| Diskusijos | |
|
+10Kristina Elena Vijolina Anahi Nora Dinute* Rūtelė polyanna lepeckoja PinaColada 14 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Nora La esposa virgen
Amžius : 25 Miestas : Alytus Parašė : 761 Prisijungė : 2012-04-05
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Sk. 01 13, 2013 2:39 am | |
| Nežinau, kodėl, bet labai laukiu šitos telenovelės | |
|
| |
Vijolina Yo estoy pensando en ti
Parašė : 410 Prisijungė : 2012-11-02
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Antr. 01 15, 2013 2:27 am | |
| Aš irgi laukiu, manau, kad šiemet apsistosiu ties šituo ir La Patrona. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 01 23, 2013 4:10 am | |
| | |
|
| |
Gabi Moderatorė
Parašė : 4235 Prisijungė : 2009-12-15
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 01 23, 2013 6:48 am | |
| Peržiūrėjau tai kažkuo patraukė. Jencarlos vaidmuo pasirodė įdomus, Monica dar pernelyg neatsiskleidė. Tik nelabai patiko, kad pagrindiniame centre Biancos sesers vestuvės, beveik visas veiksmas sukosi apie tai. Na bet aišku čia tik pirmos 20 minučių, tad dar sunku spręsti. | |
|
| |
Elena Administratorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 01 23, 2013 7:14 am | |
| Man asmeniskai labai nuobodziai ziurejosi. Nepatiko nei Spear personazas, nei jos ivaizdis. Flor salvaje geriau atrode ji. Galejo ir labiau tinkancia sukuosena parinkt. Na zodziu nuojauta del sitos noveles manes neapgavo, nepatrauke visiskai. | |
|
| |
Kristina Moderatorė
Parašė : 11245 Prisijungė : 2010-05-24
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 01 23, 2013 5:19 pm | |
| Man pirma serija visai patiko, jau buvau pasiilgus Jen, Jorge vaidybos. Galbūt nėra iš tų, kur per pirmą seriją iškart galėčiau pasakyt wow, bet nebuvo labai jau ir nuobodu. Lauksiu kitų serijų. Be to jau yra veikėjų, kurie sudomino, tad jeigu labai į šoną nenuvažiuos manau tikrai ir toliau žiūrėsiu Draugė pakomentavo iš pirmos serijos, kad turkų variantas įdomesnis, tad jeigu bus kada proga manau pažiūrėsiu. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 01 24, 2013 2:25 am | |
| - Kristina rašo:
- Man pirma serija visai patiko, jau buvau pasiilgus Jen, Jorge vaidybos. Galbūt nėra iš tų, kur per pirmą seriją iškart galėčiau pasakyt wow, bet nebuvo labai jau ir nuobodu.
Pritariu dėl to wow, kurio nebuvo. Na bet žiūrėsim toliau - dar nemačiau pilnos pirmos serijos | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 01 24, 2013 4:12 am | |
| Nesitikėjau tokios pabaigos, maniau kad jie su Arieliu dar nesusikukavę. Patinka man tas viliojimo procesas, kuris būna telenovelėse, tas buvo ir Teresoj ir Rubi, būtų gaila jeigu čia visai tą dalį praleistų... Apskritai man iš Spear personažo norėtųsi, kad ji būtų labiau koketė, suviliotoja, o ne tik cinikė kuri koliojasi su motina. O ta Arielio dukra tokia turinti psichologinių problemų... | |
|
| |
Kristina Moderatorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 01 24, 2013 5:05 pm | |
| Antra serija man patiko. Matosi Nina bus tikrai sunki ir pavydi panelė, jau tėtuko nepaleis taip lengvai. Labai įdomu ar Flavia tikrai tik pinigų apsėsta ar giliai slepia kokią nors paslaptį. Bianca man patinka kol kas, išlaiko man ji savitą įdomumą, bus dar įdomiau kada prasidės intriga ne tik tarp jos ir Ariel, bet ir tarp Bruno. Nicolas toks mielas, bet man jo gaila, kad jo tėvas toks nusistatęs prieš jo santuoką. Penelope irgi panaši matosi į Nicą, tad jie man graži pora. Įdomu tik ar jie dar ilgai bus kartu, nes jų tėvai nekenčia vienas kito. Teta Deniz man irgi įtarimų kelia, ji tokia paslaptinga atrodo, kažkaip šviečiasi, kad ji Ariel kažką jaučia. Bruno tikras vilioklis, nesiliauja gundyti savo ex net po to kai ji ištekėjo už kito. Patinka man jo veikėjas Vakarienė tikrai buvo įtempta Kol kas įdomiausi personažai man po šių dviejų serijų lieka Nina, Bruno, Bianca pažiūrėsim ar jų padaugės kai parodys daugiau. | |
|
| |
Eglė Yo se que no me olvidaras aunque te vayas
Amžius : 24 Parašė : 116 Prisijungė : 2010-12-05
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 01 24, 2013 7:09 pm | |
| Aš taip pat peržiūrėjau dvi serijas, įdomu visai kol kas Labai patinka Bruno personažas, toks gerulis, išdavė savo merginą, o dabar vėl nori su ja susidėt kai ji jau ištekėjus gera buvo ta scena kai Arielis pasakė Flavijai kad nori vesti Biancą. O šiaip visai susidomėjau, bandysiu žiūrėti toliau | |
|
| |
Gabi Moderatorė
Parašė : 4235 Prisijungė : 2009-12-15
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 01 26, 2013 7:16 am | |
| Nežiūriu šios telenovelės, bet labai įdomu ar jau buvo ta scena, kur Bianca uždarė Bruną nuogą balkone? Kažkaip norėčiau pažiūrėt dėl ko ji ten taip pasielgė ir kaip viskas baigėsi ;D | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 01 26, 2013 6:51 pm | |
| Nebuvo dar tos scenos.
Šiaip serialas visai neblogas, bet kažkaip nėra to kaip buvo su Teresa ar Rubi, kad laukdavau kiekvienos naujos serijos su toookiu nekantrumo! O tikėjausi, kad čia irgi taip bus... Na gal ateityje... | |
|
| |
Kristina Moderatorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Antr. 01 29, 2013 9:34 pm | |
| Mane sudomino Franciscos personažas, atrodo protinga ir įdomi moteris. Peržiūrėjau visas kiek parodė, kol kas visai nieko. Nors jau ir atsirado veikėjų, kurie nelabai žavi, tačiau yra ir tokių kurie net labai įdomūs. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 02 02, 2013 8:10 pm | |
| Na va, 9 serijoje jau yra entrada! Nicko tėvo pastangos susitikti su visa Arielio šeima darosi jau gerokai nuobodžios... Susitikimą su ta teta tiesiog prasukau, šitos scenos man panašėja į bereikalingą laiko užėmimą. Scenos su Bianca man patinka - dažniausiai būna įdomios. Šiaip serialas neblogas, bet kažkaip laukiu, kad įsivažiuotų. Gera scena ta, kur šoka tango. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Sk. 02 03, 2013 2:09 am | |
| Dabar pažiūrėjau dar kartą entradą ir pagalvojau: ar tik nebus taip, kad mažė paaugusi įsimylės Bruną (jis juk iš tikrųjų nėra jos tikras pusbrolis) ir pasidarys konkurentė Biancai. Man atrodo, kad ta, kur su vestuvine suknele ar tik nebus Nina... | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos | |
| |
|
| |
| Diskusijos | |
|