| Kiek balų vertas serialas? | |
|
+9Angeliukas Violla Kristina Gabi Anahi Justina♥ velniukste Rose(Titanic) Rubi 13 posters |
Kiek balų vertas serialas? | 10 | | 27% | [ 4 ] | 9 | | 0% | [ 0 ] | 8 | | 20% | [ 3 ] | 7 | | 20% | [ 3 ] | 6 | | 0% | [ 0 ] | 5 | | 7% | [ 1 ] | 4 | | 13% | [ 2 ] | 3 | | 0% | [ 0 ] | 2 | | 13% | [ 2 ] | 1 | | 0% | [ 0 ] |
| Iš viso balsų : 15 | | |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Rubi Forumo savininkė
Amžius : 32 Miestas : Kaunas Parašė : 12015 Prisijungė : 2009-09-26
| Temos pavadinimas: Kiek balų vertas serialas? Tr. 10 07, 2009 9:42 pm | |
| Kiek balų įvertintumėte šį serialą? | |
|
| |
Rose(Titanic) Flor Salvaje
Amžius : 29 Miestas : Šiauliai Parašė : 690 Prisijungė : 2009-12-18
| Temos pavadinimas: Re: Kiek balų vertas serialas? Pir. 03 29, 2010 5:04 am | |
| 10 o,kodėl negalima balsuoti? | |
|
| |
Rubi Forumo savininkė
| Temos pavadinimas: Re: Kiek balų vertas serialas? Pen. 07 23, 2010 4:17 am | |
| 2! Daugiau jis nevertas. Kodėl? 1.Tipiška muilo opera. 2.Pagrindinė aktorė kažkokią bukaprotę vaidina. 3.Nežmoniškai ištemptas. 4.Negaliu pakęsti Levio. 5.Pusę serialo ta mergaitė prakalbėjo su savo močiute ''Lavonu''. 6.Pusę serialo pagrindinė aktorė prabuvo akla. 7.Blogietės kažkokios kvailos atrodo. 8.Pagrindinė aktorė taip ir buvo visą serialą buka (maniau, kad bent pasikeis kaip kitose telenovelėse ir keršys ar kažką darys, o čia višta kažkokia)... Galėčiau ir toliau vardint, bet pavargau rašyt. | |
|
| |
velniukste Elena contra Elena
Amžius : 32 Miestas : Alytus Parašė : 210 Prisijungė : 2010-06-26
| Temos pavadinimas: Re: Kiek balų vertas serialas? Pen. 07 23, 2010 3:31 pm | |
| - Rubi rašo:
- 2! Daugiau jis nevertas. Kodėl? 1.Tipiška muilo opera. 2.Pagrindinė aktorė kažkokią bukaprotę vaidina. 3.Nežmoniškai ištemptas. 4.Negaliu pakęsti Levio. 5.Pusę serialo ta mergaitė prakalbėjo su savo močiute ''Lavonu''. 6.Pusę serialo pagrindinė aktorė prabuvo akla. 7.Blogietės kažkokios kvailos atrodo. 8.Pagrindinė aktorė taip ir buvo visą serialą buka (maniau, kad bent pasikeis kaip kitose telenovelėse ir keršys ar kažką darys, o čia višta kažkokia)... Galėčiau ir toliau vardint, bet pavargau rašyt.
nu duodi tu cia su dalim galeciau sutikt,, ta mergiote tkr naivoka ir istempta .. bet wat Levis man patinka ir Maite (matyt is meiles RBD sirdziai artima) o seip serialas nu man buvo dar ganetinai norm tad 7 galiu duot | |
|
| |
Justina♥ Eres inmune a mis requiebros
Amžius : 29 Miestas : Vilnius Parašė : 607 Prisijungė : 2009-12-13
| Temos pavadinimas: Re: Kiek balų vertas serialas? Pen. 07 23, 2010 3:59 pm | |
| | |
|
| |
Anahi Eres mi reina
Amžius : 32 Miestas : Kaunas Parašė : 16079 Prisijungė : 2009-12-14
| Temos pavadinimas: Re: Kiek balų vertas serialas? Pen. 07 23, 2010 4:22 pm | |
| 8 siaip tikrai istemptas per daug bet del Maites vien tik ir paziuredavau. | |
|
| |
Gabi Moderatorė
Parašė : 4235 Prisijungė : 2009-12-15
| Temos pavadinimas: Re: Kiek balų vertas serialas? Pen. 07 23, 2010 6:30 pm | |
| - Rubi rašo:
- 2! Daugiau jis nevertas. Kodėl? 1.Tipiška muilo opera. 2.Pagrindinė aktorė kažkokią bukaprotę vaidina. 3.Nežmoniškai ištemptas. 4.Negaliu pakęsti Levio. 5.Pusę serialo ta mergaitė prakalbėjo su savo močiute ''Lavonu''. 6.Pusę serialo pagrindinė aktorė prabuvo akla. 7.Blogietės kažkokios kvailos atrodo. 8.Pagrindinė aktorė taip ir buvo visą serialą buka (maniau, kad bent pasikeis kaip kitose telenovelėse ir keršys ar kažką darys, o čia višta kažkokia)... Galėčiau ir toliau vardint, bet pavargau rašyt.
