Aktoriai: Carolina Ramirez Diego Cadavid Sebastian Martinez Sandra Reyes Elkin Diaz Marcelo Dos Santos Julieth Restrepo Marcela Carvajal Carlos Manuel Vesga Eileen Roca Manuel Navarro Oscar Borda Juan Manuel Lenis ir kt.
Aprašymas: Tai veiksmo ir intrigų trileris, kuris suksis aplink tyrimą dėl netikėtos Daniel mirties, kuris buvo žinomas chirurgas.
Kristina Moderatorė
Parašė : 11245 Prisijungė : 2010-05-24
Temos pavadinimas: Re: Contra el tiempo (2016) Tr. 01 27, 2016 5:48 pm
Temos pavadinimas: Re: Contra el tiempo (2016) Pen. 01 29, 2016 12:08 am
Pirmos dvi serijos pritraukė dėmesį, neketinau žiūrėti, bet serialas tikrai sudomino. Intriguoja kas išties nutiko Daniel, kas jį nužudė, kur jis buvo įsivėlęs. Įdomu stebėt kaip jo brolis Leonardo ir Daniel draugė po mažu ima suvokti, kad Daniel negalėjo pats nusižudyt ir kad jo veikla slepia kažką daugiau. Kiti veikėjai taip pat traukiantys dėmesį. Įdomu kurgi nuves Leonardo tyrimas dėl brolio praeities.
Kristina Moderatorė
Temos pavadinimas: Re: Contra el tiempo (2016) Sk. 01 31, 2016 6:51 pm
Temos pavadinimas: Re: Contra el tiempo (2016) Pir. 02 01, 2016 6:36 am
Na ką įtraukė mane šis serialas. Per dvi dienas peržiūrėjau visas 4 serijas ir jau laukiu penktos. Iš ties labai įdomus ir intriguojantis Vis labiau domina ką slėpė Daniel, spėju kažkas turėtų būt susijęs su organų transplantacija. Įdomiai čia, kad Daniel motinai kaip ir to vyro žmonai reikėjo inkstų transplantacijos. Tačiau Lucia dabar neatrodo serganti ko nepasakysi apie to vyro žmoną. Kaip supratau Lucia nežinojo, kad Daniel jos sūnus, bet įdomu ar pats Daniel tą žinojo. Su ta mergina, kurios tėvas serga irgi neaišku kodėl Daniel jai parūpindavo tų vaistų. Pakolkas kiekviena serija palieka vis daugiau klausimų, kas dar labiau įtraukia. Dauguma veikėjų atrodo kažką slepiantys. Įdomu kas vėliau atsiskleis apie juos. Pakolkas išaiškėjo tik Andrėjos tėvo paslaptingumas, pasirodo turi meilužę. Bet kiti daktarai man gan įtartini. Na žiūrėsim kaip klostysis viskas toliau. Dabar galėsim padiskutuot net apie du RCN serialus
Kristina Moderatorė
Temos pavadinimas: Re: Contra el tiempo (2016) Pir. 02 01, 2016 8:25 pm
Lucia atrodo net labai gerai, nepasakytum, kad iš vis sirgo. Man irgi labai įdomu dabar ar Daniel žinojo, kad ji jo motina ir todėl padėjo ar čia buvo tik atsitiktinumas. Kiekviena serija užduoda vis daugiau klausimų. Aš irgi manau, kad Daniel užsiėmė organų transplantaciją, o gerai uždirbo, nes juodoj rinkoj tikriausiai gaudavo ko jam reikėjo, kitaip kodėl kažkas turėjo jį žudyt ir iš kur namuose pas jį rado tiek pinigų. Jau galvojau, kad Andrea tėvas čia irgi bus įsipainiojęs į tą neaiškų reikalą, bet jo meilužė atmetė jo kandidatūra ko gero jo paslaptis tik ta, kad jis neištikimas žmonai. Visi daktarai man ten atrodo kažkuo įtartini, bus įdomu pažiūrėt kuris ten išties įsipainiojęs.
