TELENOVELIŲ FORUMAS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sveiki! Užsukote į geriausią ir šilčiausią telenovelių forumą Lietuvoje, todėl nieko nelauk ir registruokis;)

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Diskusijos

Go down 
+5
Kristina
michelle
polyanna
Anahi
Maria Del Carmen
9 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next
AutoriusPranešimas
Dinute*
La Mujer Del Vendaval
La Mujer Del Vendaval
Dinute*

Parašė : 3823
Prisijungė : 2010-06-22

Diskusijos - Page 5 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 5 I_icon_newest_replyPen. 09 11, 2015 12:24 am

Persiauvus batelius dar karta neblogai griuvo Juokiuosi Juokiuosi Juokiuosi
Va Dafne tai gerule, tikrai manau, kad ji kazka gero issiaiskins ir dar pakaisios pagaliu i Lucianos ratus Juokiuosi Na taip seserys skirtingos ir net labai, idomu kaip jos bendraus kai Alicia pasikeis, ar tik sesute neuzpavydes Juokiuosi
Atgal į viršų Go down
Elena
Administratorė
Elena

Parašė : 37029
Prisijungė : 2011-09-15

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 5 I_icon_newest_replyPen. 09 11, 2015 9:36 am

Panasu jog Gabriel Soto atliks vaidmeni, kuri is pradziu turejo atlikti Mark Tacher.
Atgal į viršų Go down
http://aktoriai.blogspot.com//
michelle
Forumo dizainerė
michelle

Amžius : 28
Parašė : 182
Prisijungė : 2014-02-12

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 5 I_icon_newest_replyPen. 09 11, 2015 6:57 pm

Kaip gerai nes man tas Mark nepatinka, šveplas kažkoks, negaliu klausyti jo kaip šneka
Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

Parašė : 11245
Prisijungė : 2010-05-24

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 5 I_icon_newest_replyPen. 09 11, 2015 8:29 pm

O man kaip tik gaila, man Mark kur kas labiau patinka nei Soto. Nekokia naujiena mano frontui Šypsausi Liūdžiu nes jau su nekantrumu laukiau kada pasirodys Mark personažas. Vienas tik gėris tuomet bus čia, tai kad vistiek Alicios personažas neliks su juo.
Atgal į viršų Go down
http://twitter.com/angelineFCLT
Elena
Administratorė
Elena

Parašė : 37029
Prisijungė : 2011-09-15

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 5 I_icon_newest_replyPen. 09 11, 2015 9:43 pm

Kalbama jog galimai Mark atsisake sito vaidmens, nes gavo vaidmeni El Gran hotel telenoveleje. Paziuresim kaip ten bus, nes kolkas nieko patvirtinto nera Šypsausi
Atgal į viršų Go down
http://aktoriai.blogspot.com//
Dinute*
La Mujer Del Vendaval
La Mujer Del Vendaval
Dinute*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 5 I_icon_newest_replyPen. 09 11, 2015 10:11 pm

Nors man Mark nera labai patinkantis aktorius, bet jau geriau negu Soto Juokiuosi
Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 5 I_icon_newest_replyTr. 09 16, 2015 6:22 pm

Porelė, kuri nori įsivaikint Roberto sūnų mane erzina. Ypač ta moteris, tokia jau apsėsta gaut Mateo, kad jau nesveikai persekioja Roberto ir daro išvadas neįsigilinus kas per žmogus Roberto. Labiau rūpi gaut ko ji nori nei tai kas geriau vaikui. Tikiuosi jai nepavyks gauti Mateo globos.
Miela bučinio sena tarp Alicios ir Roberto, tokia netikėta. Po mažu ir Roberto ima galvot apie Alicia vis daugiau ir daugiau Juokiuosi patinka man jų scenos, gana žaismingos net tada kai jie pykstasi Juokiuosi
Atgal į viršų Go down
Dinute*
La Mujer Del Vendaval
La Mujer Del Vendaval
Dinute*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 5 I_icon_newest_replyTr. 09 16, 2015 7:46 pm

