Temos pavadinimas: Re: Secretos del alma (2008) Št. 03 26, 2016 2:55 am
Nuostabi telenovelė, kiekviena serija įtraukia mane vis labiau ir labiau. Patinka Dianos santykiai su Andres vaikais. Taip pat kaip Andres mama priima Diana. Niekada dar neteko matyt jokiam projekte, kad uošvienė mylėtų savo marčia nuo pat novelės pradžios patinka Lucios ir Alex istorija. Denisse mėginimai pastoviai kirštint Diana su Andres superniai ir tai kai matai, kad su kiekvienu Denisse mėginimu gaunasi visiškai kitas rezultatas ir Andres vis labiau pamilsta Diana. Graži istorija ir jos veikėjai
Dinute* La Mujer Del Vendaval
Parašė : 3823 Prisijungė : 2010-06-22
Temos pavadinimas: Re: Secretos del alma (2008) Tr. 04 06, 2016 3:34 am
Ka tik pasižiūrėjau 1seriją, patiko, tikrai kitokia telenovelė, kažkaip aš ją praleidusi buvau, ačiū Kristinai už užrodymą. Beje, kiek tu serijų peržiūrėjus esi? Gal galėsim padiskutuoti
Kristina Moderatorė
Parašė : 11245 Prisijungė : 2010-05-24
Temos pavadinimas: Re: Secretos del alma (2008) Tr. 04 06, 2016 2:31 pm
Aš peržiūrėsiu 41 seriją esu, bet mielai padiskutuosiu apie serijas
Labai smagu, kad ir tu prisijungei prie žiūrėjimo šios telenovelės. Ji tikrai kitokia nei kiti matyti mano projektai, nuoširdi ir tyra meilė. Ir kas patinka, kad viskas prasideda ne taip kaip kitose projektuose. Lauksiu kol pasidalinsi savo pirmais įspūdžiais, kad galėčiau ir aš prisijungti prie diskusijų neišduodant kas bus toliau
Temos pavadinimas: Re: Secretos del alma (2008) Tr. 04 06, 2016 6:10 pm
Oi tai tu jau daug pasižiūrėjus. Aš vakar tik 1seriją peržiūrėjau, bet užkabino, matosi kad kitokia telenovelė, o plius dabar sunku rasti telenovelę apie nuoširdžią ir tyrą meilę, o ir Ivonnes vaidybos pasiilgau. Dar labai nudžiugino, kad joje vaidina ir Marimar Vegos vyras O dar toks jaunutis Jau parsisiunčiau 10 serijų, tai daugiau pasižiūrėjus būtinai parašysiu savo įspūdžius.
Kristina Moderatorė
Temos pavadinimas: Re: Secretos del alma (2008) Kv. 04 07, 2016 2:51 am
Alex kaip veikėjas man patinka. Komplikuotas, bet nenuobodus veikėjas ir su Lucia jų santykiai man patinka Zurios Vegos vyras čia taip pat vaidina abiejų seserų vyrai vienam projekte bet vat Armando veikėjas čia mane pykdo, jo tai nemėgstu
Lauksim tavo komentarų aš Ivonne vaidybos irgi labai pasiilgau, todėl nusprendžiau pažiūrėti šį projektą.
El Señor de los Cielos Ivonne 4 sezone vaidins tai jeigu vis dar bežiūri šį serialą parašyk kada ji ten pasirodys nes ji nevaidins visame 4 sezone kiek teko girdėti tik 15 serijų maždaug.
Temos pavadinimas: Re: Secretos del alma (2008) Kv. 04 07, 2016 8:51 pm
Peržiūrėjau 5kias serijas ir kuo toliau tuo labiau įtraukia. Kuo toliau tuo labiau mane nervino Denise, gerai, kad Andres pastatė ją į vietą ir atšaukė tas vestuves nes tai būtų buvusi didelė nesąmonė. Dar Soledad man nepatinka, negražiai su vaikais elgiasi. Ir Dianos mama jau tokia šventuolė O va Andres mama man patinka. Alek kol kas man visai patinka, toks vėjavaikis bet turi kažką tokio kas žavi. O Armando dar ne daug mačiau, bet kažkuo dar nesužavėjo. Nemaniau, kad tarp Ivonnes ir Zuritos bus tokia chemija, pirmas jų bučinys man labai patiko, gaila, kad Andres girtas buvo. Įdomu kaip toliau jų santykiai klostysis.
