TELENOVELIŲ FORUMAS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sveiki! Užsukote į geriausią ir šilčiausią telenovelių forumą Lietuvoje, todėl nieko nelauk ir registruokis;)

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

La Piloto (2017)

Go down 
3 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutoriusPranešimas
Gabi
Moderatorė
Gabi

Parašė : 4235
Prisijungė : 2009-12-15

La Piloto (2017) - Page 4 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: La Piloto (2017)   La Piloto (2017) - Page 4 I_icon_newest_replyTr. 06 28, 2017 3:14 am

Pažiūrėjau ir aš finalinę sceną, nepatiko, kad Yolanda liko su Dave. Todėl nusprendžiau pažiūrėt kas atsitiko su John, pamačiau, kad jį suėmė visą kruviną. Čia taip Dave jį sumušė? Kaip supratau Yolanda su John taip ir nebuvo daugiau susitikus, nesikalbėjo ir niekad neišsiaiškino, kad juos abu apgavo Oscar su Zulima? Dar mačiau Zulimos mirtį tikrai žiauri, čia ją lėktuvo propeleris taip sutraiškė? Dar nesupratau kaip čia Mena "gerųjų" pusėje atsidūrė? Už ką Monica liko sėdėt kalėjime? Ir pastebėjau, kad tikrai daug prisiminimų, nes prasukant vis ant jų užtaikydavau. Jei neturėjo ką rodyt tikrai galėjo padaryt mažiau serijų, o tai kažkaip keista kai paskutinėj serijoj jų tiek daug. Nemačiau kaip mirė Estela. Čia paskutinėj serijoj tai parodė? Gaila man jos personažas visai patiko. O tos tetulės žiauriai nemėgau, tikrai pastoviai tik inkšdavo nustačius tą savo veido miną ir aiškindavo Yolandai. Tikiuos antro sezono nebus, nes jei nepabaigiau šio tai ką šnekėt apie kitą, o tiek daug tikėjaus iš šio serialo. Nors iki John ir Yolandos karo buvo tikrai įdomus serialas.
Atgal į viršų Go down
Elena
Administratorė
Elena

Parašė : 37029
Prisijungė : 2011-09-15

RašytiTemos pavadinimas: Re: La Piloto (2017)   La Piloto (2017) - Page 4 I_icon_newest_replyTr. 06 28, 2017 3:34 am

Taip, jie su Dave susimuse kai John bande pabegti. Yolanda suzinojo kad Zulima su Oscar apgavo John, bet jai tai nei kiek nerupejo. Susitike daugiau jie nebuvo, tik telefonu viena karta kalbejo kai Yolanda pavoge John lektuva. Taip, ja sutraiske lektuvo propeleris. Mena norejo savo vaika surasti, Dave norejo surasti Yoanda, tai taip ir suejo jie. O po to Mena jau liko su Yolanda ir jos draugais iki finalo. Monica kalejime atsidure uz tai kad tada padejo pabegti John, kai jie buvo pagrobe jos seseri. Estela kalejime nudare, kai ji bande su Yolanda pabegti. Cia atrodo ketvirtadienio serijoj buvo jei neklystu.
Atgal į viršų Go down
http://aktoriai.blogspot.com//
Gabi
Moderatorė
Gabi

RašytiTemos pavadinimas: Re: La Piloto (2017)   La Piloto (2017) - Page 4 I_icon_newest_replyTr. 06 28, 2017 3:45 am

Ačiū už visus atsakymus Šypsausi O tai už ką Estela kalėjime sėdėjo?
Atgal į viršų Go down
Elena
Administratorė
Elena

RašytiTemos pavadinimas: Re: La Piloto (2017)   La Piloto (2017) - Page 4 I_icon_newest_replyTr. 06 28, 2017 3:53 am

Yolandai paskambino Santamaria ir pasake jog turi Amandos kudiki, liepe atvaziuoti vienai. Estela kazka itare ir paprase Menos ja sekti. Santamaria nusiveze Yolanda i John sleptuve ir ten ja kankino. Estela su Mena paskambino Dave ir patys nuejo Yolandos laisvinti. Kai atvaziavo policija, visus sueme. Wilmer paleido, nes jis su teisesauga problemu kaip ir neturi, o Yolanda, Estela ir Zulima nuveze i kalejima.
Atgal į viršų Go down
Gabi
Moderatorė
Gabi

RašytiTemos pavadinimas: Re: La Piloto (2017)   La Piloto (2017) - Page 4 I_icon_newest_replyTr. 06 28, 2017 3:59 am

