mane irgi uzkabino ir nzn man kazkodel atrodo kad zudikas Mauricijus tas reporteris gal todel kad tik 15 seriju paziurejau ir parode kaip jis nusifilmuoja kaip su Matilda mylisi ir deda i ta lagamineli video kur tipo rode kaip zudiko ;D ben jau taip pasirode ... o kaip jums atrodo kas zudikas?
Visi ten būna įtartini, dabar beabejo įtartiniausias Mauricius, bet visgi galvoju, kad jis nebus žudikas, nes būtų per daug paprasta. Jaučiu bus žudikas tas ko net neįtartum, kad gali būti
Paskutinį kartą redagavo Kristina, Pen. 10 29, 2010 9:27 pm. Redaguota 1 kartą
Na Maurisijus išties įtartinas kuo toliau tuo atsiskleis daugiau jo keistenybių. Visiškai pritariu jis per daug įtartinas, kad būtų žudikas. Man atrodo, kad žudikas gali būti tas kurį mažiausiai įtari. Šiaip sunku pasakyt, bet aš galvoju, kad tai gali būt Chulianas
Anahi Eres mi reina
Amžius : 32 Miestas : Kaunas Parašė : 16079 Prisijungė : 2009-12-14
Šiaip visko gali būt ypač kai jis priklausomas nuo narkotikų Turbūt mažiausiai man įtartinas Benjaminas. Jis tik šiaip labai jau didžiulis mergišius ;DD
Anahi Eres mi reina
aha kaip jis del tos Luisos nervinasi ;DD bet sakykim kur rodo rankas 5:30 tai jos grynai moteriskos nes lb jau mazos.
Gabi Moderatorė
Parašė : 4235 Prisijungė : 2009-12-15
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 10 30, 2010 5:56 am
Na kažkaip į šitai neatkreipiau dėmesio, visko gali būt Aš vienu tarpu irgi galvojau, kad tai gali būt moteris, bet dabar kažkaip atmečiau šitą galimybę. Nors kartais pagalvoju, kad čia veikia ne vienas žmogus, ypač tuomet kai išsiaiškino, kad mašina registruota išsigalvotu Bernardo vardu ir šis vardas pasirinktas todėl, kad Kanadoj buvo toks maniakas, kuris žudė merginas padedamas savo žmonos.
Kristina Moderatorė
Parašė : 11245 Prisijungė : 2010-05-24
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 10 30, 2010 6:14 am
Pedro Pablo nervinasi dėl Lucy Luisa tai detektyvė O dėl rankų irgi kažkaip dėmesio neatkreipiau Bet čia viskas painu, tai kol neparodys tol galėsim tik spėliot kas tikrasis žudikas
Anahi Eres mi reina
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 10 30, 2010 2:42 pm
oj sumaisiau varda ;Dnet nzn man kazkodel jie ten visi toki itartini ;D sakyciau kad du cia veikia ;D man net Piedada kartais buna tokia itartina.
Kristina Moderatorė
Parašė : 11245 Prisijungė : 2010-05-24
Temos pavadinimas: Re: Diskusijos Št. 10 30, 2010 3:30 pm
Mažiausiai man įtartini Tatiana, Camila, Pedro Pablo, Lola, Matilde ir detektyvai. O visi kiti visad kažkokių įtarimų kelia