TELENOVELIŲ FORUMAS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sveiki! Užsukote į geriausią ir šilčiausią telenovelių forumą Lietuvoje, todėl nieko nelauk ir registruokis;)

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Diskusijos

Go down 
+3
Eglė
Kristina
Gabi
7 posters
Pereiti prie : 1, 2, 3, 4  Next
AutoriusPranešimas
Gabi
Moderatorė
Gabi

Parašė : 4235
Prisijungė : 2009-12-15

Diskusijos Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos I_icon_newest_replySk. 04 10, 2011 6:48 am

O apie ką šitą telenovelė? Šypsausi
Nes pavadinimas man kažkaip nieko gero nežada;D Aišku galiu stipriai klyst Susigėdau Bet aktorių sąrašas tikrai geras: Cathy, Maritza, Miguel, Gabriel Poras Gerbiu Ir Ximena vėl su rudais plaukais;DD Vien dėl aktorių norėčiau pamtyt:) Bet neturiu jokio supratimo apie ką ji Juokiuosi Gal kas nors apšviesit Merkiu akį
Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

Parašė : 11245
Prisijungė : 2010-05-24

Diskusijos Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos I_icon_newest_replySk. 04 10, 2011 3:08 pm

Po kol kas Telemundo novelės aprašymo kaip ir nėra, bet jeigu remtis Čilės aprašu tai (naudosiu vardus Čilės novelės veikėjų)
Renato Fabres yra sėkmingas ir turtingas verslininkas, kuris jau išmoko judėti su dideliu intelektu ir sėkme verslo pasaulyje. Jo vardas yra tapatinamas su galia, turtais ir kilme. Kartu su Eva, didžiuojasi savo šeima, kurią sudaro Ignacia, Carola ir Benjamin, jų trys vaikai.
Javier Ruiz-Tagle ir Pilar Echenique, tuo tarpu kaimynai perfekcionistai. Jiems patinka daryti gerai ir lėtai savo dalykus. Mokėsi, baigė su pagyrimu, ištekėjo, turėjo du nuostabius vaikus, dabar mano turi nuostabią šeimą. Taip gerai, kad visi juos mato kaip gerą vieningą ir meilę porą.
Nors daugelis Fabres įmonių laikosi puikiai, atrodo Pilar ir Javier santuoka taip pat buvo palaiminta su ramumu ir sėkme. Bet netikėtai atvykus Gonzalo Ibanez, jų gyvenimuose dalykus pakeis visiems laikams. Bet baisiausia tai, kad keistasis Fabres šeimos narys, Leonardo, slepia paslaptis, kurios atneš mirtis, tragediją, sielvartą ir kerštą.

Čilės novelė buvo labai populiari ir turėjo aukšus reitingus.

O aktorių sąrašas tai tikrai nuostabus, jeigu tarkim novelė nebūtų labai stipri vien aktoriai viską atpirktų Juokiuosi bet pagal aprašymą čia kvepia kriminalu kaip Donde esta Elisa, Alguien te mira Juokiuosi aš šio labai laukiu projekto
Atgal į viršų Go down
http://twitter.com/angelineFCLT
Gabi
Moderatorė
Gabi

Diskusijos Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos I_icon_newest_replySk. 04 10, 2011 4:51 pm

Na jei kriminalas tai tada turėtų būt įdomu Šypsausi Man tokio tipo serialai ir patinka labai labai Ploju Įdomu Cathy su Miguel čia vaidins vyrą ir žmoną? Būtų geras jei taip būtų, labai norėčiau pamatyt jų porą telenovelėje.
Jaučiu jį gali rodyt po "La reina del sur", nes tokiu laiku visą laik per Telemundo būna panašaus tipo serialai, kaip ir tu minėjai "Alguien te mira", "Donde esta Eliza" ir pan.
Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

Diskusijos Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos I_icon_newest_replySk. 04 10, 2011 5:48 pm

Kiek skaičiau Cathy turėtų atlikt Ignacios vaidmenį šioje novelėje, jeigu niekas nepasikeis. Man irgi patinka tokio tipo serialai, tai bus įdomu pamatyti ką dar parodys Šypsausi Norėčiau pamatyti novelinę Cathy ir Miguel pora taip pat Kietai šypsausi
Atgal į viršų Go down
Gabi
Moderatorė
Gabi

Diskusijos Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos I_icon_newest_replyTr. 04 13, 2011 1:35 am

Nu dabar tai jau žiauriai mane ši telenovelė sudomino. Laukiu, nesulaukiu jos Juokiuosi Tikuosi rodys jau po La reina del sur ir aprašymas tooks įdomus!!!
Tik vistiek nesupratau ar Cathy bus su Gabriel ar su Miguel?
Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

Diskusijos Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos I_icon_newest_replyTr. 04 13, 2011 2:21 am

Cathy bus su Gabriel, o Miguel su Maritza jeigu nieko nepakeis dar Juokiuosi
Mane ši novelė irgi labai sudomino, turėtų ją vasarą rodyti pradėti Šypsausi
Aprašymas tikrai toks traukiantis, labai laukiu pirmųjų promo
Atgal į viršų Go down
Gabi
Moderatorė
Gabi

Diskusijos Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos I_icon_newest_replyŠt. 04 16, 2011 10:07 pm

Iš promo atrodo įdomus, toks paslaptingas Šypsausi Labai laukiu šio serialo, bet iki vasaros dar mėnesis su puse, ilgai dar reiks laukt Juokiuosi
Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

Diskusijos Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos I_icon_newest_replySk. 04 17, 2011 12:55 am

Man irgi toks paslaptingas atrodo, laukiu labai promo su pačiais aktoriais Merkiu akį