Aišku, ačiū Šypsausi
Atgal į viršų Go down
Elena
Administratorė
Elena

RašytiTemos pavadinimas: Re: La Piloto (2017)   La Piloto (2017) - Page 4 I_icon_newest_replyAntr. 10 09, 2018 5:32 pm

Pries prasidedant antram sezonui abejojau ar verta ziuret, nes pirmo pabaiga buvo tragiska ir geram nenuteike. Paskui kazkaip susigundziau paziuret kaip John seksis, maniau kad visa kita prasukinet teks Juokiuosi Bet taip gavosi kad prasukau tik kelias Yolandos ir Dave scenas bei kelias scenas su Dave kai jis Santamarios ieskojo. Sitas sezonas man taip gerai susiziurejo, zymiai geresnis nei pirmas Šypsausi O jau Yolanda ir John Širdis Tiesiog megavausi visomis ju bendromis scenomis, nereali chemija. Tikiuosi dabar jau tikrai pabaiga, nes finalas man labai patiko ir nieko daugiau jau nebesinoretu. Labai patiko kaip sitam sezone tarp Yolandos ir John viskas vyko, pradzioj ji ant jo dar pyko, bet paskui matydama jog John pasikeite, atsileido. Ir dar net neissiskyrusi su Dave jau galvojo apie John, negalejo pamirsti jo nuvogto bucinio. Gerai kad nebuvo taip kaip pirmam sezone kai ji nusivylusi John i Dave glebi puole, sitam visgi parode kas yra tikroji Yolandos meile, nes ir susitikusi su Dave ji jau nebedvejojo su kuo nori likti. I sezono gala man jau net ir Dave visai nieko pasidare, i Yolanda jokiu pretenziju nebereiske, suprato kad jinai ne jam skirta, jie visai kitokiu dalyku is gyvenimo nori. O stai John su Yolanda yra giminingos sielos, neveltui abu pilotai. Sitam sezone net ir uzknisanti tetule su John pradejo gerai sutarti ir jau nebeatkalbinejo Yolandos ir nesikiso i ju santykius. Kas sitam sezone labai uzkniso tai Olivia, buvo tiesiog nevirskinama. Gale man jau buvo tas pats kas jai bus, gerai bent suprato savo klaidas ir susitaike su John ir Wilmer. O del Wilmer labai smagu jog jis surado tikraja meile su Andrea, jie kaip pora man daug labiau patiko. Dziaugiuosi kad jiems gerai baigesi ir kad Andrejai tam viesnamyje nieko nenutiko. Jos tevas man irgi labai patiko, visada inesdavo humoro net ir blogiausiais laikais. Blogieciai Vasilij ir Irina man irgi visai patiko, daug idomesni buvo nei psichopatas Santamaria, ypac i sezono gala kai su Santamaria kovojo. Kai kuriu veikeju finala aisku toki atvira gan paliko, rusai pabego, Dave juos medziuos, Arley pas itevius issiunte. Bet man asmeniskai tinka, trecias sezonas tik sugadintu viska. Pvz Señora Acero galejo po trecio baigt, nes ketvirtas buvo kazkoks nesusipratimas, apie penkta isvis baisu galvot Panikuoju
Atgal į viršų Go down
Gabi
Moderatorė
Gabi

RašytiTemos pavadinimas: Re: La Piloto (2017)   La Piloto (2017) - Page 4 I_icon_newest_replyPen. 10 19, 2018 3:57 am

