|
|
| Diskusijos | |
|
+8Justė. Elena Maria Del Carmen polyanna Angeliukas Rūtelė Kristina Anahi 12 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
monikute19 Teresa-esa hembra es mala
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 08 07, 2013 2:29 am | |
| - polyanna rašo:
- Kazkas negero bus su tuo tyrimu, turbut vis delto apkaltins Oriana nuzudzius, su tais ginklais painiava ten, o ir zudikas negyvas. Tik kaip, nejau pakis ja kas?
Man tai idomu tas kur Tita rado krumuose nezinau vardo, kaip jis susijes su Ines? Ar jis pazinojo tikraja Ines? ir tas jo senelis labai daug zino apie Aresti seima, Ir pagaliau Alina pasake kad nori gyventi Palomos namuose. Oriana saunuole atsispaudino visus dokus is kompo gal kas pravrs Fabiolos gaila tas niekselis Sabastianas ja pasileidusia isvadino kaip jam liezuvis sitaip apsiverte sakyt | |
| | | polyanna Una Maid en Manhatten
Parašė : 830 Prisijungė : 2012-01-20
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 08 07, 2013 10:54 pm | |
| Tas, kuris rado suni, berods, Leonardo, apgyne oriana nuo uzpuoliku parke anksciau (ne tikraja Ines). an rodos, Paloma tures meile Gal net cia bus jos sena meile. O Sebastianas dabar kratos atsakomybes ir tiek. tiesa sakant, Fabiola naivi mergiote, kad su juo permiegojo. | |
| | | lepeckoja Rubi-esa hembra es mala
Amžius : 35 Miestas : Klaipėda Parašė : 2090 Prisijungė : 2010-01-08
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 08 08, 2013 9:26 pm | |
| Nesuprantu, kodėl Fabiola neneigia, kad Pieras jos vaiko tėvas. | |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 08 08, 2013 11:25 pm | |
| Fabiola del to krito mano akyse, juk Matilde gal iir pasodinti Pjera, apkaltinti isnaudojimu. O ir Pjeras isiziurejo tokia jaunute, kazkaip keistoka si siuzeto linija. ir vis tiek manau, kad Fabiola bus su Leonardu. | |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 08 09, 2013 2:19 pm | |
| Gerai, kad Jose Luisui nepavyko susekti Rikardo. Tikiuosi Fabiola netekės už Sebastiano, nes taip ji susigadintu savo gyvenimą. | |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 08 10, 2013 3:16 pm | |
| Orianos šukuosena dabar labai graži :)Vargšė Fabiola, kam ji bandė nusižudyti? Koks niekšas Sebastianas, kad kunigą užpuolė, gerai, kad Marianas nepasidavė. | |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Sk. 08 11, 2013 6:46 pm | |
| Sebastianas kuo toliau, tuo vaizduojamas blogesnis, dar gal ka ir nuzudys. Fabiola turbut del motinos norejo nusizudyt, o ir busimas kudikis nedziugina. Tik kad jai kavalieriai po kojom klojas patys, gali rinktis dar ir is Leonardo arba Pjero, ir vaika uzaugins, ir jai pades | |
| | | Dinute* La Mujer Del Vendaval
Parašė : 3823 Prisijungė : 2010-06-22
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pir. 08 12, 2013 1:02 pm | |
| Pagaliau perziurejau praeitos savaites serijas. Na veiksmas tikrai greitai vyksta, ir del to idomu ziureti. Kas del Orianos naujos sukuosenos tai is pradziu man nepatiko, atrode, kaip koks pudeliukas O dabar jau visai graziai ziurisi. Kas del Sebastiano, tai jis man kuo toliau tuo labiau nepatinka, vaizduoja ereli, pasikelusi biceli, uzsireike jam matot Fabiola vesti kai Orianos vyras paprotino apie pinigus Grazu kad Oriana ir Rikardas kartu nors ir trumpam Ai dar Rakele mane nervuoja, bet gal jai pabos buti tik meiluze Kartais matosi kad ji jau nori daugiau Gerai Sebastianas I kaulus gavo nuo Leonardo Tik pastume ir tas issitaske Kazkaip man patinka ta siuzeto linija, kad visi jau zino apie Fabiolos nestuma, ir mama, ir tetis su broliu, tik idomu kaip Matilde I tai sureaguos.Na reakcija tai gera, noras kad Fabiola ir Sebastianas susituoktu ir viskuo apkaltinti savo vyra.... Grazus santykiai tarp Lucinos ir Fabiolos tecio ... Idomu kas sieja Leonardo seneli ir Orianos buvusi vyra? Na Fabiolos poelgis persipjauti venas tai nekoks, gerai, kad laiku ir vietoje Rikardas su Oriana buvo... O dabar laukiam nauju sios savaites seriju... | |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Antr. 08 13, 2013 7:34 pm | |
| Kazkaip nemegau Sebastiano, bet po pirmadienio serijos kazkaip man jo gaila pradejo darytis.
Dar pagalvojau apie Fabiola, aisku ji gal labiau link prie Leonardo, bet idomu kaip jis reaguos I ta fakta kad ji laukiasi nuo Sebastiano. O Pieras labia jau uzsideges ja vesti ir prisiimti jos vaika sau, matos, kad isimylejes Fabiola iki ausu, bet man atrodo, kad taip ir liks. | |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Antr. 08 13, 2013 11:26 pm | |
| | |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 08 21, 2013 1:14 pm | |
| Na tikiuosi Fabiola netekes uz Piero... Leonardas geriau, o jau ta Matilde, nori ne tik kad isteketu bet dar ir uz turtingo ir garsaus, vargse Fabiola kad turi tokia motina...
O Lusina anksciau nuvo prostitute? Jei gerai supratau jos ir Rakeles pokalbi 55serijoje. | |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 08 21, 2013 10:51 pm | |
| Bet ir Fabiola visai savo nuomones neturi, liepe ir tekes, Matildes itaka, durneli susiradus, Pjeras vertas tikros meiles, o ji Leonardo. Gal ateity tures ir savu vaiku, gyvens laimingai. Taip supratau, kad buvo prostitute. Tik jei atvirai, Rakele man didesne prostitute uz ja.
Dabar bijau, Oriana pasodins del to ginklo, nemegstu tokiu situaciju, kai nekaltai sedi. | |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 08 22, 2013 2:15 am | |
| Na kadangi turejo tokia motina tai normalu, kad ir itaka jauciasi, juk ir tevas toks lepsiukas, dabar tik isejes is namu po biski atsigauna ir tai tik Liusinos deka. Man tai Pieras labai panasus i Sebastiana, tik ramesnis kuklesnis, bet kuo toliau tuo labiau jis netinka Fabiolai, ir manau tikrai Leonardas nepasiduos kovoje del jos meiles. Rakele tai ne tik prostitute bet ir dar baisiau... Na buves Orianos vyras tai dabar elgiasi slyksciai ir kaip koks beprotis ir dar apakes is pavydo Na bet gal nieko baisaus nebus... O beje, kiek seriju bus? | |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 08 22, 2013 2:55 am | |
| 100 seriju planuojama, puiku, kad tiek nedaug. | |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Kv. 08 22, 2013 12:21 pm | |
| Tai liko vos 42serijos | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos | |
| |
| | | | Diskusijos | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|