TELENOVELIŲ FORUMAS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sveiki! Užsukote į geriausią ir šilčiausią telenovelių forumą Lietuvoje, todėl nieko nelauk ir registruokis;)

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Secretos del alma (2008)

Go down 
3 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutoriusPranešimas
Kristina
Moderatorė
Kristina

Parašė : 11245
Prisijungė : 2010-05-24

Secretos del alma (2008) - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Secretos del alma (2008)   Secretos del alma (2008) - Page 2 I_icon_newest_replyPen. 04 08, 2016 3:13 am

Sveika įstojus į klubą, kuriai ši telenovelė nereali Kietai šypsausi Įsimylėjau Juokiuosi

Dianos elgesys labai motiniškas, ji visiems atstoja mamą. Nors Alex nelabai draugiškai nusiteikęs per savo maištą, bet ir jis nori ar ne prisirišęs prie Dianos Juokiuosi Man patinka kaip Diana sugeba po mažu užkariaut jo širdį ir ne per lovą kaip Denisse jį gundo, o savo elgesiu, manierom. Jų pokalbiai tikrai stiprūs. Aš irgi stebėjaus, kad greit sutiko tekėti. Bet man patiko, kad ji ilgai nedvejojo Juokiuosi Denisse gyvatė tikra, man irgi nepatinka jos elgesys su Diana, bet gerai, kad Diana nestokoja žodžių kišenėje ir moka apsigint. Ateis ir Denisse eilė skirst iš įmonės Juokiuosi Yolanda labai geros širdies, man patinka jų draugystė ir taip kaip Yolanda bendrauja su savo mama ir savo dukra. Soledad mane erzina irgi, bet ją teks pakęst ir jos nukvakimus, visko dar prikrės tuose namuose Juokiuosi kur aš žiūriu ji dar gyva pas Andres Juokiuosi kol kas Lucia ir Alex nėra kartu, bet jau abu pradeda jaust vienas kitam simpatija, jie tokie mieli Įsimylėjau graži bus jų pora, bet nujaučiu Sonia ir Armando neduos jiems ramybės. Kai abu apsėsti Nervinuosi Netekau žado Santiago žmona tai dar viena gyvatė, verta Denisse draugystės, abi vienodos. Aš pradžioj irgi nesupratau, kad ten Teresa iš TA tik iš antros ar trečios serijos pagavau, kad čia ji Juokiuosi gerokai pasikeitus Juokiuosi

Nėra už ką Šypsausi
Atgal į viršų Go down
http://twitter.com/angelineFCLT
Dinute*
La Mujer Del Vendaval
La Mujer Del Vendaval
Dinute*

Parašė : 3823
Prisijungė : 2010-06-22

RašytiTemos pavadinimas: Re: Secretos del alma (2008)   Secretos del alma (2008) - Page 2 I_icon_newest_replyPen. 04 08, 2016 3:22 am

Kodėl Soledad taip apsėsta minties ištekėti už Andreso? Juokiuosi Kiekvieną kartą kai ji rėkauja ant vaikų ir dar ant laiptų man baisu kad kokia nelaimė neįvyktu. Šypsausi Na va Denise jau sužinojo, kad Andresas ves Dianą, o jau reakcija ir dar pokalbis su Yolanda Juokiuosi
O Alex maištavimas man visai patinka. Juokiuosi
Oi tai teks dar pakentėti tą Soledad tik tikiuosi, kad niekas nuo jos veiksmų nestabilių nenukentės. Šypsausi Įdomu ką toliau darys Denise, kaip bandys vestuves sutrugdyti. Kiek mačiau 14serijoje turėtu jos būti. Įsimylėjau
Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Secretos del alma (2008)   Secretos del alma (2008) - Page 2 I_icon_newest_replyPen. 04 08, 2016 3:33 am

Matyt įsivaizduoja, kad turi perimt sesers pareigas ir periimt jos vyrą Juokiuosi ji nenormali, apsėsta. Juokinga kaip ji šnekas su sesers nuotrauka. Užsideda peruka. Bet Andresito mamos nuotrauka man sako, kad ji bus gyva, o ne mirusi kaip dabar visi mano Juokiuosi Denisse moka reakcijas parodyt Juokiuosi Man Alex patinka, tiek, kad prisidirbs per tą maištavimą. Vestuvės kuklios, bet mielos buvo. Tik po jų Dennise sugebės pagadint gyvenimą ir įskaudint Diana.
Atgal į viršų Go down
Dinute*
La Mujer Del Vendaval
La Mujer Del Vendaval
Dinute*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Secretos del alma (2008)   Secretos del alma (2008) - Page 2 I_icon_newest_replyPen. 04 08, 2016 3:49 am