Kristina Moderatorė
Temos pavadinimas: Re: Contra el tiempo (2016) Antr. 02 02, 2016 11:53 pm
Gaila Lucios, kad prarado galimybę augint vaikus, nes per ilgai užtruko jos gydimas nuo alchogolizmo. Neaišku kaip būtų pasisukęs Daniel ir Leonardo gyvenimas jeigu būtų augę su mama. Jautrus pokalbis buvo Lucios ir Leonardo ypač kai Lucia savo praeitį atsiminė. Dabar aišku, kad Daniel žinojo, kad Lucia jo mama, nes buvo jos donoras. Įdomu, kodėl tada jis tylėjo ir nieko jai nepasakė. Nors Leonardo mintys irgi savotiškai gali būt teisios, kad Daniel nieko nesakė, kad apsaugotų savo mamą. Visgi čia lieka paslaptis ar tikrai dėl to. Labai įdomu kas įrašyta diske, kad visi dabar jo taip ieško. Ką Daniel ten tokio slapto laikė.
Gabi Moderatorė
Parašė : 4235 Prisijungė : 2009-12-15
Temos pavadinimas: Re: Contra el tiempo (2016) Tr. 02 03, 2016 7:45 am
Mantai Lucios gailiausia pasidarė kai ji atėjo prie Daniel kapo, nes sužinojo, kas jos sūnus tik jam mirus ir nieko pakeist nebegali. Tuo tarpu su Leonardo reikalai ne toki blogi, nors ir tvyro įtampa tarp jų bet bent jis jos neatstumia. Tikrai įdomu kodėl Daniel nepasakė, kad yra jos sūnus ir kas yra kietajame diske Tik nesupratau kaip tas Enrique ar koks jo ten vardas išsigelbėjo, nes rodė jį krentant su mašina nuo skardžio ir mašina greit sprogo, o jis tik lengvai apsibrozdino. Keistai čia
Kristina Moderatorė
Temos pavadinimas: Re: Contra el tiempo (2016) Tr. 02 03, 2016 8:48 pm
Supermenas vyrukas, mašina krenta ir sprogsta, o jis tik įsibrėžia Patinka man, kad Daniel vis pasirodo praeities vaizduose ir vis labiau susipažint su šiuo personažu galima. Būtų neįdomu jeigu jo daugiau nerodytų. Jis atrodo man toks gana jautrus vyras, įdomu kaip jis įsipainiojo į negerus visus reikalus dėl kurių turėjo mirt. Įdomiai man klostosi Lucios ir Leonardo santykiai, patinka, kad jie po mažu po tiek metų ima vėl suartėt, Galbūt bent jų santykiai galės po visko būt normalūs kaip mamos ir sūnaus. Norėtųsi tik, kad daugiau rodytų scenų Andreos ir Leonardo kartu, man patinka jų duetas.
Gabi Moderatorė
Temos pavadinimas: Re: Contra el tiempo (2016) Kv. 02 04, 2016 3:58 am
Prajuokino kai policija sugavo ne tą vyrą Man ir patinka, kad Daniel vis daugiau parodo prisiminimuose. Įdomus personažas jis. Pritariu, kad būtų neįdomu jei jo nerodytų. Kaip supratau viskas pakolkas susiję su inkstų ligomis ir jų persodinimu. Tik neaišku kas slypi už viso to ir iš kur pas Daniel tiek pinigų. Net Heidi ir kitiems vargšams jis jų duodavo už dyką. Taip išeina, kad Heidi tėvas serga inkstų akmenlige, o Daniel norėdamas jam padėt vogė vaistus iš ligoninės. Įdomu kas išaiškės kai Leonardo susitiks su Enrique, jeigu aišku policija nesutrukdys.
