Angeliukas I always GET what I WANT
| |
Kristina Moderatorė
Parašė : 11245 Prisijungė : 2010-05-24
| Temos pavadinimas: Re: Gecenin Kraliçesi/ Nakties Karalienė Antr. 12 27, 2016 8:26 pm | |
| Esu jau mačius, bet jeigu rodys tinkamu laiku manau tikrai užmesiu akį. Galbūt nebuvo pats geriausias turkų matytas serialas, bet blogiausiu irgi negalėčiau pavadint. Patiko labai Meryem ir Murat duetas, puiki pora norėčiau kada vėl juos matyt kokiam projekte. Tik galbūt su daug įdomesne istorija | |
|
| Temos pavadinimas: Re: Gecenin Kraliçesi/ Nakties Karalienė Antr. 01 24, 2017 2:20 am | |
| | |
|
Kristina Moderatorė
| Temos pavadinimas: Re: Gecenin Kraliçesi/ Nakties Karalienė Pir. 02 06, 2017 10:05 pm | |
| Vis dar žiūri serialą? Patinka? Kokie personažai patinka? Kurie ne? | |
|
| Temos pavadinimas: Re: Gecenin Kraliçesi/ Nakties Karalienė Kv. 02 16, 2017 8:45 pm | |
| | |
|
Kristina Moderatorė
| Temos pavadinimas: Re: Gecenin Kraliçesi/ Nakties Karalienė Pen. 02 17, 2017 5:57 pm | |
| Man jis patiko, bet tikrai nebuvo pats mėgstamiausias iš turkijos projektų. Mano akimis užbaigė laiku, daugiau serijų man šio serialo tikrai būtų buve per daug. Visi savotiškai įdomūs veikėjai, bet mano mėgstamiausi nuo pradžių iki finalo išliko Kartal, patiko šaltas, bet tuo pačiu malonus ir išlaikytas veikėjas. Esra su savo beprotystėm, bet džiaugiausi, kad finale ji susirado žmogų artimą, kuris jai padėjo pergyvent viską. Hakan savo rafinuotumu ir gera siela patiko. Oktay nors buvo jo charakteris ūmus ir nenuspėjamas, bet apsidžiaugiau, kad galiausiai Elif dėka jis atėjo į protą, graži jie pora seriale tapo. Aziz galas mane šokiravo, buvo galima tikėtis, kad finalas nebus jo linksmas, bet, kad toks tikrai netikėta. Nebuvo pats mėgstamiausias, bet buvo jis įdomus su savo paslaptim. Selin patiko, bet tikrai trūko jai daugiau charakterio. Nors pora su Kartal labai patiko, bet kaip pats veikėjas spredimuose jai trūko daugiau drąsos ir šaltakraujiškumo. O pats mieliausias veikėjas kas be ko buvo Osman, jau tokio mielumo vaikas | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Gecenin Kraliçesi/ Nakties Karalienė | |
| |
|