| Tėvų nuomonė apie telenoveles | |
|
+30Gabi Evil Regals Erikita erika laurytyt Dinute* Daniela Paola Grettell Analia Lady Analia♥ ateity velniukste Menina emilija Maria Del Carmen deiziukas123 Bianca Rose(Titanic) Candy Thalija elizabeth=* vileta Anahi Angeliukas Musheika♥ Justina♥ Violla Rubi 34 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Paola Elena contra Elena
Amžius : 36 Parašė : 153 Prisijungė : 2010-08-18
| Temos pavadinimas: Re: Tėvų nuomonė apie telenoveles Tr. 08 18, 2010 11:23 pm | |
| Mano tėvai niekad kažkaip neburbėdavo dėl žiūrėjimo ir mama ankščiau kažką žiūrėdavo, bet dabar pasižiūri tik kai kuriuos rusiškus serialus vat aš ant sesės paburbu, kad nesąmones žiūri, nes pati ne visas mėgstu žiūrėt | |
|
| |
Violla Cuando me enamoro
Amžius : 28 Parašė : 2122 Prisijungė : 2009-12-14
| Temos pavadinimas: Re: Tėvų nuomonė apie telenoveles Kv. 08 19, 2010 3:16 am | |
| - Paola rašo:
- Mano tėvai niekad kažkaip neburbėdavo dėl žiūrėjimo ir mama ankščiau kažką žiūrėdavo, bet dabar pasižiūri tik kai kuriuos rusiškus serialus vat aš ant sesės paburbu, kad nesąmones žiūri, nes pati ne visas mėgstu žiūrėt
O kiek au metu? Sory, kad ne i tema. | |
|
| |
Grettell Yo estoy pensando en ti
Amžius : 27 Parašė : 435 Prisijungė : 2010-01-27
| Temos pavadinimas: Re: Tėvų nuomonė apie telenoveles Kv. 08 19, 2010 5:55 pm | |
| - Maria Del Carmen rašo:
- Šaunuolėė Grettell nepalik forumo,nes tu kaip sakant forumo Einkšteinas,ta prasme,tikrai protinga xD
OMG. Ačiū labai.
Taigi, pasigirsiu. Po truputį vakar pradėjau žiūrėti serialus. Mama gal net kiek dėl to džiaugias, nes mažiau prie kompo sedėsiu. Vakar jai pasakiau, kad tik dabar išdrįsau paprašyti. Tada paklausiau, ką ji apie telenoveles mano. O ji mano, kad tai yra visai geras dalykas - idomios istorijos, gražūs žmonės. Tik sako, kad jai kol kas neįdomu, bet matyt, jei žiūrėtų nuo pradžių, būtų įdomu. Labai dėl to džiaugiuosi. | |
|
| |
Violla Cuando me enamoro
| Temos pavadinimas: Re: Tėvų nuomonė apie telenoveles Kv. 08 19, 2010 5:59 pm | |
| - Grettell rašo:
- Maria Del Carmen rašo:
- Šaunuolėė Grettell nepalik forumo,nes tu kaip sakant forumo Einkšteinas,ta prasme,tikrai protinga xD
OMG. Ačiū labai.
