TELENOVELIŲ FORUMAS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sveiki! Užsukote į geriausią ir šilčiausią telenovelių forumą Lietuvoje, todėl nieko nelauk ir registruokis;)

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Diskusijos

Go down 
+24
edvis
Nora
Kristina
Dinute*
Dowi
Elenita
Violla
Candy
Andzelika
Paola
aroma331
Justė.
Evil Regals
Daniela.
laurytyt
ateity
Maria Del Carmen
Aimee
Analia
Lady
velniukste
Anahi
li*
Angeliukas
28 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Next
AutoriusPranešimas
Kristina
Moderatorė
Kristina

Parašė : 11245
Prisijungė : 2010-05-24

Diskusijos - Page 7 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 7 I_icon_newest_replyPen. 11 08, 2013 4:15 pm

Serija išties stipri buvo, jau gali imti ir pasiimesti kas vyksta Juokiuosi ir wow dar viena vienodu veiduku xa Elena, Katherine dabar ir Amara su daugiau veiksmo ne tik praeities šešėlis Juokiuosi Kas patinka tai Silas, tikiuosi šitas personažas bus iki finalo galo Juokiuosi jo tiesmukiškumas, neviniojimas į vatą mane žavi Juokiuosi kas baugina tai Katherine, vargšiukė pavirto į žmogų ir iškart pradėjo sparčiai senti už visus tuos metus kada buvo nemirtinga Netekau žado tikiuosi Wes jai padės, nes jeigu taip ir toliau Katherine pavirs greitu metu senole Juokiuosi o be jos tikrai TVD būtų netas. Tessa dar vienas veikėjas kuris išties patinka, jos pokalbiai su Stefan intriguojantis, kaip smagu buvo matyt kai serijos pradžioje Stefan ir ji koketavo Elenos akivaizdoje Juokiuosi nors žinoma buvo vaidyba, bet Elena tai paveikė Juokiuosi
Atgal į viršų Go down
http://twitter.com/angelineFCLT
Svečias
Svečias
Anonymous

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 7 I_icon_newest_replyŠt. 11 09, 2013 3:36 am

Ką tik pasižiūrėjau 6 seriją. Tikrai nenuvylė,kaip ir ankstesnės Šypsausi  Kalbant konkrečiai tai kuo toliau tuo labiau patinka Sailo personažas,tikrai su juo nenuobodu Juokiuosi O dar jo juokeliai "pinky promise" arba apie teisėją Juokiuosi Juokiuosi  tikrai prajuokino Juokiuosi  tikiuosi jo nenužudė Šypsausi  Keth pavaro kaip visuomet Merkiu akį patiko scena,kai jinai vogė sumuštinius Juokiuosi Delenos mini scena labai miela Šypsausi  kalbant apie sceną,kai jinai atėjo į raganos namą ir ale pamatė kaip Stefanas "flirtuoja" Juokiuosi matėsi,kad Elenai nejauku  ir nemiela ten būti Merkiu akį ir kai grįžo namo iš kart visiškai pasikeitė Šypsausi  Šiaip serija tikrai įdomi Šypsausi Su nekantrumu kaip ir visuomet laukiu sekančios serijos Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Elenita
Yo se que no me olvidaras aunque te vayas

Amžius : 34
Parašė : 108
Prisijungė : 2013-09-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 7 I_icon_newest_replyPen. 11 15, 2013 11:12 pm

Panasu kad Klaus'a dar turetumeme pamatyti TVD taip kad dar yra galimybiu Klaroline Širdis Ploju 

[You must be registered and logged in to see this link.]
Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 7 I_icon_newest_replyPen. 11 15, 2013 11:44 pm

Nuostabu Apkabinu  jeigu tikrai Klaus pabuvos kaip svečias TVD esu tikra, kad neišvengs scenų su Karoline. Tad lauksiu labai šios serijos Šypsausi

Naujausia 7 serija nebuvo šįkart tokia įdomi kaip kitos 6 prieš tai. Ko labiausiai gaila, kad mirė Silas ir Amara Verkiu  įdomiausios scenos buvo su Caroline, Katherine ir Nadia, bei galas kuomet Stefan kalbėjo su Elena ir Damon apie tai, kad jis norėjo kad jie būtų jį radusį seife.
Atgal į viršų Go down
Dowi
Yo no puedo enamorarme de ti
Yo no puedo enamorarme de ti
Dowi

