TELENOVELIŲ FORUMAS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sveiki! Užsukote į geriausią ir šilčiausią telenovelių forumą Lietuvoje, todėl nieko nelauk ir registruokis;)

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Diskusijos

Go down 
+8
Kristina
Dinute*
Vijolina
Milka
elizabeth=*
michelle
monikute19
Anahi
12 posters
Pereiti prie : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutoriusPranešimas
Elena
Administratorė
Elena

Parašė : 37029
Prisijungė : 2011-09-15

Diskusijos Empty
RašytiTemos pavadinimas: Diskusijos   Diskusijos I_icon_newest_replySk. 10 25, 2015 9:36 am

Diskusijos vyksta čia.

Paskutinį kartą redagavo Elena, Kv. 03 10, 2016 10:15 am. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
http://aktoriai.blogspot.com//
michelle
Forumo dizainerė
michelle

Amžius : 28
Parašė : 182
Prisijungė : 2014-02-12

Diskusijos Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos I_icon_newest_replySk. 10 25, 2015 3:37 pm

Oficialu jau sitie aktoriai?
Atgal į viršų Go down
Elena
Administratorė
Elena

Diskusijos Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos I_icon_newest_replySk. 10 25, 2015 10:04 pm

Manau kad oficialu, nes twitteryje i klausimus ar jie bus sitoje telenoveleje Nesma atsake teigiamai. Angie cia atliks trynukiu vaidmeni, o kuri is triju vaidmenu atliks Rulli dar kolkas neaisku. Manes asmeniskai ideja matyti juos kartu trecia karta visai nezavi, o cia dar ir is eiles, nes po paskutines noveles jie daugiau niekur nevaidino. Ir isvis nelabai sveika kai budami pora jie dar ir dirba nuolat kartu. Kas bus jei filmavimu metu jie issikirtu, nes buna ir taip Vartau akis Tada ir chemija iskart dingtu ir jiems butu sunku testi darba.
Atgal į viršų Go down
Elena
Administratorė
Elena

Diskusijos Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos I_icon_newest_replyAntr. 10 27, 2015 9:19 am

Kiti kandidatai i Angelique partnerius Andres Palacios ir David Zepeda. Dar anksciau buvo mineti Cristian de la Fuente ir Daniel Arenas. Bet panasu kad Arenas vaidins pas Nathalie.
Atgal į viršų Go down
Anahi
Eres mi reina
Eres mi reina
Anahi

Amžius : 32
Parašė : 16079
Prisijungė : 2009-12-14

Diskusijos Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos I_icon_newest_replyAntr. 10 27, 2015 4:23 pm

Na su Zepeda jau ji irgi buvo ir nelabai pasitvirtino chemija tarp ju,bent jau mano akimis. del Arenos aciu dievui nes man jis nepatinka. Noreciau pamatyt Palacio bet nzn ar jie ziuresis poroje... O Cristian de la Fuente man aplamai nelabai patinka man jis kazkodel atrodo persenas bet dbr jau nieko keista nes megsta taip jie skirstyt vaidmenius. tai ko gero man geriausi variantai butu arba Sebastian arba Andres Merkiu akį
Atgal į viršų Go down
Anahi
Eres mi reina
Eres mi reina
Anahi

Diskusijos Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos I_icon_newest_replyKv. 10 29, 2015 5:39 am

Anahi rašo:
Na su Zepeda jau ji irgi buvo ir nelabai pasitvirtino chemija tarp ju,bent jau mano akimis. del Arenos aciu dievui nes man jis nepatinka. Noreciau pamatyt Palacio bet nzn ar jie ziuresis poroje... O Cristian de la Fuente man aplamai nelabai patinka man jis kazkodel atrodo persenas bet dbr jau nieko keista nes megsta taip jie skirstyt vaidmenius. tai ko gero man geriausi variantai butu arba Sebastian arba Andres Merkiu akį

na dabar ju kalba eina apie David Zepeda, Daniel Arena ir Sebastian Rulli. Andres Palacio gavo pasiulyma vaidinti pas Angelli Nesma.
Atgal į viršų Go down
monikute19
Teresa-esa hembra es mala
Teresa-esa hembra es mala

