| Diskusijos | |
|
+13edvis monikute19 Dinute* Elena Sabrina Rūtelė Justė. Vijolina Elenita Gabi Anahi Kristina Demi 17 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Elena Administratorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Antr. 08 20, 2013 3:45 am | |
| Grettell tikrai bus pagrindine blogiete. Telenoveles premjera numatoma lapkricio 4 diena. Panasu kad pavadinimas Lo que la vida me robo jau yra galutinis variantas. | |
|
| |
Gabi Moderatorė
Parašė : 4235 Prisijungė : 2009-12-15
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Antr. 09 10, 2013 6:34 am | |
| - Elena rašo:
- Taip, Rulli bus Alejandro, o Guzman bus karininkas tas.
As sita tikrai noreciau paziuret, bet bijau kad tuo metu kai jis prasides turesiu nemazai Telemundo noveliu. Tokiu atveju beliks tiketis jog ji parodys Lietuvoje. Nors dar reik promu palaukt, ziurek ir neuzkabins is ju Siužetas atrodo įdomus, be to jau pasiilgau Rulli, o ir poroj su Angelique gražiai žiūrisi, bet kažin ar pavyks žiūrėt internetu tai tikiuos, kaip tu, kad gal ir kada parodys Lietuvoje. | |
|
| |
Elena Administratorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 09 12, 2013 9:03 pm | |
| Paankstinta telenoveles premjera. Ji prasides savaite anksciau nei planuota, spalio 28. | |
|
| |
Elena Administratorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 10 05, 2013 11:30 pm | |
| Pagrindine telenoveles daina vadinsis El perdedor ir ja atliks Marco Solis su Enrique Iglesias. | |
|
| |
Anahi Eres mi reina
Amžius : 32 Miestas : Kaunas Parašė : 16079 Prisijungė : 2009-12-14
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 10 09, 2013 2:59 pm | |
| labiausiai laukiama telenovele ;] manau tikrai bus idomi o plius pagrindine pora labai patinka tarp ju jau Teresoj isryskejo chemija ;]] | |
|
| |
Anahi Eres mi reina
Amžius : 32 Miestas : Kaunas Parašė : 16079 Prisijungė : 2009-12-14
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 10 25, 2013 5:36 am | |
| na traileris dar labiau sudomino, manau turetu buti idomi telenovele tikrai ziuresiu ;] | |
|
| |
edvis Jugate tu verdad- rebelde way
Parašė : 369 Prisijungė : 2013-02-10
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Antr. 10 29, 2013 6:51 pm | |
| pažiurejau pirma serija tai patiko tikrai žiuresiu toliau | |
|
| |
Dinute* La Mujer Del Vendaval
Parašė : 3823 Prisijungė : 2010-06-22
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Antr. 10 29, 2013 11:43 pm | |
| Ir as jau pasiziurejau. Patiko. Teks vel koreguotis ka ziureti Kokie vaizdai grazus kai Monserat papludimyje vaiskciojo Ji tokia grazi, tokia isimylejusi uhhh Apskritai daug seniai matyti pasiilgtu aktoriu O ir Sebastian Rulli sioje telenoveleje daug grazesnis negu jo praeitoje telenoveleje Amores Verdaderos. Monserat mama tai man labai patinka, labai charakteringa Aisku paskui gal pakeisiu nuomone bet cia pirmos serijos ispudis. O Monserat saunuole kad kovoja uz tikrus jausmus As ir galvoju negi Rulli personazas bus vargsas, o gi ne Na o pabaiga tai Galvojau ilgiau uztruks kol jie susitiks | |
|
| |
monikute19 Teresa-esa hembra es mala
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 10 30, 2013 2:42 am | |
| Na ka, stai ir pirma serija Patiko, vaizdai super, Monserat tokia grazi, atsipalaidavusi, megaujasi sale, jura As irgi jau pagalvojus buvau ,nejaugi Rulli bus vargsas, bet aciu dievui kad ne. O Monserat mama tikrai su charakteriu savo ji pasieks, bet man patinka telenoveles kai teko neismeiles ir paskui isimyli Pagrindiniai tikrai labai greitai susitiko, net nesitikejau, galvojau kad savo slapta mylimaji sutiks , bet ne Pagrindine telenoveles daina laabai patiko nors girdejau nedaug, tik niekur turbot jos dar near nes nerandu Na dabar jau laukiu 2 serijos, nes pirmoji patiko, beto dabar turesiu ka ziuret vietoj mentir para vivir | |
|
| |
Elena Administratorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 10 30, 2013 3:52 am | |
| Angie ir Rulli cia atrodo nuostabiai ir kaip graziai kartu ziurejosi paskutineje scenoje Man labai patinka abieju ivaizdziai ir personazai. Aktorius kur vaidina Montserat broli labai primena Gonzalo Garcia Vivanco kai tas vaidino Verano de amor. Idomu ar ir sitoj versijoj jis del pinigu ves neisvaizdzia mergina Nes prodiusere sake kad antraplanes istorijos bus kitokios nei buvo Amor real. Kad Alejandras bus turtingas net neabejojau, nes kitaip kaip jis zmona galetu nusipirkti. Amor real pagrindinis irgi buvo nesantuokinis turtuolio sunus ir jo turta paveldejo. Tikiuosi Montserat jau greit issiskyrs su Guzman veikeju, man jie kartu taip nesiziuri. Guzman kaip blogietis daug labiau patiko nei pirmoje sitos noveles serijoje. Dziugu kad pagrindiniai greit susitiko ir dar tokia grazi scenele su jais buvo. Abu taip vienas i kita ziurejo | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 10 30, 2013 3:54 am | |
| Man irgi Monserat su Sebastianu visai nesiziurejo Idomu kaip toliau klostysis santykiai tarp ju. | |
|
| |
Elena Administratorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 10 30, 2013 4:04 am | |
| As ten rasiau kad man su Luis Roberto Guzman veikeju nesiziurejo ji, su Sebastian man jie ziurisi nuostabiai. Per ta trumpa paskutine scena as maciau simtakart daugiau chemijos nei per scena su Jose Luis. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 10 30, 2013 4:23 am | |
| As ji ir turejau omeny, tik vardus matyt sumaisiau, Sebastianas tai Leonardas is Mentir para Vivir | |
|
| |
Elena Administratorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 10 31, 2013 1:48 am | |
| | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 10 31, 2013 4:18 am | |
| Na ir kaip ispudziai po 2serijos? Man tai labai grazus vaizdai, Monserat apranga. Gaila Marijos nes jau matosi, kad ji Alechandra isimylejus o jam ji tik gera drauge. Grazi pabaiga, o dar idomesne kita serija bus | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos | |
| |
|
| |
| Diskusijos | |
|