Kristina Moderatorė
Temos pavadinimas: Re: Contra el tiempo (2016) Kv. 02 04, 2016 10:25 pm
Su policija scena tikrai juokinga buvo kaip visada sugeba apsirikt Daniel irgi man patinka, kiekviena kart jis toks mielas prisiminimuose ir kiekviena kart sunku suprast kaip būdamas toks geras jis sugebėjo įsivelt ten kur nedera Labai gražios scenos buvo su Daniel kaip jis dovanojo dovanas, taip ir numaniau, kad Heidi jį pabučiuos kai abu kalbėjosi. Tas daktaras kuris vis sukasi aplink Andrea man darosi vis labiau įtartinas. Kokia nejauki scena buvo kada Cecilia norėjo suartėt su vyru, o jis atsūmė ją. Gaila paliko kada Leonardo kalbėjo su mama ir pasakojo, kad niekas jo neįsivaikino, nes jis buvo per didelis, todėl pabėgo iš vaikų namų. O praeities vaizdai iš jo vaikystės už širdies suėmė. Nelengvas buvo jo gyvenimas, dabar aišku, kodėl jis gana toks šaltas ir sunkiai ką prisileidžia. Įdomu ar Heidi draugiškis išties sako tiesą ir nematė kas nustūmė Daniel ar slepia kas tą padarė. Leonardo mikliai išsiusko nuo paskutinės policinikės, nesugebėjo nė vienas likti priedangoj
Kristina Moderatorė
Temos pavadinimas: Re: Contra el tiempo (2016) Pen. 02 05, 2016 8:41 pm
Temos pavadinimas: Re: Contra el tiempo (2016) Pen. 02 05, 2016 9:31 pm
Prajuokino Andrea kuomet vis reikalo Lucios, kad Leonardo labiau savim rūpintusi kažkas ima vis labiau domėtis, kad Leonardo nieko nenutiktų patinka man jie, chemijos jie turi kartu. Tikiuosi, kad kas nors bus tarp jų kai serialas labiau įsibėgės Samanta be gailesčio šaudo tikriausiai visus donorus taip susiranda ir pasiema ko jai reikia. Jos bijoti reikia sakyčiau. Gaila Heidi, taip pergyveno dėl tėčio, o dabar gavo tokią žinią, kad jis pašautas. Tikiuosi senukas išgyvens.
Gabi Moderatorė
Temos pavadinimas: Re: Contra el tiempo (2016) Pir. 02 08, 2016 5:11 am
Gaila Raulio, paskutinėmis serijomis man jis pasirodė geras ir nuoširdus personažas, netgi buvo Daniel draugas. Galvojau, kad jis ilgiau bus seriale, bet kaip supratau jį nužudė ir pasiėmė jo organus, kuriuos išveš į užsienį pardavimui. Dabar aišku kodėl Daniel operavo Raul sūnų, nes jis neturėjo 150 tūkstančių, kurių pareikalavo Samanta už sūnaus operaciją. Todėl už dovanotus Daniel pinigus sumokėjo donorei ir pats Daniel dar nebaigęs mokslų ėmėsi šios operacijos. Įdomu kiek Samanta sumoka donorams Aišku, kad ta suma tikrai neprilygsta tiek kiek jie gauna pardavę inkstą. Nebe reikalo tas daktaras mums buvo toks įtartinas pasirodo jis tikrai prisidėjęs prie organų prekybos ir net davė įsakymą susidorot su Raul. Tikiuosi Heidi tėvas nemirs, nes tikrai būtų gaila. Įdomu kas išgelbės Andrea dabar kai Raul nebegyvas
Dinute* La Mujer Del Vendaval
Parašė : 3823 Prisijungė : 2010-06-22
Temos pavadinimas: Re: Contra el tiempo (2016) Pir. 02 08, 2016 5:20 pm
Merginos, per kur žiūrit šią telenovelę? Radau jau mundo latino forume parsisiuntimui serijas, bandysiu pirmą seriją pasižiūrėti, gal ir man patiks.