|
|
| Secretos del alma (2008) | |
| | |
Autorius | Pranešimas |
---|
Kristina Moderatorė
Parašė : 11245 Prisijungė : 2010-05-24
| Temos pavadinimas: Re: Secretos del alma (2008) Pen. 04 08, 2016 3:13 am | |
| Sveika įstojus į klubą, kuriai ši telenovelė nereali Dianos elgesys labai motiniškas, ji visiems atstoja mamą. Nors Alex nelabai draugiškai nusiteikęs per savo maištą, bet ir jis nori ar ne prisirišęs prie Dianos Man patinka kaip Diana sugeba po mažu užkariaut jo širdį ir ne per lovą kaip Denisse jį gundo, o savo elgesiu, manierom. Jų pokalbiai tikrai stiprūs. Aš irgi stebėjaus, kad greit sutiko tekėti. Bet man patiko, kad ji ilgai nedvejojo Denisse gyvatė tikra, man irgi nepatinka jos elgesys su Diana, bet gerai, kad Diana nestokoja žodžių kišenėje ir moka apsigint. Ateis ir Denisse eilė skirst iš įmonės Yolanda labai geros širdies, man patinka jų draugystė ir taip kaip Yolanda bendrauja su savo mama ir savo dukra. Soledad mane erzina irgi, bet ją teks pakęst ir jos nukvakimus, visko dar prikrės tuose namuose kur aš žiūriu ji dar gyva pas Andres kol kas Lucia ir Alex nėra kartu, bet jau abu pradeda jaust vienas kitam simpatija, jie tokie mieli graži bus jų pora, bet nujaučiu Sonia ir Armando neduos jiems ramybės. Kai abu apsėsti Santiago žmona tai dar viena gyvatė, verta Denisse draugystės, abi vienodos. Aš pradžioj irgi nesupratau, kad ten Teresa iš TA tik iš antros ar trečios serijos pagavau, kad čia ji gerokai pasikeitus Nėra už ką | |
| | | Dinute* La Mujer Del Vendaval
Parašė : 3823 Prisijungė : 2010-06-22
| Temos pavadinimas: Re: Secretos del alma (2008) Pen. 04 08, 2016 3:22 am | |
| Kodėl Soledad taip apsėsta minties ištekėti už Andreso? Kiekvieną kartą kai ji rėkauja ant vaikų ir dar ant laiptų man baisu kad kokia nelaimė neįvyktu. Na va Denise jau sužinojo, kad Andresas ves Dianą, o jau reakcija ir dar pokalbis su Yolanda O Alex maištavimas man visai patinka. Oi tai teks dar pakentėti tą Soledad tik tikiuosi, kad niekas nuo jos veiksmų nestabilių nenukentės. Įdomu ką toliau darys Denise, kaip bandys vestuves sutrugdyti. Kiek mačiau 14serijoje turėtu jos būti. | |
| | | Kristina Moderatorė
| Temos pavadinimas: Re: Secretos del alma (2008) Pen. 04 08, 2016 3:33 am | |
| Matyt įsivaizduoja, kad turi perimt sesers pareigas ir periimt jos vyrą ji nenormali, apsėsta. Juokinga kaip ji šnekas su sesers nuotrauka. Užsideda peruka. Bet Andresito mamos nuotrauka man sako, kad ji bus gyva, o ne mirusi kaip dabar visi mano Denisse moka reakcijas parodyt Man Alex patinka, tiek, kad prisidirbs per tą maištavimą. Vestuvės kuklios, bet mielos buvo. Tik po jų Dennise sugebės pagadint gyvenimą ir įskaudint Diana. | |
| Temos pavadinimas: Re: Secretos del alma (2008) Pen. 04 08, 2016 3:49 am | |
| Įdomu, kas ten per laiškas nuo sesers Soledad ir kodėl ji jo taip karšligiškai jo ieško. Įdomu, įdomu, jei ji gyva, įdomu kas bus kai ji pasirodys. Ar tik nepagadins Dianos ir Andreso santykių. Man taip gražu dabar į juos žiūrėti. Šiam momentui turiu 15ka serijų parsisiuntus, kažko internetas kaip vežlys tai norėčiau jas visas ir peržiūrėt, aišku jei neužmigsiu. | |
| Temos pavadinimas: Re: Secretos del alma (2008) Št. 04 09, 2016 2:35 am | |
| Laiškas toks, kad jį skaitant nesuprasi kodėl jį taip saugo, bet jeigu labai gerai įsigilinsi gali suprast ką jis slepia. Andres mergaitės teisinga linkme mąstė nežinau ar jau matei tas serijas Esu tikra, kad ji bus gyva kadangi Aura Cristina Geithner negali būti tik paveikslas o jau tada pagadins esu tikra gyvenimą Andres ir Dianai. Man jų pora irgi labai patinka, tad nenoriu, kad jų santykius griautų dar kas nors užtenka jau Soledad ir Denisse Tikiuosi pavyks bent kelias pažiūrėt ką atsisiuntus esi | |
