|
|
| Diskusijos | |
|
+24edvis Nora Kristina Dinute* Dowi Elenita Violla Candy Andzelika Paola aroma331 Justė. Evil Regals Daniela. laurytyt ateity Maria Del Carmen Aimee Analia Lady velniukste Anahi li* Angeliukas 28 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
elizabeth=* Es tan magico como todo paso
Amžius : 29 Miestas : Klaipėda Parašė : 1445 Prisijungė : 2009-12-15
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 11 19, 2015 4:14 pm | |
| Prieš pradedant žiūrėti 7 sezoną jau ir nežinojau ar TVD mane kuo nors nustebins. Nors tai mano ilgiausiai žiūrimas serialas, kurio pradėjus žiūrėti dar nenumečiau, o jau žadėjau... Bet reikia pripažinti, kad TVD išgyvena atgimimą. Mane taip intriguoja tos ateities ištraukos serijos pradžioje ir pabaigoje. Rodos, kad jis prasidėjo iš naujo, nes praeitis pradingo kartu su Elena. Daug įdomių naujų veikėjų. Labai netikėti romanai,o jau tikrai galvojau, kad gal Damonas susidės su Bone. O ir Candice nėštumas buvo gerai maskuojamas, puiki mintis perkelti į ją Alariko vaikus. Man tikrai patiko Delena, o dabar rodosi, kad Elenos čia niekada ir nebuvo, nors pirmuosiuose sezonuose ji rodėsi tokia svarbi ir visas siužetas sukosi tik apie ją. Su nekantrumu laukiu naujų serijų kiekvieną savaitę. | |
| | | Kristina Moderatorė
Parašė : 11245 Prisijungė : 2010-05-24
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pir. 11 23, 2015 8:58 pm | |
| Mane ateities ištraukos irgi intriguoja, įdomu kas ten ateityje įvyks. Taip jau norisi galutinai sujungt ištraukas ir sužinot kas toliau įvyks aš turėjau viltį, kad Damon, bent turės kažkokią intrigą su Bonnie, bet su kiekviena serija vis imu tuo abejot. Ypač po Bonnie ir Enzo ateities bučinio mane nustebino tas posūkis su Caroline. Turėjau vilties, kad per stebuklą Caroline netyčia pastos nuo Stefan būtų gražus baby kadangi niekada nemėgau Delenos, tai man Damon be Elenos labai patinka. Elena visada mėgau tik su Stefan. Tai man net patinka, kad Damon dabar toks be sąžinės kaip buvo daugiau pirmuose sezonuose. Ir kas patinka, kad dabar galima pažint labiau brolių istoriją kas įvyko jų praeityje, nes iki šiol mažai ką žinojom apie juos. | |
| | | elizabeth=* Es tan magico como todo paso
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 11 26, 2015 3:22 pm | |
| O aš mėgau Eleną tiek su Stefanu tiek su Damon. Kai Elena pasirinkdavo tarkim Stafaną liūdėdavau dėl Damon ir atvirkščiai. Žodžiu, man abu broliukai tokie nuostabūs. Net sunku įsivaizduoti Karoliną su Alariku auginančius dvynukes, nors mintyse Alariką irgi buvau spėjus supiršti su Bone. Man ji su bet kuo žiūrisi daug geriau nei su Džeremiu. Tiesa, tikrai mažokai žinojom, gi visas veiksmas prasidėjo nuo broliukų meilės romanų su Katerina. O Katerina man patiko tik praeityje, jos sugrįžimas man visai nepatiko. | |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 11 26, 2015 5:58 pm | |
| Alarico su Bonnie niekaip neįsivaizduoju, todėl nenorėčiau jų kartu plius man per daug keista bus matyti Alaric su Caro auginančius dvynukus, kažkaip nelabai jaukus momentas įdomu tik dabar kas nutiks toliau, kad Caro išsiskirs su Stefan, nes ateityje ji nebebuvo jo mergina. Ir kas ten ateityje medžioja ir pagrobė Caro. O man Katherine patiko visur, ji nereali. Patiko man jos visos pusės, tiek geros mergaitės tiek blogos. Man jos labai trūko kai ją pasiuntė į kitą pusę. Man Elena su Damon patiko visada tik kaip draugai, bet ne kaip pora. Nejaučiau tarp jų jokios chemijos, o tuo tarpu Elena su Stefan man turėjo kažką užburiančio, kas visad virpindavo širdį pirmuose 3 sezonuose. | |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 11 26, 2015 8:02 pm | |
| Aš kažkodėl matau juodu kartu, na bet kaip matome niekas jų suporuoti neketina. Ir man keista, na bet džiaugiuosi tuo, kad Alariko veikėjas susidurs su kokiais nors sunkumais, o ne gyvens vien saldžia meile, nes šeštame sezone jis man darėsi skystokas, ilgėjausi jo blogosios pusės. Tiesa, kas ir kodėl pagrobė Karoliną ir man labai smalsu. Visai patiko matyti ją dirbančią televizijoje ir turinčią vyrą galima sakyti namų šeimininkę. | |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 11 26, 2015 8:13 pm | |
| Man Alaric irgi labiau patinka kada nėra saldžiai pasinėręs į meilę. Ta prasme patinka, kad jis turi romantinę pusę ir meilės romanų, bet įdomiau jį stebėt kuomet jis meilę derina su veiksmu Caro man patiko matyti dirbančią televizijoj, tik įdomu kas jos vyras, nebus taip, kad su Alaricu susituokė, kad dvynukus apsaugotų | |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 11 26, 2015 10:04 pm | |
| Man taip pat patinka, kai netampa tipiniu telenovelių personažu, nors ir dabar pirmųjų serijų metu jis man buvo nuobodokas, nemėgau jo daktarytės ir nenorėjau, kad jie laimingai susituoktų. Nerimavau, kad jį išsiveš ir dings šis personažas. Taip pat pasiilgstu Kajaus, man jis toks superinis buvo. | |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 11 26, 2015 10:11 pm | |
| Iš blogiečių man patys pačiausi buvo Mikaelson'ai. Kiti blogiečiai savotiškai įdomūs, bet nė vienas nebuvo tiek įdomus, kad labiau patiktų negu Mikaelson'ų šeimyna. | |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 11 26, 2015 10:16 pm | |
| Tikrai jiems niekas kol kas nesugebėjo prilygti. Na bent jau iš pat pradžių jie atrodė tokie žiaurus ir pnš, o paskui prie jų pripratau ir pamėgau. Labiausiai tai Klausą manau | |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 11 26, 2015 10:26 pm | |
| Mano patys mėgstamiausi buvo Elijah ir Klaus, turintys šarmo bei blogas ir geras puses, kurios visad išlįsdavo pagal situacijos palankumą Nors patiko Kol ir Finn, bet neprilygo tiek kiek Elijah ir Klaus, matyt todėl, kad jų nerodė tiek daug | |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Sk. 01 31, 2016 7:20 pm | |
| Po pertraukos nauja serija įdomiai susižiūrėjo. Buvo įdomu stebėt Damon išgyvenimus. Caroline tokia miela su pilvuku ypač kai žinai, kad pilvukas tikras | |
| | | Angeliukas I always GET what I WANT
| | | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos | |
| |
| | | | Diskusijos | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|