Man irgi ta pora nepatiko ir tikiuosi kad jie neisivaiks Roberto sunaus. Mane irgi ta moteriske erzina, manau ji dabar bandys pakaisiot pagalius i ratus Šypsausi
Man irgi patinka Alicios ir Roberto pora, tokie linksmi, nuotaikingi ju pokalbiai ir veiksmai kartu buna. Šypsausi
Dar man patiko 16serijoje kaip Beatriz bande gundyti Augusta lovoje Juokiuosi Juokiuosi Juokiuosi
Grazus bucinis ir ju elgesys po jo Juokiuosi Patiko kad Roberto apkabino per peti Alicia prie visu Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 5 I_icon_newest_replyTr. 09 16, 2015 8:12 pm

Ten galėjai nukrist nuo Beatriz mėginimo gundyt Augusto Juokiuosi gaila man jos, nevykęs mėginimas ir nelabai vykusi jos santuoka. Bet tuo pačiu man gaila ir Sandros. Tiek metu buvo jo meilužė, bet nieko rimto nepešė. Pritariu Fatimos pasakymui, kad Sandra gali nesitikėt, kad Augusto kada paliks žmoną savo valia, nebent pati Beatriz pasiųstų jį ant 3 raidžių. Įdomu su kuo Augusto telefonu kalbėjo, kad metė Sandra ir jų savaitgalio planus. Tas skambutis jam nebuvo labai jau smagus. Man kaip personažai antraeiliai labai patinka Brisa ir Braulio, man jie tokie taikos veikėjai Juokiuosi tiktų abu man į poras jie Juokiuosi be to dar intriguoja kada gi pasirodys Beatriz ir Augusto sūnus, dukros maištininkės jau sulaukėm, dabar įdomu kas per perliukas bus šis veikėjas Juokiuosi

Belieka tikrai tikėtis, kad porelei nepavyks gauti Mateo globos, nes kitaip Roberto labai palūš. Ir neįsivaizduoju kaip galėtų atsitiest jeigu netektų savo vaiko.
Atgal į viršų Go down
Dinute*
La Mujer Del Vendaval
La Mujer Del Vendaval
Dinute*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 5 I_icon_newest_replyTr. 09 16, 2015 10:06 pm

Man Sandros irgi pagailo, bet ir Beatriz savotiskai gaila, tas Augusto kazkoks keistas. Zmona netraukia bet vistiek gyvena nors seimyninis gyvenimas katastrofa. O meiluze tik ir lieka meiluze nors man atrodo kad jis Sandrai ne tik aistra jaucia. Tas skambutis ir mane sudomino Šypsausi Idomu koks perliukas bus ju sunelis Juokiuosi Tikriausiai neblogu vaizdeliu bus Juokiuosi
As manau, kad taip lengvai jie negaus Mateo globos, bet aisku dabar darys viska kad tik gautu. Juokiuosi
Atgal į viršų Go down
michelle
Forumo dizainerė
michelle

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 5 I_icon_newest_replyKv. 09 17, 2015 4:58 pm

A dar ilgai laukti kol pasikeis?
Atgal į viršų Go down
Dinute*
La Mujer Del Vendaval
La Mujer Del Vendaval
Dinute*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 5 I_icon_newest_replyKv. 09 17, 2015 7:06 pm

As manau kad dar teks palaukti iki visisko pasikeitimo kuris bus wau Įsimylėjau Man tai ir pati procesa keitimosi idomu stebeti, o ne kad bac ir jau grazuole Juokiuosi
Atgal į viršų Go down
michelle
Forumo dizainerė
michelle

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 5 I_icon_newest_replyPen. 09 18, 2015 2:42 pm

O kaip ta Luciana dar erzina?
Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 5 I_icon_newest_replyPen. 09 18, 2015 4:30 pm

Kai pripratau prie jos personažo tai per daug į ją dėmesio nebekreipiu Juokiuosi nes Lichita jau dabar apeina Lucianą ir padaro viską kaip jai naudingiau būtų Juokiuosi tai Luciana nebespėja erzint taip Juokiuosi
Atgal į viršų Go down
Dinute*
La Mujer Del Vendaval
La Mujer Del Vendaval
Dinute*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 5 I_icon_newest_replyPen. 09 18, 2015 9:14 pm

Manes irgi nebeerzina tos dvi visteles, kiti personazai ir veiksmas atperka viska. Šypsausi O plius kad Alicia jau uz save pastovi Merkiu akį
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 5 I_icon_newest_reply

Atgal į viršų Go down

Diskusijos
Atgal į viršų 
Puslapis 511Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Next
 Similar topics
-
» Diskusijos
» Diskusijos
» Diskusijos
» Diskusijos
» Diskusijos