| Temos pavadinimas: Re: Secretos del alma (2008) Št. 04 09, 2016 3:21 pm | |
| Šiam momentui esu peržiūrėjus 15ka serijų. Dabar jau žiūriu daugiau per plancete ir youtube, per kompa man kažkaip online nesižiūri o parsisiusti normalių serijų neradau tai biški dificult Bet kaip nors, nes esu žiauru kablį pagavus, kitos telenovelės net nebedomina Andres ir Dianos pora kuo toliau tuo įdomiau žiūrisi, Denise kuo toliau tuo labiau nervina, nervindama Diana, Soledad taip pat, nesupratau kodėl ji gerdama vyną su sesers nuotrauką ją sudaužė. Kuo toliau tuo labiau man Santiago gaila, jau žmonelę turi tai košmaras. Galėtų greičiau išsiskirti ir gal pradėtų poruotis su Yolandos mama Ir dar dukros jų labai gaila, vargšelė nori su mama pabūti, pabendrauti, o ją tik atstumia. Vestuvės buvo tikrai labai simple. Bet Diana man labai gražiai atrodė vistiek. Kaip gaila buvo Dianos kai pamatė tuos straipsnius laikraštyje. O Soledad tai tikra kiaulė viską vaikams iškart išklojo ir su tokių pasitenkinimų, kaip ji nesupranta, kad tik skaudina vaikus. Dar ir Cecilia pradėjo Diana nervinti, kuo toliau tuo bus "linksmiau" tikiuosi, kad ji atsilaikys prieš visas harpijas. Gerai, kad anyta taip palaiko Diana. | |
| Temos pavadinimas: Re: Secretos del alma (2008) Št. 04 09, 2016 3:49 pm | |
| Aš šitą telenovelę žiūriu per youtube, bet per televizorių šiuolaikinės technologijos leidžia Santiago žmonelė su Denisse turi negerą planą, per kurį naudos Santiago tėtį, o tas senučiukas bent kur dabar aš žiūriu toks palankus Ceciliai, kad net nervas ima Dukros man irgi gaila, jai dabar tas amžius kada labiausiai mamos reikia, o mama tokia šalta ir jai dukra tik tikslo siekimui reikalinga. Man patinka, kad Diana labai paprasta, bet tuo pačiu metu nepaprasta moteris. Būtent tokios Andres ir reikia. O vaikams tuo labiau. Denisse būtų pats blogiausias pasirinkimas Andres. Soledad tai ligoninėje psichiatrijos gydytis reikėtų. Galvelėje sukasi tik, kad ji turi būti Andres žmona, auklėti vaikus ir būti tobula šeima anot jos Diana stipri atlaikys tikiuosi viską. Beje atkreipk į Carlos dėmesį, Andres brolį nieko jame nepastebi kai jis žiūri į Diana | |
| Temos pavadinimas: Re: Secretos del alma (2008) Št. 04 09, 2016 4:38 pm | |
| Atėjau su klausimu, o Andres su Denise nesuguls? Dabar siunčiuosi serijas, tai 23serijoje kažką pamačiau, tikiuosi, kad ji ten su Robertu ne su Andres. O Carlos tai iki ausų įsimylėjęs Diana ir tai labai matosi. Kažin ar tik Denise ir Cecilios draugystė nesibaigs kai dabar ji su Roberto burkuoja ir Denise tai pamatė. Denise, tiksliau Roberto labai negražiai pasielgė su ta informacija, kad vėl laikraštyje išspausdino apie Dianos seseri. Ir dar dabar bando Diana Andres akyse apkaltinti dėl nutekintos informacijos. Lucia, man labai graži mergina. Tokia simpatiška. Na Denise peržengė ribas nueidama į Dianos mamos namus ir taip naglai išrėždama, gaila buvo ir Lucios ir Dianos mamos. O Andres irgi stoja i Denise i ne i Dianos pusę ir man tai jau nepatinka. Gerai, kad bent Carlos Dianos pusėje. | |
| Temos pavadinimas: Re: Secretos del alma (2008) Št. 04 09, 2016 5:07 pm | |