Amžius : 31
Parašė : 137
Prisijungė : 2013-10-25

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 7 I_icon_newest_replyŠt. 11 16, 2013 3:11 am

Žinojau,kad Klausas pasirodys,bet panašu,kad tik vieną seriją,mat Julie Pic yra minėjus...aš tikiu,kad daugiau nei vieną pasirodys... ;o
Kas dėl septintos serijos, tai labiausiai gaila buvo toj vietoj, kai Sailas susitiko su Amara ir vienas su kito vos ne atsisveikino , paskui Sailas mirė ir Amara dar nusižudė..bet taip gaila man negaliu Verkiu Verkiu Verkiu 
Atgal į viršų Go down
Angeliukas
I always GET what I WANT
Angeliukas

Parašė : 2072
Prisijungė : 2009-12-14

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 7 I_icon_newest_replyŠt. 11 16, 2013 4:32 am

Dėl Klauso tai labai šaunu jeigu jis grįš į TVD tik gaila,kad jeigu rimtai tik 1 serijai Liūdžiu Kalbant apie 7 seriją,tai jinai nebuvo tokia stipri,kaip ankstesnė,bet man patiko Šypsausi Tikrai gaila,kad Sailas mirė,nors man taip atrodo,kad šis personažas taip paprastai nepaliks TVD :)Patiko Sailo scena,kai jis buvo autobuso stotelėje Juokiuosi Apskritai man jis toks fains Juokiuosi Visi jo juokeliai/pasisakymai nerealūs:) Kas dėl Amaros,tai kažkokių jausmų dėl jos mirties man nesukėlė,nes jinai nebuvo taip ilgai šiame seriale,kad jos pasiilgčiau Juokiuosi Įdomu kas bus su Stefanu.. Ar jis atjungs žmogiškumą ar ne Šypsausi Matosi,kad jis pasikeitęs visiškai Merkiu akį Deimonas šioje serijoje patiko Šypsausi Džiaugiuosi,kad Elena jau nebe tokia "siusi siusi" o jau pastovi už save ir kitus Merkiu akį Buvo graudi scena su Ket ir jos dukra.. Matosi,kad Ket rūpi dukra,bet dėl savo senėjimo nenori įsileisti į savo gyvenimą Šypsausi Labai džiugiu,kad Bonė grįžo Šypsausi O jau Caroline pasakymai apie universitetą sukėlė šypseną Šypsausi Tik vat man įdomu bus kaip dėl tų skausmų,kai miršta ir jinai ale viską jaus... Šiaip serija patiko Merkiu akį Tik vat baigiasi taip,kad realiai nežinai ko tikėtis kitoje serijoje,nes Sailas miręs Juokiuosi 
Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 7 I_icon_newest_replyŠt. 11 16, 2013 4:47 pm

Silas man irgi labai patiko, jo visi pasakymai buvo superiniai Juokiuosi dėl Stefan irgi intriguojančiai viskas, įdomu kaip jis susitvardys, nes matosi, kad jam kažkas darosi. Su Bonne irgi įdomiai viskas Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Angeliukas
I always GET what I WANT
Angeliukas

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 7 I_icon_newest_replyTr. 12 11, 2013 9:39 pm