Įdomu, kas ten per laiškas nuo sesers Soledad ir kodėl ji jo taip karšligiškai jo ieško. Juokiuosi
Įdomu, įdomu, jei ji gyva, įdomu kas bus kai ji pasirodys. Šypsausi Ar tik nepagadins Dianos ir Andreso santykių. Man taip gražu dabar į juos žiūrėti. Įsimylėjau
Šiam momentui turiu 15ka serijų parsisiuntus, kažko internetas kaip vežlys tai norėčiau jas visas ir peržiūrėt, aišku jei neužmigsiu. Juokiuosi
Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Secretos del alma (2008)   Secretos del alma (2008) - Page 2 I_icon_newest_replyŠt. 04 09, 2016 2:35 am

Laiškas toks, kad jį skaitant nesuprasi kodėl jį taip saugo, bet jeigu labai gerai įsigilinsi gali suprast ką jis slepia. Andres mergaitės teisinga linkme mąstė Juokiuosi nežinau ar jau matei tas serijas Juokiuosi

Esu tikra, kad ji bus gyva Juokiuosi kadangi Aura Cristina Geithner negali būti tik paveikslas Juokiuosi o jau tada pagadins esu tikra gyvenimą Andres ir Dianai. Man jų pora irgi labai patinka, tad nenoriu, kad jų santykius griautų dar kas nors Juokiuosi užtenka jau Soledad ir Denisse Juokiuosi

Tikiuosi pavyks bent kelias pažiūrėt ką atsisiuntus esi Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Dinute*
La Mujer Del Vendaval
La Mujer Del Vendaval
Dinute*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Secretos del alma (2008)   Secretos del alma (2008) - Page 2 I_icon_newest_replyŠt. 04 09, 2016 3:21 pm

Šiam momentui esu peržiūrėjus 15ka serijų. Šypsausi Dabar jau žiūriu daugiau per plancete ir youtube, per kompa man kažkaip online nesižiūri Juokiuosi o parsisiusti normalių serijų neradau tai biški dificult Juokiuosi
Bet kaip nors, nes esu žiauru kablį pagavus, kitos telenovelės net nebedomina Juokiuosi
Andres ir Dianos pora kuo toliau tuo įdomiau žiūrisi, Denise kuo toliau tuo labiau nervina, nervindama Diana, Soledad taip pat, nesupratau kodėl ji gerdama vyną su sesers nuotrauką ją sudaužė.
Kuo toliau tuo labiau man Santiago gaila, jau žmonelę turi tai košmaras. Galėtų greičiau išsiskirti ir gal pradėtų poruotis su Yolandos mama Šypsausi Ir dar dukros jų labai gaila, vargšelė nori su mama pabūti, pabendrauti, o ją tik atstumia. Šypsausi
Vestuvės buvo tikrai labai simple. Šypsausi Bet Diana man labai gražiai atrodė vistiek. Šypsausi
Kaip gaila buvo Dianos kai pamatė tuos straipsnius laikraštyje. Šypsausi
O Soledad tai tikra kiaulė viską vaikams iškart išklojo ir su tokių pasitenkinimų, kaip ji nesupranta, kad tik skaudina vaikus. Pykstu
Dar ir Cecilia pradėjo Diana nervinti, kuo toliau tuo bus "linksmiau" tikiuosi, kad ji atsilaikys prieš visas harpijas.
Gerai, kad anyta taip palaiko Diana. Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Secretos del alma (2008)   Secretos del alma (2008) - Page 2 I_icon_newest_replyŠt. 04 09, 2016 3:49 pm

Aš šitą telenovelę žiūriu per youtube, bet per televizorių Juokiuosi šiuolaikinės technologijos leidžia Juokiuosi

Santiago žmonelė su Denisse turi negerą planą, per kurį naudos Santiago tėtį, o tas senučiukas bent kur dabar aš žiūriu toks palankus Ceciliai, kad net nervas ima Suprask Dukros man irgi gaila, jai dabar tas amžius kada labiausiai mamos reikia, o mama tokia šalta ir jai dukra tik tikslo siekimui reikalinga.

