TELENOVELIŲ FORUMAS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sveiki! Užsukote į geriausią ir šilčiausią telenovelių forumą Lietuvoje, todėl nieko nelauk ir registruokis;)

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Diskusijos

Go down 
+13
edvis
monikute19
Dinute*
Elena
Sabrina
Rūtelė
Justė.
Vijolina
Elenita
Gabi
Anahi
Kristina
Demi
17 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17  Next
AutoriusPranešimas
Justė.
Aurora- princesa de hielo
Aurora- princesa de hielo
Justė.

Parašė : 343
Prisijungė : 2010-08-06

Diskusijos - Page 4 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 4 I_icon_newest_replyŠt. 11 16, 2013 5:05 am

Alejandro kaip gaila buvo! Dabar spėju įdomumas visas prasidės (: O šiaip visai nieko kaip pora žiūrisi ta striptizo šokėja (nepamenu vardo) su tuo Refugio, mieliakai jie man tokie abu :DD O šiaip Maria patiko, kai ji ten Alejandro apsikabino, tegul Monse pavydi :DD
Atgal į viršų Go down
http://nina-dobrev.4umer.net
Anahi
Eres mi reina
Eres mi reina
Anahi

Amžius : 32
Parašė : 16079
Prisijungė : 2009-12-14

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 4 I_icon_newest_replyŠt. 11 16, 2013 7:29 am

man irgi Alejandro taip gaila pasidare Liūdžiu taip graudziai jis atrode kai Monse pasake kad jai jis slykstus Verkiu atsiimsi ji uz tokius zodzius tai tikrai,Netekau žado  man is kart nepatinka dbr nepasakysiu vardo bet Marijos dede ... matos kad pridarys jis problemu
Atgal į viršų Go down
Dinute*
La Mujer Del Vendaval
La Mujer Del Vendaval
Dinute*

Parašė : 3823
Prisijungė : 2010-06-22

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 4 I_icon_newest_replyŠt. 11 16, 2013 2:50 pm

Man tas Marios dede tiesiog slykstus, o ypac kai pats nuzude savo broli, o paskui Maria guodzia del tevo mirties Pykstu 
Manau tikrai Monserat kentes dar uz toki elgesy su Alejandru, graudu buvo per atsisveikinima su seima. Verkiu 
Na bet ir ziauri Monserat su Alenjandru... Verkiu Dabar jo meile virs neapykanta Monserat, bet ji pati kalta Nustebau O jau Monserat pasitenkinimas veide kai Alenjandras ja pristate Mariai. O kita serija dar idomesne bus Juokiuosi 
Atgal į viršų Go down
Vijolina
Yo estoy pensando en ti
Yo estoy pensando en ti
Vijolina

Parašė : 410
Prisijungė : 2012-11-02

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 4 I_icon_newest_replySk. 11 17, 2013 1:56 am

Na taip, tikiuosi po vestuvių jau prasidės įdomumas!
Atgal į viršų Go down
Dinute*
La Mujer Del Vendaval
La Mujer Del Vendaval
Dinute*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 4 I_icon_newest_replySk. 11 17, 2013 3:53 pm

Man kazkaip atrodo kad ten kuo nuo skardzio nuleke nebus Alvarez arba bent jau nemirs, kazkaip visas idomumas dingtu. Cia as apie pirmadienio serijos anonsa.

O serija tai nebloga. Man kazkaip Marios gaila, kad kankinasi vargsele ir negali susitaikyti, kad Alejandras vede. O jis pats kunigui labai jau "graziai" savo zmon apristate Juokiuosi 
Atgal į viršų Go down
Vijolina
Yo estoy pensando en ti
Yo estoy pensando en ti
Vijolina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 4 I_icon_newest_replySk. 11 17, 2013 6:26 pm

Ne, ne, tai aišku, kad jis negali būti miręs, ten gal jį paskelbs mirusiu ir tada niekas nebepersekios.
Atgal į viršų Go down
Vijolina
Yo estoy pensando en ti
Yo estoy pensando en ti
Vijolina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 4 I_icon_newest_replyTr. 11 20, 2013 3:30 am

Ooo visgi jie pasimylėjo su Monse, bet dabar jaučiu to nedarys tol, kol ji jo neįsimylės...
Atgal į viršų Go down
monikute19
Teresa-esa hembra es mala

Parašė : 241
Prisijungė : 2011-05-18

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 4 I_icon_newest_replyTr. 11 20, 2013 5:51 pm

