| Diskusijos | |
|
+13edvis monikute19 Dinute* Elena Sabrina Rūtelė Justė. Vijolina Elenita Gabi Anahi Kristina Demi 17 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Justė. Aurora- princesa de hielo
Parašė : 343 Prisijungė : 2010-08-06
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 11 16, 2013 5:05 am | |
| Alejandro kaip gaila buvo! Dabar spėju įdomumas visas prasidės (: O šiaip visai nieko kaip pora žiūrisi ta striptizo šokėja (nepamenu vardo) su tuo Refugio, mieliakai jie man tokie abu :DD O šiaip Maria patiko, kai ji ten Alejandro apsikabino, tegul Monse pavydi :DD | |
|
| |
Anahi Eres mi reina
Amžius : 32 Miestas : Kaunas Parašė : 16079 Prisijungė : 2009-12-14
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 11 16, 2013 7:29 am | |
| man irgi Alejandro taip gaila pasidare taip graudziai jis atrode kai Monse pasake kad jai jis slykstus atsiimsi ji uz tokius zodzius tai tikrai, man is kart nepatinka dbr nepasakysiu vardo bet Marijos dede ... matos kad pridarys jis problemu | |
|
| |
Dinute* La Mujer Del Vendaval
Parašė : 3823 Prisijungė : 2010-06-22
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 11 16, 2013 2:50 pm | |
| Man tas Marios dede tiesiog slykstus, o ypac kai pats nuzude savo broli, o paskui Maria guodzia del tevo mirties Manau tikrai Monserat kentes dar uz toki elgesy su Alejandru, graudu buvo per atsisveikinima su seima. Na bet ir ziauri Monserat su Alenjandru... Dabar jo meile virs neapykanta Monserat, bet ji pati kalta O jau Monserat pasitenkinimas veide kai Alenjandras ja pristate Mariai. O kita serija dar idomesne bus | |
|
| |
Vijolina Yo estoy pensando en ti
Parašė : 410 Prisijungė : 2012-11-02
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Sk. 11 17, 2013 1:56 am | |
| Na taip, tikiuosi po vestuvių jau prasidės įdomumas! | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Sk. 11 17, 2013 3:53 pm | |
| Man kazkaip atrodo kad ten kuo nuo skardzio nuleke nebus Alvarez arba bent jau nemirs, kazkaip visas idomumas dingtu. Cia as apie pirmadienio serijos anonsa. O serija tai nebloga. Man kazkaip Marios gaila, kad kankinasi vargsele ir negali susitaikyti, kad Alejandras vede. O jis pats kunigui labai jau "graziai" savo zmon apristate | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Sk. 11 17, 2013 6:26 pm | |
| Ne, ne, tai aišku, kad jis negali būti miręs, ten gal jį paskelbs mirusiu ir tada niekas nebepersekios. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 11 20, 2013 3:30 am | |
| Ooo visgi jie pasimylėjo su Monse, bet dabar jaučiu to nedarys tol, kol ji jo neįsimylės... | |
|
| |
monikute19 Teresa-esa hembra es mala
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 11 20, 2013 5:51 pm | |
| As nemaniau, kad jie mylesis kol ji dar jo nemyli istikruju tada mane nuvyle Alejandro, nes labai jau zema elgtis taip O Monse man patinka tokia uzsispyrus, bet nors is kambario islindo pagaliau, ir patinka, kad savo nepasitenkinima parodo del Marijos, pastatys ja I vieta gal, nes mane ji biski nervina, gryna kaimiete Ir tas Marijos dede tai slykstus tipas, fui negaliu ziuret I ji | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 11 21, 2013 3:58 am | |
| Tai aš apskritai Monsės seksualiniu gyvenimu nusivylus :DPirmiausia pasimylėjo su tuo karininku, kuris nei gražus nei pagrindinis veikėjas, o va po vedybų Alejandras ją "užlaužė". Bet man atrodo jiedu pradės vienas kitą įsimylėti bedirbdami kartu, ten tuos namus varguoliams statydami. Kas visai realu - kai žmonės sutaria kartu darbe, tai ir gyvenime gali pradėti sutarti Beto Monse galės save realizuoti ))) | |
|
| |
Rūtelė Moderatorė
Parašė : 1219 Prisijungė : 2012-01-07
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 11 28, 2013 4:30 am | |
| Jau čia pagrindinė kokia erzinanti... Durnė kažkokia, pikta, pasikėlus, nors iš tikrųjų yra kvaila Fifačka, kuri be užpakalio vizginimo nieko daugiau ir nemoka.. Dar padėkot mamytei turi už tokį gyvenimą, nes su tuo kareiviu nebūtų nė savaitės iškentus.. Negaliu žiūrėt į ją aš, net nupurto, tas jos kareivėlis irgi panašaus lygio..
| |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 11 28, 2013 3:23 pm | |
| Mane irgi jau erzina Monserat elgesys, pasiputimas, ir isivaizdavimas kas da as Bet kazko nebega pas ta kareiveli Nori buti rancos ponia Idomu Demetrijus ves ta pabaisiuke? | |
|
| |
monikute19 Teresa-esa hembra es mala
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 11 28, 2013 5:45 pm | |
| Man atrodo, kad Monse greit supras kad pradeda isimylet savo vyra ir jau po truputi isijaucia i seimininkes vaidmeni, Man patinka tas kunigelis, toks teisingas zmogus jis na o Demitrijus manau ves ne ta pabaisiuke, o jos pinigus | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 11 29, 2013 4:57 am | |
| Man tai gal visai patinka ir ta Monserat... | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 11 29, 2013 4:57 pm | |
| Na taip Monserat pradeda uzsinoret buti seimininke ir jai tinka Is dalies man gaila Marios, bet kad pati jau nebezino, kaip Alejandra vilioti ir kai pavoge is Monserat apatinius ir jais apsirengus nuejo pas Alenjandra tai man jau juokinga buvo, kad ir siaudo griebiasi Galetu greiciau issiaiskinti kad Alvarezas ten yra, kazkaip jis mane nervina. | |
|
| |
Anahi Eres mi reina
Amžius : 32 Miestas : Kaunas Parašė : 16079 Prisijungė : 2009-12-14
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 11 29, 2013 9:43 pm | |
| na va pagal orginala ji po Alejandro pasovimo turi suprast kad ji pamilo ;]] tikiuos bus pagal orginala nes bsk jau uzkniso toks ju bendravimas... o dbr mane labiausei nervina Alvarez toks uzknisantis personazas... | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos | |
| |
|
| |
| Diskusijos | |
|