Visiškai sutinku su tuo ką parašei, šis sezonas tikrai geras Puiku  Nepabaigiau skaityt tavo žinutės, nes dar nesinori žinot kaip pasibaigė. Aš ir prieš kelias savaites tik pradėjau žiūrėt šį sezoną ir išties labai nustebino, kad toks įdomus. Tikrai nesitikėjau po to kai pirmo sezono nė nepabaigiau net neplanavau pradėt antro, bet aišku kai pamačiau kelias Yolandos ir John scenas panorau pažiūrėt daugiau ir nusprendžiau pradėt nuo pirmos serijos. Ir galiu pasakyti, kad man šis sezonas daug geresnis ir įdomesnis nei pirmas peržiūrėjau jau apie 25 serijas ir su kiekviena serija įdomumas tik auga. Patinka viskas, tiek siužetas, tiek veikėjai, išlaikoma intriga ir netikėtumai. Kaip kad Rosalba nušovė tą Kiličenko pilotą net nebūčiau apie tai pagalvojus. Pirmam sezone ji tokia užknisanti buvo o šitam visai netrukdo. Iš vis čia nėra tokių nervuojančių veikėjų kaip pirmam Zulima, Oscar. Net ir blogiečius čia man visai įdomu stebėt. Irinos personažas ganėtinai įdomus ir Monica čia įdomesnė. Na aišku Santamaria kaip ir didžiausias čia blogiukas, bet net ir jis taip pakolkas nenervuoja kaip pirmam. Atsimenu kai Yolanda buvo pas jį Kolumbijoj įkalinta tai pakęst jo negalėjau, o čia jo personažas įneša intrigos. Juk jei ne jis tai nebūtų visos šios Arley pagrobimo istorijos. Pritariu, kad Olivia nervinantis personažas. Ypač su tuo jos pastoviu prikišimu dėl John. Aš ne visą pirmą sezoną mačiau, bet lyg pamenu, kad jos tėvas ir jos brolis labiau dėl Oscar paliepimo žuvo ar aš kažką maišau Galvoju  Elena, tu gal geriau atsimeni kaip ten buvo? Andrea ir Wilmer man ir patinka įdomu stebėt jų istoriją. Net Dave netrukdo kažkaip, kad jis ir su Yolanda, bet kažkokios tai didžiulės meilės tarp jų nesimato, bet puiku, kad kaip DEA agentas gali daug padėt ieškant Arley ir John iš kalėjimo ištraukė, nors tik laikinai. Iš tiesų siužetas labai įdomus, įtraukiantis ir intriguojantis Įsimylėjau Nė vienos nuobodžios serijos, labai maloniai nustebino mane šis sezonas, nes dažnai antri sezonai nusivažiuoja, bet šis geresnis už pirmą. Įdomu kas rašė scenarijų.
Atgal į viršų Go down
Elena
Administratorė
Elena

RašytiTemos pavadinimas: Re: La Piloto (2017)   La Piloto (2017) - Page 4 I_icon_newest_replyPen. 10 19, 2018 6:28 am

Smagu kad nutarei ir tu paziureti. Nors as jau baigiau, bet mielai padiskutuosiu Šypsausi Kas del Olivios tevo, tai didziausia kalte yra jos. Jinai pasake savo vaikinui kur ja rasti, o jos tevas ta vaikina nuseke ir ji per susisaudyma netycia nusove. O brolis paskui tevo zudiku issiruose ieskoti ir tada i Oscar rankas pakliuvo, kiek pamenu John isvis su tuo neturejo nieko bendro. Ir nepamenu kad Olivia butu labai priesinusis dirbti pas John kai jos stiuardeses dar buvo, pinigai jai tikrai patiko. Tik paskui bare jai jau nebepatiko, nes barmene ne toks prestizinis darbas kaip stiuardese.
Atgal į viršų Go down
Gabi
Moderatorė
Gabi

RašytiTemos pavadinimas: Re: La Piloto (2017)   La Piloto (2017) - Page 4 I_icon_newest_replyTr. 11 07, 2018 7:03 am

Ačiū tau labai, kad priminei Šypsausi Taip ir maniau, kad Olivios brolis į Oscar rankas pakliuvo. Dar iškilo keli klausimai iš pirmo sezono, kurie vis domina. Kas atsitiko Amandai ir kaip gavosi, kad Yolanda taip prisirišo prie jos sūnaus, kaip prie savo. Kodėl jo nepasiėmė Mena? Šis sezonas tikrai labai įdomus jau peržiūrėjau 42 serijas, ypač John atsidūrus kalėjime norėjos sužinot kaip jis iš jo ištrūks. Juokingas man labai John advokatas, prisijuokiu iš jo ir John scenų. Kad ir dabar kai John apsistojo jo bute, susirado pavalgyt ir dar telefono paskolint paprašė prajuokino advokato frazė "me esta saliendo usted mas caro que una novia tragona" Juokiuosi Tikrai juokingas personažas, iš pat pradžių kaip tik atėjo pas John maniau, kad iš jo nebus jokios naudos, bet pasirodo labai geraširdis ir paslaugus jis Šypsausi Įdomu ką toliau John sumąstys, kad negrįžtų į kalėjimą ir kaip jo keliai susieis su Yolanda. Nes paskutinis jų telefoninis pokalbis ne kaip pasibaigė, nors normalu, kad John po viso to kiek padėjo, rizikavo ir nuoširdžiai pasitikėjo, jaučiasi apgautas. Nors akivaizdu, kad Yolanda nenorėjo, kad John grįžtų į kalėjimą. Monica ko gero vis dar įsimylėjus Dave jei nusprendė jį išvaduoti net jam to neįtariant. Kažin kaip jis į visa tai sureaguos. Kas nepatinka tai tie mirtini kovos ringai "Diablo" klube gerai, kad bent nerodo kaip ten jos viena kitą pribaigia ir tas Benacio jau toks atstumiantis personažas.
Atgal į viršų Go down
Elena
Administratorė
Elena

