|
|
| Diskusijos | |
|
+14Anastasia polyanna Rūtelė locura Angeliukas monikute19 Gabi MissR Eglė Violla Kristina lepeckoja Dinute* Anahi 18 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
lepeckoja Rubi-esa hembra es mala
Amžius : 35 Miestas : Klaipėda Parašė : 2090 Prisijungė : 2010-01-08
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Antr. 04 03, 2012 4:28 pm | |
| Kažin Kamilas ją myli, nemanau, kad jis toks blogas galėtų būti. | |
| | | Kristina Moderatorė
Parašė : 11245 Prisijungė : 2010-05-24
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Antr. 04 03, 2012 9:32 pm | |
| O man labiau atrodo, kad Saul ją buvo pagrobęs, nes Kamilas ją myli, tad nemanau, kad taip bjauriai būtų su ja pasiilgęs. Bet manau, kad visgi lauksis nuo Ivan, nors intriga manau bus kada Lucia sužinos, kas jai buvo nutikę. Ačiū už pasakojimą išsamesnį apie Ivan ir Maripaz vestuves | |
| | | Anastasia Elena contra Elena
Amžius : 33 Parašė : 162 Prisijungė : 2011-06-15
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 04 04, 2012 12:41 am | |
| Serijos aš nemačiau bet teko matyti klipuką, tai pagrobęs ją buvo Saulis ir išprievartavo, kažkada kažkoks gydytojas ją užhipnotizuos ir ji viską prisimins... Bet jau į tokią isteriją puls... | |
| | | Violla Cuando me enamoro
Amžius : 28 Parašė : 2122 Prisijungė : 2009-12-14
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 04 04, 2012 1:23 am | |
| Visgi as klydau (kazkokiame klipe maciau, kad Kamilas bus Mari Paz meiluzis, tai dabar jis man atrodo kaip paskutinis nieksas ). O kaip jums siandienos serija? Mane labai sunervino Karlota. Anksciau nepriestaravo Ivano sprendimui vesti Mari Pasa, o dabar tik ir nuteikineja pries ji Lusija (visai jau protas pakriko). | |
| | | locura Yo se que no me olvidaras aunque te vayas
Amžius : 34 Parašė : 112 Prisijungė : 2012-01-11
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 04 04, 2012 2:29 am | |
| Kai ten Liusiją buvo pagrobę, net į galvą nešovė, kad tai galėtų būti Kamilas, juk jis geras, taip jis ją myli, bet kad grobtų, tai tikrai ne... jis juk visada buvo labai rūpestingas šeimoje, dėl Antolino visad rūpindavosi ir bijodavo, gerai, kad jis su tuo pagrobimu nieko bendro neturėjo. Karlota ir mane šiandien nustebino, ji su Liusija dar taip rimtai nei nepasišnekėjo apie Kamilą, tik tiesiog, kad jis geras vaikinas. O čia iš karto ėmė ir jam pasiūlė, kvailoka. Aišku Kamilas sutiks ją vesti, kaip gi kitaip, nors, kai sužinojo, kad ji laukiasi, labai suglumo. Nors man kvailos tos vedybos dėl vaiko, ką žmonės pasakys ir panašiai, tarsi ta Meksija gyvena kokiam 19-amžiuje ir Liusija būtų vienintelė, kuri viena augintų vaiką. Ir dabar tos vedybos, kaip ir labai greitai turėtų įvykti, kad visi manytų, kad vaikas yra Kamilo. O tas vaikas dar negali būti Saulio? Čia visi iš kart mano, kad Ivano. Tik įdomiausia kaip visgi Ivanas turėtų sureaguoti, jei visgi Liusija su Kamilu susituoktų. Tas pats Kamilas ir Liusija tik dėl jo ir dvejoja dėl tų vedybų... Kamilui jis kaip tikras brolis, kuris šitiek daug jam padėjo... nors Ivanas Maripazai dar buvo išrėžęs, kad Liusija gali sutikti ir pamilti gerą žmogų, jis tai kaip ir žino, kad Liusija jo juk nelauks... bet su tomis vedybomis, o ypač, kad tai Kamilas, na įdomu įdomu. | |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 04 04, 2012 3:20 am | |