Taigi, pasigirsiu. Po truputį vakar pradėjau žiūrėti serialus. Mama gal net kiek dėl to džiaugias, nes mažiau prie kompo sedėsiu. Vakar jai pasakiau, kad tik dabar išdrįsau paprašyti. Tada paklausiau, ką ji apie telenoveles mano. O ji mano, kad tai yra visai geras dalykas - idomios istorijos, gražūs žmonės. Tik sako, kad jai kol kas neįdomu, bet matyt, jei žiūrėtų nuo pradžių, būtų įdomu. Labai dėl to džiaugiuosi. va matai saunuole. | |
|
| |
Grettell Yo estoy pensando en ti
Amžius : 27 Parašė : 435 Prisijungė : 2010-01-27
| |
| |
Paola Elena contra Elena
Amžius : 36 Parašė : 153 Prisijungė : 2010-08-18
| Temos pavadinimas: Re: Tėvų nuomonė apie telenoveles Pen. 08 20, 2010 12:29 am | |
| | |
|
| |
Violla Cuando me enamoro
| Temos pavadinimas: Re: Tėvų nuomonė apie telenoveles Pen. 08 20, 2010 2:37 pm | |
| | |
|
| |
Maria Del Carmen Cuando me enamoro
Parašė : 2100 Prisijungė : 2009-12-14
| Temos pavadinimas: Re: Tėvų nuomonė apie telenoveles Tr. 08 25, 2010 9:25 pm | |
| O kokia jūsų klasiokų/draugių nuomonė apie telenoveles? | |
|
| |
Daniela Svečiuojuosi forume
Amžius : 29 Miestas : Marijampolė Parašė : 7 Prisijungė : 2010-11-19
| Temos pavadinimas: Re: Tėvų nuomonė apie telenoveles Pen. 11 19, 2010 1:35 am | |
| mano draugai mano kad tai nesamone gryna... | |
|
| |
Dinute* La Mujer Del Vendaval
Parašė : 3823 Prisijungė : 2010-06-22
| Temos pavadinimas: Re: Tėvų nuomonė apie telenoveles Antr. 12 28, 2010 6:26 am | |
| Mano tevai neziuri telenoveliu, as pati jau galeciau but mama, bet kadangi darau karjera tai seimai nera dar laiko Bet man asmeniskai patinka karts nuo karto pasiziureti jas. | |
|
| |
Maria Del Carmen Cuando me enamoro
Parašė : 2100 Prisijungė : 2009-12-14
| Temos pavadinimas: Re: Tėvų nuomonė apie telenoveles Pen. 12 31, 2010 8:38 pm | |
| Tiesa sakant,dabar mano mama net kalbina mane ziureti telenoveles,sako "Issirink gi kokia pasiziurek" heh..Bet man jos jau beveik neidomios.. Na bet dabar drauge geriausia bando i kampa prispausti vis skao "Ziurim Rebelde ziurim" pazadejo paversti kas ka sakom,manau pameginsiui paziureti. Dabar ji mane vel kalbina Rebelde ziuret pries metus as ja kalbinau xDD | |
|
| |
laurytyt Elena contra Elena
Amžius : 30 Parašė : 205 Prisijungė : 2011-02-20
| Temos pavadinimas: Re: Tėvų nuomonė apie telenoveles Kv. 05 12, 2011 1:54 am | |
| Aš tai kartu su mama pasižiūrim telenovelės | |
|
| |
erika Svečiuojuosi forume
Parašė : 11 Prisijungė : 2011-09-15
| Temos pavadinimas: Re: Tėvų nuomonė apie telenoveles Pen. 09 16, 2011 3:52 pm | |
| Mano mama anksciau labai burbedqavo,kad as ja ziuriu,bet cia buvo kaip dar mokykloj mokiausi | |
|
| |
Erikita Este es mi pecado.Cual es el tuyo?
Parašė : 53 Prisijungė : 2011-09-20
| Temos pavadinimas: Re: Tėvų nuomonė apie telenoveles Antr. 09 20, 2011 7:13 pm | |
| Na mano mama pasiziuri jsi neruri ka veikt ir daugisu nieko geresnio nerodo. Anksciau tai pamenu net labai ziuredavo ,bet dabar vis sako,kad jokiu geru nera nes vis taspats per jas. Seip kad as ziuriu.tai ji nieko pries nes ziuriu per kompa psgrinde visas tai ji neturi ko pykt. | |
|
| |
Violla Cuando me enamoro
| Temos pavadinimas: Re: Tėvų nuomonė apie telenoveles Sk. 04 15, 2012 11:17 pm | |
| - Maria Del Carmen rašo:
- O kokia jūsų klasiokų/draugių nuomonė apie telenoveles?
Mano viena drauge irgi megsta pasiziureti serialus, bet nera tokia aistringa ziuretoja kaip as:-D na o kiti pazistami tikriausiai neziuri. Jie turi kitu uzsiemimu: prisigerti, parukyti, ka nors sugadinti.... | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Tėvų nuomonė apie telenoveles | |
| |
|
| |
| Tėvų nuomonė apie telenoveles | |
|