| Kiek balų vertas serialas? | |
|
|
Kiek balų vertas serialas? | 10 | | 17% | [ 1 ] | 9 | | 0% | [ 0 ] | 8 | | 83% | [ 5 ] | 7 | | 0% | [ 0 ] | 6 | | 0% | [ 0 ] | 5 | | 0% | [ 0 ] | 4 | | 0% | [ 0 ] | 3 | | 0% | [ 0 ] | 2 | | 0% | [ 0 ] | 1 | | 0% | [ 0 ] |
| Iš viso balsų : 6 | | |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Rubi Forumo savininkė
Amžius : 32 Miestas : Kaunas Parašė : 12015 Prisijungė : 2009-09-26
| Temos pavadinimas: Kiek balų vertas serialas? Antr. 12 08, 2009 4:47 am | |
| Kiek balų įvertintumėte šį serialą? | |
|
| |
Kristina Moderatorė
Parašė : 11245 Prisijungė : 2010-05-24
| Temos pavadinimas: Re: Kiek balų vertas serialas? Tr. 05 26, 2010 2:26 am | |
| Man ši novelė labai patiko tik 10 | |
|
| |
Maria Del Carmen Cuando me enamoro
Parašė : 2100 Prisijungė : 2009-12-14
| Temos pavadinimas: Re: Kiek balų vertas serialas? Kv. 03 29, 2012 6:51 pm | |
| Manau 8,nes nemačiau jo iki galo, nors mintis labai patiko ir Jorge Salinas tada atrodė gražus (brrr..dar taip galėjo būti?). Beje gal kas žinote kas nutiko pabaigoje,kad ji liko su tuo kitu,o ne su Jorge personažu? Beje kas vaidino Jorge Salinas personažo dukrą seriale,kurią jei gerai pamenu,numetė arklys,nes serialo 'blogiukai' pakišo kažkokį aštrų daiktą. | |
|
| |
Kristina Moderatorė
Parašė : 11245 Prisijungė : 2010-05-24
| Temos pavadinimas: Re: Kiek balų vertas serialas? Kv. 03 29, 2012 9:10 pm | |
| Gale liko ne su Jorges personažu, nes paskutinėje serijoje jį nužudė. Vienas iš blogiečių užpuolė Adelos veikėjo broliuką namuose, ji susikeitė su broliuku ir blogietis ją išsivežė, o Jorge veikėjas ją gelbėdamas žuvo, grumtyniu metu nušovė jį kada jis pasitraukė manydamas, kad jau saugu. Seriale dukrą vaidino aktorė Kendra Santacruz. | |
|
| |
Vijolina Yo estoy pensando en ti
Parašė : 410 Prisijungė : 2012-11-02
| Temos pavadinimas: Re: Kiek balų vertas serialas? Tr. 01 23, 2013 5:53 am | |
| Ai net nežinau kiek šitam serialui duoti - negaliu sakyti, kad nepatiko, patiko, tik 10 skirti norėtųsi jau pačiam pačiausiam. Rašau 8. Liūdnas man šitas serialas - prasidėjo laidotuvėmis ir baigėsi beveik laidotuvėmis, gaila, kad mirė visa Salino personažo šeima - iš pradžių žmona, o poto jau kai atrodė, kad jie bus laimingi su Adelos veikėja - tada žuvo dukra, o galiausiai ir jis pats, o jis man labiausiai ir patiko visam seriale - turbūt pirmą kartą Salino personažas taip patiko - tikrai žavėjausi jo tvirtumu ir impulsyvumu. Šiek tiek dirbtinai man pasirodė ir ta staiga atsiradusi Adelos meilė kareiviui, beveik iki pat galo viskas krypo, kad ji turėtų būti su Salinu ir tik paskutinėj serijoj staiga atsirado meilė kareiviui, kurią atseit visada jautė tik nesuprato... Tai va, kažkaip pasižiūriu entrada - ji man irgi kartu patinka, bet kartu ir kažkokį liūdesį slepia. Labai graži entrados daina | |
|
| |
Gabi Moderatorė
Parašė : 4235 Prisijungė : 2009-12-15
| Temos pavadinimas: Re: Kiek balų vertas serialas? Tr. 01 23, 2013 6:40 am | |
| Gaila šio serialo viso nemačiau. Pamenu kai pradėjau žiūrėt patiko, bet po to nelabai buvo galimybių, nes jį lyg rytais rodydavo Bet entrados daina užbūrus iki šiol, ji man tokia graži, bet tuo pačiu ir kažko liūdna. Tik nesenai atradus entradą susidomėjau pažiūrėt šio serialo pabaigą, tai tikrai nesitikėjau, kad ji liks su tuo kareiviu aš 100 procentų buvau įsitikinus, kad ji liks su Salino personažu. O kas jam atsitiko? Na kadangi daug nemačiau tai galiu duot taip pat tik 8. | |
|
| |
Elena Administratorė
| Temos pavadinimas: Re: Kiek balų vertas serialas? Tr. 01 23, 2013 7:03 am | |
| 8. Nebuvo kazkoks sedevras, bet nebuvo ir prasta ta novele. Pagrindiniai aktoriai aisku nepatiko, bet cia tik nedidelis niuansas. Besiruosiant ryte i mokykla labai gerai ziurejosi Siuzetas irgi nenuvalkiotas toks buvo. Kas nepatiko, tai pabaiga. Buvo labai gaila kai zuvo Salino veikejas. Ir kaip sake Vijolina, ta staiga pabudusi meile kareiviui atrode dirbtina kazkokia. | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Kiek balų vertas serialas? Kv. 01 24, 2013 2:01 am | |
| - Gabi rašo:
- Gaila šio serialo viso nemačiau. Pamenu kai pradėjau žiūrėt patiko, bet po to nelabai buvo galimybių, nes jį lyg rytais rodydavo Bet entrados daina užbūrus iki šiol, ji man tokia graži, bet tuo pačiu ir kažko liūdna.
Aš irgi lietuviškai nežiūrėjau, žiūrėjau ispaniškas serijas prieš keletą metų. Aha, entrados daina man viena gražiausių apskirtai iš visų entradų, parsisiunčiau ją - klausiau klausiau Man ir melodija ir žodžiai gražūs - ypač patinka pačios pirmos eilutės Le bajé las estrellas de un solo golpe Tal vez ese fue mi error... | |
|
| |
Maria Del Carmen Cuando me enamoro
Parašė : 2100 Prisijungė : 2009-12-14
| Temos pavadinimas: Re: Kiek balų vertas serialas? Pen. 01 25, 2013 5:41 am | |
| Vijolina, o kaip verčiasi tos eilutės? (: | |
|
| |
| Temos pavadinimas: Re: Kiek balų vertas serialas? Št. 01 26, 2013 12:35 am | |
| Kažkas panašaus į: Nuskyniau jai žvaigždes akimirksniu, galbūt tai ir buvo mano klaida? Kažkaip išvertus skamba banalokai, arba aš tiesiog verst nemoku Ispaniškai man daaaaug geriau skamba | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Kiek balų vertas serialas? | |
| |
|
| |
| Kiek balų vertas serialas? | |
|