Temos pavadinimas: Re: Secretos del alma (2008) Kv. 04 07, 2016 8:53 pm
O del ESDLC4 tai kol kas tik 1seriją peržiūrėjus esu, kol kas daugiau nekyla ranka. Bet manau, kad žiūrėsiu vistiek nes dar dvi telenoveles i pabaiga eina, tuo nebebus ką ir žiūrėti. Gerai, kad šia pradėjau.
Kristina Moderatorė
Temos pavadinimas: Re: Secretos del alma (2008) Kv. 04 07, 2016 9:49 pm
Denisse iš blogiečių man šarmingiausia, sugeba sunervint, bet kartu momentias gerai prajuokint ta vieta kada Andres ją pasatatė į vietą buvo superinė. Patiko ir man, kad atšaukė vestuves. Būtų tikrai ne kas jeigu būtų vedęs ją. Pačiu laiku ji prabilo apie vaikus, kad Andres suvoktų, kad reikia nutraukt vestuves Mane ypač juokina kada Yolanda kopijuoja Denisse, scenos labai juokingos. Diana turi superine draugę. Soledad tai pamišusi moterytė, kuo toliau tuo labiau atsikleidžia jos pamišimas Dianos mama man patinka, ji gera moteris ir labai rūpestinga, kartais perlnkia lazdą, bet tik todėl, kad myli savo šeimą. Andres mama man patinka irgi, labai išsilavinusi ir protinga moteris. Perpranta visus labai greit. Kas patinka, kad ji myli Diana ir būtent ją nori matyt šalia Andres. Patinka man labai Dianos santykiai su vaikais. Alex ir Armando turės konfliktėlių Alex ir Lucia man patinka, o vat jų poros mane erzina tiek Armando tiek Sonia mane nupurto. Pažiūrėsim ar tau jie patiks Pritariu dėl Ivonne ir Zuritos, jei tikrai turi chemijos. Pirmas jų bučinys duše buvo superinis. Toks aistringas, bet kartu nekaltas
Man labai smagu, kad ir tu pradėjai žiūrėt šį projektą
Temos pavadinimas: Re: Secretos del alma (2008) Pen. 04 08, 2016 2:06 am
Ši telenovelė įtraukė mane kaip narkotikas jau 8serijas peržiūrėjau, o dar vakaras ilgas. Man labai patinka Dianos elgesys, kontaktas su vaikais, Andreso ir Dianos pokalbiai kažkas nuostabaus. Mane nustebino, kad Diana taip greit sutiko už Andreso tekėti, bet jaučiu Denise sužinojus dar pasiautės ir kiš pagalius į ratus. Na taip Denise kaip blogietė gerai vaidina, bet mane nervina, kaip ji su Diana elgiasi, gerai, kad ir Diana ne pesčia atsikerta ir ją pastato į vietą, tikiuosi ir toliau taip bus. Galėtų Andresas pažeminti pareigosi arba visai išmesti iš įmonės. Dianos draugė man irgi patinka, o ir kaip Denise kopijuoja vis nusišypsau. Soledad tai mane jau nervinti ima, tikiuosi ji ilgai neužsibus Lascuranu namuose. O Alex su Lucia nesusiporuos? Nes 8toje serijoje taip Alex į Lucią pasižiūrėjo, kad man kilo mintis kad iš jų galį būti ir pora. Dar mane nervina Santiago žmonelė Kol kas nei Armando nei Sofios labai daug dar nemačiau tai apie juos nuomonės nelabai dar turiu. Sofia tai Teresa iš Tanto Amor Pirmą kartą ją pamačius ilgai galvojau kur aš ją mačiau. Ačiū, kad užrodei tokią nuostabią telenovelę.