|
|
| Diskusijos | |
|
+14polyanna Elena Gabbana Vikulee2525 locura Justė. Eglė Anahi monikute19 Rūtelė Dinute* Kristina Violla Gabi 18 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
polyanna Una Maid en Manhatten
Parašė : 830 Prisijungė : 2012-01-20
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Antr. 01 08, 2013 12:49 am | |
| Man atrodo, kad Fernanda nuzudys savo teva, o paskui gal ir pati nusizudys - nes juk turi blogieciai but nubausti. O ta aktore, vaidinanti jos dukra, tikrai gera, naujas atradimas. | |
| | | Kristina Moderatorė
Parašė : 11245 Prisijungė : 2010-05-24
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Antr. 01 08, 2013 5:47 pm | |
| Pagaliau sulaukėm finalo finalas tikrai buvo kai kuriais įvykiais netikėtas. Kaip smagu buvo pamatyti Javier gyva, šito tikrai nelaukiau jo susitikimas su Jessica labai mielas ir jaudinantis pasirodė man. Bernardo mirtis man priminė ATM telenovelę Likau nelabai supratus ar Clara liko gyva? Kad blogiukai mirs to ir laukiau. O scena paskutinė su Fer dukra prie kapo labai šaukianti mintį kokius blogus dalykus padarys ji. Gaila Gustavo, jis taip norėjo būti tėčiu, ir mirė negavęs galimybės auginti savo vaiką su Laura. Šiaip gan tokia greita ir suspausta serija, norėjosi bent man kad finale bent daugiau būtų parodę kaip gyvena likę gyvieji, o ne tik keliais žodžiais ir nuotraukom. O taip serija gan patiko. | |
| | | klaudija123 Svečiuojuosi forume
Parašė : 21 Prisijungė : 2012-10-07
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Antr. 01 08, 2013 9:52 pm | |
| ir as paziurejau ilgai daugelio manau laukta finala ir finaline serija tikrai patiko nors kaip minejo suspausta viskas buvo nustebau jog Javier gyvas ir dziugu buvo vienas idomausiu ir gerausiu noveles blogiuku Bernardo mirti mum atskleide per promo bet manau vertas tokios zaurios mirties uz ka padare clara gaila Ringo nors daznai jis man nervino bet sioje patiko jo scenos ir pagailo tuo tarpu kiti idomausi noveles blogiukai Jesus ir Ivonne tikejausi jog isisuks nes man jie labai patinka ir chemija super o fernanda man labai patiko pradzioje bet paskui pradejo nervinti ta jo beprotyste o gustavo gaila vietoj jo galejo mirti fabiola nes jos personazas sugadino man visa telenovele o taip iki jos atsiradimo idomu buvo jei jos net nebutu buvus gal butu buve taipat idomu ar bent niekas nenervintu seriale o galas cia intriga padalyta kad dukra bus tokia pat kaip motina | |
| | | christine8865 Yo se que no me olvidaras aunque te vayas
Parašė : 81 Prisijungė : 2012-10-30
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Antr. 01 08, 2013 11:34 pm | |
| Aš kątik peržiūrėjau paskutinę seriją ir likau be amo. Dėl Verdugo visai net nenustebau, nes tada kai ale jis mirė, galvojau, kad turėtų vėliau pasirodyt, nes atsimenu sceną, kai gydytojui davė kapšą pinigų, kad pastatytų neblogą ligoninę. Nesupratau, kaip tą Gustavo pašovė, lyg ir slėpėsi po ta mašina... Ir dar nesupratau, kas ten sprogo, kai Angela gavo tortą Kažkas ten iškrito (Nejaugi ten jinai ir buvo?). Labai jau netradicinė pabaiga, galinti sulaukti tęsinio ir kažkaip pasirodė, kad ten vos ne visus "ištaškė". Ir man keista ar tikrai mirė Markas su dukra, nes bent jį tai kulka ale kiaurai peršovė, tai čia kaip iš fantastikos pasaulio, bet finalas tikrai neblogas ir tik toksai turėjo būt tokiam serialui P.S. Dar man juokinga buvo, kai išsikepė Bernardo širdį ir pasigardžiuodama valgė O Ringo visai patiko, galėjo Fer ir nieko nesakyt | |
| | | Gabbana Este es mi pecado.Cual es el tuyo?