Pritariu tau as jam irgi duodu 2. Toks lievas serialas dar bandziau prie jo prisipratint kartais po siek tiek paziuredavau bet nebudavo imanoma net visos serijos normaliai issziuret, dar normaliausia buvo kai blanka pavirsdavo livete. O daugiau tai ten nieko gero, siuzeto idomumas nulis viskas taip istempta ir visi serialo herojai tokie naivus atrodo kaip is praeito amziaus Mane nervuodavo puses heroju elgesys, kazkoki keisti man jie, kartais taip netikroviskai vaidindavo ir elgdavosi be galo bukai. Nezinau ar cia rezisura tokia prasta ar kas bet labai sunkiai ziuredavosi. Su ta mergaite kur su ta mirusia senele kalbejo tai is vis pievu pieva, is vis is kur tokia nesamone kurejai issigalvojo. Maites vaidmuo siaubingas tikrai visiska vista, be proto naivi ir keista. Nu ziauri nesamone galvojau kad bent paskutines serijos bus idomios, bet kur tau, nezinau kiek seriju prisiminimai buvo beveik per visa serija nieko doro neparodydavo. Vienu zodziu nuobodybe, o ne serialas | |
|
| |
Rubi Forumo savininkė
| Temos pavadinimas: Re: Kiek balų vertas serialas? Št. 07 24, 2010 4:28 am | |
| | |
|
| |
Kristina Moderatorė
Parašė : 11245 Prisijungė : 2010-05-24
| Temos pavadinimas: Re: Kiek balų vertas serialas? Št. 07 24, 2010 5:18 am | |
| Vertinu serialą 8, pradžia serialo buvo daug įdomesnė, po to kai dingo Ivetė(Blanca) serialas prasidėjo per daug ištemptas. Aktoriai man vaidino gerai. Bet antrą pusę serialo žiūrėjau tik dėl Maites, nes man jos vaidyba labai patinka. Tačiau būna ir daug prastensių novelių | |
|
| |
Violla Cuando me enamoro
Amžius : 28 Parašė : 2122 Prisijungė : 2009-12-14
| Temos pavadinimas: Re: Kiek balų vertas serialas? Pen. 07 30, 2010 3:08 pm | |
| Labai sunku apsispresti kiek jis vertas, istorija tokia visai idomi, bet serialas labai istemptas. Jai jie baigtu ji rodyti kazkur 123 serijoje butu daug idomiau, bet toliau tas suvis i Marija jos aklumas, Chuanas Migelis akiu gydytojas... Nieko gero is to pratesimo. 7 tik del to, kad iki 123 serijos buvo labai idomus. | |
|
| |
Angeliukas I always GET what I WANT
| Temos pavadinimas: Re: Kiek balų vertas serialas? Pen. 07 30, 2010 11:12 pm | |
| o aš duodu 5 per viduriuką ;DDDD šiaip serialą kai pradėjo rodyt man visai patiko,tačiau vėliau kaip jis mane užkniso ;DDDD pareidavau iš šulios tai multikus per TV3 žiūrėdavau ;DDD Bet po kurio laiko vėl pradėjau žiūrėt jį. Bet kaip ji sunervindavo su savo naivumu,tai nusikeikdavau ir išjungdavau ;DDDD tačiau vėl po kurio laiko įjungiau nebuvo kas veikt tai pažiopsojau ;DDD nu ir ką nepatiko man jis su savo meilės opera"aš tave myliu,bet nebusiu su tavim" arba "jis mane myli,bet negaliu atleist" ėch užkniso jis mane ;DDDD kai pamačiau,kad jau eina į pabaigą nu galvoju nors galą pažiopsosiu ;DDD tačiau kaip mane galas užkniso. Visa savaitė kartojo tas pačias serijas tik sudeliotas kitaip gerai,kad insirašius buvau,tad galėjau prasukinėt. ;DDDD 200 serijų (suapvalinu) ir iš jų gal 10 kokių gerų ir įdomių. ;DDD Pagrindiniai aktoriai man visai patiko.Tik nervuodavo,kad Mai teko vaidint bukaprote,ėch ji mane bėsino ;DDD
| |
|
| |
*kačiŪkas* Este es mi pecado.Cual es el tuyo?
Parašė : 53 Prisijungė : 2010-10-15
| Temos pavadinimas: Re: Kiek balų vertas serialas? Antr. 10 19, 2010 11:36 pm | |
| | |
|
| |
laurytyt Elena contra Elena
Amžius : 30 Parašė : 205 Prisijungė : 2011-02-20
| Temos pavadinimas: Re: Kiek balų vertas serialas? Št. 05 07, 2011 12:32 am | |
| 10 | |
|
| |
Rūtelė Moderatorė
Parašė : 1219 Prisijungė : 2012-01-07
| |
| |
Elena Administratorė
| Temos pavadinimas: Re: Kiek balų vertas serialas? Tr. 03 21, 2012 1:57 am | |
| 4. Jau tiek nesamoniu ten buvo, kad gali varzytis su Venevision sedevrais Kad ir pradzioj leido suprast kad ja ten lyg ir isprievartavo, nes jai jau tokia didele trauma buvo. O cia pasirodo ja tik pabuciavo Ir ko reikejo sitaip del to daugybe metu kankintis. Pamirsai ir viskas. O paskui per vestuviu nakti prisimine ji matai ir spruko ko greiciau. Kokio velnio? Jei jau ji myli tai buvo cia ko taip pykti del paprasto bucinio kuris buvo pries daugybe metu. Nulis logikos. O gimdymas su dzinsais turbut didziausia nesamone kokia esu macius telenovelese. Ant kiek rezisierius ir operatorius turi but durni kad nepastebetu sitokios savo klaidos. Plius aktoriai, bent jau pagrindiniai, buvo siaip sau. | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: Kiek balų vertas serialas? | |
| |
|
| |
| Kiek balų vertas serialas? | |
|