| Diskusijos | |
|
+14Anastasia polyanna Rūtelė locura Angeliukas monikute19 Gabi MissR Eglė Violla Kristina lepeckoja Dinute* Anahi 18 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
lepeckoja Rubi-esa hembra es mala
Amžius : 35 Miestas : Klaipėda Parašė : 2090 Prisijungė : 2010-01-08
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 04 05, 2012 5:17 pm | |
| Tai jau tikrai, kai Ivanas norės susigrąžinti Lucia, o Kamilas neleis. Bus manau geros serijos tada. | |
|
| |
Nora La esposa virgen
Amžius : 25 Miestas : Alytus Parašė : 761 Prisijungė : 2012-04-05
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 04 05, 2012 10:42 pm | |
| Mane tai šiandieninė serija sudomino. Liusija prašo laiko, o bučiuojasi paskui Ir vestuves įtemptai planuoja. O Maripaz elgesys tai aš be žodžių. Bet galėjo Tonis trenkt Ivanui būtų bent pasimokęs. | |
|
| |
Kristina Moderatorė
Parašė : 11245 Prisijungė : 2010-05-24
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 04 05, 2012 11:30 pm | |
| Man visai patinka Camilas su Lucia, visai gerai kartu žiūrisi galiu sakyti jie tikrai tinka vienas kitam, ko negaliu pasakyti apie Maripaz ir Ivana | |
|
| |
locura Yo se que no me olvidaras aunque te vayas
Amžius : 34 Parašė : 112 Prisijungė : 2012-01-11
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 04 06, 2012 1:50 am | |
| Karlota šiandieninėje serijoje vėl kiek sunervino... dėl tos nakties, kai sužinojo, kad Ivanas permiegojo su Maripasa jau tokį kone skandalą Antoniui sukėlė, nežinau keistoka... Kamilas dabar aišku visų akimis tikras angelėlis, nuostabus vyras, geras žmogus ir t.t. bet manau vėliau pasirodys tikrasis Kamilas, kai jau grįš Ivanas, juk kažkaip reikės kovoti už Liusiją... Dabar man įdomu kokia bus Ivano reakcija, kai sužinos, kad Liusija ištekėjo už jo geriausio draugo, juolab, kad visiems draudžiama ką nors sakyti apie tai Magvairams. Tikiuosi jie greitai grįš į Alamą ir tada visas įdomumas tik prasidės. | |
|
| |
Gabi Moderatorė
Parašė : 4235 Prisijungė : 2009-12-15
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 04 06, 2012 2:52 pm | |
| Nelabai turiu laiko pažiūrėt šia telenovelę, tai nesuprantu vieno dalyko. Gal kas galit paaiškint kas ta Berenisė ir iš kur ji atsirado? | |
|
| |
Kristina Moderatorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 04 06, 2012 3:22 pm | |
| Berenisė yra Lucios draugė, kada Ivan su Lucia išsiskyrė jos veikėjas atsirado, kad prablaškytų Lucia ir ji išeitų kažkur, tik vat jų išėjimas Luciai ir pasekmių atnešė. | |
|
| |
Violla Cuando me enamoro
Amžius : 28 Parašė : 2122 Prisijungė : 2009-12-14
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 04 06, 2012 3:54 pm | |
| - locura rašo:
- Karlota šiandieninėje serijoje vėl kiek sunervino... dėl tos nakties, kai sužinojo, kad Ivanas permiegojo su Maripasa jau tokį kone skandalą Antoniui sukėlė, nežinau keistoka... Kamilas dabar aišku visų akimis tikras angelėlis, nuostabus vyras, geras žmogus ir t.t. bet manau vėliau pasirodys tikrasis Kamilas, kai jau grįš Ivanas, juk kažkaip reikės kovoti už Liusiją... Dabar man įdomu kokia bus Ivano reakcija, kai sužinos, kad Liusija ištekėjo už jo geriausio draugo, juolab, kad visiems draudžiama ką nors sakyti apie tai Magvairams. Tikiuosi jie greitai grįš į Alamą ir tada visas įdomumas tik prasidės.