Parašė : 36 Prisijungė : 2012-11-10
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 01 09, 2013 12:04 am | |
| Tikrai viskas sugrusta geriau galėjo plačiau rodyti ir išdėlioti ankstesnėse serijose, nes tada tempė guma kur galėjo tą patį įdomumą ankščiau rodyti pvz, kad Javier gyvas, ir kaip susiklostė tolimesnis veikėjų gyvenimas. Tai pirmas serialas kurį pažiūrėjau nuo pradžių iki pačio galo. Kažkaip laukiau pabaigos, bet buvau prie to serialo pripratusi ir kažkaip širdį skauda, kad baigėsi ypatingai dėl to, kad taip neaiškiai baigėsi tiek visa serialą buvo kančių o džiaugsmo akimirkų labai mažai. Clara manau liko gyva, nes nuotraukose buvo autobusas ant kurio Claros ir Luiso atvaizdai su jų atidarytu sodininku veikla. Tikrai vietoje tempiamos gumos bučiau norėjus pamatyti kaip Lady pasiliko su tuo vaiku, kaip Laura pagimdė gustavo vaika ir gyveno toliau ir Clara su Luisu. Nekenčiu filmų su tokia pabaiga: Suprask kaip nori. | |
| | | Elena Administratorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 01 09, 2013 12:38 am | |
| Na pagaliau ji baigesi Tokios ilgos noveles internetu dar nesu ziurejus. Finalines serijos buvo idomios, ypac po to siaubingai nuobodaus etapo. Bet jau taip viskas sugrusta buvo. Vietoj tu nesamoniu su Miguel ir Fabiola galejo Fer dukra anksciau atsirasti. Ir dar daug ka reikejo labiau ispletuoti, o ne susumuot keliom nuotraukom paciame gale. Na bet yra kaip yra. Kai perziurejau galimus finalus, turejau bloga nuojauta jog butent Gustavo mirs, bet nenorejau tuo patiketi. Deja nuojauta pasitvirtino. Patiko scena kur padure Fabiola, gaila kad mire Gustavo o ne ji. Per visa seriala ji man tik nervus tampe Sam ir Willy susitaikymas buvo labai grazus, tokios scenos manau dauguma tikejosi Nerealiai apsidziaugiau pamacius Verdugo. Jo numarinimas man niekad nepatiko, nes man jis neatrode toks tikras blogietis. Dziaugiuosi jog jo gyvenimas gerai susikloste. Dar buvo labai smagu pamatyti Emma ir Pablo. Ju istorija nusipelne grazaus uzbaigimo ir ta scena buvo tokia miela. Bernardas gavo tai ko nusipelne. Paverte savo dukra pabaisa ir ta dukra galiausiai suvalge jo sirdi. Kiek as supratau, tai Clara isgyveno ir jie su Camilo igyvendino savo svajone tureti sodininkystes firma. O pacia pabaiga padare tokia, kad jei kartais sumastytu, galetu sukurti ir tesini Siaip finaline scena man patiko. Pasibaige panasiai kaip ir prasidejo Fernandos istorija pirmoje serijoje, beveik identiskais zodziais. | |
| | | polyanna Una Maid en Manhatten
Parašė : 830 Prisijungė : 2012-01-20
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 01 09, 2013 1:35 am | |
| Tikrai labai idomi paskutine serija, net gaila, kad ankstesnes gal ir 100 buvo baisiai istemptos, o paskutinej visko per mazai. Fernanda nuzude Bernarda tai kaip is siaubo filmo (beje, pjuklai paskutini metu be galo populiarus Telemundo telenovelese, ERDLV irgi visus taip zudo). Dar ir Ringo pavaisino sirdim, na siaubas. Koks jis kvailas parodytas, ir tas jo juokas debiliskas, o vis tiek gaila. Norejau, kad Sam ir Willy anksciau susitaikytu, primer amor... gerai, kad apskritai susitaike. Gustavo mirtis bereikalinga, jokios prasmes nematau. Kad vyrai taip pat myletu savo moteris, isejusias is viesnamio, tai tik ekrane gali buti, bet dziugu, ypac del Claros ir Camilo. Kad Verdugo gyvas, sunku patiket,, kad toks pasikeites ir neberupi Fabiola. Del Jesus su Yvonne irgi kazkaip liudna, vis tikejaus, kad jie bus kartu, o cia susisaudymas ir visi mirsta. Visai neparode gerieciu laimingos pabaigos, tos nuotraukos nesiskaito. emma vis tik sugrizo - su didziausiu pilvu. O paskutine scena intriguojanti, dukte ant motinos kapo...Gal ir noreciau isvysti tesini, jei nebutu toks isteptas. Ir jei butu be Fabiolos.
