Na ką ir aš pasižiūrėjau šiandien paskutines serijas. Dar niekaip neatsigaunu
Net trūksta žodžių apibūdint kokia nuostabi telenovelė
Paskutinės serijos tai iš vis užgniaužė kvapą ir žiauriai įtraukė. Šaunu, kad telemundo neperkūrė grynai pagal orginalą. Labiausiai džiaugiuosi dėl Tatianos ir Benjos, nuostabi pora, taip buvo gaila Benjos kai Tatiana gulėjo be sąmonės, o jis meldėsi koplyčioj ir prisiminė vestuves, krikštynas ir pan. O paskutinė jų scena su tom rankom ir be galo graži, miela ir šilta
Netikėta buvo ir kad Julian sudegė , kažkaip neįsivaizdavau kad jo lauks tokia mirtis sudegti gyvam
Kai Rodrigas mušėsi su Julian tai tikrai labai arši kova buvo net tarpais buvo sunku susigaudyt, kuris yra kuris. Tai bandžiau gaudytis pagal megztinį ir marškinius, nes labai jie ten aktyviai kovojo
Dar man labai jaudinanti scena, kai Piedad išėjo su dukra iš to garažo.
O paskutinis Evos pasirodymas liepsnose Julian irgi labai geras. Pagaliau ant pačio galo ir Matildės personažas sugrįžo toks koks buvo, nes toj lovoj jau buvo įkyrėjus.
Pagrindinės poros paskutinės scenos irgi gražios, nenuvalkiotos kaip visuose serialuose, nors pernelyg ypatingai man jie nelipo, bet patiko kai tose kapinėse taip su viltim išsiskyrė ir užbaigė tikrai gražiai.
O Emilio tai nustebino labiausiai
Net iš nuostabos išsižiojau
Tokia mintis, kad užaugęs irgi seks tėvelio pėdom arba kaip sakė Eglė, kad tuo tarpu jo kūne tarsi Julian buvo, ypač iš tų plaukų perbraukimo
Na bet ši scena dar gera tuo, kad palieka pačiam žiūrovui spėlioti ar Julian sūnus taps toks kaip tėvas ar ne...?
Mano asmeniška nuomonė, kad gali tapti, nes prisiminiau koks jis piktas būdavo serialo pradžioj, kaip daiktus mėtydavo ir su mama, kaip šnekėdavo, taigi pyktis jam nesvetimas. Be to dar didesnis pyktis ir nuoskauda galėjo likt dabar dėl tėvo. Kuri nemanau, kad taip lengvai pasimiršta..