Temos pavadinimas: Meilė ir bausmė / Aşk ve Ceza Antr. 03 18, 2014 7:02 am
Turkų serialas: Aşk ve Ceza Metai: 2010-2011 Sezonai: 2
Vaidina: Nurgül Yeşilçay - Yasemin Baldar Ustun Murat Yıldırım - Savaş Baldar Feride Çetin - Çiçek Baldar Moran Tomris İncer - Şahnur Baldar Zeynep Beşerler - Nadya Caner Kurtaran - Mehmet Gökçe Yanardağ - Nazan Nadyan Baldar Oktay Gürsoy - Cem Kerem Atabeyoğlu - Pala Abdulkadir Sennur Kaya - Leyla Ustun Nazan Kesal - Sevgi Cenk Ertan - Bora Nadyan Halil Kumova - Ahmet Moran Erkan Bektaş - Yavuz Moran Ali Yigit - Kemal Baldar Belit Özükan - Müyde Enis Ankan - Alpay Işil Dayioğlu - Sitare Meltem Pamirtan - Endam Gamze Topuz - Derya Sinan Tuzcu - Hakan Emrah Elçiboga - Eşref Ahu Yağtu - Pelin Alihan Araci - Haldun
Aprašymas: Jasmin susižadėjusi reklamos agentūros darbuotoja. Savaitę prieš vestuves visas jos svajones apie laimingą šeimyninį gyvenimą sudaužo sužadėtinio neištikimybė. Norėdama atkeršyti jauna moteris leidžiasi į vienos nakties nuotykį su pirmu pasitaikiusiu vyriškiu. Bet toks kerštas ją tik dar labiau sugniuždo. Nusivylusi moteris nori visiems laikams pamiršti tą nelemtą naktį. O vyriškis pasirodo besąs turtingas paveldėtojas. Ir tą naktį jo širdyje užgimsta meilė žavingajai nepažįstamajai. Jis prisiekia šią moterį surasti. Ar išsipildys jo troškimas būti kartu su mylima moterimi?
Angeliukas I always GET what I WANT
Temos pavadinimas: Re: Meilė ir bausmė / Aşk ve Ceza Tr. 03 19, 2014 11:40 pm
Na aš pradėjau jį žiūrėti! Ir man visai patiko
Kristina Moderatorė
Parašė : 11245 Prisijungė : 2010-05-24
Temos pavadinimas: Re: Meilė ir bausmė / Aşk ve Ceza Kv. 03 20, 2014 4:56 pm
Man jis irgi visai patiko, nenuvylė kol kas kaip ir kiti matyti Turkijos serialai. Kas patiko tai pamatyti Sennur Kaya ir Tomris İncer kituose vaidmenyse. 1001 naktyje jų vaidyba man patiko tai smagu jas išvyst naujame projekte Savaş personažas toks mielas pasirodė, įdomu kaip toliau atsikleist visi kiti
Sponsored content
Temos pavadinimas: Re: Meilė ir bausmė / Aşk ve Ceza