| |
| | | Gabi Moderatorė
Parašė : 4235 Prisijungė : 2009-12-15
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 01 09, 2013 4:40 am | |
| Pritariu visom, kad finalinė serija buvo labai jau sugrūsta, o paskutinę dalį tik visus iš eilės šaudė Šiaip iš paskutinės serijos tikėjausi kažko daugiau, o viskas gavosi labai nuspėjama ir nepaliko didelio įspūdžio.Na nebent to širdies valgymo nesitikėjau. Daugiau net neturiu ką pasakyt. Džiaugiuos, kad baigėsi, nes jau ir taip ilgai užsitęsė | |
| | | Rūtelė Moderatorė
Parašė : 1219 Prisijungė : 2012-01-07
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 01 09, 2013 5:16 am | |
| Na, ką, pasibaigė. Pabaiga suspausta. Įdomi, tikrai labai įdomi, na. Gaila Gustavo, galėjo mirti Fabiola, niekam nebūtų buvę gaila Na, kaip ir sakiau, galėjo pirmiau parodytitą dukrą, o ne tą Fab ir Miguel Šiaip gaila, kad blogiečių mirtis taip parodė gaila. Ivonnes negaila, o štai Jesus man labai gaial, patiko jis man. Pasipiktinau šiaip, kad Verdugas gyvas, atsirado mat gerietis. Ringo gaila, tas tikrai nebuvo jau toks blogas, bet ką darysi... Fernandos mirtis topinė, tokia ir turėjo būt Pabaiga tokia su tom nuotraukom tik na nelabai man, ale kažkas naujo, bet pvz kol dorai neįžiūrėjau, Kamilo ir cCaros nė nemačiau Labai gaila Fer dukters, iš pabaigos galima suprasti, kad ji bus jos pasekėja, baisu ir pagalvoti O ji man net patiko. Na, gal ir gerai, kad baigės, nes be tempimo gero nieko ir nebebuvo gale | |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pir. 01 28, 2013 10:15 pm | |
| Žiūrėjau šį serialą Labai patiko,nors serijų ir daug ir siužetas antroje pusėje tapo nebeįdomus,bet man labai patiko Aktoriai visi parinkti,kurie man labai patinka šiaip turiu vilties,kad parodys per mūsų televizijos kanalus |
| | | michelle Forumo dizainerė
Amžius : 28 Miestas : *** Parašė : 182 Prisijungė : 2014-02-12
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 08 28, 2015 3:38 pm | |
| Nesupratau pabaigos, tai Willis ir Fabiola mire? | |
| | | Elena Administratorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 08 28, 2015 9:32 pm | |
| Ne, mire tik Gustavo, kuri vaidino Pablo Azar. Willy su Sam berods dar vaiku susilauke ir laimingai gyveno, o Fabiola su Miguel ar tai i Argentina isvaziavo gyvent ar kur ten, seniai ziurejau tai nelabai jau pamenu | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos | |
| |
| | | | Diskusijos | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|