Paskutines serijas galėsim visos kartu žiūrėti. Aš 58serijas peržiūrėjau. Šiandien tikrai daugiau nežiūrėsiu lauksiu Jūsų Kitą auką susiradau Man kažkaip liūdna darosi, kad tik 15 serijų liko.
Aš dabar esu peržiūrėjusi 55 serijas, greit susižiūrėjo išties tos serijos, kurios po 21 min tebuvo
Aš irgi tikėjausi, kad Beatriz apsiramins, bet kur tau dar labiau užsiliepsnojo ir savo pykti ar Vicky ir Eric išliejo. Tikiuosi, kad dabar bent kai patyrė šoką dėl Eric ir išsiaiškins viską su Gonzo apsiramins ir bus vėl patenkinta kokia buvo serialo pradžioj Ant Max irgi buvo pikta kada jis taip šaltai tel. kalbėjo su Vicky. Iš vienos pusės galima jį suprast, paini situacija dėl Marthos ir šeimos iš kitos pusės, Vicky nekalta dėl nieko. Bet visgi tikiuosi Max nuspręs likti su Vicky ne su Martha. Nors gaila mergaitės ji nori, kad tėtis būtų su mama. Bet aš nemanau, kad Max galėtų būti laimingas su Martha po tiek juos išskyrusių įvykių. Sofijos mirtis mane labai nuliūdino. Taip norėjau, kad su vaikeliu ji būtų išsigelbėjusi. Tikriausiai taip ir bus, kad ta policininkė mus kankins iki galo
Aš tikiuosi, kad bent jau finale Max bus su Vicky ir Martha neatskirs tėvo nuo dukros, nes dabar tai Max pasirinko šeimą o Vicky labai įskaudino, net man suspaudė širdį kai jį išbėgusi verkė. Dar labai mane sujaudino, kai Erik buvusiame tėvų bute ant lovos pasidėjo tėvų rūbus ir su jais kalbėjo. Ta scena iki gelmių mane sujaudino ir sukrėtė.
Kristina Moderatorė
Parašė : 11245 Prisijungė : 2010-05-24
Temos pavadinimas: Re: Anonima (2015-2016) Št. 04 09, 2016 2:39 am
Man šios scenos taip pat labai skausmingos buvo. Taip gaila buvo žiūrėt į Vicky kaip ji išbėgus verkė. Ir Eric taip jautriai su tėvų rūbais kalbėjo. Jeigu ne Max, tikiuosi, kad bent Fernando sugebės suteikt Vikcy laimę, kurios ji verta po visko.
Gabi Moderatorė
Parašė : 4235 Prisijungė : 2009-12-15
Temos pavadinimas: Re: Anonima (2015-2016) Št. 04 09, 2016 5:57 am
Mane irgi sujaudino kai Erick atėjo į savo buvusius namus, užteko tik įžengti jam pro duris ir aš apsiverkiau ir viską ką ten rodė mane graudino. O jo pokalbis su tėvų drabužiais man pasirodė kaip jo savotiškas atsisveikinimo ritualas su jais. Tai jam padėjo sugrįžti į prisiminimus ir atsiminti koordinates. Victorios irgi buvo labai gaila, Max ją labai įskaudino. Vargšė taip skaudžiai verkė prie tvoros. Užpykau ant Max, bet dar labiau ant Marthos. Manipuliavimas dukra ilgai nepadės. Max pas ją grįžo dėl šeimos, bet ne dėlto, kad jaustų jai kažką kaip moteriai. Todėl abejoju, kad tokie santykiai bus sėkmingi. Beje prajuokino kai Beatriz išdidumas neleido pirmai atsiprašyti Erick ir pasakė, kad Erick turi atsiprašyt pirmas ir dar išvardino begalę dalykų dėl ko, o sau paminėjo tik vieną Bet šaunuolis Erick nepasimetė ir pasakė už ką ji jo turi atsiprašyt Juokinga ir miela scena buvo
Beatriz visada savo vėžiose, niekada pirma nepradės atsiprašyt Juokinga ta scena ir man buvo
Aš irgi taip manau, kad Max greit supras padaręs klaidą. Martha negražiai padarė, kad manipuliavo dukra ir spaudė jį taip, kad kuo greičiau apsispręstų. Max per daug mylėdamas dukrą pasiaukojo ir nebegalvodamas pasirinko šeimą. Netikiu, kad jų kaip poros santykiai gali vėl iš naujo gražiai susiklijuoti. Tiek, kad per tą padarytą klaidą Max gali pavėluoti į traukinį ir Vicky jo gali nebepriimti bijodama, kad ir vėl galiu likti įskaudinta.