Pasivijau visas serijas ir TVD Šypsausi Kuo toliau tuo vis painiau ir įdomiau Šypsausi nebėra taip,kad kaip ankstesniuose sezonuose,kad atvyksta naujas blogiukas ir visais įmanomais būdais bando jį panaikinti Juokiuosi Džiugu taip pat,kad nebesisuka vien tik apie Stefaną siužetas,kad koks jis nuskriaustas ir vis jis pasiaukodamas išgelbėti pasaulį Juokiuosi Paskutinės dvi serijos parodė labai daug apie Deimoną Šypsausi kaip jis gyveno praeityje.. Nežinau ar kas atkreipėt dėmesį,bet girdėjot,kaip Elena sakė,kad vampyrę būti yra nuostabu.Šie žodžiai man įstrigo Šypsausi matosi,kad jai žymiai labiau patinka būti vampyre ne žmogumi Šypsausi Džiugu,kad pagaliau Bonė grįžo Šypsausi nors jai ir pateikta misija.. Kuo toliau tuo labiau nervuoja Caroline Juokiuosi nepasisekė su Tyleriu,tai nelysk prie Deimono su Elena Šypsausi Patinka Stefano ir Katerinos pora Merkiu akį Apskritai Katerina išliko tokia pati,kaip ir buvo vampyrė,nors dabar jinai pažeidžiama labiau Šypsausi Šiaip man asmeniškai trūksta Sailo Juokiuosi tikrai puikus personažas buvo Šypsausi "Pinky promise" Juokiuosi Juokiuosi Juokiuosi puiki scena buvo ;DDD 
Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 7 I_icon_newest_replyTr. 12 11, 2013 10:52 pm

Nors serijos tikrai įspūdingos, bet man asmeniškai jau pradeda trūkti paprastumo kaip buvo pirmame sezone. Caroline man ir toliau išlieka viena iš mėgstamiausių veikėjų. Caro ir Katherine duetas smagus Šypsausi Trūksta išties Elenos ir Stefan mielų scenų, bet jeigu nebebus senosios Elenos su Katherine tikrai mieliau matyčiau Stefan, nei su tokia Elena kokia ji yra dabar. Man asmeniškai senoji Elena buvo daug mielesnė. Damon istorija tikrai intriguojanti, ir naujas veikėjas irgi, kurio praeitis susijusi su Damon. Įdomu kas bus toliau. Laukiu kitos serijos nes pasirodė įdomi ištrauka su Katherine ir Matt Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Angeliukas
I always GET what I WANT
Angeliukas

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 7 I_icon_newest_replyPir. 12 16, 2013 3:56 pm

Nepatiko man 10 serija kažkodėl..Kuo toliau tuo labiau pasiilgstu senojo Deimono ;D Blogiuko Šypsausi aišku dabar gaila,kad teks laukti taip ilgai iki 11 serijos Netekau žado
Atgal į viršų Go down
Elenita

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 7 I_icon_newest_replyŠt. 01 04, 2014 11:40 pm

Ar laukiat 100 serijos as labai!!?zadama kad nemazai buvusiu veikeju isvysime sitoje serijoje o dar ir Klausas turetu pasirodyti gal isvysime ir Klaroline scenu galima sakyti kad delto ir laukiu 100 serijos...  Šypsausi Įsimylėjau 
Atgal į viršų Go down
Nora
La esposa virgen
La esposa virgen
Nora

Amžius : 25
Parašė : 761
Prisijungė : 2012-04-05

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 7 I_icon_newest_replySk. 01 05, 2014 4:00 am

Aš irgi laukiu,bet tikriausiai Katherine mirs Liūdžiu
Atgal į viršų Go down
http://www.filmai.in/uzeik-1309214.html
Elenita

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 7 I_icon_newest_replySk. 01 05, 2014 9:51 pm

Na taip neturetu atsitikti nes skaiciau kad Katerina nemirs nes ji pasinaudos keliautojų persikūnijimu.Taip kad ji turetu persikunyti i kita kuna tik idomu kieno tai kunas bus manau kad tai galetu buti Elena arba Caroline,kaip jums tai..?  Šypsausi Galvoju 
Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 7 I_icon_newest_replyKv. 01 09, 2014 3:33 am

Nenorėčiau, kad persikūnytų į Caroline, bet į Elenos visai smagu būtų pamatyti, bet kuriam laikui Juokiuosi
Atgal į viršų Go down
Svečias
Svečias
Anonymous

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 7 I_icon_newest_replyŠt. 01 11, 2014 3:15 am

Laukiu nesulaukiu naujų serijų  Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 7 I_icon_newest_reply

Atgal į viršų Go down

Diskusijos
Atgal į viršų 
Puslapis 712Pereiti prie : Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» Diskusijos
» Diskusijos
» Diskusijos
» Diskusijos
» Diskusijos