. Įdomu kas bus toliau
Gabi Moderatorė
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 06 15, 2013 4:12 am
Na man atvirkščiai Ninos ir Bruno pora visiškai nepatinka, man tai atrodo grynas farsas. Patiko kaip jie šiandien apsipyko ir Bruno Niną išvadino išlepusia ir atsisakė vykdyt jos norų Panašu, kad finale ir Bianca apsirengs vestuvine suknele. [You must be registered and logged in to see this link.]
Čia ji man atrodo kaip šiek tiek išprotėjus
Kristina Moderatorė
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 06 15, 2013 4:48 am
Xa o taip tikrai čia Bianca atrodo kaip su atsisukusio varšteliu, matyt labai paveiks ją vestuvės kad jai taps visiškai vienodai viskas ta viena man atvirksčiai nepatiko. Nors aš Ninos vietoj po tokio "savo vaikino" pasakymo jam irgi "gražiai" matyt atsakyčiau nes pastoviai Bruno tempia guma ir bėga nuo jos. Nepanašus į meilės kupinus jausmus
Elena Administratorė
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 06 15, 2013 5:02 am
Trailer is Upfront man rodos Carla irgi su vestuvine suknele buvo. Tai manau viskas linksta link tokio finalo kaip ten. Paskutine serija butinai reiks paziuret, nebloga nusimato
Kristina Moderatorė
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Sk. 06 16, 2013 4:48 am
Įdomiai įdomiai pasibaigė serija kuomet Ariel atėjo į Bruno sodybą ir užuodė kvapus ant pagalvės. Smalsu ką jis dabar sakys Bruno ir Biancai bei kaip jie šįkart išsisukt norės
Gabi Moderatorė
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Sk. 06 16, 2013 5:09 am
Na iš avance exclusivo supratau, kad Bruno pasakys, kad Guiliermo specialiai pakišo įrodymus ir viską padarė taip, kad jis juo patikėtų.
Kristina Moderatorė
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 06 19, 2013 1:56 am
Gaila Ariel buvo matyti tokį palūžusi Bruno sodyboje. Kas patiko Biancos ir Flavios scena kuri būna retai kad jos nuoširdžiai pasišnekėtų ir dar apsikabintų. Šiap labai daug kažko šioje serijoje neparodė, bet buvo įdomu stebėt kaip Bruno mėgina suktis, kad čia nieko nebuvo. Dabar įdomu ką visgi pasakys Bianca Arieliui.