RašytiTemos pavadinimas: Re: La Piloto (2017)   La Piloto (2017) - Page 4 I_icon_newest_replyTr. 11 07, 2018 7:15 am

Amanda Zulima partrenke kai jinai ejo is kalejimo aplankiusi Mena. Ligoninej gime vaikas, o Zulima paskui nuejo Amanda pribaigti. Tada vaika is ligonines pasivoge Yolanda su draugem, kad jo i vaiku namus neatiduotu. Paskui Mena Yolandai vaika paliko rupintis, nes zinojo kad jam su ja bus geriau, jisai juk beglis buvo, o Yolanda pagal liudytoju apsaugos programa nauja pavarde gavo. Advokatas tai tikrai super, man jis irgi labai patiko Šypsausi Taip, Monica vis dar isimylejus Dave. Man irgi tos kovos nepatiko, o Benancio tai slyksciausias personazas turbut.
Atgal į viršų Go down
Gabi
Moderatorė
Gabi

RašytiTemos pavadinimas: Re: La Piloto (2017)   La Piloto (2017) - Page 4 I_icon_newest_replyAntr. 11 13, 2018 9:07 am

Aišku, ačiū labai, kad paaiškinai Šypsausi  Dabar jau aiškiau. O gal gali priminti kokiu tikslu Zulima norėjo Amanda nužudyti? Pamenu, kad tik ji nužudė tą kur padėjo Amandai ir priglaudė ją savo namuose.
Šį syk praktiškai Yolandos iniciatyva jos keliai vėl susiėjo su John. Jis iš pat pradžių kaip ir buvo įsižeidęs ir net nenorėjo su ja bendrauti, bet Yolanda pateikė sąlygą, kad jai nori Wilmer pagalbos turi juos priimti Juokiuosi Akivaizdu, kad jai rūpi John daugiau nei ji parodo nebereikalo vis negali pamiršt, kai John ją pabučiavo, net Menai apie tai papasakojo. Bet gerai, nes tik Menos dėka John neišvyko. Mena John kaip  ir užsiminė, kad Yolanda jo nepamiršo ir kad jis negali taip lengvai pasiduot. Tikras draugas Šypsausi Iš vis man Menos personažas šiame sezone labai patinka, tiek daug padeda. Tik gaila man jo jog Arley visiškai neprisileidžia, nors kaip parnešė jo gyvūnėlį Arley labai apsidžiaugė. Nemaniau, kad Irina taip greit susisieks su John ir sužinos jog ne jis nužudė jos tėvą. Nors Santamaria sugalvojo kaip išsisukt iš šios situacijos. Suvertė visą kaltę Buitre, kad tik pats išsisuktų, įdomu kaip pasibaigs ši situacija. Olivia nustebino blogaja prasme, nors jau beveik nuo pirmų serijų man jos personažas nepatiko dėlto pastovaus John kaltinimo, bet tikrai nesitikėjau, kad ji paskambins policijai. Ir nerūpės nė, kad gali Arley atimti niekas. Nors iš kitos pusės jei nebūtų atvažiavus policija Santamaria būtų įsibrovęs į advokato namus. Džiaugiuosi, kad ji pagaliau išsiskyrė su Wilmer,  jau buvo pabodę tie jų santykių aiškinimaisi. Jam labiau tinka Andrėja. O ji tegul lieka su Bill. Kaip sakoma atitiko kirvis kotą.
Atgal į viršų Go down
Elena
Administratorė
Elena

RašytiTemos pavadinimas: Re: La Piloto (2017)   La Piloto (2017) - Page 4 I_icon_newest_replyTr. 11 14, 2018 3:43 am

Nes Amanda kazka apie ja suzinojo, dabar jau gerai nepamenu ka. Gal kad jas visas isdave tada. Man Mena jau ano sezono gale patikti pradejo, labai daug Yolandai ir merginoms padejo, o sitam isvis super. Po sito ivykio as Olivia galutinai nurasiau, man jau jos likimas po to buvo neidomus. Dar karta parode kokia yra savanaude, tik apie save galvoja. Ir pirmam sezone taip buvo, skambino tada savo vaikinui, nepagalvodama jog visoms gali iskilti pavojus, juk nuo policijos slapstesi. O ir Wilmer ji tik naudojosi, negrazu buvo is jos puses, zinant kaip jis nori seimos, paslapcia gerti kontraceptikus ir vaidinti kad jinai irgi seimos nori.
Atgal į viršų Go down
Gabi
Moderatorė
Gabi

