|
|
| Diskusijos | |
| | |
Autorius | Pranešimas |
---|
Gabi Moderatorė
Parašė : 4235 Prisijungė : 2009-12-15
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Pen. 11 04, 2011 5:43 am | |
| Nu jo man dėl Omar irgi gaila. Carolai vis nesiseka jau antrą jos vaikiną kūrėjai numarino. Emilio tai tikrai į ne kokį verslą įsisuko, jau toks žvilgsnis buvo kaip liepė jam biure nusirengt, kad pamatytų su kuo kontraktą sudaro O kai atėjo į barą kur susitiko su ta moterim tai atrodė, kad tuoj apsiverks. Bet man atrodo čia jis nemenkai įklimps vis dėlto pinigų daug gavo, o jam jų dabar reikia. Nu va gerai, kad bent kažkas surado Rebeką, nes dėlto telefono tai tikrai juokinga buvo, kai ji mykė Pilar į ragelį Tikriausiai Adolfo pasiims Rebeką pas save ir ten laikys, jei nieks nesutrukdys | |
| | | Kristina Moderatorė
Parašė : 11245 Prisijungė : 2010-05-24
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Sk. 11 06, 2011 2:42 am | |
| Xaxa jau antroje novelėje iš eilės Karla lieka paraližiuota kada patenka į mašinos avariją dėl psicho kaltės tikiuosi Gonzalo jos nenužudys kaip ATM nepavyko Julianui geras žvilgsnis Javier buvo kada sužinojo, kad ji niekad nesilaukė | |
| | | Gabi Moderatorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Sk. 11 06, 2011 7:24 am | |
| Nu jo kažkaip jau net neįdomu kai tie patys įvykiai kartojasi ir dar ant to pačio žmogaus, tik kito personažo Galėjo kūrėjai būt išradingesni. Kaip man patinka Karen, toks juokingas personažas, vien jau ta jos anglų kalba pastoviai prajuokina Situacijos su ja praskaidrina visą telenovelę. Ir dabar bus geras kai apsimes Andrea | |
| | | Dinute* La Mujer Del Vendaval
Parašė : 3823 Prisijungė : 2010-06-22
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Sk. 11 27, 2011 3:11 am | |
| Kaip užsikabinau už šios teloenovelės, serijos tikrai įdomios įtraukiančios. Tik kuo toliau tuo labiau ima nebepatikt Gonzalas | |
| | | Gabi Moderatorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Antr. 12 13, 2011 5:39 am | |
| Gonzalas, kai pradėjo aiškintis su Adolfu, pradėjo labiau patikt, nors ne per labiausiai ;D Kažkaip keista, kai du žudikai aiškinasi dar vieną žudiką Gaila, kad Ignasija mirė Jie taip gražiai sutarė su Javieru. Javieras prisipažino, kad ją myli ir net norėjo pasikeist. Man buvo labai gaila Javiero, kai jis grįžęs į tuščius namus verkė | |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 01 11, 2012 2:26 am | |
| Wow likau nustebinta, kad Pilar turi dvynę. Gaila, kad Ignasia ir Renato mirė, jų šeima baigia visai sugriūti, visus greit tuoj pašalins Raquel Javier tik vis juokina...vis tokį kietą vaidina, o tik pamato Ismael ir šautuvą kaip kačiukas palieka gaila buvo kada verkė dėl Ignasijos +EDIT Xaxa Karen juokina atėjo dirbt pas Javier galvodama, kad gaus didelį atlyginimą xa o gauna mažiau nei gavo gaudavo pas Pilar ........... La casa de al lado pasibaigs sausio 24 dieną ;] | |
| | | Gabi Moderatorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 01 11, 2012 6:07 am | |
| Javier tai kai visada drąsus iki tam tikro laiko Įdomu ką dabar suplanuos Raquel ir Ismael. Ir kažin kaip elgsis Pilar perskaičius Camilos knygelę. Dabar tai labiausiai man gaila Rebecos, net neįsivaizdavau, kad ją tokiom žiauriom sąlygom laiko, kažkoks siaubas O Javier tai irgi žiaurus, kaip jis ir toliau gali ją ten laikyti, nesuprantu kodėl jis jos iš ten nepasiima, tik persigando visas ją pamatęs ir išlėkė kaip akis išdegęs, kad tik kuo greičiau iš ten išeitų. Beje džiaugiuosi, kad ji jau baigiasi, nes šiaip jau ganėtinai išsisėmus dabar tik įdomu kaip baigsis kiekvienam herojui. | |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 01 11, 2012 5:08 pm | |
