| Diskusijos | |
|
+24edvis Nora Kristina Dinute* Dowi Elenita Violla Candy Andzelika Paola aroma331 Justė. Evil Regals Daniela. laurytyt ateity Maria Del Carmen Aimee Analia Lady velniukste Anahi li* Angeliukas 28 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Angeliukas I always GET what I WANT
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pir. 10 14, 2013 10:58 pm | |
| Galvoji,kad Stefanas atjungęs jausmus? | |
|
| |
Kristina Moderatorė
Parašė : 11245 Prisijungė : 2010-05-24
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Antr. 10 15, 2013 3:32 pm | |
| Esu tuo tikra kažkodėl, kad atjungė Stefan savo jausmus ir sugrįžo ripper'is bet 4-nį sužinosim kaip viskas iš tiesų | |
|
| |
| |
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 10 17, 2013 8:25 pm | |
| | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Sk. 10 20, 2013 5:29 pm | |
| Yra mačiusiu naują seriją? Kokios nuomonės apie ją? Apie pabaigą? |
|
| |
Kristina Moderatorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pir. 10 21, 2013 12:06 am | |
| Serija naujausia man patiko, nauji veikėjai pasirodė gan įdomūs ir intriguojantys. Įdomu sužinoti daugiau apie Silas praeitį bei kaip toliau viskas rutuliojasi, o pabaigos tokios nesitikėjau. Tikrai negalvojau, kad Stefan praras atmintį, bet mintis patinka, nes dabar Elena su juo vėl suartės | |
|
| |
Dowi Yo no puedo enamorarme de ti
Amžius : 31 Miestas : toli Parašė : 137 Prisijungė : 2013-10-25
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 10 25, 2013 12:36 am | |
| Man pasirodė,kad Elena pati nežino ko nori ir taip jau tęsiasi penkis sezonus...Ji vis nežino ką pasirinkt ar Stefaną ar Deimoną..Dabar pasirinko Deimoną,bet nuojauta man sako,kad tuoj vėl nulėks pas Stefaną..;DD | |
|
| |
Dinute* La Mujer Del Vendaval
Parašė : 3823 Prisijungė : 2010-06-22
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 10 25, 2013 1:43 am | |
| Angel, 5tas sezonas dar tik prasidejo, tad 5 sezonus taip jaustis negali, dar nezinom kaip sis sezonas baigsis | |
|
| |
Svečias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 10 26, 2013 11:18 pm | |
| 4 serija buvo iš ties emocinga Pats galas pareikalavo ašarų Apskritai 5 sezono visos serijos tikrai geros bombos Kolkas neesu nusivylusi nei viena serija Aš kai team Delena esu tai 4 serijoje nepatiko Stelenos scenos,bet visumoje super Žinot į ką atkreipiau dėmesį,kad visi 5 sezonai konkrečiai sukasi pagrinde į Stefaną pastoviai jam kažkas atsitinka Sąžiningai pasakius mane tai pradeda nervinti Tiesa ko dar nepaminėjau,tai labai graži scena buvo tarp Karolinos ir Stefano sąžiningai pasakius visai norėčiau,kad jie būtu pora Keista,kad Sailo šioje serijoje nebuvo,nustebino pačioje pabaigoje daktaras... Jis žino apie vampyrus ir tą juoduką pavertė juo... Galvoju,kad čia kažkas bus.. Tik įdomu kokioje jis pusėje Deimonas pasikeitė Jo ir Džeremio scena buvo tikrai puiki Su nekantrumu laukiu 5 serijos O kaip kitiems ši serija? Ar patiko? |
|
| |
Kristina Moderatorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Sk. 10 27, 2013 3:52 pm | |
| Man 5 sezonas taip pat labai patinka, tik kadangi esu Stelenos didesnė gerbėja, man jų scenas tiesiog gražu stebėti. Kas patiko 4 serijoje be Stelenos tai Stefan bendravimas serijos pradžioje su Damon, o po to su Caroline. Jie tikrai visada vienas kitą palaiko, nuostabūs geriausi draugai. Graudi scena buvo kuomet visi atsiveikino su Bonnie. Jau buvau pripratus, kad Caroline viena ir pradeda naujus santykius su Jesse, o čia ėmė ir pasirodė Tyler. Įdomu ar jis čia sugrįžo ilgam ir ar kas beišeis su Caro. Tikiuosi, kad jeigu kas ir bus tuomet jų santykiai bus tokie kokie buvo draugystės pradžioje kuomet Caro jam padėjo pereinant pasikeitimų laikotarpį, nes po to jų santykiai manęs nebežavėjo. Suintrigavo dėstytojas, įdomu kokie jo planai vampyrų atžvilgiu. Ko gero nebus labai geri, kad jau nužudė Jesse ir leido jam pavirst vampyru. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Sk. 10 27, 2013 5:04 pm | |
| Pasiziurejau ir as 4serija, ji buvo gera, o pabaiga tai labai emocinga, susigraudinau ir as ir net asarytes isriedejo. Nors as kazkaip prie Stelenos buvau, bet man nelabai patiko kaip Elena isiseipus buvo tai buvo Stefanu, kazkaip man jie nesiziuri kartu. Deimonas tikrai pagerejo ir del to man tik dar labiau patinka, nors realiai jam labiau tinka buti blogiuku Serijos pabaiga intriguojanti, laukiam 5serijos | |
|
| |
Svečias Svečias
| |
| |
Kristina Moderatorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pir. 11 04, 2013 2:54 am | |
| 5 serija buvo įdomi. Kas labiausiai patiko šioje serijoje tai Nadios ir Katherine istorija, per finaline sceną išsižiojau, kada Damon ją Silosui numetė. Krūptėlejau net galvodama, kad mirė, bet taip apsidžiaugiau, kad liko gyva. Dabar beliks laukti kitos serijos ir žiūrėt kas bus toliau. Smagu dar tai, kad Caro nutraukė santykius su Tyler, nes man jų pora jau neturi tokios chemijos kokią turėjo draugystės pradžioje. Tik tikiuos, kad Tyler TO nepridarys daug bėdos Klaus ir kitiems | |
|
| |
Elenita Yo se que no me olvidaras aunque te vayas
Amžius : 34 Miestas : vilnius Parašė : 108 Prisijungė : 2013-09-11
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 11 06, 2013 5:03 am | |
| Paul Wesley patvirtino kad bus 6 sezonas!!! | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 11 08, 2013 3:20 pm | |
| Ziurim 6ta serija ir diskutuojam | |