Kaip man patiko Jesus kai išvarė Fabiolą, pagaliau nors vienas jai parodė savo vietą Miguel Varoni išties puikus aktorius ir jo vaidinamas personažas man be galo patinka Jo dėka vėl susidomėjau šia telenovele. Ši vieta viena iš geriausių, kurias mačiau paskutiniu metu
Elena Administratorė
O taip, scena buvo puiki. Kelis kartus perziurejau. Pagaliau nors vienas veikejas pastebejo jog Fabiola yra imbecil ir sugeba tik erzinti zmones
polyanna Una Maid en Manhatten
Parašė : 830 Prisijungė : 2012-01-20
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 11 30, 2012 12:11 am
Fabiolai reiketu pabegt i dziungles su Migueliu, vietoj ju griztu Emma ir Pablo - toks variantas man patiktu O jei rimtai, i Yvonne ir Jesusa galeciau ziuret ir ziuret, superine pora, praspjove visas.
Gabi Moderatorė
Parašė : 4235 Prisijungė : 2009-12-15
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 12 29, 2012 6:45 am
Mane ši telenovelė kuo toliau tuo vis mažiau domina, pagaliau per šventes pasivijau rodomas serijas, bet net atsibodo žiūrėt, jau nieko įdomaus neparodo. Paskutinės dvi serijos tai iš vis nieko gero, net neparodė kaip Fernanda kėsinosi į Anchelą ir sužeidė Cecilią kadangi žiūrėdama nemažai prasuku tai tik iš antro karto suradau vietą kur kalba apie tai. Vienintelis patikęs dalykas per šias 2 serijas tai Fernandos ir Yvonne pokalbis. Atitiko viena kitą Gerai jos ten pasišnekėjo, matosi, kad didžiausios šios telenovelės gyvatės
Kristina Moderatorė
Parašė : 11245 Prisijungė : 2010-05-24
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 12 29, 2012 4:12 pm
Yvonne man irgi patinka, kieta moterėlė. Aš tai pat nustebau, kad neparodė kaip sužeidė Cecilia, pradžioje nesupratau ar praleidau ką, nors žiūrėjau viską ar kas čia nutiko kol daėjo kad nerodė. Vietoj Anchelos ir Juan Marcos barnių pusę serijos galėjo geriau tą sceną bent trumpai parodyt.
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 12 29, 2012 9:18 pm
As irgi nesupratau, prie ko cia ta Cecilia, gal jie taip sumaontavo scenas, kad tilptu i laika iki sausio 7? O ziuret tiktrai neidou, mane tik bjauriai nuteike, kaip Bernardas pasielge su Clara - argi negalima buvo apsieiti be to isprievartavimo ir ikisimo i viesnami, brr. Kad ir kaip baigis Bernardui, nebus pakankaa bausme, man rodos.
Kristina Moderatorė
Parašė : 11245 Prisijungė : 2010-05-24
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 12 29, 2012 10:20 pm
Claros man gaila buvo labai, vargšė. Bet mane dabar ypač suintrigavo anūkė Bernardo, įdomu kaip čia ji paskutinėse serijose bus įvelta, bet matosi, kad nebus gera mergaitė ir bus panaši į savo mamyte Fer
christine8865 Yo se que no me olvidaras aunque te vayas
O man kaip tik šis serialas kuo toliau, tuo labiau patinka. Nesinori, kad jau baigtųsi, bet ką jau padarysi... Su nekantrumu laukiu paskutinių serijų ir tos šveicarės pasirodymo
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pir. 12 31, 2012 12:52 am
Jau pasirode, su tokiu pat katinu kaip Fernandos ir matosi, kad nebloga intrigante, visa i mama ir seneli. Is vienos puses, keista tokia paslapti isryskint tik pabaigoje, o is kitos, nors kas sudomino ir nesikartoja. Idomu, nejaugi ji atvaziuos ir gyvens su Angela ir Juan Marcosu?
Rūtelė Moderatorė
Parašė : 1219 Prisijungė : 2012-01-07
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pir. 12 31, 2012 1:42 am
Man irgi labai gaila Claros, na, Bernardo kerštas, na, gerai, sakykim, tegu išprievartauja, na, dar dar galima iškęsti šiaip ne taip, ji net nepajautė to, bet čia tai žiauru... Per žiauru, siaubas, net pagalvojus šiurpas nukrečia.. O dėl Fer dukros tai džiaugiuosi, kad kažkas naujo, ne esmė, kad sunkiai tikėtina, bet vis fainiau, kažkas įdomiau
Angeliukas I always GET what I WANT
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pir. 12 31, 2012 2:55 am
Jūs visos čia jau į pabaigą einat ;D o aš tik šiandien pradėjau žiūrėti šią telenovėlę Pažiūrėjau 3 serijas ir man labai patiko siužetas kolkas visai įdomus aktoriai nuostabūs žiūrėsiu kaip bus toliau
Elena Administratorė
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pir. 12 31, 2012 3:09 am
Na pirmoji puse tikrai bus labai idomi, o aktoriu tik padauges Paskui i antra puse prades tempimas jaustis dirbtinis, nes kai tiek seriju daug sunkiai isvengiama. Aisku bus galima daug ka prasukt As pati jau nebegaliu sulaukti kada baigsis. Per beveik metus rimtai isvargino sita novele. Jei butu iki galo islikus tokia idomi kaip pradzioj manau butu gaila kad baigiasi, bet siuo atveju lengviau atsipusiu po finalines serijos.
Angeliukas I always GET what I WANT
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pir. 12 31, 2012 4:05 am
Tikrai daug serijų ;D neįsivaizduoju,kaip aš ją visą peržiūrėsiu,bet pasistengsiu Noriu nors vieną nuo pradžios iki galo pažiūrėti ;DD
Eglė Yo se que no me olvidaras aunque te vayas
Amžius : 24 Parašė : 116 Prisijungė : 2010-12-05
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pir. 12 31, 2012 6:49 am
Aš irgi jau laukiu, kada pasibaigs, nes pusę serialo grynai prasukinėju. Jau ir Sam nesąmonės atsibodo - jei tikrai būtų norėjus būti su Williu, tai vistiek gal būtų bent stengusis pasikeist- iš tiesų keista, kai namuose du maži vaikai, tai vistiek gal nelystų į pavojus visokius. Taip tų vaikų norėjo, o dabar net prižiūrėt jų negali(bent jau tikrai nematyt senokai scenų kur ji tuos savo vaikus bent laikytų). Šiaip visas serialas prarado įdomumą kai Fabiola atsirado- tada ir atsirado begaliniai jos pagrobimai, ir herojiški Miguelio gelbėjimai. Toji atsiradusi Fer dukra tikrai nustebino, tačiau kodėl Bernardas nenorėjo kad Fer nesužinotų apie jos egzistavimą? Beje, labai smagu, kad Laura su Gustavu susiėjo, graži jų pora. Dabar kažkaip ir Juan Marcos su Angela patinka, graži iš tiesų jų pora
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 01 03, 2013 1:12 am
Na, seriju, keik man zinoma, jau tik 4 liko, kaip nors datempsim iki galo, juolab, idomu ,kaip baigsis. Bet ir as laukiu pabaigos