| Man patinka novelė, bet irgi džiaugiuosi, kad eina į pabaigą, nes po to prasidėtų tik begalinis tempimas, kas visą reikalą sugadintų Jaučiu Javier greit jau išsiveš Rebeca iš ten kai jau tokį video Emilio sukūrė, Javier visą adokato veiklą sugadino xaxa kaip jis vargšą Emilio užpuolė, o po to dejavo ajajaijai kai jį aptrankė mažuma Matyt ir Rebeca pradės greit vaikščioti, kad jau juda po mažu. Be to labai graži scena buvo Hildos ir Emilio susitaikymas, gera mintis iš filmo paiimta Be to gaila, man Mabel, kad netyčia ją nušovė... Ismael verkė kaip mažas berniukas Pilar mama pradžioje atrodė nekokia, bet dabar visai nieko jos vaidmuo Man patiko kaip Pilar suregavo dėl Gonzalo, kaip atvėpusia lūpa mėgino neigt. Įdomu dabar kaip viskas baigsis, kaip visi tiesą žino | |
| | | Gabi Moderatorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 01 14, 2012 5:41 am | |
| Kaip man patinka Javier minos ypač kai jis išsigąsta jau taip juokingai atrodo, pavyzdžiui kai pamatė Gonzalo kada jau žinojo kad, jis Iniakis arba kai Gonzalo išsitraukė ginklą visa jo drąsa kažkur dingsta Bet prajuokina belekaip Miguel kaip visada puikiai vaidina. Pagaliau Rebeca išvaduota iš to beprotnamio, bet įdomu kaip baigsis Pilar kai Gonzalo pamatė, kad ji jį išdavinėja | |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 01 18, 2012 3:45 am | |
| Kaip man trūko Ignasijos, kaip smagu buvo ją pamatyti bent trumpam ... wow nesitikėjau tikrai, kad Gonzalas šaus į Javier..bet gerai, kad jis liko gyvas prieš tai dar spėjęs ištraukt Carolą... | |
| | | Gabi Moderatorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Tr. 01 18, 2012 6:56 am | |
| Aš jau galvojau, kad Javier mirs, nesitikėjau kad jis išgyvens. Na bet Ignacia suteikė jėgų kovot, gražus jų buvo pokalbis Įdomu apie kokią knygą šnekėjo Cecilia? Kokia paslaptis dar išaiškės? | |
| | | Dinute* La Mujer Del Vendaval
Parašė : 3823 Prisijungė : 2010-06-22
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 01 21, 2012 2:56 am | |
| Gal žinot kokia naują novelę rodys po LCDAL | |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 01 21, 2012 3:55 am | |
| Rodys Relaciones Peligrosas su Sandra Echeverria, Maritza Bustamante, Carlos Ferro, Ana Layevska ir kt. | |
| | | Gabi Moderatorė
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 01 21, 2012 5:59 am | |
| Kuo toliau tuo labiau mane šitas serialas nervuoja, nepatinka visos paskutinės serijos. Dar su Pilar ir Gonzalu buvo visai įdomu, kai ji jį pašovė. Bet dabar tas Carolos keršijimas Ismaeliui man pasirodė pernelyg perspaustas ir neskoningas. Dar ta Raquel su tuo savo kerštu. Kažkaip pirmas serialas kur taip nesižiūri paskutinės serijos. Gal dėlto kad ir likę gyvi ar bent jau sveiki personažai man jau nėra toki įdomūs. Javier ligonininėj, Rebeka invalidė, Renato nusižudęs, Ignasija nužudyta, nėra Sabastian, Omar ir kitų įdomių veikėjų. O Pilar niekada pernelyg nedomino tai nelabai man ir svarbu kas jai atsitiks. Vakar įdomiausia buvo kai Carmen apgavo Nibaldą ir prigirdė migdomųjų, bet ir pati vos nepatyrė fiasko su savo tragišku šokiu Būtų neišisukus jei ne jos juokeliai | |
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Sk. 01 22, 2012 5:26 am | |
| Man serijos kaip ir neblogos, bet sutinku Ismael kankinimas tikrai perdėtas ir nepatiko man, be to labai trūksta personažų kurie numirė ir Javier kurio dabar mažiau rodo bei Rebecos. Patiko, kad Nibaldas susitaikė su Jolanda, tinka jie viens kitam. Aš jau galvojau, kad Karen bus amen, bet nuskilo, kad pykdama ant visų žiūrovų nuskėlė juokelį ir visiems patiko Džiaugiuosi, kad beliko paskutinė serija ir nebeužtems jo dar ilgiau Raquel nebėra, liko tik Moras ir bus fin Bet jeigu Pilar liktų su Gonzalu labai nusivilčiau, tada sakyčiau Pilar tikrai liko višta ir net po sustiprėjimo kada pamokė Javier protelis dar labiau suskistėjo | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Diskusijos | |
| |
| | | | Diskusijos | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|