TELENOVELIŲ FORUMAS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sveiki! Užsukote į geriausią ir šilčiausią telenovelių forumą Lietuvoje, todėl nieko nelauk ir registruokis;)

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Diskusijos

Go down 
+14
polyanna
Elena
Gabbana
Vikulee2525
locura
Justė.
Eglė
Anahi
monikute19
Rūtelė
Dinute*
Kristina
Violla
Gabi
18 posters
Pereiti prie : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next
AutoriusPranešimas
Gabi
Moderatorė
Gabi

Parašė : 4235
Prisijungė : 2009-12-15

Diskusijos - Page 14 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 14 I_icon_newest_replyKv. 11 29, 2012 4:23 pm

Kaip man patiko Jesus kai išvarė Fabiolą, pagaliau nors vienas jai parodė savo vietą Juokiuosi
Miguel Varoni išties puikus aktorius ir jo vaidinamas personažas man be galo patinka Įsimylėjau Jo dėka vėl susidomėjau šia telenovele.
Ši vieta viena iš geriausių, kurias mačiau paskutiniu metu Juokiuosi
Atgal į viršų Go down
Elena
Administratorė
Elena

Parašė : 37029
Prisijungė : 2011-09-15

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 14 I_icon_newest_replyKv. 11 29, 2012 10:27 pm

O taip, scena buvo puiki. Kelis kartus perziurejau. Pagaliau nors vienas veikejas pastebejo jog Fabiola yra imbecil ir sugeba tik erzinti zmones Juokiuosi
Atgal į viršų Go down
http://aktoriai.blogspot.com//
polyanna
Una Maid en Manhatten
Una Maid en Manhatten

Parašė : 830
Prisijungė : 2012-01-20

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 14 I_icon_newest_replyPen. 11 30, 2012 12:11 am

Fabiolai reiketu pabegt i dziungles su Migueliu, vietoj ju griztu Emma ir Pablo - toks variantas man patiktu Juokiuosi
O jei rimtai, i Yvonne ir Jesusa galeciau ziuret ir ziuret, superine pora, praspjove visas.
Atgal į viršų Go down
Gabi
Moderatorė
Gabi

Parašė : 4235
Prisijungė : 2009-12-15

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 14 I_icon_newest_replyŠt. 12 29, 2012 6:45 am

Mane ši telenovelė kuo toliau tuo vis mažiau domina, pagaliau per šventes pasivijau rodomas serijas, bet net atsibodo žiūrėt, jau nieko įdomaus neparodo. Paskutinės dvi serijos tai iš vis nieko gero, net neparodė kaip Fernanda kėsinosi į Anchelą ir sužeidė Cecilią kadangi žiūrėdama nemažai prasuku tai tik iš antro karto suradau vietą kur kalba apie tai. Vienintelis patikęs dalykas per šias 2 serijas tai Fernandos ir Yvonne pokalbis. Atitiko viena kitą Juokiuosi Gerai jos ten pasišnekėjo, matosi, kad didžiausios šios telenovelės gyvatės Juokiuosi
Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

Parašė : 11245
Prisijungė : 2010-05-24

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 14 I_icon_newest_replyŠt. 12 29, 2012 4:12 pm

Yvonne man irgi patinka, kieta moterėlė. Aš tai pat nustebau, kad neparodė kaip sužeidė Cecilia, pradžioje nesupratau ar praleidau ką, nors žiūrėjau viską ar kas čia nutiko kol daėjo kad nerodė. Vietoj Anchelos ir Juan Marcos barnių pusę serijos galėjo geriau tą sceną bent trumpai parodyt.
Atgal į viršų Go down
http://twitter.com/angelineFCLT
polyanna
Una Maid en Manhatten
Una Maid en Manhatten

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 14 I_icon_newest_replyŠt. 12 29, 2012 9:18 pm

As irgi nesupratau, prie ko cia ta Cecilia, gal jie taip sumaontavo scenas, kad tilptu i laika iki sausio 7? O ziuret tiktrai neidou, mane tik bjauriai nuteike, kaip Bernardas pasielge su Clara - argi negalima buvo apsieiti be to isprievartavimo ir ikisimo i viesnami, brr. Kad ir kaip baigis Bernardui, nebus pakankaa bausme, man rodos.
Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

Parašė : 11245
Prisijungė : 2010-05-24

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 14 I_icon_newest_replyŠt. 12 29, 2012 10:20 pm

Claros man gaila buvo labai, vargšė. Bet mane dabar ypač suintrigavo anūkė Bernardo, įdomu kaip čia ji paskutinėse serijose bus įvelta, bet matosi, kad nebus gera mergaitė ir bus panaši į savo mamyte Fer
Atgal į viršų Go down
http://twitter.com/angelineFCLT
christine8865
Yo se que no me olvidaras aunque te vayas

Parašė : 81
Prisijungė : 2012-10-30

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 14 I_icon_newest_replySk. 12 30, 2012 11:02 pm

O man kaip tik šis serialas kuo toliau, tuo labiau patinka. Nesinori, kad jau baigtųsi, bet ką jau padarysi... Su nekantrumu laukiu paskutinių serijų ir tos šveicarės pasirodymo Šypsausi
Atgal į viršų Go down
polyanna
Una Maid en Manhatten
Una Maid en Manhatten

