| Diskusijos | |
|
+14Anastasia polyanna Rūtelė locura Angeliukas monikute19 Gabi MissR Eglė Violla Kristina lepeckoja Dinute* Anahi 18 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
locura Yo se que no me olvidaras aunque te vayas
Amžius : 34 Parašė : 112 Prisijungė : 2012-01-11
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Antr. 02 07, 2012 12:49 am | |
| Gaila buvo šiandien stebėti Liusiją su Ivanu, kai ji jį taip melagingai paliko, bet manau, kad Karlota viską greitai sutvarkys, svarbiausia ji žino dėl ko viskas taip. Iš ties labai laukiu kada gi Kamilas susižavės Liusija, nes dabar jis tas, kuris Ivaną guodžia dėl dabartinės situacijos, na tikrai labai įdomu kaip viskas klostysis, kada jis ją pamatys. | |
|
| |
Angeliukas I always GET what I WANT
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Antr. 02 07, 2012 1:36 am | |
| Liūdna šios dienos serija man Kaip man Liusijos ir Ivano gaila tą Maripasą reikia uždaryti į psichuškę žiūrėsim kaip rytoj bus tikiuosi senelė pusė tiesio išklos ir Ivanui tėtis pasakys,kad Liusiją myli jį | |
|
| |
Angeliukas I always GET what I WANT
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Antr. 02 07, 2012 11:21 pm | |
| | |
|
| |
lepeckoja Rubi-esa hembra es mala
Amžius : 35 Miestas : Klaipėda Parašė : 2090 Prisijungė : 2010-01-08
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 02 08, 2012 2:03 am | |
| Man taip pat patiko, kad Ivanas viską sužinojo ir pagaliau Kamilas susitiko Liusija Žinoma papasakosim | |
|
| |
Violla Cuando me enamoro
Amžius : 28 Parašė : 2122 Prisijungė : 2009-12-14
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 02 08, 2012 2:56 am | |
| Man irgi patiko si serija. Ivanas buvo taip inirses, kad net gaila i ji ziureti buvo.... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 02 08, 2012 2:59 am | |
| Taip visai nesitikėjau, kad Karlota ims ir išrėš visą tiesą Ivanui, galvojau jau tokią paslaptį tęs kone iki serialo galo, na tikrai įdomu. Ivanas labai supyko... buvo ir dėl ko. Tikrai, kad pagaliau Kamilas pamatė Liusiją, jau jo pirmas žvilgsnis į ją parodė, kad ji jam labai patiko. Na laukiam, kaip gi jie toliau bendraus. | |
|
| |
Kristina Moderatorė
Parašė : 11245 Prisijungė : 2010-05-24
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 02 08, 2012 3:54 pm | |
| Manau jau greitai prasidės kokie konfliktai tarp Ivano ir Kamilo, kad jau jam patiko Liucia kada išarčiau susipažino įdomu kaip dabar pasisuks istorija. Labiausiai įdomu ar Maripas pavyks kaip nors Ivan susigražint ar visgi ne? | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 02 09, 2012 8:33 am | |
| Tikiuosi, kad nepavyks Logiškai mąstant, na Ivanas tikrai nemanau, kad dar kada susidės su Maripasa, per daug ji jam blogo padarius, dabar jis jos galima sakyti net nekenčia. Tikrai nei nežinau, kas galėtų priversti Ivaną vėl susidėti su Maripasa... bet čia gi serialas, iš kokio sielvarto dėl Liusijos nueis permiegos su Maripasa, ta apgaus, kad nieščia ir pan... tokių variantų gali būti sukurta pilna... bet viliuosi, kad nebus | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 02 11, 2012 2:38 am | |
| Oi ta višta Maripasa, vistiek šiaip ne taip sugeba įgelti Liusijai dėl Ivano. Dabar tas butas... žinoma čia Antonis pasistengė dėl Karlotos, nes ji jam kaip ir patinka, na bet pirkti butą Maripasai, visai man ta jo mintis nepatiko, neverta ji kaip sakoma nei grašio, o še tau butas yra, dar išlaikymas... Ivanas, pamažu išsiaiškina, kas jo sūnųs, na tikrai keista man šiame seriale, kad viskas nėra taip tempiama viskas labai greitai išsiaiškinama, bet gal dėl to, kad pats serialas nėra ilgas. | |
|
| |
Kristina Moderatorė
Parašė : 11245 Prisijungė : 2010-05-24
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 02 11, 2012 3:02 am | |
| Man tik kažkiek nepatinka Lucios naivumas ji visalaik tiki kas jai sakoma, galėtų nors kartą neimt į širdį ką sako Maripasa, juk ne kartą jau melavo. Labai tikiuosi, kad Ivanas greit sužinos, kad jo sūnus gyvas ir sveikas ir gyvena pas Lucios tėtį. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 02 11, 2012 6:37 am | |
| Būtent, tas Liusijos naivumas, geras pastebėjimas ir kaip visada Ivanas dėl to turi skubėti aiškintis. Iš viso man Liusijos personažas nelabai patinka, nes ji per daug patikli ir geraširdiška, čia gal ir geras bruožas tas geraširdiškumas, tik manau jo jau per daug, nes ji negalvoja apie save, savo laimę, dėl to kenčia ir tas pats Ivanas. Iš viso keista, ji kaip sakė, kad myli Ivaną nuo pat vaikystės... Ivanas ją tik dabar pamilo, na keisa, kad tiek laiko mylėjo ir myli žmogų, o dėl jo visai nesistengia, o toliau kenčia ir laukia. | |
|
| |
Anastasia Elena contra Elena
Amžius : 33 Parašė : 162 Prisijungė : 2011-06-15
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 02 17, 2012 12:49 am | |
| Oi tai patinka man šitas serialas:)))))))))) | |
|
| |
Rūtelė Moderatorė
Parašė : 1219 Prisijungė : 2012-01-07
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 02 17, 2012 2:27 am | |
| Man tai nelabai... Galvojau bus įdomesnis, o čia tai išvis per seriją nieko neparodo... Mesčiau žiūrėt, bet nu dar laikausi... | |
|
| |
polyanna Una Maid en Manhatten
Parašė : 830 Prisijungė : 2012-01-20
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 02 17, 2012 3:40 am | |
| Mane tai jis labai kabino nuo pat pradžios iki paskutinės serijos. Kažkaip kitokiu kampu viskas, negu įprastai. Vat lygiant su nauja Zepedos telenovele Abismo de pasion, kuri iki skausmo tradicinė, šita yra tiesiog nepakartojama. Gražiai meilės istorija pateikta. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Sk. 02 19, 2012 12:45 am | |
| Pritarsiu čia daugumai, iš ties serialas tikrai labai įdomus ir kas svarbiausia nėra ištęstas ir nereikia norėti, kad kiekviena serija būtų įdomi ir per visas serijas kažko daugiau būtų parodyta... manau buvo ir bus, kad vienose serijose pagrindinių visai nerodo, o rodo visai antraeilius personažus, bet nereikia norėti, kad pastoviai juos rodytų. Šiaip ar taip man serialas labai patinka ir kiekvienos serijos labai laukiu. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos | |
| |
|
| |
| Diskusijos | |
|