|
|
| Kaip būti drasesniai? | |
|
+7velniukste Analia Rubi Aimee Maria Del Carmen Violla Rose(Titanic) 11 posters | |
Autorius | Pranešimas |
---|
Kristina Moderatorė
Parašė : 11245 Prisijungė : 2010-05-24
| Temos pavadinimas: Re: Kaip būti drasesniai? Št. 08 07, 2010 1:28 am | |
| Man 22 | |
| | | Rose(Titanic) Flor Salvaje
Amžius : 29 Miestas : Šiauliai Parašė : 690 Prisijungė : 2009-12-18
| Temos pavadinimas: Re: Kaip būti drasesniai? Št. 08 07, 2010 4:32 am | |
| - Kristina rašo:
- Man 22
Didelė jau esi neturi dar vaikų? | |
| | | Kristina Moderatorė
| Temos pavadinimas: Re: Kaip būti drasesniai? Št. 08 07, 2010 4:34 am | |
| Dar neturiu, per anksti man dar. Vaikų reikia turėt tada kada jau kažką turi savo ir gali duoti jam, rimtą darbą ir pan. | |
| | | Violla Cuando me enamoro
Amžius : 28 Parašė : 2122 Prisijungė : 2009-12-14
| | | | Rose(Titanic) Flor Salvaje
| | | | Kristina Moderatorė
| Temos pavadinimas: Re: Kaip būti drasesniai? Št. 08 07, 2010 5:47 am | |
| Visada mielai bendrauju su žmonėmis, tad drąsiai. Klauski kas domina | |
| | | Maria Del Carmen Cuando me enamoro
Parašė : 2100 Prisijungė : 2009-12-14
| Temos pavadinimas: Re: Kaip būti drasesniai? Št. 08 07, 2010 5:46 pm | |
| Hai..Tikrai protinga (: čia truputi in pievas nueisiu,bet tai dėl vaikino galėtum plastinę operaciją pasidaryt kad taptum panaši tarkim į Nicole kidman? | |
| Temos pavadinimas: Re: Kaip būti drasesniai? Št. 08 07, 2010 7:34 pm | |
| Tikrai ne, visų pirmą jeigu vaikinas mane mylėtų tai priimtų kokia esu, o jeigu jam tereikia tik gražios lėlės pasimaivymui, pasiūlyčiau jam paieškot kitur. Jeigu ir daryčiaus plastinę operaciją tik dėl savęs, o ne tam, kad kažkam labiau patikčiau. | |
| | | Grettell Yo estoy pensando en ti
Amžius : 27 Parašė : 435 Prisijungė : 2010-01-27
| Temos pavadinimas: Re: Kaip būti drasesniai? Št. 08 07, 2010 11:39 pm | |
| Rose, manau, kad jeigu tu norėtum užkalbinti klasiokes, įtraukti į diskusiją, tai jos nėra tokios žiaurios, tiesa? Sakai, kad tavo klasė nedraugiška, bet nemanau, kad visi klasiokai žiaurūs. Atsargiai pabandyk prisijungti prie pokalbio, jauskis savimi, nekompleksuok dėl nieko, nes žinok, kad esi nuostabi. Taigi, jauskis pasitikinčiai, nebijok būti išjuokta, nes jei bijosi visko gyvenime, nieko ir nepasieksi, manau. Na, o jei manai, kad klasė tikrai siaubinga, nemanau, kad lengva būtų pakeisti mokyklą, tai tiesiog nebendrauk su niekuo, geriau pasimokyk per pertraukas ar pan. Tarkim aš taip ir darau, nors mano klasė yra puiki, bet aš nerandu bendros kalbos su niekuo (o gal esu per daug nedrąsi, kad ją raščiau, tačiau man ir nereikia draugijos). O jei tau reikia, tai pasinaudok tuo ką pasakiau. Arba ieškok draugų kitose klasėse, gal lankai mokyklos būrelius ir turi pažįstamų? Sėkmės. | |
| | | Rose(Titanic) Flor Salvaje
| Temos pavadinimas: Re: Kaip būti drasesniai? Sk. 08 08, 2010 3:26 am | |
| - Grettell rašo:
- Rose, manau, kad jeigu tu norėtum užkalbinti klasiokes, įtraukti į diskusiją, tai jos nėra tokios žiaurios, tiesa? Sakai, kad tavo klasė nedraugiška, bet nemanau, kad visi klasiokai žiaurūs. Atsargiai pabandyk prisijungti prie pokalbio, jauskis savimi, nekompleksuok dėl nieko, nes žinok, kad esi nuostabi. Taigi, jauskis pasitikinčiai, nebijok būti išjuokta, nes jei bijosi visko gyvenime, nieko ir nepasieksi, manau.
Na, o jei manai, kad klasė tikrai siaubinga, nemanau, kad lengva būtų pakeisti mokyklą, tai tiesiog nebendrauk su niekuo, geriau pasimokyk per pertraukas ar pan. Tarkim aš taip ir darau, nors mano klasė yra puiki, bet aš nerandu bendros kalbos su niekuo (o gal esu per daug nedrąsi, kad ją raščiau, tačiau man ir nereikia draugijos). O jei tau reikia, tai pasinaudok tuo ką pasakiau. Arba ieškok draugų kitose klasėse, gal lankai mokyklos būrelius ir turi pažįstamų? Sėkmės. Lankau turiu kelias visai fainas bendramintes tai ir pabendrauju ,o šiaip ačiū už patarimus pabandysiu pasinaudoto jeis aš ir jei nerandu draugijos mokausi per pertraukas arba einu pavalgyti ir t.t ačiū labai | |
| | | | Maria Del Carmen Cuando me enamoro
| Temos pavadinimas: Re: Kaip būti drasesniai? Antr. 08 10, 2010 5:38 pm | |
| Grettell patarki,kai nesimezga man diskusiju aš visko klausinėju,ir kažkaip klasioke viena tokia juokieis kad nieko nemoku tik klausinet..Nuū nesamone ne jau taip yra? TT.TT kaip atrasti bendraminte klaseje?v | |
| | | | Maria Del Carmen Cuando me enamoro
| Temos pavadinimas: Re: Kaip būti drasesniai? Tr. 08 11, 2010 1:58 am | |
| na taip bet pavizdzžiui visšikai nesimezga pokalbis o ka tada? | |
| Temos pavadinimas: Re: Kaip būti drasesniai? Tr. 08 11, 2010 3:39 am | |
| Ne su kiekvienu žmogumi gali rasti pokalbį, kad ir koks iškalbingas būtum, turi rasti kažkokią temą su žmogumi kuri būtų abiems įdomi, tačiau bendraudama nesistenk bendrauti vien klausimas, nes taip dažniausiai susidaro įspūdis, kad atkali išmoktus klausimus ir jiems pasibaigus nebeturi ką kalbėti. | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Kaip būti drasesniai? | |
| |
| | | | Kaip būti drasesniai? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |
|