TELENOVELIŲ FORUMAS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sveiki! Užsukote į geriausią ir šilčiausią telenovelių forumą Lietuvoje, todėl nieko nelauk ir registruokis;)

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Kaip būti drasesniai?

Go down 
+7
velniukste
Analia
Rubi
Aimee
Maria Del Carmen
Violla
Rose(Titanic)
11 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutoriusPranešimas
Kristina
Moderatorė
Kristina

Parašė : 11245
Prisijungė : 2010-05-24

Kaip būti drasesniai? - Page 3 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Kaip būti drasesniai?   Kaip būti drasesniai? - Page 3 I_icon_newest_replyŠt. 08 07, 2010 1:28 am

Man 22 Merkiu akį
Atgal į viršų Go down
http://twitter.com/angelineFCLT
Rose(Titanic)
Flor Salvaje
Flor Salvaje

Amžius : 29
Parašė : 690
Prisijungė : 2009-12-18

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kaip būti drasesniai?   Kaip būti drasesniai? - Page 3 I_icon_newest_replyŠt. 08 07, 2010 4:32 am

Kristina rašo:
Man 22 Merkiu akį
Didelė jau esi neturi dar vaikų?
Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kaip būti drasesniai?   Kaip būti drasesniai? - Page 3 I_icon_newest_replyŠt. 08 07, 2010 4:34 am

Dar neturiu, per anksti man dar. Vaikų reikia turėt tada kada jau kažką turi savo ir gali duoti jam, rimtą darbą ir pan. Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Violla
Cuando me enamoro
Cuando me enamoro
Violla

Amžius : 28
Parašė : 2122
Prisijungė : 2009-12-14

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kaip būti drasesniai?   Kaip būti drasesniai? - Page 3 I_icon_newest_replyŠt. 08 07, 2010 4:35 am

Kristina rašo:
Dar neturiu, per anksti man dar. Vaikų reikia turėt tada kada jau kažką turi savo ir gali duoti jam, rimtą darbą ir pan. Šypsausi

Saunuole, protinga mergina esi Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Rose(Titanic)
Flor Salvaje
Flor Salvaje

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kaip būti drasesniai?   Kaip būti drasesniai? - Page 3 I_icon_newest_replyŠt. 08 07, 2010 5:38 am

Violla rašo:
Kristina rašo:

Saunuole, protinga mergina esi Šypsausi
Taip tirkai šaunuolė esi ir protinga .Gal nori artimiau susipažinti žinau amžiaus skirtumas didelis ,bet gal visai faina tu?
Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kaip būti drasesniai?   Kaip būti drasesniai? - Page 3 I_icon_newest_replyŠt. 08 07, 2010 5:47 am

Visada mielai bendrauju su žmonėmis, tad drąsiai. Klauski kas domina Merkiu akį
Atgal į viršų Go down
Maria Del Carmen
Cuando me enamoro
Cuando me enamoro
Maria Del Carmen

Parašė : 2100

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kaip būti drasesniai?   Kaip būti drasesniai? - Page 3 I_icon_newest_replyŠt. 08 07, 2010 5:46 pm

Hai..Tikrai protinga (: čia truputi in pievas nueisiu,bet tai dėl vaikino galėtum plastinę operaciją pasidaryt kad taptum panaši tarkim į Nicole kidman? Juokiuosi
Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kaip būti drasesniai?   Kaip būti drasesniai? - Page 3 I_icon_newest_replyŠt. 08 07, 2010 7:34 pm

Tikrai ne, visų pirmą jeigu vaikinas mane mylėtų tai priimtų kokia esu, o jeigu jam tereikia tik gražios lėlės pasimaivymui, pasiūlyčiau jam paieškot kitur. Jeigu ir daryčiaus plastinę operaciją tik dėl savęs, o ne tam, kad kažkam labiau patikčiau.
Atgal į viršų Go down
Grettell
Yo estoy pensando en ti
Yo estoy pensando en ti
Grettell

Amžius : 27
Parašė : 435
Prisijungė : 2010-01-27

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kaip būti drasesniai?   Kaip būti drasesniai? - Page 3 I_icon_newest_replyŠt. 08 07, 2010 11:39 pm

Rose, manau, kad jeigu tu norėtum užkalbinti klasiokes, įtraukti į diskusiją, tai jos nėra tokios žiaurios, tiesa? Sakai, kad tavo klasė nedraugiška, bet nemanau, kad visi klasiokai žiaurūs. Atsargiai pabandyk prisijungti prie pokalbio, jauskis savimi, nekompleksuok dėl nieko, nes žinok, kad esi nuostabi. Taigi, jauskis pasitikinčiai, nebijok būti išjuokta, nes jei bijosi visko gyvenime, nieko ir nepasieksi, manau.
Na, o jei manai, kad klasė tikrai siaubinga, nemanau, kad lengva būtų pakeisti mokyklą, tai tiesiog nebendrauk su niekuo, geriau pasimokyk per pertraukas ar pan. Tarkim aš taip ir darau, nors mano klasė yra puiki, bet aš nerandu bendros kalbos su niekuo (o gal esu per daug nedrąsi, kad ją raščiau, tačiau man ir nereikia draugijos). O jei tau reikia, tai pasinaudok tuo ką pasakiau. Arba ieškok draugų kitose klasėse, gal lankai mokyklos būrelius ir turi pažįstamų? Šypsausi
Sėkmės.
Atgal į viršų Go down
http://simsstation.forume.biz/
Rose(Titanic)
Flor Salvaje
Flor Salvaje

