TELENOVELIŲ FORUMAS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sveiki! Užsukote į geriausią ir šilčiausią telenovelių forumą Lietuvoje, todėl nieko nelauk ir registruokis;)

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

Sin tu mirada (2017)

Go down 
5 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3  Next
AutoriusPranešimas
Elena
Administratorė
Elena

Parašė : 37029
Prisijungė : 2011-09-15

Sin tu mirada (2017) - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: Sin tu mirada (2017)   Sin tu mirada (2017) - Page 2 I_icon_newest_replyKv. 11 09, 2017 1:44 am

Atgal į viršų Go down
http://aktoriai.blogspot.com//
Elena
Administratorė
Elena

RašytiTemos pavadinimas: Re: Sin tu mirada (2017)   Sin tu mirada (2017) - Page 2 I_icon_newest_replySk. 11 12, 2017 3:24 am

Atgal į viršų Go down
Mariana
Yo se que no me olvidaras aunque te vayas
Mariana

Parašė : 83
Prisijungė : 2010-01-01

RašytiTemos pavadinimas: Re: Sin tu mirada (2017)   Sin tu mirada (2017) - Page 2 I_icon_newest_replyŠt. 11 18, 2017 11:22 pm

Yra ziurinciu? Kokios nuomones apie pirmasias serijas? Šypsausi as kai originalo nemacius tai ner kaip palygint. Bet kiek paziurejau visai patinka. Veiksmas vyksta greitai. Pagrindiniai abu visai neblogai ziurisi. Dar patinka tas Marinos draugas Toribijus. Biski kvanktelejes bet fainas diedukas Šypsausi O Tas darbininkas neprisimenu jo vardo kur vis Marina saugo tai nervina. Jau taip ja nuo to alberto saugo lyg jis jai ka blogo padaryt noretu. Net juokinga Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Elena
Administratorė
Elena

RašytiTemos pavadinimas: Re: Sin tu mirada (2017)   Sin tu mirada (2017) - Page 2 I_icon_newest_replySk. 11 19, 2017 1:25 am

As neziuriu, bet del darbininko nepergyvenk, jis sitoj novelej yra kitai veikejai skirtas. Ankstesnej versijoj ju pora turejo daugiau fanu nei pagrindine pora.
Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

Parašė : 11245
Prisijungė : 2010-05-24

RašytiTemos pavadinimas: Re: Sin tu mirada (2017)   Sin tu mirada (2017) - Page 2 I_icon_newest_replyPir. 11 20, 2017 1:31 am

Aš mėginu žiūrėt, kitų versijų irgi nesu mačius tai bent kiek mačiau šios novellės varianto visai įdomiai susižiūrėjo, veiksmas greit sukasi. Iš veikėjų kol kas daugiau mažiau visi patinka, apart Isauro, nes šis veikėjas man buvo atsumentis jau nuo pirmos serijos Juokiuosi kadangi dar nemačiau paskutinių kelių serijų tai nežinau dar daug įvykiu, bet iš promo labai patiko Vanessos ir Paulino duetas, tai su nekantru laukių jų bendrų scenų.
Atgal į viršų Go down
http://twitter.com/angelineFCLT
Mariana
Mariana

RašytiTemos pavadinimas: Re: Sin tu mirada (2017)   Sin tu mirada (2017) - Page 2 I_icon_newest_replyPir. 11 20, 2017 4:16 pm

As tai aplamai nesu didele carlos de la mota gerbeja. O cia jis tikrai toks atstumiantis. Bet gal del to kad jo personazas toks. Poto kai veida apdege piktas pasidare nes pries tai lyg ir svelnesnis atrode Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Gabi
Moderatorė
Gabi

Parašė : 4235
Prisijungė : 2009-12-15

RašytiTemos pavadinimas: Re: Sin tu mirada (2017)   Sin tu mirada (2017) - Page 2 I_icon_newest_replyAntr. 11 21, 2017 8:42 am

Man iš promo taip pat labai patiko Vanesa ir Paulino, todėl nusprendžiau žiūrėt jų poros istoriją youtube ir nors kartu turi tik kelias scenas mane jau užkabino Juokiuosi Patiko jų pirmas susitikimas arklidėse, o kai Paulino uždainavo, labai patiko ši daina Įsimylėjau Tikiuosi kad greitu laiku atsiras pilna versija. Tik nesuprantu ar čia aktorius tikrai dainuoja ar ne Galvoju Gal kas žinot?
Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Sin tu mirada (2017)   Sin tu mirada (2017) - Page 2 I_icon_newest_replyTr. 11 22, 2017 3:41 pm

Man jų poros istorija turiu pasakyt kol kas žymiai labiau patinka nei pagrindinių, nors ir pagrindiniai simpatingi, patinka ypač jų perteiktos scenos su garsais kada vienas prie kito prieina. Tačiau Vanessa su Paulino turi mano akimis didesnę chemija kartu. Scena arklidėse man irgi patiko, o kada jie buvo kambaryje ir kalbėjosi tarp jų iš vis lakstė žiežirbos Juokiuosi Aš irgi kol kas nelabai suprantu ar čia aktorius dainuoja ar kas kitas, bet daina tikrai labai graži. Ir taipogi laukiu kol atsiras pilna versija šios dainos.
Atgal į viršų Go down
Mariana
Mariana

RašytiTemos pavadinimas: Re: Sin tu mirada (2017)   Sin tu mirada (2017) - Page 2 I_icon_newest_replyKv. 11 23, 2017 2:56 am

