| Diskusijos | |
|
+14polyanna Elena Gabbana Vikulee2525 locura Justė. Eglė Anahi monikute19 Rūtelė Dinute* Kristina Violla Gabi 18 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
christine8865 Yo se que no me olvidaras aunque te vayas
Parašė : 81 Prisijungė : 2012-10-30
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 01 03, 2013 2:36 am | |
| Is tikruju tik 4 serijos liko, o atrodo, kad dar daug ivykiu turetu ivykt. Manau paskutines serijos bus kupinos ivykiu ir labai idomu, kaip baigsis visiems blogiukams | |
|
| |
Kristina Moderatorė
Parašė : 11245 Prisijungė : 2010-05-24
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 01 03, 2013 10:43 pm | |
| Kaip geriečiai baigs bei tikrieji projekto blogiukai ir taip daugmaž aišku, man įdomiausia kaip pasibaigs Jesus, nes jis kaip ir nėra šiam projekte toks jau blogiukas kokie buvo kiti. | |
|
| |
Elena Administratorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 01 03, 2013 11:03 pm | |
| Na kaip gerieciai baigs iki galo neaisku. Marcela Citterio pasake jog paskutinej serijoj bus "una muerte injusta". Taigi kazkas is gerieciu turetu mirti finale. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 01 03, 2013 11:13 pm | |
| Man tai keista, kaip Fabiola jau nebegalėjo apsiginti nuo tos moters, kur vaistus suleido. juk ji ten ir armijoj kažkiek pabuvo ir mušėsi, o dabar tik nusileido. Galėjo bent kažkiek apsigint ir pabėgt su Klara | |
|
| |
polyanna Una Maid en Manhatten
Parašė : 830 Prisijungė : 2012-01-20
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 01 04, 2013 12:07 am | |
| Turbut neverta spelioti, kas, bet neteisingiausia butu, jei mirtu Clara, nes jai ir taip teko daug iskenteti. O gal mirs Jesus, va butent del to, kad jis nera nei labai blogas, nei super geras, gi mafijozas.
Nezinot, paskutine serija bus ilgesne? | |
|
| |
Elena Administratorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 01 04, 2013 12:30 am | |
| As tai kazkaip ant Noros statyciau. Nors aisku galima bet kieno mirties tiketis. Abejuoju ar butu ilgesne, nes CV juk uzima vidurini noveliu laika, tai vargu ar kitas noveles pastumtu. Apskritai Telemundo labai retai dviguba serija daro, cia labiau Televisos mada, nes jie sekmadieniais ikisa tuos finalus lyg ir. Is Telemundo dviguba tik El clon pamenu. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 01 04, 2013 5:06 am | |
| O jūs man galit paaiškinti vieną dalyką, pvz: per entradą pristato aktorius ir prie kai kurių parašo "estelar" ir tame seriale jie dažniausiai miršta. Tai man vertėjas išverčia kaip "laikinas". O tada kas tas "especial"? Čia aš rašau tai, nes galbūt mirs vienas iš tų "esteral" personažų? | |
|
| |
Elena Administratorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 01 04, 2013 5:25 am | |
| Estelar reiskia pagrindinis. Tokiais vadina tuos kurie yra vieni pagrindiniu veikeju. O especial buna gerai zinomi aktoriai, kurie pakviesti atlikti nedideli vaidmeni. Sitos noveles atveju tokiais buvo Jorge Luis Pila, Sonya Smith. | |
|
| |
Rūtelė Moderatorė
Parašė : 1219 Prisijungė : 2012-01-07
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Sk. 01 06, 2013 3:58 am | |
| Vietoj durnių Fab ir Miguel anksčiau, galėjo geriau dabar parodyt, kaip su dukra susitaikė, kas buvo jai ir pan, kaip dėl Kamilo, žodžiu Šiaip iš dalies gaila, kad baigiasii, bet iš dalies super | |
|
| |
Angeliukas I always GET what I WANT
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Sk. 01 06, 2013 9:00 pm | |
| Peržiūrėjau 28 serijas Nu ką galiu pasakyti ;DD Veiksmo yra kaip reikiant ;D Tačiau kai kurie dalykai manęs visai netenkina pvz. Luis ;D nu negaliu,kaip jis mane nervuoja ;D taip ir norisi jam į makaulę užvažiuot ;D Sami-elgesys nepatinka,nors retkarčiais ir visai įdomiai jie ten su Willy bendrauja ;D Užknisa iš dalies Angela nu jau taip bijo prisipažint,kažkam ryžtis ir t.t. ;D Geriausios scenos kiek man dabar teko matyti tai Emmos ir Pablo ;D Emma gerai pavaro | |
|
| |
Anahi Eres mi reina
Amžius : 32 Miestas : Kaunas Parašė : 16079 Prisijungė : 2009-12-14
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pir. 01 07, 2013 12:46 am | |
| na taip Emmos ir Pablo pora ir tempe labiausiai pradzioje ....idomiausios scenos ir buvo su jais.... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pir. 01 07, 2013 2:40 am | |
| Labai laukiu antradienio su Corazon Valiente finalu. Kažkaip pagalvoju, kad blogiečiai gali pasilikt gyvent Kolumbijoj, nes vos ne visi vaikų prisidarė ir nemanau, kad rašytoja sumąstė vaikus atskirt nuo tėvų, bet bus matyt. Labai nekantrauju (Gal koks sapnas čia bus, kaip Pecados Ajenos ) | |
|
| |
Kristina Moderatorė
Parašė : 11245 Prisijungė : 2010-05-24
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pir. 01 07, 2013 2:59 am | |
| Iš avance nusimato, kad Bernardui nebus graži pabaiga...nes Fer neatrodo labai gerai nusiteikus toje scenoje jau smalsu sulaukt paskutinės serijos kas ir kaip ten įvyks. Kas mirs, kas pasodintas bus, o kas turės laimingą finalą | |
|
| |
Gabi Moderatorė
Parašė : 4235 Prisijungė : 2009-12-15
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pir. 01 07, 2013 5:16 am | |
| Aš tik šiandien peržiūrėjau tas serijas, kurias parodė po švenčių tai visai patiko, kad atsirado Fernandos ir Juan Marcos dukra. Aišku galėjo atsirast anksčiau, nes iš ties įdomu kaip reaguos Fernanda ir pan. Bet bent jau dėlto paskutinės serijos vėl sudomino ir pritraukė. Nors tikriausiai kiekvienas naujas personažas iš pat pradžių kažkiek sudomina. Beje gal kas žinot kas vaidina Marios Fernandos personažą? Nors ne daug pasireiškė, bet kažkaip patinka man ši aktorė. Dar nesupratau vieno dalyko su Camilu, kur jis buvo pradingęs tiek laiko ir kai jį sužeidė rodė ką daugiau su juo ar ne?
| |
|
| |
Elena Administratorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pir. 01 07, 2013 6:53 am | |
| Maria Fernanda vaidina María del Pilar Pérez. Ji iki siol atrodo tik Grachi buvo pasirodziusi. Kai Camilo ligonineje sirdis sustojo ar kas ten buvo, policija niekam apie ji jokiu ziniu nebeteike. Niekas nezinojo ar jis gyvas ar mires. O paskui Miguel ji tam bare susitiko. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos | |
| |
|
| |
| Diskusijos | |
|