TELENOVELIŲ FORUMAS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sveiki! Užsukote į geriausią ir šilčiausią telenovelių forumą Lietuvoje, todėl nieko nelauk ir registruokis;)

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Diskusijos

Go down 
+14
Anastasia
polyanna
Rūtelė
locura
Angeliukas
monikute19
Gabi
MissR
Eglė
Violla
Kristina
lepeckoja
Dinute*
Anahi
18 posters
Pereiti prie : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15  Next
AutoriusPranešimas
lepeckoja
Rubi-esa hembra es mala
Rubi-esa hembra es mala
lepeckoja

Amžius : 35
Parašė : 2090
Prisijungė : 2010-01-08

Diskusijos - Page 10 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 10 I_icon_newest_replyAntr. 04 03, 2012 4:28 pm

Kažin Kamilas ją myli, nemanau, kad jis toks blogas galėtų būti.
Atgal į viršų Go down
http://ildivo.ten.lt
Kristina
Moderatorė
Kristina

Parašė : 11245
Prisijungė : 2010-05-24

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 10 I_icon_newest_replyAntr. 04 03, 2012 9:32 pm

O man labiau atrodo, kad Saul ją buvo pagrobęs, nes Kamilas ją myli, tad nemanau, kad taip bjauriai būtų su ja pasiilgęs. Bet manau, kad visgi lauksis nuo Ivan, nors intriga manau bus kada Lucia sužinos, kas jai buvo nutikę.
Ačiū už pasakojimą išsamesnį apie Ivan ir Maripaz vestuves Kietai šypsausi
Atgal į viršų Go down
http://twitter.com/angelineFCLT
Anastasia
Elena contra Elena
Elena contra Elena
Anastasia

Amžius : 33
Parašė : 162
Prisijungė : 2011-06-15

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 10 I_icon_newest_replyTr. 04 04, 2012 12:41 am

Serijos aš nemačiau bet teko matyti klipuką, tai pagrobęs ją buvo Saulis ir išprievartavo, kažkada kažkoks gydytojas ją užhipnotizuos ir ji viską prisimins... Bet jau į tokią isteriją puls...Netekau žado
Atgal į viršų Go down
Violla
Cuando me enamoro
Cuando me enamoro
Violla

Amžius : 28
Parašė : 2122
Prisijungė : 2009-12-14

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 10 I_icon_newest_replyTr. 04 04, 2012 1:23 am

Visgi as klydau (kazkokiame klipe maciau, kad Kamilas bus Mari Paz meiluzis, tai dabar jis man atrodo kaip paskutinis nieksas Juokiuosi).
O kaip jums siandienos serija? Mane labai sunervino Karlota. Anksciau nepriestaravo Ivano sprendimui vesti Mari Pasa, o dabar tik ir nuteikineja pries ji Lusija (visai jau protas pakriko).
Atgal į viršų Go down
locura
Yo se que no me olvidaras aunque te vayas
locura

Amžius : 34
Parašė : 112
Prisijungė : 2012-01-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 10 I_icon_newest_replyTr. 04 04, 2012 2:29 am

Kai ten Liusiją buvo pagrobę, net į galvą nešovė, kad tai galėtų būti Kamilas, juk jis geras, taip jis ją myli, bet kad grobtų, tai tikrai ne... jis juk visada buvo labai rūpestingas šeimoje, dėl Antolino visad rūpindavosi ir bijodavo, gerai, kad jis su tuo pagrobimu nieko bendro neturėjo. Šypsausi

Karlota ir mane šiandien nustebino, ji su Liusija dar taip rimtai nei nepasišnekėjo apie Kamilą, tik tiesiog, kad jis geras vaikinas. O čia iš karto ėmė ir jam pasiūlė, kvailoka. Aišku Kamilas sutiks ją vesti, kaip gi kitaip, nors, kai sužinojo, kad ji laukiasi, labai suglumo. Nors man kvailos tos vedybos dėl vaiko, ką žmonės pasakys ir panašiai, tarsi ta Meksija gyvena kokiam 19-amžiuje ir Liusija būtų vienintelė, kuri viena augintų vaiką. Ir dabar tos vedybos, kaip ir labai greitai turėtų įvykti, kad visi manytų, kad vaikas yra Kamilo.
O tas vaikas dar negali būti Saulio? Čia visi iš kart mano, kad Ivano.