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 14 I_icon_newest_replyPir. 12 31, 2012 12:52 am

Jau pasirode, su tokiu pat katinu kaip Fernandos ir matosi, kad nebloga intrigante, visa i mama ir seneli. Is vienos puses, keista tokia paslapti isryskint tik pabaigoje, o is kitos, nors kas sudomino ir nesikartoja. Idomu, nejaugi ji atvaziuos ir gyvens su Angela ir Juan Marcosu?
Atgal į viršų Go down
Rūtelė
Moderatorė
Rūtelė

Parašė : 1219
Prisijungė : 2012-01-07

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 14 I_icon_newest_replyPir. 12 31, 2012 1:42 am

Man irgi labai gaila Claros, na, Bernardo kerštas, na, gerai, sakykim, tegu išprievartauja, na, dar dar galima iškęsti šiaip ne taip, ji net nepajautė to, bet čia tai žiauru... Per žiauru, siaubas, net pagalvojus šiurpas nukrečia..
O dėl Fer dukros tai džiaugiuosi, kad kažkas naujo, ne esmė, kad sunkiai tikėtina, bet vis fainiau, kažkas įdomiau Juokiuosi
Atgal į viršų Go down
Angeliukas
I always GET what I WANT
Angeliukas

Parašė : 2072
Prisijungė : 2009-12-14

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 14 I_icon_newest_replyPir. 12 31, 2012 2:55 am

Jūs visos čia jau į pabaigą einat ;D o aš tik šiandien pradėjau žiūrėti šią telenovėlę Merkiu akį Pažiūrėjau 3 serijas ir man labai patiko Merkiu akį siužetas kolkas visai įdomus Šypsausi aktoriai nuostabūs Šypsausi žiūrėsiu kaip bus toliau Merkiu akį
Atgal į viršų Go down
Elena
Administratorė
Elena

Parašė : 37029
Prisijungė : 2011-09-15

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 14 I_icon_newest_replyPir. 12 31, 2012 3:09 am

Na pirmoji puse tikrai bus labai idomi, o aktoriu tik padauges Šypsausi Paskui i antra puse prades tempimas jaustis dirbtinis, nes kai tiek seriju daug sunkiai isvengiama. Aisku bus galima daug ka prasukt Juokiuosi As pati jau nebegaliu sulaukti kada baigsis. Per beveik metus rimtai isvargino sita novele. Jei butu iki galo islikus tokia idomi kaip pradzioj manau butu gaila kad baigiasi, bet siuo atveju lengviau atsipusiu po finalines serijos.
Atgal į viršų Go down
http://aktoriai.blogspot.com//
Angeliukas
I always GET what I WANT
Angeliukas

Parašė : 2072
Prisijungė : 2009-12-14

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 14 I_icon_newest_replyPir. 12 31, 2012 4:05 am

Tikrai daug serijų ;D neįsivaizduoju,kaip aš ją visą peržiūrėsiu,bet pasistengsiu Šypsausi Noriu nors vieną nuo pradžios iki galo pažiūrėti ;DD
Atgal į viršų Go down
Eglė

Amžius : 24
Parašė : 116
Prisijungė : 2010-12-05

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 14 I_icon_newest_replyPir. 12 31, 2012 6:49 am

Aš irgi jau laukiu, kada pasibaigs, nes pusę serialo grynai prasukinėju. Jau ir Sam nesąmonės atsibodo - jei tikrai būtų norėjus būti su Williu, tai vistiek gal būtų bent stengusis pasikeist- iš tiesų keista, kai namuose du maži vaikai, tai vistiek gal nelystų į pavojus visokius. Taip tų vaikų norėjo, o dabar net prižiūrėt jų negali(bent jau tikrai nematyt senokai scenų kur ji tuos savo vaikus bent laikytų). Šiaip visas serialas prarado įdomumą kai Fabiola atsirado- tada ir atsirado begaliniai jos pagrobimai, ir herojiški Miguelio gelbėjimai. Toji atsiradusi Fer dukra tikrai nustebino, tačiau kodėl Bernardas nenorėjo kad Fer nesužinotų apie jos egzistavimą? Beje, labai smagu, kad Laura su Gustavu susiėjo, graži jų pora. Dabar kažkaip ir Juan Marcos su Angela patinka, graži iš tiesų jų pora Merkiu akį
Atgal į viršų Go down
polyanna
Una Maid en Manhatten
Una Maid en Manhatten

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 14 I_icon_newest_replyKv. 01 03, 2013 1:12 am

Na, seriju, keik man zinoma, jau tik 4 liko, kaip nors datempsim iki galo, juolab, idomu ,kaip baigsis. Bet ir as laukiu pabaigos Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 14 I_icon_newest_reply

Atgal į viršų Go down

Diskusijos
Atgal į viršų 
Puslapis 1416Pereiti prie : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next
 Similar topics
-
» Diskusijos
» Diskusijos
» Diskusijos
» Diskusijos
» Diskusijos