Man Sacramentas visai su Diana žiūrisi, nors su Catalina jis irgi tinka Mariano man labiau Lourdes tiko ir Clara
+EDIT
Negaliu xa kaskart Sacramento nemėgstu vis labiau ir labiau matyt niekas neprivers jo pamėgt Patinka, kad Jose Maria nėra toks kvailas, greit pagauna žodžius ir man rodos neužtruks greit suprast, kad Ines meluoja dėl nėštumo. Smagu matyt Las 4 P tokius vieningus, kad vis dar palaiko vienas kitą ir po tiek nelaimių. Sara tokia ryžtinga, jai tinka tokiai būt, gerai, kad nepalūžta ir neverkia pakampiais visom serijom kaip kituose projektuose būna dažniausiai po mirčių. Įdomu ką Abel sumanė, kad Sara taip gina...koks jo tikslas po to dar labiau ją įskaudint ar galiausiai supras, kas ji nėra blogas žmogus ir nėra bloga mama? Ir kas dabar Rafael laukia...? Daug klausimų, belieka sulaukt atsakymų
++EDIT
Sacramnetas visai nučiuožė gaila, man Dudžio jam patinka Susana, o dabar gauna kest smūgius į žemą juostą uf tikiuosi, kad šuvis į Rafael nebus mirtinas, kitaips sakysiu visiška nesamonė bebus be šito personažo Ines mane tik juokina su tuo gundymu Jose Marios be to likau šokiruota jeigu tas kūnas ne Pablo, o darbininko tada kur Pablas????? Nejaugi jis bus gyvas? arba Rufinas bus sukeitęs kūnus ir kažkur kitur jį palaidojo
polyanna Una Maid en Manhatten
Parašė : 830 Prisijungė : 2012-01-20
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 01 28, 2012 12:59 am
Kai tik žuvo Pablo, netikėjau ir sakiau, kad bus gyvas, bet nejaugi? Viską sumaišytų dabar jo grįžimas, juk Amanda pamilo Rafaelį, ar čia tik jai taip atrodo?
Sacramento turbūt jaučia pareigą mergaičių atžvilgiu, iš dalies jo poelgiai suprantami (reikia pripažint, jis labiau nei Amanda sesėmis rūpinasi).
Zahra stipri, bet kad ji žinotų, kokia ta "sūnaus meilė", nenormalus man tas Abelis. jos laukia dar vienas smūgis, kai išaiškės jos meilės žudikas.
Dėl Ines - trūksta žodžių, naivuolių naivuolė Ji taip klauso tų vyresnių "kaimo bobučių", pasakė "turi pastot', ir daro viską nemąstydama. Tuoj pagal viską puls į glėbį pirmam pasitaikiusiam. Laimei,. Jose Maria ne toks kvailas, turėtų susiprast. Beje, nebūtų serialas: jis gydytojas, seniai galėjo ją patikrint, ot nustebtų, kad ne tik nesilaukia, bet ir dar nekalta Dėl jo tai esu tikra, kad bus su Rocio.
Vargšė Catalina, tas Abel nedoras, padegė arklidę ir uždarė joje ją. Laimei laiku spėjo pastebėti ir darbinkai išgelbėjo ją Vat Sacramentas us Catlina tinka į poras, tegu jie laimingi būna iki galo Gaila nepasisekė draugui Enriques ir Alicios, nužudė ir jį. Kas paliečia Abel tas krenta negyvas, siaubinga Man trūksta kažkaip Rafael, dabar kai guli ligoninėje mažai veiksmo su šiuo personažu. Pagaliau bent Rocio operuos, tikiuosi, kad atgaus regėjimą labai greitai, nes jau norisi, kad ji vėl galėtų pati savimi normaliai pasirūpinti. Tik įdomu Mariano stebėt kaip jis nenorėjo, kad ją operuotų, matyt prisibijo, kad atgavus regėjimą ji vėl atitols nuo jo Norėtūsi, kad kaip novelės pradžioje daugiau skirtų dėmesio barui las 4 P, o ne Abel ir jo narkotikų verslui. Pralinksmina mane bent scenos Olgos ir vyruko iš viešbučio kavinės, greitai manau susičiulbės jie o dar ta Mina xa moka ji vest iš proto vyrus, Peter jau nebegali kaip nori išvedė Mina ir jį iš doros kelio Ines tai veidelis nelaimingas, manau, kad ji bus ta kuri anksčiau ar vėliau nutrauks vestuves, nors dabar klauso mamos ir Brigidos, bet turėtų susimastyt, kad laimės jai ši santuoka tikrai neatneš. Manuela su Abelinu gražiai žiūrisi
Jose Maria tikrai turėtų būt su Rocio, o Sacramento su Catalina. rafaelis dabar toks gerietis, nors prie žaizdos dėk Aš tik nesupratau, kodėl Abel taip su Catalina pasielgė, suprantu, keršija motinai ir tėvui, o kuo jinai nusikalto?
o man zinok jau atsibodo visi siti ivykiai, nzn nepritraukia manes jau taip kai buvo Rafa... nzn gal todel kad pasiilgau Flor ir jo poros...
