TELENOVELIŲ FORUMAS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sveiki! Užsukote į geriausią ir šilčiausią telenovelių forumą Lietuvoje, todėl nieko nelauk ir registruokis;)

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Diskusijos

Go down 
+11
Sasha Belov
Angeliukas
Kristina
Dinute*
michelle
Gabi
monikute19
Vijolina
Sabrina
Anahi
Elena
15 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next
AutoriusPranešimas
elizabeth=*
Es tan magico como todo paso
elizabeth=*

Amžius : 29
Parašė : 1445
Prisijungė : 2009-12-15

Diskusijos - Page 9 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 9 I_icon_newest_replyPir. 11 02, 2015 3:30 am

Tiesa, (kalbu apie per televizija rodomas serijas) beveik nėra veiksmo,liūdnoka ir nuspėjama monotonija.
Atgal į viršų Go down
Anahi
Eres mi reina
Eres mi reina
Anahi

Amžius : 32
Parašė : 16079
Prisijungė : 2009-12-14

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 9 I_icon_newest_replyTr. 11 04, 2015 4:20 am

na galas pacios telenoveles man patiko, paskutines 20 seriju Įsimylėjau bet tiesa sakai visame kame veiksmo truko ir tai leme prastus reitingus Liūdžiu .
Atgal į viršų Go down
Milka
Con dinero baila el perro
Milka

Amžius : 26
Parašė : 1031
Prisijungė : 2015-07-10

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 9 I_icon_newest_replyTr. 11 04, 2015 9:16 pm

Anahi, tavo parašas yra nuostabus ♥♥♥ galėčiau žiūrėt ir žiūrėt. Ko gero Martinas ir Veronica yra pati pati man gražiausia pora iš visų kada matytų telenovelių. dar taip nėra buvę, kad žiūrėčiau telenovelę vien dėl pagr. poros, visada tik co-protagonistų istorija veža.
Atgal į viršų Go down
elizabeth=*
elizabeth=*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 9 I_icon_newest_replyTr. 11 04, 2015 9:33 pm

Tiesa ir aš į šią telenovelę dėmesį atkreipiau pagrinde pagrindinės poros, o ypač dėl Ivan. Bet net ir jo nepakanka.
Anahi, na tikėkimės, kad paskutinės 20 serijų tikrai pataisys padėtį.
Atgal į viršų Go down
Sabrina
Las puertas de la vida
Las puertas de la vida
Sabrina

Amžius : 27
Parašė : 494
Prisijungė : 2013-11-24

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 9 I_icon_newest_replyTr. 11 04, 2015 9:35 pm

Aš šią telenovelę daugiausiai dėl pagr.poros ir žiūriu .Man jie nuostabūs,taip tinka vienas kitam ir chemija tarp jų didžiulė Šypsausi Ivan ir Ana Brenda- puikūs aktoriai. Šypsausi O kiti personažai kažkaip nelabai domina mane ,na gal dar blogiečiai telenovelės visai patinka o tie žmonės iš kaimo man visiškai neįdomūs ...
Atgal į viršų Go down
elizabeth=*
elizabeth=*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 9 I_icon_newest_replyTr. 11 04, 2015 9:50 pm

Na aš taip pat žaviuosi ir Grettell Valdez, ji tiesiog puiki. O ir net tokiam amžiuje puikiai įsikūnija į jauna "nekaltą" mergaitę.
Atgal į viršų Go down
Anahi
Eres mi reina
Eres mi reina
Anahi

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 9 I_icon_newest_replyTr. 11 04, 2015 11:34 pm

na taip mane irgi papirko pagrindinė pora Įsimylėjau chemija tarp ju tikrai matoma Širdis Ana Brenda man jau patinka is seniau bet Ivanas suzavejo labiausiai,La Tempestad man jis patiko savo isvaizda bet ten personazas buvo psicho o cia man jis tobulas Širdis kartu labai graziai ziurisi Įsimylėjau
Atgal į viršų Go down
elizabeth=*
elizabeth=*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 9 I_icon_newest_replyTr. 11 04, 2015 11:52 pm

ir aš į Ivan atkreipiau dėmesį būtent La Tempertad, bet man ten visai patiko ir jo personažas.
Atgal į viršų Go down
Milka
Con dinero baila el perro
Milka

Amžius : 26
Parašė : 1031
Prisijungė : 2015-07-10

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 9 I_icon_newest_replyKv. 11 05, 2015 1:53 am

elizabeth=* rašo:
Na aš taip pat žaviuosi ir Grettell Valdez, ji tiesiog puiki. O ir net tokiam amžiuje puikiai įsikūnija į jauna "nekaltą" mergaitę.

Va va, Grettel tai tobulai atlieka savo vaidmenį. Visai neseniai sužinojau, kad jai 39 ir apšalau. Grynai 24-25 daugiau neduočiau. Jai Virginios vaidmuo idealiai tinka, net neįsivaizduoju, kuri kita geriau tokią villana bonita įkūnytų.
Atgal į viršų Go down
Anahi
Eres mi reina
Eres mi reina
Anahi

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 9 I_icon_newest_replyKv. 11 05, 2015 1:56 am

sutinku Grettel tobulai atlieka vaidmeni, tiek Lo que la vida me robo tiek cia ji puiki villana. Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Elenita
Yo se que no me olvidaras aunque te vayas

Amžius : 34
Parašė : 108
Prisijungė : 2013-09-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 9 I_icon_newest_replySk. 11 22, 2015 2:03 am

Nors seriju dar nemazai liko,idomu ka vietoj sios telenoveles tv3 numes Juokiuosi kazkaip TELEMUNDO jau nesitikiu tad vel turbut bus Televisa tik idomu is nauju ims ar kurios jau pabaigtos rodyti...Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Sabrina
Las puertas de la vida
Las puertas de la vida
Sabrina

Amžius : 27
Parašė : 494
Prisijungė : 2013-11-24

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 9 I_icon_newest_replySk. 11 22, 2015 3:01 am

Kažkaip manau vienas iš variantų gali būti Pasion y poder nes vaidina nemažai žinomų aktorių. Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Elenita

Amžius : 34
Parašė : 108
Prisijungė : 2013-09-11

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 9 I_icon_newest_replySk. 11 22, 2015 3:32 am

Ir as manau kad cia vienas is varijantu dar gali burti "A QUE NO ME DEJAS'' arba ''QUE TE PERDONE DIOS" o gal tv3 nustebins ir nupirks ka nors visiskai netiketo... Juokiuosi
Atgal į viršų Go down
elizabeth=*
elizabeth=*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 9 I_icon_newest_replySk. 11 22, 2015 8:37 pm

O aš manau, kad vienas iš variantų galėtų būti ir antes muerta que lichita, nes Maite labai pamėgo tv3 irgi.
Atgal į viršų Go down
Anahi
Eres mi reina
Eres mi reina
Anahi

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 9 I_icon_newest_replyPir. 11 23, 2015 2:37 am

na as linkus tiketi kad bus Pasion y poder nes vaidina tikrai gerai zinomi aktoriai LT Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 9 I_icon_newest_reply

Atgal į viršų Go down

Diskusijos
Atgal į viršų 
Puslapis 912Pereiti prie : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» Diskusijos
» Diskusijos
» Diskusijos
» Diskusijos
» Diskusijos