RašytiTemos pavadinimas: Re: La Piloto (2017)   La Piloto (2017) - Page 4 I_icon_newest_replyKv. 11 15, 2018 7:34 am

A aišku  Šypsausi ko gero Amanda kažką apie ją sužinojo, nors tiksliai nepamenu, bet prisimenu, kad lyg Zulima norėjo atsikratyti Amanda dar tam bare.
Kokie mieli John ir Yolanda Širdis Patiko labai jų scena avionetoj. Abu buvo be galo nuoširdūs.Yolanda pasakė, kad ji nežino kaip išmoko pilotuot, nes niekaip negalėjo atitraukt nuo John akių Juokiuosi Nustebino, nes man vis atrodydavo, kad John jai didesnį dėmesį rodydavo ir John jei buvo kaip atsarginis variantas,  nes nenustodavo galvot apie Dave. Tačiau iš šio pokalbio duoda suprasti,  kad John jai visad rūpėjo ir ji niekad jo nepamiršo. Patiko man John pasakymas  "Eres mi angelito con alas" ir Yolandos " Y usted mi diablito" Juokiuosi
Atgal į viršų Go down
Elena
Administratorė
Elena

RašytiTemos pavadinimas: Re: La Piloto (2017)   La Piloto (2017) - Page 4 I_icon_newest_replyPen. 11 16, 2018 5:52 am

Kad man panasiau jog jai abu patiko, tik ji nezinojo kuris labiau. Todel Dave vis prisimindavo.Dar ja man trauke tai kad Dave buvo prie gerieciu, o John juk buvo nusikaltelis. Teta irgi savo padare. Bet pamenu kai buvo tada pas Santamaria, tai jau apie Dave nebegalvodavo, o tik John prisimindavo. Manau kad po to kai pagyveno su John, galu gale suprato kas arciau sirdies. O ir tai kad po issiskyrimo su Dave ji perdaug neliudejo ir gan greit vel su John suejo irgi daug pasako. Todel logiskai gaunasi kad cia Dave buvo atsarginis variantas, nes ant John ji buvo supykusi.
Atgal į viršų Go down
Gabi
Moderatorė
Gabi

RašytiTemos pavadinimas: .   La Piloto (2017) - Page 4 I_icon_newest_replyKv. 11 22, 2018 7:27 am

Na taip ko gero tu teisi, kad jai abu patiko. Aha pamenu, kad pas Santamaria jinai apie John galvodavo ir sugrįžus į Meksiką kaip supratau ieškojo John, nors jau nežiūrėjau iki tiek. Bet pamenu, kad mačiau jų susitikimą kaip Yolanda džiaugės su juo susitikus puolė jį bučiuot tik kai Yohn atstūmė ir pasakė, kad ją specialiai pasiuntė į Kolumbiją aišku ant John supyko ir tikrai kaip tu sakai Dave jau tada buvo atsarginis variantas. O dabar kai Dave paliko tikrai beveik neliūdėjo, šiek tiek paverkė pasipasakojo tetai ir John ieškot išlėkė Juokiuosi Bet džiaugiuos, kad jie pagaliau vėl kartu Įsimylėjau Gaila, kad tik nedaug jų romantiškų ir mielų scenų, vis Monicos ir Mejios ieškojimas, susišaudymai ir pan.
Įdomiai čia viskas pakrypo su Irina, nors nėra ji teigiamas personažas, bet gaila man jos. Šitaip pasitikėjo Santamaria, o jis ją ne tik išdavė, bet dar dabar į Diablo klubą uždarys. Negi pavers ją dar viena prostitute Galvoju  Beje niekaip nesupratau kaip nesuveikė tie lašai, kurių įpylė Irina į Santamarios gėrimą. Gal tu kartais supratai?
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: La Piloto (2017)   La Piloto (2017) - Page 4 I_icon_newest_reply

Atgal į viršų Go down

La Piloto (2017)
Atgal į viršų 
Puslapis 45Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Sin tu mirada (2017)
» Ingobernable (2017)
» Muy padres (2017)
» El Bronx (2017)
» El Bienamado (2017)