Temos pavadinimas: Re: Sin senos sí hay paraíso (2016) Kv. 09 08, 2016 6:50 pm
Aš žiūriu ir jis man visai patinka. Pirmos serijos gal nebuvo wow, bet kuo daugiau serijų peržiūriu tuo daugiau jis mane kabina aš irgi labai laukiu Gregorio pasirodymo ir įdomu ar gerbėjų noras ir spėlionės, kad Cata didžioji nemirė bus tiesa ar ne ar visgi ją parodys tik kokiuose Titi atsiminimuose
Elena Administratorė
Temos pavadinimas: Re: Sin senos sí hay paraíso (2016) Kv. 09 08, 2016 9:44 pm
Panasu kad Carmen Villalobos gris treciam sezone ir tada jau bus dvi Catalinos. Bent jau taip leido suprasti Carmen viename savo interviu.
Gabi Moderatorė
Parašė : 4235 Prisijungė : 2009-12-15
Temos pavadinimas: Re: Sin senos sí hay paraíso (2016) Št. 09 10, 2016 5:49 am
Gal ir visai nieko būtų, kad Carmen sugrįžtų, tik nežinau ar verta kurti 3 sezoną. Jau šis mane ganėtinai nuvylė tiek daug žiaurumo ir visai kita atmosfera nei pirmoje dalyje. Nepatinka tas absoliutus Diablos blogis, čia ji visai nepanaši į senąją Yesica. Gerai, kad nevaidina Maria Fernanda Yepez. Tai man čia Diabla kaip naujas personažas. Pirmos serijos iš vis buvo žiaurios su tuo kalėjimu ir pan. Daug praleidau kol pasibaigė visos tos scenos. Dabar tai priklauso nuo serijos jei kuri įdomesnė, pažiūriu daugiau, kuri ne tokia praleidžiu ar dalį prasuku. Deja niekaip nepamėgau naujosios Catalinos, nieko neturiu prieš Carolina Gaitan. Dabar su ja žiūriu dar La Diosa Coronada tai ten man jos vaidmuo patinka ir atrodo labai miela, bet čia jos niekaip nepamėgstu kartais jos personažas net nervuoja. O štai Daniela daug įdomiau stebėt. Iš pat pradžių man ji atrodė tokia pat bloga kaip Diabla, bet dabar akivaizdu, kad ji daug žmogiškesnė. Tik sugadinta Yesicos auklėjimo, amžiais gaudavo viską ko užsigeisdavo, nesvarbu ar daiktai ar žmonės. Kuo daugiau atsiskleidžia jos personažas, tuo įdomesnis man jis atrodo. Kristina, o kokia tavo nuomonė apie personažus? Kurie patinka, kurie nelabai? Ai kas labai patinka šiame seriale tai puikus garso takelis, visos dainos tokios pat geros, kaip ir pirmoj daly. Galima klausyt ir klausyt, kol neatsibos
Kristina Moderatorė
Parašė : 11245 Prisijungė : 2010-05-24
Temos pavadinimas: Re: Sin senos sí hay paraíso (2016) Št. 09 10, 2016 10:36 pm
Catalina ir Daniela man ir patinka ir ne, kartais perspaustai į viską reaguoja. Viena per daug gyvenimo išlepinta, kita beveik gyvenimo nemačius. Man labiausiai ko gero patinka Jotika, Marcial, Daniel, Hernan Dario, Pipe, Ximena, Vanessa, Valentina ir Adriana. Pipes ir Valentinos flirtas man patinka, nebloga iš jų pora gautusi. O Jotikos lakstymas aplink Vanessa irgi smagiai nuteikia Diaba žiauri, bet net sakyčiau, kad labiau patinka nei nepatinka. Diablos mama prajuokint sugeba Hilda man per daug nuobodi kaip ir Albeiro, trūksta jiems ryškesnių spalvų.
Aš norėčiau, kad Cata didžioji visgi pasirodytų antrame sezone. Būtų įdomu stebėti ne tik ją, bet ir Titi.
O tau kurie labiausiai sukelia emocijas?
