|
|
| Diskusijos | |
|
+24edvis Nora Kristina Dinute* Dowi Elenita Violla Candy Andzelika Paola aroma331 Justė. Evil Regals Daniela. laurytyt ateity Maria Del Carmen Aimee Analia Lady velniukste Anahi li* Angeliukas 28 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
Kristina Moderatorė
Parašė : 11245 Prisijungė : 2010-05-24
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 11 08, 2013 4:15 pm | |
| Serija išties stipri buvo, jau gali imti ir pasiimesti kas vyksta ir wow dar viena vienodu veiduku xa Elena, Katherine dabar ir Amara su daugiau veiksmo ne tik praeities šešėlis Kas patinka tai Silas, tikiuosi šitas personažas bus iki finalo galo jo tiesmukiškumas, neviniojimas į vatą mane žavi kas baugina tai Katherine, vargšiukė pavirto į žmogų ir iškart pradėjo sparčiai senti už visus tuos metus kada buvo nemirtinga tikiuosi Wes jai padės, nes jeigu taip ir toliau Katherine pavirs greitu metu senole o be jos tikrai TVD būtų netas. Tessa dar vienas veikėjas kuris išties patinka, jos pokalbiai su Stefan intriguojantis, kaip smagu buvo matyt kai serijos pradžioje Stefan ir ji koketavo Elenos akivaizdoje nors žinoma buvo vaidyba, bet Elena tai paveikė | |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 11 09, 2013 3:36 am | |
| Ką tik pasižiūrėjau 6 seriją. Tikrai nenuvylė,kaip ir ankstesnės Kalbant konkrečiai tai kuo toliau tuo labiau patinka Sailo personažas,tikrai su juo nenuobodu O dar jo juokeliai "pinky promise" arba apie teisėją tikrai prajuokino tikiuosi jo nenužudė Keth pavaro kaip visuomet patiko scena,kai jinai vogė sumuštinius Delenos mini scena labai miela kalbant apie sceną,kai jinai atėjo į raganos namą ir ale pamatė kaip Stefanas "flirtuoja" matėsi,kad Elenai nejauku ir nemiela ten būti ir kai grįžo namo iš kart visiškai pasikeitė Šiaip serija tikrai įdomi Su nekantrumu kaip ir visuomet laukiu sekančios serijos |
| | | Elenita Yo se que no me olvidaras aunque te vayas
Amžius : 34 Miestas : vilnius Parašė : 108 Prisijungė : 2013-09-11
| | | | Kristina Moderatorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 11 15, 2013 11:44 pm | |
| Nuostabu jeigu tikrai Klaus pabuvos kaip svečias TVD esu tikra, kad neišvengs scenų su Karoline. Tad lauksiu labai šios serijos Naujausia 7 serija nebuvo šįkart tokia įdomi kaip kitos 6 prieš tai. Ko labiausiai gaila, kad mirė Silas ir Amara įdomiausios scenos buvo su Caroline, Katherine ir Nadia, bei galas kuomet Stefan kalbėjo su Elena ir Damon apie tai, kad jis norėjo kad jie būtų jį radusį seife. | |
| | | Dowi Yo no puedo enamorarme de ti
Amžius : 31 Miestas : toli Parašė : 137 Prisijungė : 2013-10-25
| | | | Angeliukas I always GET what I WANT
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 11 16, 2013 4:32 am | |
| Dėl Klauso tai labai šaunu jeigu jis grįš į TVD tik gaila,kad jeigu rimtai tik 1 serijai Kalbant apie 7 seriją,tai jinai nebuvo tokia stipri,kaip ankstesnė,bet man patiko Tikrai gaila,kad Sailas mirė,nors man taip atrodo,kad šis personažas taip paprastai nepaliks TVD :)Patiko Sailo scena,kai jis buvo autobuso stotelėje Apskritai man jis toks fains Visi jo juokeliai/pasisakymai nerealūs:) Kas dėl Amaros,tai kažkokių jausmų dėl jos mirties man nesukėlė,nes jinai nebuvo taip ilgai šiame seriale,kad jos pasiilgčiau Įdomu kas bus su Stefanu.. Ar jis atjungs žmogiškumą ar ne Matosi,kad jis pasikeitęs visiškai Deimonas šioje serijoje patiko Džiaugiuosi,kad Elena jau nebe tokia "siusi siusi" o jau pastovi už save ir kitus Buvo graudi scena su Ket ir jos dukra.. Matosi,kad Ket rūpi dukra,bet dėl savo senėjimo nenori įsileisti į savo gyvenimą Labai džiugiu,kad Bonė grįžo O jau Caroline pasakymai apie universitetą sukėlė šypseną Tik vat man įdomu bus kaip dėl tų skausmų,kai miršta ir jinai ale viską jaus... Šiaip serija patiko Tik vat baigiasi taip,kad realiai nežinai ko tikėtis kitoje serijoje,nes Sailas miręs | |
