TELENOVELIŲ FORUMAS
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sveiki! Užsukote į geriausią ir šilčiausią telenovelių forumą Lietuvoje, todėl nieko nelauk ir registruokis;)

rodiklisrodiklis  Latest imagesLatest images  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

La Piloto (2017)

Go down 
3 posters
Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutoriusPranešimas
Elena
Administratorė
Elena

Parašė : 37029
Prisijungė : 2011-09-15

La Piloto (2017) - Page 2 Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: La Piloto (2017)   La Piloto (2017) - Page 2 I_icon_newest_replyAntr. 03 14, 2017 4:29 am

Man irgi kolkas patinka, is visu kur ziuriu, siuo metu sitas idomiausias. Livia ir Arap turi didele chemija, patinka ju scenos ir laukiu kol buskas kazkas daugiau tarp ju. Tas kitas jos vyriskis man nelabai, kazkoks nesimpatiskas aktorius. O ir chemijos tarp ju nelabai pastebejau kolkas. Nones cia turbut pirma karta man praeina, nes kitur buvo kazkoks kosmaras. Pritariu del Arap, jis gimes tokiems vaidmenims. Evos pora seriju maciau, tai ten kaip gerietis tokio ispudzio nepaliko. Livia irgi patinka, tokiam amplua dar neteko jos matyti. Dabar kaip tik ziuriu kita novele su ja ir visiskai skirtingi personazai.
Atgal į viršų Go down
http://aktoriai.blogspot.com//
Gabi
Moderatorė
Gabi

Parašė : 4235
Prisijungė : 2009-12-15

RašytiTemos pavadinimas: Re: La Piloto (2017)   La Piloto (2017) - Page 2 I_icon_newest_replyAntr. 03 14, 2017 5:21 am

Pritariu man ir tas DEA agentas nelabai patinka ir chemijos tarp jo ir Livios nesijaučia. Tuo tarpu Livia su Arap tikrai turi didelę chemiją į juos kartu taip miela žiūrėt. Aš ir laukiu kol tarp jų įvyks kažkas daugiau, iki pirmo bučinio jau nedaug trūko. Tikiuos, kad sekančioje serijoje išvysim jų pirmą bučinį.
Atgal į viršų Go down
Gabi
Moderatorė
Gabi

RašytiTemos pavadinimas: Re: La Piloto (2017)   La Piloto (2017) - Page 2 I_icon_newest_replyKv. 03 16, 2017 5:13 am

Elena, per kur tu žiūri šią novelę? Šypsausi Aš tai siunčiausi serijas ir nors serijos labai geros kokybės, bet nervuoja ilgą laiką laukt kol įkels, kad ir šiandien naujausios serijos taip ten ir neįkėlė.
Atgal į viršų Go down
Elena
Administratorė
Elena

RašytiTemos pavadinimas: Re: La Piloto (2017)   La Piloto (2017) - Page 2 I_icon_newest_replyKv. 03 16, 2017 5:28 am

As is Univision puslapio siunciuosi. Nauduoju ta puslapi kurio linka tau buvau davus kai Quien es quien serijas norejai susisiust is Telemundo puslapio. Univision paprastai anksti ikelia ir kokybe seriju labai gera.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Atgal į viršų Go down
Gabi
Moderatorė
Gabi

RašytiTemos pavadinimas: Re: La Piloto (2017)   La Piloto (2017) - Page 2 I_icon_newest_replyKv. 03 16, 2017 5:45 am

Su Telemundo telenovelėm viskas buvo tvarkoj su tuo puslapiu, o dabar su La piloto neduoda parsisiųst. Rašo kad reik parsisiųst pirmiau kažkokią programą. Tu ją siunteisi?
Atgal į viršų Go down
Elena
Administratorė
Elena

RašytiTemos pavadinimas: Re: La Piloto (2017)   La Piloto (2017) - Page 2 I_icon_newest_replyKv. 03 16, 2017 10:51 pm

Nereikia nieko siustis. Rinkis ta nuoroda kur parasyta Calidad 800.
Atgal į viršų Go down
Gabi
Moderatorė
Gabi

RašytiTemos pavadinimas: Re: La Piloto (2017)   La Piloto (2017) - Page 2 I_icon_newest_replyPen. 03 17, 2017 2:19 am

Aišku, ačiū pabandysiu Šypsausi O vakar nebuvo serijos, kad šiandien nauja neįkelta?
Atgal į viršų Go down
Elena
Administratorė
Elena