Man patinka, kad Diana labai paprasta, bet tuo pačiu metu nepaprasta moteris. Būtent tokios Andres ir reikia. O vaikams tuo labiau. Denisse būtų pats blogiausias pasirinkimas Andres.
Soledad tai ligoninėje psichiatrijos gydytis reikėtų. Galvelėje sukasi tik, kad ji turi būti Andres žmona, auklėti vaikus ir būti tobula šeima anot jos Juokiuosi

Diana stipri atlaikys tikiuosi viską. Beje atkreipk į Carlos dėmesį, Andres brolį nieko jame nepastebi kai jis žiūri į Diana Juokiuosi
Atgal į viršų Go down
Dinute*
La Mujer Del Vendaval
La Mujer Del Vendaval
Dinute*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Secretos del alma (2008)   Secretos del alma (2008) - Page 2 I_icon_newest_replyŠt. 04 09, 2016 4:38 pm

Atėjau su klausimu, o Andres su Denise nesuguls? Dabar siunčiuosi serijas, tai 23serijoje kažką pamačiau, tikiuosi, kad ji ten su Robertu ne su Andres. Šypsausi
O Carlos tai iki ausų įsimylėjęs Diana ir tai labai matosi. Šypsausi
Kažin ar tik Denise ir Cecilios draugystė nesibaigs kai dabar ji su Roberto burkuoja ir Denise tai pamatė.
Denise, tiksliau Roberto labai negražiai pasielgė su ta informacija, kad vėl laikraštyje išspausdino apie Dianos seseri. Šypsausi Ir dar dabar bando Diana Andres akyse apkaltinti dėl nutekintos informacijos. Nustebau
Lucia, man labai graži mergina. Šypsausi Tokia simpatiška. Šypsausi
Na Denise peržengė ribas nueidama į Dianos mamos namus ir taip naglai išrėždama, gaila buvo ir Lucios ir Dianos mamos.
O Andres irgi stoja i Denise i ne i Dianos pusę ir man tai jau nepatinka. Gerai, kad bent Carlos Dianos pusėje. Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Secretos del alma (2008)   Secretos del alma (2008) - Page 2 I_icon_newest_replyŠt. 04 09, 2016 5:07 pm

Deje turiu nuvilt, suguls su Dennise ir čia bus didžiausia jo klaida. Labai pykau dėl to ant jo, bet vienintelis geras dalykas iš to sugulimo, kad jis pradės suvokt kaip stiliai jis myli Diana Juokiuosi

Aš irgi iškart pamačiau, kad Carlos iki ausų įsimylėjęs Diana Juokiuosi spėju po to Diana turės kažką su juo kai Andres ir Dianos santykiuose bus didžiausia krizė Juokiuosi

Ceci ir Denisse draugysė kol kas net nesimato, kad galėtų baigtis Juokiuosi jų visa šutvė iš vis bjauri, pastoviai bando Diana pakirš ir apjuodint Andres akyse, mane tas pykdo Niurzgu Lucia tikai graži mergina. Denisse iš vis neturėjo jokios teisės kištis į Dianos šeimos gyvenimą ir tokias tiesas išrėžti Luciai. Čia jos turėjo viską papasakot, o ne ji. Carlos visada kol kas yra Dianos pusėje. Tuo net mėgins Denisse pasinaudot.
Atgal į viršų Go down
Dinute*
La Mujer Del Vendaval
La Mujer Del Vendaval
Dinute*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Secretos del alma (2008)   Secretos del alma (2008) - Page 2 I_icon_newest_replyŠt. 04 09, 2016 5:20 pm

Dabar pagalvojau, kad ši telenovelė yra unikali, kiekvienoje serijoje vis galime išgyventi daug jausmų, o tai yra nuostabu. Šypsausi Bet iš tikrųjų tai Diana labai stipri moteris, kad tiek daug atlaiko. Ne kiekviena moteris taip galėtų. Šypsausi
Bet Denise tikra harpija, fui negaliu į ją žiūrėti, per ją kiek dabar turi iškesti Diana, jos mama ir Lucia, o dar iš namų pabėgo. Verkiu Ir dar gerimasi Andresui. Fui. Dar kartą. Šypsausi
Ir kaip sustoti ją žiūrėti, kąąą Juokiuosi
Įdomu, kaip Diana reaguos į tai, nes manau, kad Denise jau pasistengs kad Diana tai sužinotų Šypsausi
Santiagas ir Yolandos mama taip gražiai kartu žiūrisi. Įsimylėjau
Lucia su Alex irgi kartu gražiai žiūrisi, Alex net nebetoks maištautojas. Juokiuosi
Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Secretos del alma (2008)   Secretos del alma (2008) - Page 2 I_icon_newest_replyŠt. 04 09, 2016 5:35 pm