Kristina Moderatorė
Temos pavadinimas: Re: Sin senos sí hay paraíso (2016) Št. 09 10, 2016 11:26 pm
Kitą savaitę sulauksim ir paties Titi
Gabi Moderatorė
Temos pavadinimas: Re: Sin senos sí hay paraíso (2016) Sk. 09 11, 2016 2:46 am
O kaip faina. Pagaliau vėl išvysiu Gregorio Pernia ir dar šiame vaidmenyje. Aš ir labai norėčiau, kad Catalina didžioji grįžtų šiame sezone. Jų pora su Titi man įstrigus iki šiol Bet jei ji tik grįš 3 sezone, kuris bus po metų. Nematau prasmės jo kurti. Man įdomiausi yra visi senieji personažai, išskyrus Diabla, nes jos personažas stipriai perspaustas, kaip ir jaunosios Catalinos. Patinka Jota vis prajuokina savo elgesiu, Vanesa, Ximena, Marcial, Pelambre, kartais Hilda su Albeiro, tačiau kartais jie abu nervuoja, kad ir dabar su tuo ieškojimu, kurį paprasčiausiai prasuku. Taip pat įdomus Martinos personažas, ji šiek tiek man primena senąją Yesica. Visai įdomios ir Catalinos draugės, gerai, kad po truputį parodo jų asmeninio gyvenimo, ne vien buvimo su Cata. Dar kartais patinka ir Hernan Dario, bet čia jau priklauso nuo situacijos. Ir kaip jau minėjau Daniela. Įdomu kaip jai toliau seksis bendrauti su tėvu.
polyanna Una Maid en Manhatten
Parašė : 830 Prisijungė : 2012-01-20
Temos pavadinimas: Re: Sin senos sí hay paraíso (2016) Sk. 09 11, 2016 9:02 pm
As maciau pirmtaka, bet manau, kad tesiniu nusivilciau, todel neplanuoju ziuret.
Kristina Moderatorė
Temos pavadinimas: Re: Sin senos sí hay paraíso (2016) Antr. 09 13, 2016 8:13 pm
Koks džiaugsmas matyti Titi, serija iškart pagyvėjo. Ta jo šypsena ir pasirodymas toks nuotaikingas
Gabi Moderatorė
Temos pavadinimas: Re: Sin senos sí hay paraíso (2016) Kv. 09 22, 2016 4:47 am
Smagu matyti Titi tik gaila, kad be pašnekesių su Marcial ir Daniel jis nieko daugiau nedaro Laukiu veiksmo iš jo pusės, nes dabar jis gan nuobodokas. Taip pat įdomu su tom užuominom apie Cataliną didžiają ir kad ji liko gyva. Įdomu kada pasirodys jos personažas, tikiuos, kad dar šiam sezone. Paskutinė serija vėl pritraukė mano dėmesį ir to priežastis Jota ir Vanesa. Gerai, kad Vanesa neleido Jotai išeit ir pagaliau abu prisipažino ką jaučia viens kitam. Kiek pamenu Jota ją myli jau nuo pirmos dalies, bet tuomet jų susitikimas bordelį baigėsi liūdnai. Taip ir laukiau kol Jota pasiūlys jei mest šį darbą ir dar labiau nudžiugau kai ji sutiko. Tikiuosi, kad nė vienam iš jų nieko neatsitiks ir jiems pavyks iš ten pasprukti.
Kristina Moderatorė
Temos pavadinimas: Re: Sin senos sí hay paraíso (2016) Kv. 09 22, 2016 7:30 pm
Jotos ir Vanessos scenos tokios mielos ir jautrios buvo, aš taip apsidžiaugiau, kad Vanessa galiausiai nepaleido jo ir kartu pabėgo Vanessos istorija patekimo į viešnamį patiko, kad ir trumpai, bet aiškiai. Paliko gaila Ximenos kai ji tokia nusiminus liko, kad jos niekas nemyli. Gerai, kad Valentina ir Adriana nebuvo namuose ir Albeiro jas parke pirmas rado. Įdomu dabar paliko kas tame laiške bus rašome, kurį paėmė Ximena po to kai viešnamio vadas nusišovė. El Titi kol kas mažai veiksmo turi, bet jaučiu greit prasidės viskas kai pradės kariauti su Diabla ir aiškiau paliks kas nutiko Catai. Tas daktarėlis toks gerutis atrodė, kuris mažąją Cata operavo, o šia tau kokį pasiūlymą jai pasiūlė kai sužinojo, kad ji skaisti
Gabi Moderatorė
Temos pavadinimas: Re: Sin senos sí hay paraíso (2016) Pen. 09 23, 2016 3:46 am
Aha man ir Ximenos gaila pasidarė, tikiuosi, kad jai taip pat atsiras koks nors kanditatas ir ji neliks vieniša. Man ir įdomu kas tame laiške kur paėmė Ximena. Jaučiu nebus Vanesai ir Jotai ramybės. Prajuokino kai Hilda išėjo į gatvę su gan permatomais naktiniais, negi ji nenešioja chalato Nors pirmoj daly taip po namus vaikščiodama ir Albeiro suviliojo. Bet man patinka jų pora, nenorėčiau, kad grįžus didžiąjai Catai jis vėl ja susižavėtų. Labiau norėčiau pamatyt Cata su Titi, dar ir dabar pažiūrėjus jų video sukyla nostalgija. Ši pora turėjo didžiulę chemiją, noriu vėl juos išvyst kartu.
