Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Antr. 02 26, 2013 3:51 am
Elena rašo:
Čia tikrai gryna Marimar, net scenos tos pačios, pvz., kai ji išsimaliavojus užpuola merginą, šokančią su jos vyru arba ta scena su vėriniu. Įdomu koks bus pasikeitimas, kai ji taps turtinga.
lepeckoja Rubi-esa hembra es mala
Amžius : 35 Miestas : Klaipėda Parašė : 2090 Prisijungė : 2010-01-08
Ai, kad ne viena telenovelė pagal tokį patį scenarijų buvo sukurta, dar ir dabar Venevision tokius pagrinde kuria Aš tik nesuprantu prie ko čia tas La venganza remeikas? Nes ten tai persikūnijo į kitą kūną, o čia kaip supratau, tai ji tik keršys už patirtus pažeminimus kaip ir visose tokio tipo telenovelėse.
Elena Administratorė
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Antr. 03 12, 2013 7:42 am
Prie telenoveles turetu prisijungti Julian Gil. Panasu jog jis vaidins arabu princa.
Anahi Eres mi reina
Amžius : 32 Miestas : Kaunas Parašė : 16079 Prisijungė : 2009-12-14
Man labai patinka tas serialas, vienintelį žiūriu, kokia chemija tarp pagrindinių šakis. Tik žiaaaaauriai ta Simona nepatinka, nu jau tokią pensininkę tokiam vaidmeniui išrinko šakis, visą serialą man gadina, už mano mama vyresnė
Elena Administratorė
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Sk. 08 04, 2013 5:44 am
Prie telenoveles jungiasi Mauricio Mejia ir Brandon Peniche.
Man labai patinka tas serialas, vienintelis kurį žiūriu
polyanna Una Maid en Manhatten
Parašė : 830 Prisijungė : 2012-01-20
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 08 24, 2013 2:58 am
O man vienintelis dalykas, kuris paskatintu ziuret, yra Ana Brenda, patinka ji man. Kaip jums jos vaidyba cia, vis tik pagrindine? O scenarijus labai tradicinis atbaido
monikute19 Teresa-esa hembra es mala
Anos vaidyba super cia Sitaip suvaidinti laukine, neisaukleta nieko nesuprantancia, bet mylincia visa sirdim ir pavirsti i rafinuota, issilavinusia, inteligentiska ir labai kerstinga ir vis dar mylincia morterimi O kas apie siuzeta nepatinka, kad ji po tiek isbandymu ji pasitikejo taip aklai vienu zmogum, kuri laike kaip savo broliu ir jis isvoge jos pinigus, o ji vistiek uzsimerkus tiki juo ir nepatinka kad jos ranca neduoda jokiu pajamu galejo kaip tik pasukti kitu kampu ir padaryt kita siuzeto vingi, bet yra kaip yra Na o pagrindine pora tai Tarp ju tokia chemija norisi i juos ziureti ir ziuret tik galetu ilgesnes meiles sceneles ju buti Isimylejau juos is pirmo zvilgsnio
evelina* Este es mi pecado.Cual es el tuyo?
Parašė : 38 Prisijungė : 2012-10-12
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 09 07, 2013 5:41 pm
ji jau greit rodys per tv3
monikute19 Teresa-esa hembra es mala
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 09 07, 2013 7:00 pm
evelina* rašo:
ji jau greit rodys per tv3
Kad as per tv nelebai te ziuriu tai man jokio skirtumo nera