| Šiandienos serija man patiko, tik kaip visoms keistoka pasirodė, kad Karlota taip viską greitai išpasakojo Camilui, net nepaklausus Lucios ką ji apie tai mano. Jeigu Camilas ves Lucia, nujaučiu kad bus bomba ir pykčių priežastis tarp Ivano ir Camilo | |
| | | Gabi Moderatorė
Parašė : 4235 Prisijungė : 2009-12-15
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 04 04, 2012 3:54 am | |
| Kam įdomu sužinot tai vaikas bus Saulio | |
| | | lepeckoja Rubi-esa hembra es mala
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 04 04, 2012 2:23 pm | |
| Taip ir maniau, ką Gabi parašė, nes čia bus didžiausia intriga, ko telenovelėse dažniausiai nebūna. | |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 04 04, 2012 3:31 pm | |
| Varkse Lusija, o Ivanui koks smugis bus: del jo vaiko Lusija istekejo uz Kamilo. opasirodo, kad vaikas Saulio. | |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 04 04, 2012 9:37 pm | |
| Vaje tada gaila, kad Saul, jis nenusipelnė tokios garbės. Bet jau ką padarysi teks Ivan finale vaiką mylėt kaip savo +EDIT Nu va ir išskydo Ivanas, nuvylė sakyčiau jis mane...nesusivaldė ir pamylėjo Maripaz, dabar ji jausis visagalė...be to Antonis tiesą pasakė, kad Lucia nuo tos akimirkos jam nebepriklauso, kad jau sugebėjo kūnišką aistrą iškeist i meilę Luciai | |
| | | locura Yo se que no me olvidaras aunque te vayas
Amžius : 34 Parašė : 112 Prisijungė : 2012-01-11
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 04 04, 2012 9:39 pm | |
| Vat ir man vis kirbėjo, kad tas vaikas ne jokio Ivano, o Saulio, tik kažkaip keista, nes Ivanas nuo kitos turi vaiką, dabar Liusija irgi turės... per daug čia tų vaikų, kurie ne jų bendri... Ai, dar paminėsiu kvailys Ivanas, permiegojo su Maripaza, o tai tau, kad nori... Antonis gerai pasake, kad dabar Liusiją gali pamiršti, šiaip ar taip Liusija jau ir apie Kamilą pradėjo galvoti, juo domėtis, kaip čia Kristina pasakė, laukiam bombos, ji tikrai bus. | |
| | | lepeckoja Rubi-esa hembra es mala
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 04 05, 2012 12:30 am | |
| Na manau, kad kaip visos nusivyliau Ivanu šiandien, bet tikiuosi, kad jis daugiau taip nepasiduos Maripasai. | |
| | | Rūtelė Moderatorė
Parašė : 1219 Prisijungė : 2012-01-07
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 04 05, 2012 2:30 am | |
| Pasiduos nepasiduos, bet jis mulkis, kuriam visą gyvenimą rūpi tik seksas, ką čia daugiau ir bepasakyti.. Pamatė nuogą moterį, jau ir lovoj su ja, o prieš tai visais varpais skambino, kad nerūpi ji jam, net šnekėt nesinori.. | |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 04 05, 2012 2:36 am | |
| Aš tikėjausi, kad Ivan bus stipresnis, dar būtų buvęs girtas kitaip žiūrėčiau, o dabar blaivas ir taip lengvai į lovą krito. Tai dabar klausimas kyla ar jis tikrai taip jau Lucia myli, kad jam labiau jau sekas svarbesnis. | |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 04 05, 2012 3:36 pm | |
| As irgi nusiviliau Ivanu, bet ka cia jau padarysi.... Laukiu nesulaukiu kada Ivanas gris i Alama, tada tai prsasides riauses | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos | |
| |
| | | | Diskusijos | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|