| | | Kristina Moderatorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 11 16, 2013 4:47 pm | |
| Silas man irgi labai patiko, jo visi pasakymai buvo superiniai dėl Stefan irgi intriguojančiai viskas, įdomu kaip jis susitvardys, nes matosi, kad jam kažkas darosi. Su Bonne irgi įdomiai viskas | |
| | | Angeliukas I always GET what I WANT
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 12 11, 2013 9:39 pm | |
| Pasivijau visas serijas ir TVD Kuo toliau tuo vis painiau ir įdomiau nebėra taip,kad kaip ankstesniuose sezonuose,kad atvyksta naujas blogiukas ir visais įmanomais būdais bando jį panaikinti Džiugu taip pat,kad nebesisuka vien tik apie Stefaną siužetas,kad koks jis nuskriaustas ir vis jis pasiaukodamas išgelbėti pasaulį Paskutinės dvi serijos parodė labai daug apie Deimoną kaip jis gyveno praeityje.. Nežinau ar kas atkreipėt dėmesį,bet girdėjot,kaip Elena sakė,kad vampyrę būti yra nuostabu.Šie žodžiai man įstrigo matosi,kad jai žymiai labiau patinka būti vampyre ne žmogumi Džiugu,kad pagaliau Bonė grįžo nors jai ir pateikta misija.. Kuo toliau tuo labiau nervuoja Caroline nepasisekė su Tyleriu,tai nelysk prie Deimono su Elena Patinka Stefano ir Katerinos pora Apskritai Katerina išliko tokia pati,kaip ir buvo vampyrė,nors dabar jinai pažeidžiama labiau Šiaip man asmeniškai trūksta Sailo tikrai puikus personažas buvo "Pinky promise" puiki scena buvo ;DDD | |
| | | Kristina Moderatorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 12 11, 2013 10:52 pm | |
| Nors serijos tikrai įspūdingos, bet man asmeniškai jau pradeda trūkti paprastumo kaip buvo pirmame sezone. Caroline man ir toliau išlieka viena iš mėgstamiausių veikėjų. Caro ir Katherine duetas smagus Trūksta išties Elenos ir Stefan mielų scenų, bet jeigu nebebus senosios Elenos su Katherine tikrai mieliau matyčiau Stefan, nei su tokia Elena kokia ji yra dabar. Man asmeniškai senoji Elena buvo daug mielesnė. Damon istorija tikrai intriguojanti, ir naujas veikėjas irgi, kurio praeitis susijusi su Damon. Įdomu kas bus toliau. Laukiu kitos serijos nes pasirodė įdomi ištrauka su Katherine ir Matt | |
| | | Angeliukas I always GET what I WANT
| | | | Elenita Yo se que no me olvidaras aunque te vayas
| | | | Nora La esposa virgen
Amžius : 25 Miestas : Alytus Parašė : 761 Prisijungė : 2012-04-05
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Sk. 01 05, 2014 4:00 am | |
| Aš irgi laukiu,bet tikriausiai Katherine mirs | |
| | | Elenita Yo se que no me olvidaras aunque te vayas
| | | | Kristina Moderatorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 01 09, 2014 3:33 am | |
| Nenorėčiau, kad persikūnytų į Caroline, bet į Elenos visai smagu būtų pamatyti, bet kuriam laikui | |
| | | Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 01 11, 2014 3:15 am | |
| Laukiu nesulaukiu naujų serijų |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos | |
| |
| | | | Diskusijos | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|