Sutinku su tavimi. Netikiu, kad Kamilas bus toks geras ir svelnus. Beto dar idomu, kaip jis elgsis su Lusijos vaiku. Dabar sako, kad nules ji, bet juk vaikas ne jo- viskas gali pasikeisti.... | |
|
| |
Kristina Moderatorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 04 06, 2012 4:03 pm | |
| Na dabar Camilas labai geras, o kas bus po to nežinau, bet bent šią akimirką man jie atrodo labai žaviai. O kas bus vėliau pamatysim, gal ir pasirodys blogasis Camilas, o gal visgi išliks iki galo toks. Būsimos serijos viską atskleis | |
|
| |
Gabi Moderatorė
Parašė : 4235 Prisijungė : 2009-12-15
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 04 06, 2012 4:36 pm | |
| - Kristina rašo:
- Berenisė yra Lucios draugė, kada Ivan su Lucia išsiskyrė jos veikėjas atsirado, kad prablaškytų Lucia ir ji išeitų kažkur, tik vat jų išėjimas Luciai ir pasekmių atnešė.
Aišku, ačiū už atsakymą Skaičiau šiandien serijos aprašymą tai kaip supratau ji įsimylės Davidą. Tai ir susidomėjau kas ji per viena. | |
|
| |
locura Yo se que no me olvidaras aunque te vayas
Amžius : 34 Parašė : 112 Prisijungė : 2012-01-11
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 04 07, 2012 2:03 am | |
| Oho kiek šiandien visko parodė, tik spėk gaudyk... gerai, kad netempė to laiko ir panašiai, dabar kaip ir Ivanas manau turėtų tuojau grįžti, nes kaip ir nieko be jo nevyktų... juolab šiandien Ivanas ir pasakė, kad gailisi savo poelgio ir bandys susigrąžinti Liusiją. | |
|
| |
lepeckoja Rubi-esa hembra es mala
Amžius : 35 Miestas : Klaipėda Parašė : 2090 Prisijungė : 2010-01-08
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 04 07, 2012 2:06 am | |
| Na laukiam kol Ivanas sugrįš ir veiksmas prasidės. | |
|
| |
Nora La esposa virgen
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 04 07, 2012 2:06 am | |
| Na šiandieninė serija per greita man buvo. Susivokti, net nespėjau Bet tą mergaitę tai Kamilas pasirodė, jog labai myli. Bet Ivanas ir pasiuto kai Liusija neatsiliepė Lauksiu seknančių serijų ypač kai Ivanas į Alamą grįš | |
|
| |
Kristina Moderatorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 04 07, 2012 2:20 am | |
| Įdomu dabar bus pamatyt Ivano reakciją kada jis sužinos, kad Lucia ištekėjo už Camilo. Jaučiu pradžioje nepatikės, o tada jau prasidės viskas. Veiksmas šiandien tikrai greit susisuko, man patiko vestuvės gana kuklios, be didelės pompastikos. Greit ir mėnesiai praėjo ir vaikas gimė, Camilo veidas visas švytėjo, mielas toks pasirodė, įdomu kaip toliau jis elgsis su vaiku ir Lucia. | |
|
| |
Nora La esposa virgen
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 04 07, 2012 2:26 am | |
| Bet man kirba toks klausimas. Kodėl išsikirs Kamilas su Liusija? Pabaigoje kiek mačiau susituoks Ivanas ir Liusija tai savaime aišku turi būti priežastis kodėl jie išsikirs jūs taip nemanot? | |
|
| |
Kristina Moderatorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 04 07, 2012 2:53 am | |
| Manau meilė nugalės, vistiek aišku vienas dalykas, kad Lucia niekad nepamils Camilo ir visad mylės Ivaną, tai ateis laikas kada nebegalės valdytis ir pasiduos ir grįš vėl pas Ivaną | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos | |
| |
|
| |
| Diskusijos | |
|