As nemaniau, kad jie mylesis kol ji dar jo nemyli Liūdžiu  istikruju tada mane nuvyle Alejandro, nes labai jau zema elgtis taip Verkiu  O Monse man patinka tokia uzsispyrus, bet nors is kambario islindo pagaliau, ir patinka, kad savo nepasitenkinima parodo del Marijos, pastatys ja I vieta gal, nes mane ji biski nervina, gryna kaimiete Galvoju Ir tas Marijos dede tai slykstus tipas, fui negaliu ziuret I ji Vemiu 
Atgal į viršų Go down
Vijolina
Yo estoy pensando en ti
Yo estoy pensando en ti
Vijolina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 4 I_icon_newest_replyKv. 11 21, 2013 3:58 am

Tai aš apskritai Monsės seksualiniu gyvenimu nusivylus :DPirmiausia pasimylėjo su tuo karininku, kuris nei gražus nei pagrindinis veikėjas, o va po vedybų Alejandras ją "užlaužė".

Bet man atrodo jiedu pradės vienas kitą įsimylėti bedirbdami kartu, ten tuos namus varguoliams statydami. Kas visai realu - kai žmonės sutaria kartu darbe, tai ir gyvenime gali pradėti sutarti Merkiu akį
Beto Monse galės save realizuoti Šypsausi)))
Atgal į viršų Go down
Rūtelė
Moderatorė
Rūtelė

Parašė : 1219
Prisijungė : 2012-01-07

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 4 I_icon_newest_replyKv. 11 28, 2013 4:30 am

Jau čia pagrindinė kokia erzinanti... Durnė kažkokia, pikta, pasikėlus, nors iš tikrųjų yra kvaila Fifačka, kuri be užpakalio vizginimo nieko daugiau ir nemoka.. Dar padėkot mamytei turi už tokį gyvenimą, nes su tuo kareiviu nebūtų nė savaitės iškentus.. Negaliu žiūrėt į ją aš, net nupurto, tas jos kareivėlis irgi panašaus lygio..
Atgal į viršų Go down
Dinute*
La Mujer Del Vendaval
La Mujer Del Vendaval
Dinute*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 4 I_icon_newest_replyKv. 11 28, 2013 3:23 pm

Mane irgi jau erzina Monserat elgesys, pasiputimas, ir isivaizdavimas kas da as Juokiuosi Bet kazko nebega pas ta kareiveli Juokiuosi Nori buti rancos ponia Juokiuosi 
Idomu Demetrijus ves ta pabaisiuke? Juokiuosi 
Atgal į viršų Go down
monikute19

Parašė : 241
Prisijungė : 2011-05-18

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 4 I_icon_newest_replyKv. 11 28, 2013 5:45 pm

Man atrodo, kad Monse greit supras kad pradeda isimylet savo vyra Šypsausi ir jau po truputi isijaucia i seimininkes vaidmeni, Man patinka tas kunigelis, toks teisingas zmogus jis Merkiu akį na o Demitrijus manau ves ne ta pabaisiuke, o jos pinigus
Atgal į viršų Go down
Vijolina
Yo estoy pensando en ti
Yo estoy pensando en ti
Vijolina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 4 I_icon_newest_replyPen. 11 29, 2013 4:57 am

Man tai gal visai patinka ir ta Monserat...
Atgal į viršų Go down
Dinute*
La Mujer Del Vendaval
La Mujer Del Vendaval
Dinute*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 4 I_icon_newest_replyPen. 11 29, 2013 4:57 pm

Na taip Monserat pradeda uzsinoret buti seimininke ir jai tinka Šypsausi Is dalies man gaila Marios, bet kad pati jau nebezino, kaip Alejandra vilioti ir kai pavoge is Monserat apatinius ir jais apsirengus nuejo pas Alenjandra tai man jau juokinga buvo, kad ir siaudo griebiasi Juokiuosi 
Galetu greiciau issiaiskinti kad Alvarezas ten yra, kazkaip jis mane nervina.
Atgal į viršų Go down
Anahi
Eres mi reina
Eres mi reina
Anahi

Amžius : 32
Parašė : 16079
Prisijungė : 2009-12-14

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 4 I_icon_newest_replyPen. 11 29, 2013 9:43 pm

na va pagal orginala ji po Alejandro pasovimo turi suprast kad ji pamilo ;]] tikiuos bus pagal orginala nes bsk jau uzkniso toks ju bendravimas... o dbr mane labiausei nervina Alvarez toks uzknisantis personazas...
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 4 I_icon_newest_reply

Atgal į viršų Go down

Diskusijos
Atgal į viršų 
Puslapis 417Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17  Next
 Similar topics
-
» Diskusijos
» Diskusijos
» Diskusijos
» Diskusijos
» Diskusijos