RašytiTemos pavadinimas: Re: La Piloto (2017)   La Piloto (2017) - Page 2 I_icon_newest_replyPen. 03 17, 2017 2:33 am

Buvo. Nezinau kas jiems nutiko kad neikele, nes kai ziurejau Tres veces Ana, visada serijos budavo laiku. Jei ka, tai sitam puslapyje yra ideta nauja:
[You must be registered and logged in to see this link.]
Atgal į viršų Go down
Gabi
Moderatorė
Gabi

RašytiTemos pavadinimas: Re: La Piloto (2017)   La Piloto (2017) - Page 2 I_icon_newest_replyPen. 04 07, 2017 4:34 am

Buvau nemažai atsilikus su šiuo serialu, bet per šią savaitę daugmaž pasivijau. Dabar esu peržiūrėjus 19 serijų. Labai patinka Yolandos ir John pora bus gaila kai jų keliai išsiskirs. Nors iš pat pradžių atrodė, kad jausmai yra tik iš John pusės, o Yolanda tik naudojasi jo paslaugumu. Jis jai visad padeda bet kokioj situacijoj, rūpinasi ja ir užstoja ją prieš savo brolį. O ji tuo tarpu iš pat pradžių su juo elgėsi gan šaltai ir net sutikus būt jo pora neatrodė labai jo įsimylėjus. Bet pamažu jų santykiai šiltėja ir smagu žiūrėt į jų scenas kartu. Jhon iš vis su ja elgiasi labai meiliai, tikiuos, kad dar bus galima pasidžiaugt jų pora. Nors Zulima miršta iš pavydo ir kaip ir Oscar nori juos kuo greičiau išskirti. Šitų dviejų personažų pradedu vis labiau nemėgt. Ypač Zulimos, nebloga gyvatė, visad stengias pakenkt Yolandai, dar su ta savo juoda magija vis pasidarbuoja, o kai įsakė nužudyt Zeky šeimą iš vis ja pasibjaurėjau. Kaip ir tuo Yolandos patėviu, gerai kad bent jį greit nudėjo. Yolandos mama irgi gerulė už pinigus sutiko įduot savo dukrą policijai, gerai kad jai nepavyko. Gaila buvo šiek tiek Yolandos, kai ji taip specialiai grįžo išgelbėt savo mamą ir gal net po tos kelionės dviese patikėjo, kad ji gali pasikeist ir še tau sužinojo, kad eilinį syk ją išdavė. Dar labai džiaugiuosi, kai tam Dave su policija vis nepavyksta sugaut Lucio ir Yolandos. Kažkaip nepatinka man jo personažas. Jau geriau tas kitas papirktas policininkas, kuriam pakolkas puikiai pavyksta apgaudinėt Dave ir Monica Juokiuosi
Atgal į viršų Go down
Elena
Administratorė
Elena

RašytiTemos pavadinimas: Re: La Piloto (2017)   La Piloto (2017) - Page 2 I_icon_newest_replyPen. 04 07, 2017 5:14 am

As lygiai tiek pat seriju perziurejus Šypsausi Megaujuosi kiekviena Yolandos ir John scena, tokia chemija tarp ju, tikiuosi jie dar negreit issiskirs. Ir tikiuosi kad Yolanda gale neliks su tuo Dave. As juo pasislykstejau kai jis suzinojes viska kas nutiko Yolandai, vistiek ja pasinaudojo kad priartetu prie John. Nes tas ju pasimylejimas is jo puses man butent toks ir buvo, slykstus isnaudojimas. Ir taip pat dziaugiuosi kai jam nesiseka Juokiuosi Zulima man nuo pat pradziu nepatiko, iskart matesi kad bus labai sukta ir is jos puses niekada nemaciau jokio nuosirdumo. Infiltruotas policininkas man iskart itarima sukele, labai apsidziaugiau kai paaiskejo kad jis tikrai dirba John ir kad jam taip puikiai sekasi trukdyti Dave Juokiuosi
Atgal į viršų Go down
Gabi
Moderatorė
Gabi

RašytiTemos pavadinimas: Re: La Piloto (2017)   La Piloto (2017) - Page 2 I_icon_newest_replyPen. 04 07, 2017 6:04 am

Aš ir tikiuosi, kad vis dėlto gale Yolanda neliks su Dave ir kad dar galėsim pasimėgaut John ir Yolandos pora. Tas staigus Yolandos pasimylėjimas su Dave man irgi nepatiko, jis ja pasinaudojo kad priartėtų prie John. O ir pati Yolanda paprašė John neskubėti ir atsidūrė lovoje su Dave. Tikiuos, kad Dave nesužinos kur yra John ir Yolanda dabar kai paslėpė mikrofoną Yolandos mamos namuose Galvoju
Atgal į viršų Go down
Elena
Administratorė
Elena