Man patinka, kad meilės istorija čia prasideda netradiciškai. Bet kartu taip gražiai. Diana tikrai daug atlaiko, o kiek dar teks visko ištvert. Tikrai ne kiekviena būtų tokia stipri. Denisse harpija tikrai. Ji prikrės daugybė blogų dalykų Dianai. Mane juokina dar kai Andres Dianai sako, kad jis nėra romantikas, bet jis didžiausias romantikas kokį tik mačiau Juokiuosi

Man dar kas nepatiks ir bus tikrai gaila, kad per Cecilia jos ir Santiago dukra nenorės gražiai bendraut ir žiūrės į Santiago mylima moterį su panieka. Bus dar toks negražus pasakymas, galėjai bent jaunesnę meilužę susirast. Su Yoli mama man jis irgi patinka kaip pora. Tikiuosi, kad dukra ją artimiau pažinus supras, kodėl tėvas pamilo ją ir nebemyli Cecilios.

Alex su Lucia man patinka. Jis su ja net labai pasikeičia į gerą pusę. Jo pagrindinė maištavimo priežastis prieš tėvą, kad jis kaltiną jį dėl mamos mirties.
Atgal į viršų Go down
Dinute*
La Mujer Del Vendaval
La Mujer Del Vendaval
Dinute*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Secretos del alma (2008)   Secretos del alma (2008) - Page 2 I_icon_newest_replyŠt. 04 09, 2016 5:39 pm

Kokį gerą antausį Diana skėlė Denisitai Juokiuosi O Armando tai tik permiegoti su Lucia tenori, fui Liūdžiu Ir man labai kliūna, kad Denise vis dar su sužadėtuvių žiedu, nors Andresas jau vedė kitą. Juokiuosi
Alex matyt jau po truputi įsimylį Lucią, bent jau tai išduoda tą jo reakcija kai sužinojo, kad Lucia iš namų pabėgo. Šypsausi

Paskutinį kartą redagavo Dinute*, Št. 04 09, 2016 5:45 pm. Redaguota 1 kartą
Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Secretos del alma (2008)   Secretos del alma (2008) - Page 2 I_icon_newest_replyŠt. 04 09, 2016 5:43 pm

Tas antausis buvo stiprus ir man jis labai patiko Juokiuosi Armando tai iš vis bjaurus tipas, jam tik seksas terūpi, išgert ir savo moterį kontroliuot nesveikai.
Atgal į viršų Go down
Dinute*
La Mujer Del Vendaval
La Mujer Del Vendaval
Dinute*

RašytiTemos pavadinimas: Re: Secretos del alma (2008)   Secretos del alma (2008) - Page 2 I_icon_newest_replyŠt. 04 09, 2016 5:50 pm

Amalios ir Santiago pirmas bučinys irgi toks nedrasus, bet toks uhhh Įsimylėjau
Anderso romantikos aš dar nelabai mačiau, bet nujaučiu, kad pamatysiu, ir bus UHHH Juokiuosi
Kaip juokingai atrodė Denise užsidėjusi ledą ant to žando Juokiuosi
Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Secretos del alma (2008)   Secretos del alma (2008) - Page 2 I_icon_newest_replyŠt. 04 09, 2016 6:01 pm

Amalia galima suprast, nes ji nėra iš tų moterų, kuri mėgsta santykius su vedusiu vyru. Bet meilė padarė savo ir pasidavė Juokiuosi

Man patinka labai Amalios anūkė, labai miela mergina ir svarbiausia protinga, gerus patarimus duoda Luciai.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Secretos del alma (2008)   Secretos del alma (2008) - Page 2 I_icon_newest_reply

Atgal į viršų Go down

Secretos del alma (2008)
Atgal į viršų 
Puslapis 24Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Alma de Hierro (2008/2009)
» Alma ar Monika?
» El Hijo de Alma
» Alma ar Valerija?
» Alma ar Mabelė?