+EDIT

Prie šio kolektyvo prisijungia taip pat Karla Monroig, Gabriel Valenzuela, Frances Ondiviela bei David Chocarro.
Atgal į viršų Go down
Gabi
Moderatorė
Gabi

Diskusijos Empty
RašytiTemos pavadinimas: Diskusijos   Diskusijos I_icon_newest_replySk. 04 17, 2011 4:06 am

Geras dar David su Karla eina sau, nu ir gera aktorių komanda Įsimylėjau Jau dabar norėčiau pamatyt šią telenovelę Juokiuosi
Antram promo pastebėjau, kad matosi kaip David krenta iš balkono.
Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

Diskusijos Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos I_icon_newest_replySk. 06 26, 2011 4:10 am

Kaip man patinka Rebecos personažas, jau tokia kieta moterėlė Juokiuosi matyt iš moterų mėgstamiausias vaidmuo Juokiuosi
Atgal į viršų Go down
Gabi
Moderatorė
Gabi

Diskusijos Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos I_icon_newest_replyKv. 07 07, 2011 4:48 am

Kuo toliau tuo įdomiau. Tikrai šioje telenovelėje viskas ne taip kaip atrodo. Vis labiau manau, kad Ignasijos ašaros netikros ir kad tik apsimetinėja prieš kitus. Patinka, kad pagaliau David vaidmuo pasidarė daug įdomesnis. Įdomu kokių paslapčių dar jis slepia Galvoju O Rebeka kažin iš kur gavo tą Rikardo telefoną ir kodėl rašo Diegui tokias žinutes. Laukiu nesulaukiu naujos serijos Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

Diskusijos Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos I_icon_newest_replyTr. 07 20, 2011 7:53 pm

Ignacia tikrai nėra šventa, daug ką slepia čia faktas...bet vat Javier tikras bjaurybė, kaip jis gali tokias žinutes vaikui rašinėti...Pilar personažas per daug skystas, tik verkia ir daugiau nieko negali daugiau padaryt, nemoka net pasipriešinti padoriai...gerai, kad bent Rebeka visad turi ką išrėžti, ji nereali man Šypsausi Leonardo vaidmuo dabar tikrai daug įdomesnis, bet judėti ir kalbėti pradėjo Juokiuosi

+EDIT

Novelė tai kasdien vis įdomesnė, bet jau Pilar vaidmuo toks kvailas, matyt pats nemėgstamiausias personažas šiuo metu. Nervina, kad kiekvienoje serijoje verkia ir neturi savo nuomonės ir charakterio, tikiuosi, kad atsitokės ir įvyks stebuklas, kad ji pasidarys stipresnė. Pradžioje dar patiko, bet dabar tikrai per daug to naivumo personažo. Dabar matyt iš merginų mėgstamiausi vaidmenys Rebeca ir Carola Šypsausi
Man Lidija tokia miela, tikiuosi jos nenužudys po šiandien serijos...xa ir patiko kaip Hilda išvarė Andrea iš Emilio kambario Juokiuosi

++EDIT Juokiuosi

Negaliu kaip man patinka vėl matyt Karla ir Luis vienam projekte...xa jų veikėjai tokie žavūs, taip mielai vienas į kitą sužiūrėjo Juokiuosi įdomu įdomu xa gal ir jie turės kokį romanėlį... tik suintrigavo 35 serija, įdomu kodėl Eva išmetė taurę...ar xa nebus Matias tas vyrukas su kuriuo ji vis telefonu kalba Kietai šypsausi
Atgal į viršų Go down
Gabi
Moderatorė
Gabi

Diskusijos Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos I_icon_newest_replySk. 07 31, 2011 8:09 pm

Na atsilikus šiame seriale aš kaip reikiant, peržiūrėjau dar tik 35 serijas. Mane ir Pilar labai nervina. O Rebeca su Carola labiausiai patinka. Gaila, kad mirė Danilas, man jie taip patiko su Carola poroje Liūdžiu
Atgal į viršų Go down
Eglė
Yo se que no me olvidaras aunque te vayas
Yo se que no me olvidaras aunque te vayas

Amžius : 24
Parašė : 116
Prisijungė : 2010-12-05

Diskusijos Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos I_icon_newest_replySk. 07 31, 2011 11:19 pm

Gabi rašo:
Na atsilikus šiame seriale aš kaip reikiant, peržiūrėjau dar tik 35 serijas. Mane ir Pilar labai nervina. O Rebeca su Carola labiausiai patinka. Gaila, kad mirė Danilas, man jie taip patiko su Carola poroje Liūdžiu
Aš dar labiau- berods 12 serijų dar tik mačiau Juokiuosi Na, bet ką norėt, mėnesį laiko praktiškai prie interneto nebuvau, nebent porai minučių į facebook Kietai šypsausi na, jau su mi corazon insiste prisivijau serijų kiek nemačius, dabar ir šitą reiks prisivyt Šypsausi O šiaip įdomu dabar? Galvoju
Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

Diskusijos Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos I_icon_newest_replyPir. 08 01, 2011 3:22 pm

Man tai labai patinka ši novelė, išties kasdien vis įdomiau Šypsausi o kalbant amie herojus mėgstamiausi yra Rebeca, Javier, Carola ir Renato šiuo metu Juokiuosi Danilo man irgi buvo gaila, man patinko su Carola jis taip pat. Dabar įdomiausia atsiradusi Leo ir Ado sesuo xa kai visi manė, kad yra dar 3 brolis trynukas Juokiuosi įdomu ar išties ta mergina yra sesuo ar ir vėl čia įveltas kitas asmuo kai buvo Danilas Juokiuosi
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

Diskusijos Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Diskusijos   Diskusijos I_icon_newest_reply

Atgal į viršų Go down

Diskusijos
Atgal į viršų 
Puslapis 14Pereiti prie : 1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Diskusijos