Man irgi labai patinka tas pagrindiniu veikeju scenu perteikimas su garsais. gerai rezisieriu sugalvota Šypsausi siaip dar pastebejau Claudia martin gana itikinamai vaidina aklaja. belandziodama inetrnete netycia radau straipsni kur raso kad ruosdamasi vaidmeniui ji lanke brailio rasto pamokas ir mokesi vaiksciot su akluju lazda. o del to dainavimo, tai man kazkaip atrodo kad aktorius pats dainuoja. butu ne pirmas kartas serialuose, taip buvo ir la mujer del vendaval ir simplemente maria Šypsausi nors ten dainuojantys personazai is tikruju yra dainininkai. o del sito tai nieko neraso. galbut dar tik pradeda dainininko karjera Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Gabi
Moderatorė
Gabi

RašytiTemos pavadinimas: Re: Sin tu mirada (2017)   Sin tu mirada (2017) - Page 2 I_icon_newest_replyŠt. 11 25, 2017 6:12 am

Man kuo toliau tuo labiau atrodo, kad aktorius dainuoja pats, ypač iš antros jo dainos. Tik keista, kad niekur iki šiol nedainavo, nes turi tokį gražų balsą. Kaip sakė Vanesa "rancherito que se cree Maluma baby" Juokiuosi
Man kuo toliau tuo labiau patinka Vanesos ir Paulino scenos, tarp jų jaučias tokia chemija. Aha tam kambary kai kalbėjo apie kumelės pažabojimą tai atmosfera taip įkaito Įsimylėjau Tai kas bus po jų pirmo bučinio jei vien nuo jų pokalbių taip karšta darosi Juokiuosi
Patinka man šis video iš promo ir jų scenų. Džiaugiuos, kad nusprendžiau žiūrėt jų istoriją.
Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Sin tu mirada (2017)   Sin tu mirada (2017) - Page 2 I_icon_newest_replySk. 12 03, 2017 2:42 am

Su kiekviena serija Vanessos ir Paulino pora man vis labiau ir labiau patinka. Jų scenų visoje novelėje laukiu labiausiai Juokiuosi pirmasis jų bučinys buvo toks chemiškas, nepaisant ir gauto antausio Juokiuosi bet įdomu stebėt kaip Vanessa ima suvokt, kad ji Paulino tampa neabejinga Įsimylėjau

Šitie video tokie superiniai Ploju

Atgal į viršų Go down
Gabi
Moderatorė
Gabi

RašytiTemos pavadinimas: Re: Sin tu mirada (2017)   Sin tu mirada (2017) - Page 2 I_icon_newest_replyPir. 12 04, 2017 8:34 am

O taip pirmas jų bučinys buvo labai aistringas Įsimylėjau Jau senai tokios aistros tarp poros nemačiau. Man su šia pora patinka visi video, nors jų pakolkas nėra labai daug, o gal tik aš nerandu Juokiuosi nes tavo įkeltus video ir mačiau pirmą kartą Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Sin tu mirada (2017)   Sin tu mirada (2017) - Page 2 I_icon_newest_replyPir. 12 04, 2017 6:08 pm

Video matyt atsiras daugiau kai jie turės daugiau bendrų scenų. O šiaip ir aš kol kas temačiau tik kelis Juokiuosi Jeigu atvirai man jų pora kol kas žymiai labiau imponuoja negu pagrindinė. Turiu pasakyt jeigu nebūtų Paulino ir Vanessos išties dar gerai pamąstyčiau ar žiūrėt projektą Juokiuosi
Atgal į viršų Go down
monikute19
Teresa-esa hembra es mala
Teresa-esa hembra es mala

Parašė : 241
Prisijungė : 2011-05-18

RašytiTemos pavadinimas: Re: Sin tu mirada (2017)   Sin tu mirada (2017) - Page 2 I_icon_newest_replyTr. 12 13, 2017 7:39 pm

As taip pat prisijungiu prie ziurinciu. Labiausiai patinka kaip ir daugumai Vanessos ir Paulino pora, aisku Alberto taip pat, tik jau pradeda nervinti pstoviai zliumbianti Marina, jau tokio naivumo mergele. I daktara jau greit ziuret nebegalesiu atstumiantis personazas. Manau, kad Vanessos motina taps meiluziais su Alberto tevu, nes ji del pinigu viska padarys. Bandysiu ziureti kas bus toliau Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Kristina
Moderatorė
Kristina

RašytiTemos pavadinimas: Re: Sin tu mirada (2017)   Sin tu mirada (2017) - Page 2 I_icon_newest_replyPen. 12 22, 2017 10:49 pm

Jauki buvo Marinos ir Alberto vestuvių ceremonija. Toribijo toks mielas, kaip jis stengėsi, kad ir jis galėtų būt vestuvių liudytojas. Sugebėjo net pats asmens tapatybės kortelę pagamint. Jis visad pakelia man novelės nuotaiką Juokiuosi
Man gaila, kad Vanessa pasiduoda mamos spaudimui ir nemėgina nė kiek kovot dėl savo laimės. Tikiuosi nereiks labai ilgai laukt kol Vanessa pradės labiau veikti, nes jau ima trūkti jos ir Paulino bendrų scenų. Nes žiūrėk tokiu tempu Paulino tikrai pradės kokius naujus santykius su sesers drauge, kurią ji vis taip perša jam Juokiuosi
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: Sin tu mirada (2017)   Sin tu mirada (2017) - Page 2 I_icon_newest_reply

Atgal į viršų Go down

Sin tu mirada (2017)
Atgal į viršų 
Puslapis 23Pereiti prie : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» El Bronx (2017)
» El Bienamado (2017)
» Caer en tentacion (2017)
» El vuelo de la Victoria (2017)
» Enamorandome de Ramon (2017)