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kaip būti drasesniai?   Kaip būti drasesniai? - Page 3 I_icon_newest_replySk. 08 08, 2010 3:26 am

Grettell rašo:
Rose, manau, kad jeigu tu norėtum užkalbinti klasiokes, įtraukti į diskusiją, tai jos nėra tokios žiaurios, tiesa? Sakai, kad tavo klasė nedraugiška, bet nemanau, kad visi klasiokai žiaurūs. Atsargiai pabandyk prisijungti prie pokalbio, jauskis savimi, nekompleksuok dėl nieko, nes žinok, kad esi nuostabi. Taigi, jauskis pasitikinčiai, nebijok būti išjuokta, nes jei bijosi visko gyvenime, nieko ir nepasieksi, manau.
Na, o jei manai, kad klasė tikrai siaubinga, nemanau, kad lengva būtų pakeisti mokyklą, tai tiesiog nebendrauk su niekuo, geriau pasimokyk per pertraukas ar pan. Tarkim aš taip ir darau, nors mano klasė yra puiki, bet aš nerandu bendros kalbos su niekuo (o gal esu per daug nedrąsi, kad ją raščiau, tačiau man ir nereikia draugijos). O jei tau reikia, tai pasinaudok tuo ką pasakiau. Arba ieškok draugų kitose klasėse, gal lankai mokyklos būrelius ir turi pažįstamų? Šypsausi
Sėkmės.
Lankau turiu kelias visai fainas bendramintes tai ir pabendrauju ,o šiaip ačiū už patarimus pabandysiu pasinaudoto jeis aš ir jei nerandu draugijos mokausi per pertraukas arba einu pavalgyti ir t.t ačiū labai Spaudžiu ranką
Atgal į viršų Go down
Grettell
Yo estoy pensando en ti
Yo estoy pensando en ti
Grettell

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kaip būti drasesniai?   Kaip būti drasesniai? - Page 3 I_icon_newest_replySk. 08 08, 2010 6:13 pm

Nėr už ką. Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Maria Del Carmen
Cuando me enamoro
Cuando me enamoro
Maria Del Carmen

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kaip būti drasesniai?   Kaip būti drasesniai? - Page 3 I_icon_newest_replyAntr. 08 10, 2010 5:38 pm

Grettell patarki,kai nesimezga man diskusiju aš visko klausinėju,ir kažkaip klasioke viena tokia juokieis kad nieko nemoku tik klausinet..Nuū nesamone ne jau taip yra? TT.TT kaip atrasti bendraminte klaseje?v
Atgal į viršų Go down
Grettell
Yo estoy pensando en ti
Yo estoy pensando en ti
Grettell

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kaip būti drasesniai?   Kaip būti drasesniai? - Page 3 I_icon_newest_replyAntr. 08 10, 2010 10:31 pm

Manęs patarimo klausi? Juokiuosi lol. Manau, kad papraščiausia yra prisijungti prie pokalbio, visada išklausyti pašnekovę. Tapsit kalbesnės ir galėsi nukreipti temą į tau įdomią. Būk įdomi pašnekovė, turinti ką pasakyti, sugalvok įdomias kitoms temas. Nekalbėk apie tai, kas įdomu tik tau. Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Maria Del Carmen
Cuando me enamoro
Cuando me enamoro
Maria Del Carmen

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kaip būti drasesniai?   Kaip būti drasesniai? - Page 3 I_icon_newest_replyTr. 08 11, 2010 1:58 am

Šypsausi na taip bet pavizdzžiui visšikai nesimezga pokalbis o ka tada?
Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kaip būti drasesniai?   Kaip būti drasesniai? - Page 3 I_icon_newest_replyTr. 08 11, 2010 3:39 am

Ne su kiekvienu žmogumi gali rasti pokalbį, kad ir koks iškalbingas būtum, turi rasti kažkokią temą su žmogumi kuri būtų abiems įdomi, tačiau bendraudama nesistenk bendrauti vien klausimas, nes taip dažniausiai susidaro įspūdis, kad atkali išmoktus klausimus ir jiems pasibaigus nebeturi ką kalbėti.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Kaip būti drasesniai?   Kaip būti drasesniai? - Page 3 I_icon_newest_reply

Atgal į viršų Go down

Kaip būti drasesniai?
Atgal į viršų 
Puslapis 34Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Kaip jaučiates?
» Meilė kaip mėnulis
» Kaip Isabela atrodo gražiau?
» Kaip suvylioti patinkantį vakiną?
» Kaip lengviausia išmokti ispanų kalbą?