| Deje turiu nuvilt, suguls su Dennise ir čia bus didžiausia jo klaida. Labai pykau dėl to ant jo, bet vienintelis geras dalykas iš to sugulimo, kad jis pradės suvokt kaip stiliai jis myli Diana Aš irgi iškart pamačiau, kad Carlos iki ausų įsimylėjęs Diana spėju po to Diana turės kažką su juo kai Andres ir Dianos santykiuose bus didžiausia krizė Ceci ir Denisse draugysė kol kas net nesimato, kad galėtų baigtis jų visa šutvė iš vis bjauri, pastoviai bando Diana pakirš ir apjuodint Andres akyse, mane tas pykdo Lucia tikai graži mergina. Denisse iš vis neturėjo jokios teisės kištis į Dianos šeimos gyvenimą ir tokias tiesas išrėžti Luciai. Čia jos turėjo viską papasakot, o ne ji. Carlos visada kol kas yra Dianos pusėje. Tuo net mėgins Denisse pasinaudot. | |
| Temos pavadinimas: Re: Secretos del alma (2008) Št. 04 09, 2016 5:20 pm | |
| Dabar pagalvojau, kad ši telenovelė yra unikali, kiekvienoje serijoje vis galime išgyventi daug jausmų, o tai yra nuostabu. Bet iš tikrųjų tai Diana labai stipri moteris, kad tiek daug atlaiko. Ne kiekviena moteris taip galėtų. Bet Denise tikra harpija, fui negaliu į ją žiūrėti, per ją kiek dabar turi iškesti Diana, jos mama ir Lucia, o dar iš namų pabėgo. Ir dar gerimasi Andresui. Fui. Dar kartą. Ir kaip sustoti ją žiūrėti, kąąą Įdomu, kaip Diana reaguos į tai, nes manau, kad Denise jau pasistengs kad Diana tai sužinotų Santiagas ir Yolandos mama taip gražiai kartu žiūrisi. Lucia su Alex irgi kartu gražiai žiūrisi, Alex net nebetoks maištautojas. | |
| Temos pavadinimas: Re: Secretos del alma (2008) Št. 04 09, 2016 5:35 pm | |
| Man patinka, kad meilės istorija čia prasideda netradiciškai. Bet kartu taip gražiai. Diana tikrai daug atlaiko, o kiek dar teks visko ištvert. Tikrai ne kiekviena būtų tokia stipri. Denisse harpija tikrai. Ji prikrės daugybė blogų dalykų Dianai. Mane juokina dar kai Andres Dianai sako, kad jis nėra romantikas, bet jis didžiausias romantikas kokį tik mačiau Man dar kas nepatiks ir bus tikrai gaila, kad per Cecilia jos ir Santiago dukra nenorės gražiai bendraut ir žiūrės į Santiago mylima moterį su panieka. Bus dar toks negražus pasakymas, galėjai bent jaunesnę meilužę susirast. Su Yoli mama man jis irgi patinka kaip pora. Tikiuosi, kad dukra ją artimiau pažinus supras, kodėl tėvas pamilo ją ir nebemyli Cecilios. Alex su Lucia man patinka. Jis su ja net labai pasikeičia į gerą pusę. Jo pagrindinė maištavimo priežastis prieš tėvą, kad jis kaltiną jį dėl mamos mirties. | |
| Temos pavadinimas: Re: Secretos del alma (2008) Št. 04 09, 2016 5:39 pm | |
| Kokį gerą antausį Diana skėlė Denisitai O Armando tai tik permiegoti su Lucia tenori, fui Ir man labai kliūna, kad Denise vis dar su sužadėtuvių žiedu, nors Andresas jau vedė kitą. Alex matyt jau po truputi įsimylį Lucią, bent jau tai išduoda tą jo reakcija kai sužinojo, kad Lucia iš namų pabėgo.
Paskutinį kartą redagavo Dinute*, Št. 04 09, 2016 5:45 pm. Redaguota 1 kartą | |
| Temos pavadinimas: Re: Secretos del alma (2008) Št. 04 09, 2016 5:43 pm | |
| Tas antausis buvo stiprus ir man jis labai patiko Armando tai iš vis bjaurus tipas, jam tik seksas terūpi, išgert ir savo moterį kontroliuot nesveikai. | |
| Temos pavadinimas: Re: Secretos del alma (2008) Št. 04 09, 2016 5:50 pm | |
| Amalios ir Santiago pirmas bučinys irgi toks nedrasus, bet toks uhhh Anderso romantikos aš dar nelabai mačiau, bet nujaučiu, kad pamatysiu, ir bus UHHH Kaip juokingai atrodė Denise užsidėjusi ledą ant to žando | |
| Temos pavadinimas: Re: Secretos del alma (2008) Št. 04 09, 2016 6:01 pm | |
| Amalia galima suprast, nes ji nėra iš tų moterų, kuri mėgsta santykius su vedusiu vyru. Bet meilė padarė savo ir pasidavė Man patinka labai Amalios anūkė, labai miela mergina ir svarbiausia protinga, gerus patarimus duoda Luciai. | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Secretos del alma (2008) | |
| |
| | | | Secretos del alma (2008) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|