Parašė : 241
Prisijungė : 2011-05-18

Diskusijos Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos I_icon_newest_replyKv. 10 29, 2015 11:46 pm

As tai vis del to noreciau matyti Rulli salia Boyer, graziai ziurisi jie ir pasiilgau ju vaidybos jau Šypsausi Na bet jei ne Sabastian tai tada Zepeda Merkiu akį siaip ar taip laukiu telenoveles jau dabar Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Anahi
Eres mi reina
Eres mi reina
Anahi

Diskusijos Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos I_icon_newest_replyKv. 10 29, 2015 11:59 pm

na as irgi sios telenoveles labai laukiu ;] vien del Angie tikiuosi parinks gera pora Šypsausi nes istorija tikrai idomi.
Atgal į viršų Go down
elizabeth=*
Es tan magico como todo paso
Es tan magico como todo paso
elizabeth=*

Amžius : 29
Parašė : 1445
Prisijungė : 2009-12-15

Diskusijos Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos I_icon_newest_replySk. 11 01, 2015 2:41 pm

Kiek jau gandų prisiskaičiau apie šią telenovelę. Girdėjau, kad ir Ariadne ir Levis nori čia vaidinti. Gal ir man jau nesinorėtu vėl matyti Rullio su Boyer vienoje poroje, nors jie taip gražiai kartu žiūrisi.
Atgal į viršų Go down
Anahi
Eres mi reina
Eres mi reina
Anahi

Diskusijos Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos I_icon_newest_replyKv. 11 12, 2015 2:56 am

nauji gandai sklaido kad pagrindiniu isrinktas Pancheri Horacio bet kol nera oficialu paskelbimu nesu linkus tiketi.
Atgal į viršų Go down
Milka
Con dinero baila el perro
Milka

Amžius : 26
Parašė : 1031
Prisijungė : 2015-07-10

Diskusijos Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos I_icon_newest_replyKv. 11 12, 2015 3:46 am

Jis visai dar jaunas telenovelėse, šita būtų tik trečioji. Ir jau pagrindinis Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Vijolina
Yo estoy pensando en ti
Yo estoy pensando en ti
Vijolina

Parašė : 410
Prisijungė : 2012-11-02

Diskusijos Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos I_icon_newest_replyPen. 11 13, 2015 3:30 am

Bet gražus Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Anahi
Eres mi reina
Eres mi reina
Anahi

Diskusijos Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos I_icon_newest_replyPen. 11 13, 2015 4:15 am

Anahi rašo:
nauji gandai sklaido kad pagrindiniu isrinktas Pancheri Horacio bet kol nera oficialu paskelbimu nesu linkus tiketi.
 na sis aktorius atkrenta nes vaidins pas Nathalie, neveltui ir nepatikejau. Nemaniau kad Angie duoti toki nepatyrusi aktoriu i poras.
Atgal į viršų Go down
Milka
Con dinero baila el perro
Milka

Amžius : 26
Parašė : 1031
Prisijungė : 2015-07-10

Diskusijos Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos I_icon_newest_replyPen. 11 13, 2015 4:22 am

Vijolina rašo:
Bet gražus Šypsausi
labai!!

gaila, nevaidins čia : D
Atgal į viršų Go down
Anahi
Eres mi reina
Eres mi reina
Anahi

Diskusijos Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos I_icon_newest_replyTr. 11 18, 2015 2:20 am

na kolkas zinios tokios kad visd del to tris seseris vaidins trys skirtingos aktores Angelique bus viena is ju. Ir si telenovele labai skirsis nuo orginalo.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

Diskusijos Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos I_icon_newest_reply

Atgal į viršų Go down

Diskusijos
Atgal į viršų 
Puslapis 16Pereiti prie : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Diskusijos
» Diskusijos