Gabi Moderatorė
Parašė : 4235 Prisijungė : 2009-12-15
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Antr. 02 07, 2012 2:06 am
Man šiaip jau Abel irgi pabodo. Reziumė - įdomiausias ir gražiausias visos savaitės įvykis Catalinos ir Sacramento susitaikymas. Tuo momentu kai Sacramento būna su Catalina man jis net patikt pradeda Gražiai jis su ja elgiasi.
Trūksta dabar veiksmo su merginom daugiau iš las 4 P ir tikrai Rafael, bet man atmetus patinka visai per daug nekereipiant į Abel dėmesio
+EDIT
O taip xa kaip prajuokino Abel atsivedė Amanda į rojų, kurį parodė Rafael pagaliau Rafa išėjo iš ligoninės dabar jau pajudės veiksmas kad jau paskutinės savaitės šio projekto Smagi vieta buvo kada Piruetas su Manuela šoko ir visos merginos juoktis pradėjo, ta liko nesupratus kas vyksta Tik žiūriu Saros personažas dabar nuobodus į projekto galą paliko
polyanna Una Maid en Manhatten
Parašė : 830 Prisijungė : 2012-01-20
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 02 08, 2012 9:56 pm
Tai gal jau aiški data FS finalo? Man panašu, kad Amanda visgi liks su Rafaeliu.
Kristina Moderatorė
Parašė : 11245 Prisijungė : 2010-05-24
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 02 08, 2012 11:40 pm
Po kol kas dar nėra tikslios datos, bet faktas, kad vasario mėnesio pabaigoje ar kovo pradžioje užsibaigs projektas, nes jau aktoriai užbaigė filmavimus
Gabi Moderatorė
Parašė : 4235 Prisijungė : 2009-12-15
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 02 09, 2012 5:56 am
Sara tai visai dėlto savo sūnaus galvą pametus. Iš pat pradžių dar lyg įtarė, kad jis čia turi piktų tikslų ir nori atkeršyt. O po to pradėjo laikyt jį vos ne šventuoju. Marianas tai gudrus šantažuoja Cataliną, o ji irgi prisidirbus tai nieko padaryt negali. Bet gal Sacramentas išsiaiškins, ar kas kitas jai padės iš jo ištrūkt. Džiaugiuosi, kad Rafaelis pagaliau išėjo iš ligoninės. Trūko kažkaip jo kai buvo kalėjime, o po to ligoninėj. Dabar turėtų atsirast daugiau veiksmo
Sara nieko nebemato, dabar matyt bet ką apkaltintų Franscisko nužudymų, nors žmogus būtų nekaltas, kad tik jos sūnelis liktų nepaliestas. Jos personažas man beviltiškas dabar, matyt man dabar pats nuobodžiausias iš projekto. Dabar jau ir Amanda jai kalta bus jeigu jos Abeliukui kas nutiks, juokas pro ašaras man Catalinos man gaila, dabar Marianas ją šantažu laikys prie savęs, kol Sacramentas neištrauks jos iš viso šito. Man Rafael irgi trūko, iškart pajudėjo veiksmas xa kada jis gatvėmis praeina, net smagu žiūrėt tik vat Enrique tiesiai į vilko nasrus savu noru nuėjo kur matyta, kad taip žmogum visi pasitiki, ir vos ne Dievu laiko, kuris viską žino apie kiekvieno gyvenimą Smagu man dėl Rocios, kad pagaliau mato Xaxa vat ir Brigita pasirodė, kad nėra jau tokia šventoji, kaip visada save pateikia štai ir bėga su Hasintu į jo namus Šitam miestelyje sveika galva mąsto tik Rafael ir Sacramentas dabar, nes vieninteliai matyt nepasitiki Abel gerai, kad po mažu Flor, Rocio ir Cata jo tikslus ima permatyt Catalina susidraugavus su Rocio, man net labiau patikt pradėjo bent nebėra rūkšti ir bjaurybė Negaliu žiauriai patinka Rafael visai kitaip žiūrėt novelę kada jis neuždarytas ir visi jo bijo O taip gera išraiška Flor buvo kada Pablo žmona pasakė ką Rafael padarė dėl jos. Kaip Marianas moka manipuliuot žmonėm. Džiaugiuosi, kad Sacramentas nenusisuko nuo Catlinos sužinojęs tiesą. Patiko, kad Rocio viską tiesiai išrėžė jam, tad Catai nebebuvo kur dingt
Oi, tik įsivaizduokit, kas bus, jei Zahra sužinos, kad Abelis ir nužudė jos gyvenimo meilę, o sužinot turėtų - ašarų pakalnės. nemanau, kad tokį dalyką atleist įmanoma. Gaila jos, toks sunkus gyvenimas atiteko. Rafaelis dabar taps geriausiu miestelio gyventoju, atseit Flor meilė pagydė nuo blogio Kažkada gal ir norėjau, kad Cata būtų su Marianu, bet ne dabar - tik ji ir Sacramento turi būt kartu, o Marianas toks blogietis, jo pabaiga tik kalėjime iki gyvos galvos
Man labai patiko Sacramento sarkazmas apie Flor ir Saros skonius Bus tikrai įdomu kuo pasibaigs Rafael ir Abel susitikimas, esu tikra, kad bus karšta Manuela matyt niekad negalvojo, kad dėl jos gali muštis du vyrai Xa be to juokina Titis kaip vis meilinasi Anai, jaučiu finale jie vistiek susieis