Aracely Arambula - Altagracia Sandoval David Chocarro - Saul Danna Paola - Monica Rebecca Jones Diego Soldano Gabriela Roel Odiseo Bichir Andrea Marti Rafael Sanchez Navarro Juan Rios Cantu Jose Maria Galeano Claudio Roca Maria del Carmen Felix Carlos Torres Mario Moran
Paskutinį kartą redagavo Elena, Antr. 10 04, 2016 12:52 am. Redaguota 3 kartus(ų)
monikute19 Teresa-esa hembra es mala
Temos pavadinimas: Re: La Doña (2016) Št. 05 16, 2015 4:30 pm
O sita laukiamumo sarase pirma vieta uzima dabar lausiu lauksiu ir lauksiu
Maria Del Carmen Cuando me enamoro
Parašė : 2100 Prisijungė : 2009-12-14
Temos pavadinimas: Re: La Doña (2016) Tr. 05 20, 2015 1:30 am
monikute19 rašo:
O sita laukiamumo sarase pirma vieta uzima dabar lausiu lauksiu ir lauksiu
Aš irgi labai lauksiu niekada gyvenime net netikėjau, kad Aracely Tokį vaidmenį gaus Bet jau užmačius ją Patronoj pagalvojau, kad nebloga iš jos Barbara būtų išėjus, o žiū ir išsipildė
Vijolina Yo estoy pensando en ti
Parašė : 410 Prisijungė : 2012-11-02
Temos pavadinimas: Re: La Doña (2016) Tr. 05 20, 2015 1:59 am
Oho! Geras! Nors palyginus neseniai mačiau, įdomu būtų pažiūrėt kaip pastatys. Nors neįsivaizduoju ką būtų galima geriau padaryt nei ankstesnėj versijoj-Edith ten aukštumoj!
Temos pavadinimas: Re: La Doña (2016) Tr. 05 20, 2015 2:14 am
Vijolina rašo:
Oho! Geras! Nors palyginus neseniai mačiau, įdomu būtų pažiūrėt kaip pastatys. Nors neįsivaizduoju ką būtų galima geriau padaryt nei ankstesnėj versijoj-Edith ten aukštumoj!
Va, va. Ir man labai patiko kaip Edith suvaidino. Manau jie tikrai turės daug darbo mestelt čia, t.y išnaudot visus savo kūrybinius resursus :DD
monikute19 Teresa-esa hembra es mala
Temos pavadinimas: Re: La Doña (2016) Tr. 05 20, 2015 5:02 pm
As manau, kad geresnes aktores siam vaidmeniui butu nerade, dziaugiuos del Aracely, ydomu bus pamatyti ja Donos Barbaros vaidmeny. Ankstesne Dana Barbara maciau ne visa nes serijos ne visos yra islikussios internete, bet kiek maciau man labai patiko Edith vaidmuo ten super buvo, bet Aracely irgi nenuvils
Vijolina Yo estoy pensando en ti
Parašė : 410 Prisijungė : 2012-11-02
Temos pavadinimas: Re: La Doña (2016) Tr. 05 20, 2015 7:48 pm
O va aš nežinau kaip Aracely pavyks vaidinti grubią ir žiaurią, bent jau iš šito vieno sakinio, ji mane mažiau įtikino nei Edith. Ir nesutinku, kad negalima rasti geresnės šiam vaidmeniui - manau Kate del Castillo tikrai turi potencialo ir jėgos suvaidinti tokią asmenybę kaip Donija Barbara. Aracely manau labiausiai tiktų koketiškiems, intrigančių vaidmenims, tokiems ala Rubi/Teresa bogiečių tipažams. Donijai Barbarai man ji pernelyg moteriška, šitam vaidmeniui reikia truputį vyriškumo. Edith puikiai susitvarkė, Kate personažas manau irgi galėtų įtikinamai nušauti žmogų ir sušert jį krokodilams, o va kiek įtikinama Aracely?
Elena Administratorė
Temos pavadinimas: Re: La Doña (2016) Tr. 05 20, 2015 10:00 pm
O kodel iskart manot jog naujos verijos Barbara bus lygiai tokia pati kaip ta, kuria ikunijo Edith. Gal ji kaip tik tures daugiau moteriskumo nei anstesnej versijoj. O ir vyriskumo Aracely gali tureti, puikiai irode La patrona telenoveleje vaidindama sachtininke. Ir as galiu ja isivaizduoti nusaunancia zmogu, La patrona su ginklu ji atrode net labai itikinamai. Kate ir Edith tikrai nera vieninteles aktores galincios atlikti stipriu moteru vaidmenis. O ir nuo ziauriosios Kate man jau pailseti noretusi, Dueños del paraiso to buvo daugiau nei pakankamai Kazkaip noreciau dabar ja truputi kitokiam amplua pamatyti arba tegul bent daugiau laiko praeina nuo pastarosios jos telenoveles.
