Na bet aš dėl Pasion y poder visai optimistiškai nusiteikus, man atrodo potencialiai šitas serialas gali būti įdomus. Na bet jau palyginus nedaug liko - trys savaitės ir pažiūrėsim
Elena Administratorė
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pir. 09 14, 2015 1:27 am
As noreciau kad pas mus sita po Lo imperdonable paleistu. Visgi su Colunga ir Salinu pas mus beveik viska rode.
Vijolina Yo estoy pensando en ti
Parašė : 410 Prisijungė : 2012-11-02
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pir. 09 14, 2015 3:04 am
Aš kadangi mėgstu tik ispaniškai žiūrėti tai per tv vistiek nežiūrėsiu, bet manau visai realu,kad jį Lietuvoj rodytų.
Elena Administratorė
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pir. 09 14, 2015 3:48 am
As irgi megstu ispaniskai ziureti, bet nepatempsiu tiek telenoveliu per kompa Televisos dazniausiai per tv ziuriu, paskutine per kompa ziureta Lo que la vida me robo.
As irgi jei ziuresiu tau tik ispaniskai per kompa, nes per tv nelabai galimybiu buna. Bet visai smagu butu jei po Lo Imperdonable butent sia rodytu. Jei nesugalvotu dar naujesnes telenoveles TV3 nusipirkti. Nes paskutiniu metu nuperka ta kuria kokia 40seriju buna Amerikoje parodyta. O Lo Imperdonable dar tik prasidejo tai gali buti kad Pasion y Poder jau bus i pabaiga tuo metu.
Elena Administratorė
Kad Pasion y poder bus parodyta tiek pat seriju kaip Lo imperdonable kai ja pas mus nupirko, juk jos viena po kitos Meksikoje eina.
Dinute* La Mujer Del Vendaval
Parašė : 3823 Prisijungė : 2010-06-22
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 09 16, 2015 3:03 am
Na gal. Kiek pamenu pradejo anonsuoti kad rodys Lo imperdonable kai Meksikoje apie 40seriju parodyta. Dar aisku klausimas kiek seriju tures Pasion y Poder ir manau jei TV3 labai nores sia telenovele nupirkti tai ir anksciau ar veliau nupirks vistiek. Ir tai butu vienas is geresniu sprendimu is dabar rodomu Televisos projektu ar planuojamu.
Gabi Moderatorė
Parašė : 4235 Prisijungė : 2009-12-15
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 09 18, 2015 12:26 am
Elena rašo:
Oho koks promo Gražus, elegantiškas ir intriguojantis. Dabar mane ši telenovelė sužavėjo dar labiau jau laukiu spalio 5.
Elena Administratorė
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 09 18, 2015 12:54 am
Taip, promo kaip is kokio filmo. Po tu triju padarytu ant greitos rankos, sitas palieka dar didesni ispudi.
na kiek dabar ziuriu foto, tai man asmeniskai labai grazus aktoriai surinkti(enamorar) o dar ir ju vaidyba....is kart kyla noras laukti ir po to ziureti sia telenovele....