Aha aš šitą ir nesenai išsiaiškinau, gal praeitą savaitę tik, man tai ir buvo staigmena O aktorius, kuris vaidina Ramiro jos sesers Anos Marios buvęs vyras
Aš Julian čia matau pirmą kartą, bet man jis labai patinka. Jo personažas toks charizmatiškas blogietis, kad jo neįmanoma nemėgti Beje man dar labai patinka čia skambančios dainos, gaila, kad dauguma jų neina rasti. Radau tik tris. Viena iš pagrindinių: Que Pena
Nesenai skambėjusi: Czielo- Eres todo para Mi
Ir nepilna entrados daina
Dar labai patiko daina kuri skambėjo 36 serijoj kai Max su Victoria susitiko ant laiptų, balsas labai priminė Veronicos, tik gaila, kad niekur jos neina rasti. Kaip ir dainos kai rodo Max.
Aš jį esu mačius Yo soy Betty, la fea, Ecomoda ir seriale bei filme El cartel de los sapos bei dabar čia tikiuosi bus proga dar kur pamatyt, kokiam naujam projekte jo tikrai neįmanoma nemėgti šitame vaidmenyje.
Koks nejaukus momentas buvo kada Vicky užtiko Beatriz ir Gonzo lovoje o kaip juokas paėmė kada jie visi kalbėjo virtuvėje ir Gonzo užbaigdamas pokalbį pasakė, kad nuo šiol ji turi vadint jį tėčiu pagaliau išaiškėjo, kad policinikė išdavikė, bet tiesą sakat laukiau kitokio jos finalo. Įdomu man dabar ar Claudijos vairuotojas liko gyvas po sprogimo ar ne. Tikiuosi visgi, kad sulauskim jo pasirodymo dar ir būtent jis padės Claudiai pabėgti iš Ramiro namų kiek galima ją kalinti. Ir tikiuosi, kad Ramiro nieko blogo nepadarė Betinai už tai, kad ji nesakė kur yra Claudia.
Per anksti pagyriau Fernando, tikrai nesitikėjau, kad jis gali būti vedęs turi žmoną, o pats mėgina flirtuoti su Vicky. Jeigu dar anksčiau buvo mintis, kad gal Vicky būtų labiau laimingesnė su juo nei su Max. Dabar abejonių neliko, nenoriu, kad Vicky susižavėtų juo ir vėl tektų nusivilt vyrais. Sekasi gi Victoriai su tais vyrais tikiuosi, kad bent Max greit susivoks ką padarė ir nebus per vėlu dar susigražint tą, kurią pats taip lengvai paleido
Finalas tikrai stiprus, įtemptas ir įdomus. Visas serialas tikrai vertas geriausių įvertinimų, aktoriai puikūs, scenarijus ir personažai intriguojačiai įdomūs. Nebuvo nė vienos vietos, kad būtų kas nors nepatike šiame projekte. Vienintelė, kuri kėlė antipatijas šiame seriale buvo policininkė, bet ir be jos būtų buve ne taip įdomu stebėt viską pasiilgsiu šios istorijos ir aktorių bei jų personažų prie kurių jau buvau prisirišus
Apie patį finalą pakomentuosiu daugiau kai visos peržiūrėsit serialą