TELENOVELIŲ FORUMAS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sveiki! Užsukote į geriausią ir šilčiausią telenovelių forumą Lietuvoje, todėl nieko nelauk ir registruokis;)

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Diskusijos

Go down 
+13
edvis
monikute19
Dinute*
Elena
Sabrina
Rūtelė
Justė.
Vijolina
Elenita
Gabi
Anahi
Kristina
Demi
17 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Next
AutoriusPranešimas
Elena
Administratorė
Elena

Parašė : 37029
Prisijungė : 2011-09-15

Diskusijos - Page 3 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 3 I_icon_newest_replyKv. 10 31, 2013 4:26 am

Tokie pat kaip ir po pirmos Šypsausi Paskutine scena ir vel labai grazi, o dar ta nuostabi pagrindines poros daina. Ji man patinka daug labiau nei entrados daina. Marijos ir man gaila, ji neatrodo kazkokia blogiete. Ja tokia matyt dede padarys, nes jau dabar svajoja gauti Almonte pinigus istekindamas ja uz Alejandro.
Atgal į viršų Go down
http://aktoriai.blogspot.com//
Anahi
Eres mi reina
Eres mi reina
Anahi

Amžius : 32
Parašė : 16079
Prisijungė : 2009-12-14

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 3 I_icon_newest_replyKv. 10 31, 2013 7:27 pm

na peržiūrėjau visas tris serijas ;] tikrai patiko ir nenusivyliau nes ir tikėjaus kad bus įdomu... Mąstau Mąstau
labai patinka  Monserat personažas ir su Alejandru tikrai gražiai poroj žiūrisi... kaip ir įtariau Nadios vedybinis gyvenimas ne rožėm klotas matos kad ji meluoja... ir paskutinės scenos su ja ir vyru tai parodė.... man siaip įdomu kaip toliau klostysis įvykiai su ja nenustepčiau jai vyrelis ir mušt pradės...Nustebau 
Atgal į viršų Go down
Dinute*
La Mujer Del Vendaval
La Mujer Del Vendaval
Dinute*

Parašė : 3823
Prisijungė : 2010-06-22

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 3 I_icon_newest_replyKv. 10 31, 2013 9:22 pm

Man irgi kas labai patinka sioje telenoveleje tai pagrindine pora, vaizdai.
Is 3cios serijos as daugiau tikejausi kaip is anonso, bet vistiek idomiai susiziurejo.

Kas matet ir atsimenat remeikus ar viskas sutampa ar yra skirtumu sioje versijoje?Šypsausi 
Atgal į viršų Go down
monikute19
Teresa-esa hembra es mala
Teresa-esa hembra es mala

Parašė : 241
Prisijungė : 2011-05-18

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 3 I_icon_newest_replyKv. 10 31, 2013 11:28 pm

Uj kaip man patinka viskas ŠypsausiMerkiu akį 
Atgal į viršų Go down
Dinute*
La Mujer Del Vendaval
La Mujer Del Vendaval
Dinute*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 3 I_icon_newest_replyŠt. 11 02, 2013 1:34 pm

Taip ir maniau, kad Monserat motina kurs plana kaip istekinti ja del naudos tik dabar idomu uz ko, ar anksciau rodyto Sebastiano ar visgi uz Alejandro Juokiuosi Turtingi ipedinio Juokiuosi Pasirodo visgi Alejandras Juokiuosi 

Man tai Monserat teta patinka, tokia faina, o Monserat galetu nebuti tokia gerute, biski jau per saldu daros, norisi, kad su charakteriu butu Juokiuosi Bet cia gal ateityje taip ir bus. Juokiuosi 

Na kita serija dar idomesne bus Šypsausi 
Atgal į viršų Go down
Elenita
Yo se que no me olvidaras aunque te vayas

Amžius : 34
Parašė : 108
Prisijungė : 2013-09-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 3 I_icon_newest_replySk. 11 03, 2013 8:37 pm

Gal kas galetu imesti koki linka kur galimetu paziureti si seriala?Merkiu akį 
Atgal į viršų Go down
Elena
Administratorė
Elena

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 3 I_icon_newest_replySk. 11 03, 2013 9:57 pm

Zinoma Šypsausi As ziuriu sicia:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Atgal į viršų Go down
Elenita