RašytiTemos pavadinimas: Re: La Piloto (2017)   La Piloto (2017) - Page 2 I_icon_newest_replyPen. 04 07, 2017 6:42 am

Kazkaip abejuoju kad Yolandos motina kazkam plepes kur yra jos dukra, matosi kad prisibijo to ka jai gali padaryti John Juokiuosi
Atgal į viršų Go down
Gabi
Moderatorė
Gabi

RašytiTemos pavadinimas: Re: La Piloto (2017)   La Piloto (2017) - Page 2 I_icon_newest_replyAntr. 05 02, 2017 5:07 am

Gaila, kad vis dėlto Oscar ir Zulimai pavyko išskirt Yolanda ir John ir dar įtikinti John, kad Yolanda juos išdavė. Kai tuo tarpu Yolanda dar tiki juo ir neišduoda jo Coronel. O Yolandos teta pirmai progai pasitaikius išdavė Lucio, matės nuo pradžių, kad jai nepatinka jog Yolanda su John, nors tik jo dėka Yolandai pavyko ją pargabenti iš ligoninės. Jau pabodo, kad taip ilgai Yolandai nepavyksta ištrūkti iš to Coronel nelaisvės, nors dabar esu peržiūrėjus 34 serijas, bet kiek mačiau ir dabartinėse serijose ji dar ten. Įdomu kas bus kai ji iš ten ištrūks. Kažin ar dar susieis jos ir John keliai ir kada Oscar sužinos, kad Yolanda jo neišdavė. Tikiuosi, kad neprasidės tas etapas kai ji bus su Dave. Norėtųsi dar išvyst Yolandos ir John porą.
Elena, o kiek tu serijų dabar peržiūrėjus?
Atgal į viršų Go down
Elena
Administratorė
Elena

RašytiTemos pavadinimas: Re: La Piloto (2017)   La Piloto (2017) - Page 2 I_icon_newest_replyAntr. 05 02, 2017 7:44 am

As 35, rytoj gal dar bent pora iveiksiu. Dabar kai Yolanda ne su John, kazkaip nebeliko to idomumo ir daug sunkiau ziurisi. Ir tu teisi, kolkas ji vis dar pas Coronel, nors jau 39 serijos parodytos. As vis dar turiu vilti jog gal su Dave nesueis ji, negaliu as i juos kartu ziuret, nulis chemijos. Jauciu jei bus ju scenu, prasukinesiu kaip ir Monos su Saul, nematau reikalo save kankinti Juokiuosi Jau kaip Zulimos nepernesu. Maza kad Yolanda isdave, tai dar ir kitu draugiu nepasigailejo. Gerai bent kad joms visoms pavyko issigelbeti. O jei ta Yolandos teta nuo pat pradziu nebutu savo trigrasio kisus, Yolanda nebutu tada Dave paskambinusi ir Zulima su Oscar nebutu tureje kaip John del jos isdavystes itikint.
Atgal į viršų Go down
Gabi
Moderatorė
Gabi

RašytiTemos pavadinimas: Re: La Piloto (2017)   La Piloto (2017) - Page 2 I_icon_newest_replyTr. 05 03, 2017 5:10 am

Na taip tikra tiesa, jei ne ta Yolandos teta, Yolanda nebūtų skambinus Dave. Jau nuo jos pabudimo iš komos pradėjau jos nemėgti, o dabar vis nemėgstu jos labiau ir labiau. Visiškai tau pritariu, kai neliko John ir Amandos poros man ir dabar neliko to įdomumo. Jau pabodo ta Kolumbija ir Coronel. O ir John Oscar su Zulima apgaudinėja kaip nori. Zulimos aš irgi nepernešu, jau tokia dviveidė, išdavė visas merginas. Man net kažkaip pagailo kaip per jos kaltę žuvo Cindy. Kažkaip buvo pradėjęs patikt jos personažas kai išgelbėjo Amandą.
Atgal į viršų Go down
Sponsored content

RašytiTemos pavadinimas: Re: La Piloto (2017)   La Piloto (2017) - Page 2 I_icon_newest_reply

Atgal į viršų Go down

La Piloto (2017)
Atgal į viršų 
Puslapis 25Pereiti prie : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Sin tu mirada (2017)
» Ingobernable (2017)
» Muy padres (2017)
» El Bronx (2017)
» El Bienamado (2017)