Tik įdomiausia kaip visgi Ivanas turėtų sureaguoti, jei visgi Liusija su Kamilu susituoktų. Tas pats Kamilas ir Liusija tik dėl jo ir dvejoja dėl tų vedybų... Kamilui jis kaip tikras brolis, kuris šitiek daug jam padėjo... nors Ivanas Maripazai dar buvo išrėžęs, kad Liusija gali sutikti ir pamilti gerą žmogų, jis tai kaip ir žino, kad Liusija jo juk nelauks... bet su tomis vedybomis, o ypač, kad tai Kamilas, na įdomu įdomu.
Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 10 I_icon_newest_replyTr. 04 04, 2012 3:20 am

Šiandienos serija man patiko, tik kaip visoms keistoka pasirodė, kad Karlota taip viską greitai išpasakojo Camilui, net nepaklausus Lucios ką ji apie tai mano. Jeigu Camilas ves Lucia, nujaučiu kad bus bomba ir pykčių priežastis tarp Ivano ir Camilo
Atgal į viršų Go down
Gabi
Moderatorė
Gabi

Parašė : 4235
Prisijungė : 2009-12-15

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 10 I_icon_newest_replyTr. 04 04, 2012 3:54 am

Kam įdomu sužinot tai vaikas bus Saulio
Atgal į viršų Go down
lepeckoja
Rubi-esa hembra es mala
Rubi-esa hembra es mala
lepeckoja

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 10 I_icon_newest_replyTr. 04 04, 2012 2:23 pm

Taip ir maniau, ką Gabi parašė, nes čia bus didžiausia intriga, ko telenovelėse dažniausiai nebūna.
Atgal į viršų Go down
Violla
Cuando me enamoro
Cuando me enamoro
Violla

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 10 I_icon_newest_replyTr. 04 04, 2012 3:31 pm

Varkse Lusija, o Ivanui koks smugis bus: del jo vaiko Lusija istekejo uz Kamilo. opasirodo, kad vaikas Saulio. Nustebau
Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 10 I_icon_newest_replyTr. 04 04, 2012 9:37 pm

Vaje tada gaila, kad Saul, jis nenusipelnė tokios garbės. Bet jau ką padarysi Juokiuosi teks Ivan finale vaiką mylėt kaip savo Juokiuosi

+EDIT

Nu va ir išskydo Ivanas, nuvylė sakyčiau jis mane...nesusivaldė ir pamylėjo Maripaz, dabar ji jausis visagalė...be to Antonis tiesą pasakė, kad Lucia nuo tos akimirkos jam nebepriklauso, kad jau sugebėjo kūnišką aistrą iškeist i meilę Luciai
Atgal į viršų Go down
locura
locura

Amžius : 34
Parašė : 112
Prisijungė : 2012-01-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 10 I_icon_newest_replyTr. 04 04, 2012 9:39 pm

Vat ir man vis kirbėjo, kad tas vaikas ne jokio Ivano, o Saulio, tik kažkaip keista, nes Ivanas nuo kitos turi vaiką, dabar Liusija irgi turės... per daug čia tų vaikų, kurie ne jų bendri...

Ai, dar paminėsiu kvailys Ivanas, permiegojo su Maripaza, o tai tau, kad nori... Antonis gerai pasake, kad dabar Liusiją gali pamiršti, šiaip ar taip Liusija jau ir apie Kamilą pradėjo galvoti, juo domėtis, kaip čia Kristina pasakė, laukiam bombos, ji tikrai bus. Juokiuosi
Atgal į viršų Go down
lepeckoja
Rubi-esa hembra es mala
Rubi-esa hembra es mala
lepeckoja

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 10 I_icon_newest_replyKv. 04 05, 2012 12:30 am

Na manau, kad kaip visos nusivyliau Ivanu šiandien, bet tikiuosi, kad jis daugiau taip nepasiduos Maripasai.
Atgal į viršų Go down
Rūtelė
Moderatorė
Rūtelė

Parašė : 1219
Prisijungė : 2012-01-07

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 10 I_icon_newest_replyKv. 04 05, 2012 2:30 am

Pasiduos nepasiduos, bet jis mulkis, kuriam visą gyvenimą rūpi tik seksas, ką čia daugiau ir bepasakyti.. Pamatė nuogą moterį, jau ir lovoj su ja, o prieš tai visais varpais skambino, kad nerūpi ji jam, net šnekėt nesinori..
Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 10 I_icon_newest_replyKv. 04 05, 2012 2:36 am

Aš tikėjausi, kad Ivan bus stipresnis, dar būtų buvęs girtas kitaip žiūrėčiau, o dabar blaivas ir taip lengvai į lovą krito. Tai dabar klausimas kyla ar jis tikrai taip jau Lucia myli, kad jam labiau jau sekas svarbesnis.
Atgal į viršų Go down
Violla
Cuando me enamoro
Cuando me enamoro
Violla

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 10 I_icon_newest_replyKv. 04 05, 2012 3:36 pm

As irgi nusiviliau Ivanu, bet ka cia jau padarysi....
Laukiu nesulaukiu kada Ivanas gris i Alama, tada tai prsasides riauses Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 10 I_icon_newest_reply

Atgal į viršų Go down

Diskusijos
Atgal į viršų 
Puslapis 1015Pereiti prie : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15  Next
 Similar topics
-
» Diskusijos
» Diskusijos
» Diskusijos
» Diskusijos
» Diskusijos