Temos pavadinimas: Re: La Doña (2016) Kv. 05 21, 2015 1:02 am
Kaip manote kas geriausiai suvaidintų Mariselą, Sesiliją?
Anahi Eres mi reina
Amžius : 32 Miestas : Kaunas Parašė : 16079 Prisijungė : 2009-12-14
Temos pavadinimas: Re: La Doña (2016) Kv. 05 21, 2015 3:33 am
Sios telenoveles tikrai laukiu kadangi patiko man su Edith tai manau ir si turetu patikt.... kad Barbaros vaidmeni atliks Aracely tai visai dziaugiuos jei tinka toki stiprus vaidmenys La patronai jai truko siek tiek uztikrintumo bet manau cia turetu but kitaip, visgi yra paliktas sioks toks tipazas nuo Edith ;] kas liecia kitus personazus tai kazkaip visai isivaizduociau Mariselos vaidmeni Kimberly Dos Ramos tiktu manau jai, ji galetu buti laukinuke bet tuo paciu ir islikti dailia, negali sakyt bet visu grazumu ir aktoriniu suprendimu atsiskleide ir Scarlet Gruber tai manau jai sitas vaidmuo irgi tiktu, kazkaip daugiau tokiu man siuo metu suzibejusiu aktoriu kaip ir nelbai like arba tiesiog noris matyt siuos veidus ;DD kas liestu pagrindini kazkaip sunku kazka pastatyt Christian vietoj, kad butu metuose ir vistiek tos sexyy tai keletas variantu kurie mane patiktu tai butu: Diego Soldano, Juan Pablo Llano bet neaisku kaip ziuretus su Aracely tiek su jaunaja pagrindine.... kazkaip dar susimasciau apie Jorge Luis Pila bet sakyciau siek tiek gal jau persenas... pacioj telenovelej noreciau matyt Alejandro Chabán , Mauricio Hénao, Priscila Perales, Gregorio Pernía...
Elena Administratorė
Temos pavadinimas: Re: La Doña (2016) Kv. 05 21, 2015 4:00 am
As kaip dukra irgi Kimberly matyciau. Kas del Gruber, tai man ji kazkaip i Aracely nelabai panasi, o jei pasviesintu jai plaukus, nezinau ar jai tiktu I pagrindini tikrai nenoriu Pilos, su Aracely man ju Patronoj jau gana buvo. Soldano su Ara butu smagu pamatyti, bet jei ir cia darys ta siuzetine linija su dukra, tai jis manau nesiziuretu. Llano man irgi patiktu, megstu sita aktoriu. O siaip labai noreciau pamatyti cia David Chocarro, ji nuolat mini kaip kandidata Arai i pora, tai gal sitoj telenovelej tai galetu ivykti
Anahi Eres mi reina
Temos pavadinimas: Re: La Doña (2016) Kv. 05 21, 2015 4:18 am
as irgi kazkaip dar apie David pamasciau bet kazkaip pagalvojau kad per jaunas sitam vaidmeniui nors gal ;D dar susimasciau ir apie Horacio Pancheri sitoj nuotraukoj paziurejus i juos kazkaip deretu...
Temos pavadinimas: Re: La Doña (2016) Kv. 05 21, 2015 4:25 am
Tik ne jis Maza kad atrodo dar jauniau nei Chocarro, tai girdejau jog La sombra del pasado jo vaidyba buvo absoliuciai tragiska. Aracely verta vaidinti mokancio aktoriaus. O Chocarro su Aracely tik 5 metu skirtuma turi, Hayser buvo dar jaunesnis, plius Aracely jaunai atrodo. Jei butu chemija tarp ju, tai manau butu super pora
Anahi Eres mi reina
Temos pavadinimas: Re: La Doña (2016) Kv. 05 21, 2015 4:29 am
na tikiuos nereiks ilgai spelioti kas bus parinktas i pora... nes noretusi sulaukt kokiu nors ziniu ;D maziau spelioniu butu
Elena Administratorė
Temos pavadinimas: Re: La Doña (2016) Kv. 05 21, 2015 4:33 am
Jei sita telenovele tikrai ieis tik po Bajo el mismo cielo, tai matyt dar teks palaukti. Juo labiau kad Aracely kolkas teatre vaidina ir negirdejau kad tas spektaklis eitu i pabaiga.