Amžius : 34
Parašė : 108
Prisijungė : 2013-09-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 3 I_icon_newest_replySk. 11 03, 2013 10:45 pm

Aciu Merkiu akį
Atgal į viršų Go down
Vijolina
Yo estoy pensando en ti
Yo estoy pensando en ti
Vijolina

Parašė : 410
Prisijungė : 2012-11-02

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 3 I_icon_newest_replyŠt. 11 09, 2013 1:25 am

Gal žinot kada vestuvės? kurioj serijoj?
Man atrodo, kad jie nelabai išlaiko tempo... Nuobodoka darosi, galėtų greičiau rutuliotis viskas.
Ir dar: gal žinot, kur rasti Amor real geros kokybės serijas online?
Atgal į viršų Go down
Justė.
Aurora- princesa de hielo
Aurora- princesa de hielo
Justė.

Parašė : 343
Prisijungė : 2010-08-06

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 3 I_icon_newest_replyPen. 11 15, 2013 2:44 am

Vijolina rašo:
Gal žinot kada vestuvės? kurioj serijoj?
Man atrodo, kad jie nelabai išlaiko tempo... Nuobodoka darosi, galėtų greičiau rutuliotis viskas.
Ir dar: gal žinot, kur rasti Amor real geros kokybės serijas online?

Vestuvės 13 serijoje, gan trumpos man pasirodė (: bet toliau veiksmas ir galas laabai intriguojantis :>
Atgal į viršų Go down
http://nina-dobrev.4umer.net
Vijolina
Yo estoy pensando en ti
Yo estoy pensando en ti
Vijolina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 3 I_icon_newest_replyPen. 11 15, 2013 5:25 am

Aha! Kokia pabaiga!!!!!!! Ploju 
Ir panašu, kad kita serija gera bus!

Gaila, kad tas kariškis aktorius toks šiaip sau parinktas, galėjo ir ką nors geresnio rasti...
Atgal į viršų Go down
Elena
Administratorė
Elena

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 3 I_icon_newest_replyPen. 11 15, 2013 5:41 am

Guzman man kaip aktorius patinka, bet jau kaip jam netinka sitas vaidmuo. Jis daug geriau vaidina blogiukus, o ne tokius lepsius. Alvarez personazas man atrodo dar beviltiskesnis nei tas kur Islas sukure Amor real. O kai pagalvoju kaip jis Montserat persekiuos toj rancoj kai ta jau bus isimylejusi Alejandro ir kaip jiems gyvenima gadins, siaubas zodziu O ne! 
Atgal į viršų Go down
Vijolina
Yo estoy pensando en ti
Yo estoy pensando en ti
Vijolina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 3 I_icon_newest_replyPen. 11 15, 2013 8:19 am

Tarp jų jokios chemijos... Nu kad net sunku patikėti, kad jie įsimylėję...
Atgal į viršų Go down
Elena
Administratorė
Elena

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 3 I_icon_newest_replyPen. 11 15, 2013 8:36 am

As tai jau pirmoj serijoj pastebejau Juokiuosi Kad ir ta ju meiles scena. Na grazi buvo ir net labai, bet emociju visiskai jokiu nesukele. Jei ten butu buves Alejandro, manau visai kitas reikalas butu buves.
Atgal į viršų Go down
Dinute*
La Mujer Del Vendaval
La Mujer Del Vendaval
Dinute*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 3 I_icon_newest_replyPen. 11 15, 2013 3:13 pm

Man irgi nepatinka Alvarez personazo aktorius, personazas irgi nelabai Juokiuosi 
Grazios vestuves, bet jau Monserat kaip lyg vedama pakarti ir tiek neapykantos Juokiuosi Sunku patiket kol kas kad ji pamils Alejandra Juokiuosi Man tai labai patinka Monserat teta Merkiu akį 
Pabaiga tikra grazi, ir idomu kas bus toliau, anonsas kitos serijos irgi neblogas.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 3 I_icon_newest_reply

Atgal į viršų Go down

Diskusijos
Atgal į viršų 
Puslapis 317Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Next
 Similar topics
-
» Diskusijos
» Diskusijos
» Diskusijos
» Diskusijos
» Diskusijos