Kristina Moderatorė
Temos pavadinimas: Re: Sin senos sí hay paraíso (2016) Pen. 09 23, 2016 10:13 pm
Netikėta buvo, kad tas viešnamio savininkas visą savo turtą Vanessai paliko. Pagaliau visos merginos dirbusios ten, Vanessos dėka galės pradėti naują gyvenimą be prostitucijos. Taip jautru buvo žiūrėt, kada kapinėse Valentina ir Adriana džiaugėsi, kad jų mamos laisvos. Taip prajuokino kada Vanessa pasakė, kad Jota jos vyras. Maždaug niekas neslyskit iškart perspėju Tas mat irgi užstrigo, Hilda tikrai nelabai tokių matyt turi, o tai visada gan atvirus drabužius namuose nešioja Titi gerai atrodė su darbininko apranga kuomet stebėjo Diablos namus man Gregorio taturuotė labai patinka.
Kristina Moderatorė
Temos pavadinimas: Re: Sin senos sí hay paraíso (2016) Sk. 10 23, 2016 5:09 pm
Kita savaitė nusimato intriguojanti El Titi ir Martina wow bei Paola
Gabi Moderatorė
Temos pavadinimas: Re: Sin senos sí hay paraíso (2016) Št. 10 29, 2016 9:08 pm
Kokia liūdna paskutinė serija, net man ašarą išspaudė. Dar viena mirtis šiame seriale, tik iki šiol man ji netikėčiausia. Prieš kelias serijas net nebūčiau pagalvojus, kad kažkas atsitiks Adrianai. Akivaizdu, kad ir toliau šis serialas išliks pilnas tragiškumo ir dabar po Adrianos mirties padaugės personažų trokštančių keršto. Nepatinka man ši slogi atmosfera išsilaikanti didžiąją dalį serialo ir kad viskas pakrypo visai kitaip nei pirmoj daly, bet jau susitaikiau, kad kitaip nebus. Titi irgi kažko ypatingo neįneša, o jei dar iš tikrųjų susižavės mažąja Catalina tikrai nebežiūrėčiau šio serialo. Jau geriau tegul Martina, nors aš labiausiai norėjau jo ir Catalinos didžiosios poros, bet sklando gandai, kad 3 sezone Catalina didžioji grįš ištekėjus. Na bet tai išaiškės tik trečiam sezone, kuris dar toli gražu. O šiame sezone nieko gero nesitikiu, dar poros mirčių ir amžinai nesibaigiančio keršto, na nebent gale kažkas atsitiks Danielai, nes Diabla panašu nemirtinga. Ai dar pamiršau paminėt, kad prajuokino kai Diablai pasivaideno Catalina ir ji sušaudė savo motiną atrodė kaip tikra beprotė. Galėtų dažniau jai ji vaidentis
Kristina Moderatorė
Temos pavadinimas: Re: Sin senos sí hay paraíso (2016) Pen. 11 18, 2016 3:40 am
Suintrigavo kitos serijos anonsas, įdomu labai ar tai tebus eilinėi iliuzija dėl Catos didžiosios ar pagaliau sulauksim tikrosios Catos.
Sponsored content
Temos pavadinimas: Re: Sin senos sí hay paraíso (2016)