TELENOVELIŲ FORUMAS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sveiki! Užsukote į geriausią ir šilčiausią telenovelių forumą Lietuvoje, todėl nieko nelauk ir registruokis;)

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Diskusijos

Go down 
+9
Dinute*
Demi
Maria Del Carmen
Gabi
Anahi
Kristina
edvis
Vijolina
Elena
13 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
AutoriusPranešimas
Elena
Administratorė
Elena

Parašė : 37029
Prisijungė : 2011-09-15

Diskusijos - Page 6 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 6 I_icon_newest_replyŠt. 10 18, 2014 1:10 am

O tai kam tau po dvi, jei jau internetu matei. Nesuprantu kaip tu speji turedama maza vaika tiek nauju telenoveliu, Jav serialu ir dar per tv jau matytu suziureti Galvoju Mano pussesere, kai jos mergaite buvo maza, visai niekam neturedavo laiko.
Atgal į viršų Go down
http://aktoriai.blogspot.com//
Dinute*
La Mujer Del Vendaval
La Mujer Del Vendaval
Dinute*

Parašė : 3823
Prisijungė : 2010-06-22

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 6 I_icon_newest_replyŠt. 10 18, 2014 10:08 pm

O kas tau sake kad as ji ziuriu?
Tiesiog manau, kad tie kas ziuri per TV to noretu, o ir greiciau pasibaigtu.
Pirmiausia tai siuo metu nepasakyciau kad daug ka ziuriu 3 telemundo telenoveles, 1 televisos, o jav serialus per savaite gal karta ziuriu kai daugiau laisvo laiko turiu. Ir tai buna dazniausiai per dukrytes miega. O tas mano ziurejimas yra kitoks nei jusu, as prie pc sedadama neziuriu, tiesiog jau seniai neturiu tokios galimybes, mano ziurejimas kitoks gal kartais kai ka praleidziu ar praklausau bet tiesiog renkiesi kas imanoma arba ziuri taip arba visai neziuri. Taigi ziuredama Lotynu amerikos serialus siuo metu taip ziuriu tik Reina de corazones, ir namus apsitvarkau( siuo atveju virtuje) ir valgyt padarau. Tiesiog manau, kad kas nera tokioje padetyje manes nesupras, o visai neziureti as negaliu. Merkiu akį
Va kad ir siandien ryte per pirma dukrytes miega perziurejau 2 Los miserables serijas ir 1 viena Senoros acero ir pasidariau visas grozio proceduras.
Bet cia ne apie tai tema Merkiu akį
Atgal į viršų Go down
Elena
Administratorė
Elena

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 6 I_icon_newest_replySk. 10 19, 2014 12:23 am

O manai kad tokiu nuostabiu laiku yra daug ziurinciu? As apskritai uz tai, kad naujas telenoveles rodytu normaliu laiku, todel tuo laiku tegul kartuoja viska kas jiems sauna i galva Juokiuosi Neduok dieve sumastys paleisti kokia nauja ir dar gera telenovele. Dar dabar negaliu atleisti Tv3 kad per juos turejau mesti El color de la pasion ziurejima, ir dar kai man jau buvo pradeje patikti.
Tai tau labai pasiseke kad taip sugebi, nes as arba ziuriu, arba ne. Kazka veikti ziuredama galiu tik kai per tv ziuriu telenovele, nes tv ir ekranas didesnis ir girdisi geriau Juokiuosi Ziuredama per kompa nebent nagus susitvarkyt galiu.
Atgal į viršų Go down
Dinute*
La Mujer Del Vendaval
La Mujer Del Vendaval
Dinute*

Parašė : 3823
Prisijungė : 2010-06-22

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 6 I_icon_newest_replySk. 10 19, 2014 3:36 am

Na gal ir nera daug bet ziurinciu manau yra, juolab kad siais laikais yra technologijos, kad ir irasymas seriju ir pasiziurejimas kai gali, taip pat mamos auginancios vaikus manau irgi ziuri.
Del aistros spalvu ir ''nuostabaus laiko'' as irgi ant TV3 pykstu, ne del to kad pati ziureciau, bet gaila, nes tikrai gera ir verta demesio telenovele.
Del nauju telenoveliu ir normalaus laiko tai LNK ju nerodo, kad TV1 nupirks nauja ir nebloga as labai abejoju, o TV3 tai nebent pasibaigus Nemylimai bet iki to dar daug laiko, nors ir si telenovele palyginus nedaug seriju tures, maniau tradiciskai Televisos telenoveles 160seriju bus kaip nieko, nustebino kad ir si ir La Gata su 120 seriju plius minus.
O del manes ir mano ziurejimo ypatumo, tai siuo metu man tai vienintelis atsipalaidavimo dalykas, nes kitaip gal nupusciau, ir taip buna momentu, kad stogas ciuozia, kaip esu minejus as siuo metu esu ne LT tai tiesiog truksta artimuju, draugu, laisvalaikio praleidimo, o ir oras daro savo jau geras dvi savaites be perstojo lyja, tai net iki parduotuves nueiti kartais buna sunku, tai tik telenoveles ir gelbeja Juokiuosi
Na bet mes cia ne i tema, nemanau, kad kam tai idomu, arba jei nori padiskutuoti i mano tema galima sias zinutes perkelti arba tiesiog istrinti paskui reiks. Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Elena
Administratorė
Elena

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 6 I_icon_newest_replySk. 10 19, 2014 5:55 am

As del Lnk negarantuociau, jie gali sumastyt nauja novele ir tokiu laiku per Tv1 paleist. Siaip ar taip, beveik visos naujos telenoveles galiausiai i toki laika ir sukisamos.
Atgal į viršų Go down
Violla
Cuando me enamoro
Cuando me enamoro
Violla

Amžius : 28
Parašė : 2122
Prisijungė : 2009-12-14

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 6 I_icon_newest_replySk. 11 30, 2014 11:58 pm

Per kuri kanala ir kada rodo sia telenovele?
Atgal į viršų Go down
Elena
Administratorė
Elena

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 6 I_icon_newest_replyPir. 12 01, 2014 12:02 am

Rodo per Tv1 12.40 darbo dienomis.
Atgal į viršų Go down
Maria Del Carmen
Cuando me enamoro
Cuando me enamoro
Maria Del Carmen

Parašė : 2100
Prisijungė : 2009-12-14

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 6 I_icon_newest_replyAntr. 04 14, 2015 8:48 pm

O tai tarp la tormenta ir šio serialo yra nors kiek panašumų?
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos - Page 6 I_icon_newest_reply

Atgal į viršų Go down

Diskusijos
Atgal į viršų 
Puslapis 66Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Similar topics
-
» Diskusijos
» Diskusijos
» Diskusijos
» Diskusijos
» Diskusijos